Beste Hondenbench met Ingebouwde Kast kopen

Sommige eigenaren van een hond willen alleen de meest luxe producten in huis hebben. Als het enigszins kan moeten die qua design en kleur passen bij de rest van het interieur. Soms zijn deze producten erg moeilijk te vinden. Dat geldt met name voor een hondenbench met een geïntegreerde kast. Eén van de weinige echt mooie producten die op dat gebied te koop zijn is de Fido Studio Hondenbench. Dat is een bench van hout met metalen tralies, waar een houten kastje aan vast is gebouwd. Daardoor ontstaat er een handig meubeltje met opbergruimte voor allerlei spulletjes voor de hond.
Fido Studio hondenbench

Beperkte doelgroep

De Fido Studio Hondenbench wordt gemaakt door een Brits bedrijf, Omlet. Dit bedrijf richt zich overduidelijk op de hondenbezitters die veel geld kunnen uitgeven en er plezier in hebben hun hondjes te vertroetelen. Veel van de producten zijn alleen verkrijgbaar voor honden van de kleinste en middelgrote rassen. Voor producten voor grote honden ben je bij dit bedrijf niet aan het goede adres. De producten zijn ook niet verkrijgbaar bij de reguliere webwinkels, zoals bol.com. Producten van Omlet zijn alleen te bestellen via de eigen website.

Veel opties voor uitbreidingen

Ook de Fido Studio Hondenbench is alleen te bestellen via de website van dat bedrijf. Gelukkig is er wel een Nederlandstalige website: omlet.nl. Als je daar de Fido Studio Hondenbench opzoekt zal je zien dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om deze bench te personaliseren. Die opties hebben een enorm effect op de prijs. In de kale uitvoering kost deze hondenbench € 110,–. Als je van alle opties gebruik maakt moet je rekening houden met een prijs van rond de € 300,–. Houd er rekening mee dat ook de verzendkosten erg hoog zijn.

Alleen voor kleinere honden

De Fido Studio Hondenbench is weliswaar verkrijgbaar in twee formaten, maar zelfs in de grootste versie passen alleen honden die lichter zijn dan 32 kilo. Een groot deel van de hondenbezitters moet deze bench daarom links laten liggen. Wie een hond heeft die er wel in past kan kiezen uit liefst 9 uitbreidingen. De bench zelf is gemaakt van een mooie kwaliteit hout. De tralies zijn van zwart gelakt metaal. Er is veel moeite gedaan om deze hondenbench netjes af te werken. De hond loopt daardoor nauwelijks risico om zich te bezeren.

Grote kast voor kleine honden

Ondanks dat deze Fido Studio Hondenbench alleen honden onder de 32 kilo kan huisvesten is het best een grote bench. De grote variant heeft een lengte van 125 centimeter, een breedte van 61 centimeter en een hoogte van 73 centimeter. Als daar een kast naast wordt gebouwd betekent het dat je over flink wat extra opbergruimte beschikt. De meeste hondenbezitters die zo’n kast bij hun hondenbench hebben, zullen deze gebruiken voor producten om de hond te verzorgen. Ze zetten er misschien de voederbak en het voer in, een borstel, een riem en een paar stukjes speelgoed voor de hond. Maar er zijn hondenbezitters die veel verder gaan.

Pure luxe

Aan het soort uitbreidingen dat je bij de aangebouwde kast kunt krijgen is te zien, dat deze hondenbench vooral bedoeld is voor hondenbezitters die ervan houden om hun huisdier aan te kleden. De kast wordt in veel gevallen ingericht als garderobekast. Je kunt ervoor kiezen om het kastje te gebruiken als hangkast of om het met een legplank in tweeën te verdelen. Er zijn ook mogelijkheden om het kastje uit te rusten met een lade of een kledingrail. Wie ervoor kiest om het kastje alleen te gebruiken voor de garderobe kan aan de binnenzijde van het deurtje een spiegel laten monteren.

Gerelateerd: Luxe hondenbench kopen: design hondenbenches overzicht

Aanvullende producten

De opties die verkrijgbaar zijn bij de Fido Studio Hondenbench zijn niet beperkt tot het kastje dat vast zit aan de bench. Er zijn ook diverse losse producten verkrijgbaar. Een voorbeeld daarvan is een luxe hondensofa met bolsterbed, dat in diverse kleuren kan worden geleverd. Door de vormgeving en de verschillende kleuren kun je het helemaal afstemmen op de rest van je interieur. Houd er rekening mee dat deze accessoires een flink prijskaartje hebben. Voor de zojuist genoemde sofa met het bolsterbed gevuld met traagschuim in het formaat medium betaal je iets meer dan € 200,– exclusief verzendkosten.

Eindoordeel Fido Studio Hondenbench

De Fido Studio Hondenbench is een prachtig meubel, dat in geen enkel interieur misstaat. Als je echt graag een hondenbench met een aangebouwde kast wilt hebben is dit wel één van de beste opties. Deze luxe hondenbench is volledig te personaliseren. De bench is in het wit, walnoot en in het grijs verkrijgbaar. De opties voor de inrichting van de kast zijn bijna oneindig groot. Deze hondenbench is erg sterk en gaat jarenlang mee. Een minpunt is dat de hij alleen verkrijgbaar is voor kleinere honden, die minder dan 32 kilo wegen. Doordat deze bench wordt geproduceerd in Groot Brittannië heb je te maken met hoge verzendkosten.