Topmast hondenbench kopen, aanbiedingen en reviews

Topmast hondenbench
Het merk Topmast heeft door de jaren heen tal van verschillende soorten hondenbenches op de markt gebracht. Wanneer je het aanbod van dit merk van naderbij gaat bekijken zal je kunnen vaststellen dat er voor ieder een hondenbench in is terug te vinden die perfect de vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen. Het spreekt voor zich dat de ene Topmast hondenbench de andere niet is. Wil jij graag ontdekken wat nu precies de beste benches zijn die door dit merk zijn gelanceerd op de markt? Wij hebben de top 3 beste Topmast hondenbenches voor je uitgezocht en stellen ze bijzonder graag hieronder op deze pagina aan je voor!

Topmast reisBench nylon

Topmast reisBench nylon

Bekijk de dagprijs

Voor deze Topmast hondenbench geldt dat ze verschillende voordelen met zich meebrengt. In eerste instantie is er natuurlijk het feit dat ze is gemaakt van nylon. Dit materiaal zorgt ervoor dat je bent verzekerd van menig aantal interessante voordelen. In eerste instantie zorgt ze voor een zeer beperkt gewicht. Hierdoor kan je, je hondenbench eenvoudig overal mee naartoe nemen. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk zo dat deze hondenbench van het merk Topmast ook is voorzien van een gepoedercoated buizenframe. Deze zorgt ervoor dat een optimale stevigheid is gegarandeerd. Wil je graag zeer eenvoudig je hondenbench kunnen opzetten en terug opvouwen? Ook in dat geval is dit exemplaar van het merk Topmast zeker het overwegen waard.

Aan de bovenzijde van deze hondenbench is een ritssluiting voorzien. Deze zorgt ervoor dat er een optimale ventilatie kan worden gerealiseerd. Dat is echter niet alles. Daarnaast zal je ook kunnen vaststellen dat er menig aantal opbergvakken aanwezig zijn bij deze bench. Deze maken het mogelijk om eenvoudig een aantal spullen in op te bergen. Dat deze hondenbench specifiek is gemaakt om overal mee naartoe te nemen blijkt eveneens uit de aanwezigheid van een handige handgreep. Tot slot is het zo dat je deze nylon hondenbench van Topmast aan drie kanten kan open ritsen.

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van deze Topmast reisBench nylon zijn:

 • Gemaakt van het materiaal nylon;
 • Stevige constructie door het gepoedercoated buizenframe;
 • Uitgerust met een handgreep voor nog meer draagcomfort;
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dus te gebruiken voor diverse honden;
 • De S-uitvoering beschikt over de afmetingen 50 x 35 x 35 centimeter;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Gemaakt van nylon waardoor deze hondenbench zeer licht is in gewicht;
 • Handige handgreep maakt ze zeer geschikt om overal mee te nemen;
 • Uitstekende ventilatiemogelijkheden;
 • Verkrijgbaar in verschillende maten;
 • Wordt geleverd met een zachte vacht om in de bench te leggen;

Minpunten:

 • Minder geschikt voor sterke honden;
 • Gaat iets minder lang mee in vergelijking met aluminium benches;

Topmast Hondenbench Autobench Strong

Topmast Hondenbench Autobench Strong Zwart

Bekijk de dagprijs

Een Topmast hondenbench staat in de praktijk in het bijzonder bekend omwille van de uitstekende kwaliteit waarover ze beschikt. Dat geldt zeker ook voor deze Topmast Hondenbench Autobench Strong. Deze bench is vervaardigd uit zwart metaal en biedt een veilig evenals gemoedelijk onderkomen voor je hond. Dit niet alleen bij je thuis, maar ook onderweg. Deze hondenbench van het merk Topmast is dan ook zeer geschikt om mee te nemen op vakantie. Specifiek voor dit exemplaar geldt dat ze erom bekend staat over een uitstekende kwaliteit en veiligheid te beschikken. Deze zorgt ervoor dat je er zowel puppy’s als volwassen honden in kan onderbrengen. Voor allebei de aanwezige deuren geldt immers dat ze zijn voorzien van stevige veiligheidssloten.

Indien je kiest voor het kopen van deze Topmast hondenbench zal je kunnen vaststellen dat ze volledig inklapbaar is. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze eenvoudig kan worden schoongemaakt door middel van de aanwezige kunststof schuiflade. De afgeronde hoeken waar deze hondenbench van is voorzien zorgen ervoor dat je hond nog beter kan worden beschermd. Dit is beslist één van de absolute toppers uit het aanbod van het merk Topmast.

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van deze Topmast Hondenbench Autobench Strong zijn:

 • Gemaakt uit een stevig metaal;
 • Voorzien van een zwarte kleur;
 • Afgeronde hoeken zorgen voor extra veiligheid voor je hond;
 • Perfect te gebruiken als transportbox in de auto;
 • Voorzien van twee deuren met speciale veiligheidssloten;
 • Uitgerust met een kunststof lade;
 • De XL-uitvoering meet 107 x 71 x 77 centimeter;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Zowel te gebruiken als bench bij je thuis als onderweg;
 • Kan volledig worden ingeklapt waardoor ze niet veel plaats inneemt;
 • Eenvoudig schoon te maken door de aanwezigheid van een kunststof lade;
 • Verkrijgbaar in vier maten;

Minpunten:

 • Minder geschikt voor de sterkste hondenrassen;

Topmast Hondenbench Bench Autobench Zwart S (61 cm)

Topmast Hondenbench Bench Autobench Zwart

Bekijk de dagprijs

Voor deze Topmast hondenbench geldt dat ze je als baasje voorziet van een bench die zonder probleem alle verwachtingen zal weten in te lossen. Deze hondenbench is in eerste instantie voorzien van twee deuren. Eén deur bevindt zich aan de voorkant en de andere aan de zijkant. De bench kan zonder probleem volledig worden ingeklapt. Ook op vlak van onderhoud is dit een uitstekende bench. De kunststof schuiflade zorgt er namelijk voor dat ze ongelofelijk onderhoudsvriendelijk is. Voor allebei de aanwezige deuren geldt bovendien dