Heavy duty hondenbench kopen, aanbiedingen en review

hondenbench heavy duty
Wanneer je een hondenbench koopt spreekt het voor zich dat je daar zo lang mogelijk gebruik van zal willen maken. Omwille van deze reden opteren heel wat mensen tegenwoordig voor het kopen van een hondenbench heavy duty. Een dergelijke bench is altijd gemaakt van een stevig en betrouwbaar materiaal wat er zowel op korte als op lange termijn voor moet zorgen dat er aan alle vooropgestelde verwachtingen tegemoet kan worden gekomen. In ieder geval, is een zo optimaal mogelijke kwaliteit voor jouw hondenbench een absolute vereiste en ben je bereid om daarvoor iets meer geld uit te geven? Wij laten je graag kennismaken met de drie beste hondenbenches heavy duty hier op deze pagina!

Heavy duty bench super robuust

Heavy duty bench super robuust

Bekijk de dagprijs

Deze hondenbench heavy duty profileert zich als een solide kennel voor gebruik binnen in de woning. Ze is voorzien van een antraciet / grijze epoxy coating. Het is algemeen bekend dat honden het fijn vinden om in huis over een eigen plekje te beschikken waar ze zich kunnen terugtrekken. Daar kan deze heavy duty hondenbench zeker en vast voor zorgen. Bovendien maakt deze hondenbench het eveneens mogelijk om te voorkomen dat je hond bijvoorbeeld tijdens de nacht je interieur schade toebrengt. Niet alleen beschikt deze hondenbench voor heavy duty doeleinden over een uitstekende kwaliteit, daarnaast ziet ze er door de antraciet / grijze epoxy coating ook nog eens prima uit.

Wil je dus met andere woorden niet alleen een kwalitatieve, maar tevens ook een goed uitziende hondenbench kopen voor in huis? Dan kan dit heavy duty exemplaar zeker het overwegen waard zijn. Uiteraard beschikt deze hondenbench over een opvangplaat welke is gemaakt van kunststof. Deze opvangplaat kan uit de bench worden verwijderd waardoor eventuele ongelukjes eenvoudig verholpen kunnen worden. Deze bench is uiteraard bijzonder sterk wat ervoor zorgt dat ze over een uitmuntende levensduur beschikt. Deze hondenbench heavy duty is geschikt voor zowel puppy’s als voor volwassen honden.

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van de heavy duty bench super robuust zijn:

 • Deze bench is gemaakt van metaal en beschikt over een opvangplaat van kunststof;
 • Afgewerkt met een epoxy coating in antraciet / grijs;
 • Verkrijgbaar in vier verschillende formaten;
 • Geschikt voor zowel puppy’s als volwassen honden;
 • Voorzien van één deur aan de voorkant van de bench;
 • Een standaard gewicht van 25 kilogram;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Gemaakt van een bijzonder stevig en betrouwbaar materiaal;
 • Ziet er dankzij de antraciet / grijze kleur prima uit in elke interieur;
 • Voorzien van wieltjes aan de onderkant wat het schoonmaken vereenvoudigt;
 • Uitneembare kunststof opvangplaat;

Minpunten:

 • Deze bench is niet geschikt om je hond mee te nemen in de auto;

Topmast Heavy Duty Hondenbench Opvouwbaar

Topmast Heavy Duty Hondenbench Opvouwbaar 123L× 75W × 81H CM + Wielen

Bekijk de dagprijs

Deze hondenbench heavy duty is een uitstekende, zeer stevige bench om te gebruiken binnen in je woning. Deze bench kan worden gebruikt tijdens elke levensfase van je hond. Voor de afwerking werd gekozen voor een antraciet / grijze epoxy coating. Deze zorgt ervoor dat de hondenbench er ook nog eens zeer goed uitziet. Voor deze stevige hondenbench geldt dat ze is voorzien van vier wielen. Deze maken het eenvoudig mogelijk om de bench te verplaatsen. Dat is onder meer handig om onder de bench schoon te kunnen maken. Een extra troef waar je op kan rekenen bij deze bench in vergelijking met het merendeel van de andere heavy duty hondenbenches heeft betrekking tot het feit dat je ze eenvoudig kan opvouwen.

Gebruiksvriendelijkheid staat bij deze hondenbench heavy duty duidelijk helemaal voorop. Dat blijkt ook uit de aanwezigheid van een kunststof opvangplaat. Deze plaat zorgt ervoor dat eventuele ongelukjes eenvoudig kunnen worden opgeruimd of schoongemaakt. Voor deze hondenbench heavy duty geldt tot slot dat ze verkrijgbaar is in vier verschillende maten. Dit maakt ze geschikt voor honden tot zomaar even 50 kilogram. Bepaal de vereiste maat voor jouw hondenbench uiteraard steeds aan de hand van het hondenras waar je het baasje van bent.

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van de Topmast Heavy Duty Hondenbench Opvouwbaar zijn:

 • Vervaardigd uit metaal en voorzien van een kunststof opvangplaat;
 • Voorzien van een antraciet / grijze epoxy coating;
 • Perfect op te vouwen en daardoor eenvoudig meeneembaar;
 • Voorzien van een kunststof opvangplaat voor eventuele ongelukjes;
 • Kan eenvoudig worden verplaatst door de aanwezige wielen;
 • Verkrijgbaar in vier maten voor honden tot maximum 50 kilogram;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Vervaardigd uit een zeer solide materiaal;
 • Een uitstekende levensduur voor je hondenbench is gegarandeerd;
 • Kan worden aangekocht in vier verschillende maten;
 • Wielen zorgen ervoor dat de bench eenvoudig kan worden verplaatst;
 • Opvouwbaar;

Minpunten:

 • Niet geschikt voor in de auto;

Pets and Things Hondenbench Heavy Duty

Pets and Things Hondenbench Heavy Duty

Bekijk de dagprijs

Voor deze Pets and Things Hondenbench Heavy Duty geldt dat ze kan worden bestempeld als een extra stevige hondenbench. Voor deze bench geldt dat ze aan de bovenkant is voorzien van een deur die kan worden geopend. Dit maakt het eenvoudig(er) om er je hond in te zetten of uit te halen. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat deze bench ook is voorzien van een uitschuifbaar rooster. Daarnaast is er ook een uitschuifbare metalen lade aanwezig. Wil je graag wat meer comfort realiseren voor je hond? Dan kan je ervoor kiezen om op het rooster een kussen of een kleed te leggen. Eén van de belangrijkste extra voordelen van deze hondenbench heavy duty heeft betrekking tot het feit dat al het vuil er gewoon doorheen valt in de onderliggende lade. Dit zorgt ervoor dat het perfect mogelijk is om de lade schoon te maken terwijl je hond er gewoon nog in zit.

Naast bovenstaande geldt voor deze hondenbench heavy duty eveneens dat ze is voorzien van vier wielen. Deze wielen zorgen ervoor dat je deze zware bench zeer eenvoudig kan verplaatsen doorheen de kamer. Het in elkaar zetten van deze bench is eveneens zeer eenvoudig mogelijk. Voor de deuropening geldt dat ze beschikt over een hoogte van 50 centimeter. Ben jij ook op zoek naar een zeer solide, stevige hondenbench voor jouw viervoeter waar je langdurig gebruik van zal kunnen maken? Dan is deze bench zonder meer het overwegen waard.

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van de Pets and Things Hondenbench Heavy Duty zijn:

 • Hondenbench gemaakt van metaal;
 • Afwerkt met een Hamerslag epoxy coating;
 • Bovenkant die open kan worden geklapt;
 • Voorzien van een uitschuifbaar rooster en metalen lade;
 • Vuil valt door het rooster onderaan de bench door;
 • Voorzien van vier wielen;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Zeer solide hondenbench gemaakt van een stevig materiaal;
 • Openklapbare bovenkant;
 • Eenvoudig schoon te maken terwijl je hond in de bench zit;
 • Eenvoudig te verplaatsen door de vier aanwezige wielen;

Minpunten:

 • Kan niet worden gebruikt als transportbox voor onderweg;

Veelgestelde Vragen – Over een hondenbench heavy duty

Waarom kiezen voor een heavy duty hondenbench?

Heel wat mensen zweren bij het kopen van een hondenbench heavy duty. Dat ondanks het feit dat er doorgaans een iets hoger prijskaartje aan verbonden is. Hoe komt dat precies? Zeer eenvoudig. Voor een dergelijke hondenbench geldt dat ze altijd is gemaakt van een erg stevig materiaal. Dit zorgt ervoor dat ze over een uitstekende levensduur beschikt. Bovendien is het mogelijk om in dit type van hondenbench zowat elke hond te plaatsen. Voor mensen die graag niet snel terug zullen willen moeten investeren in een hondenbench is een heavy duty exemplaar zeker en vast de moeite meer dan waard om te overwegen.

Hondenbench heavy duty kopen met of zonder wielen?

Voor de meeste heavy duty hondenbenches geldt dat ze vrij zwaar zijn. Dit kan ervoor zorgen dat ze niet zo eenvoudig te verplaatsen zijn. Toch kan dat wel nodig zijn, bijvoorbeeld wanneer je wenst schoon te maken in of rond de hondenbench. Omwille van deze reden wordt er bij heel wat van deze benches voor gekozen om gebruik te maken van vier wielen. Deze maken het mogelijk om zonder veel kracht te moeten gebruiken de hondenbench te verplaatsen doorheen de ruimte. Heb jij ook niet zoveel kracht of wil je gewoon op zo gebruiksvriendelijk mogelijke wijze gebruik kunnen maken van jouw nieuw aangekochte hondenbench? Dan is het altijd interessant om te kijken in de richting van een exemplaar die is voorzien van wielen.

Kan je een heavy duty hondenbench gebruiken als transportbox?

Niet alleen thuis, maar ook onderweg zal je natuurlijk een veilig en comfortabel onderkomen willen realiseren voor je viervoeter. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat veel hondenbaasjes eraan denken om hiervoor gebruik te maken van een heavy duty hondenbench. Je moet er echter rekening mee houden dat het merendeel van deze benches niet geschikt zijn om te gebruiken in de auto of gewoon onderweg. Verschillende redenen liggen daarvan aan de basis. Zo zijn ze doorgaans niet voorzien van kunststof hoeken met als gevolg dat ze schade kunnen aanbrengen aan het interieur van je voertuig. Bovendien hebben veel van deze benches ook geen handvat en staan ze erom bekend behoorlijk zwaar te zijn. Dit gezegd hebbende is het zo dat er wel degelijk een aantal heavy duty hondenbenches op de markt zijn terug te vinden die je eveneens kan gebruiken onderweg. Let wel, het is mogelijk dat deze nog net wat duurder zijn in aankoop in vergelijking met de standaard heavy duty hondenbenches die aangekocht kunnen worden.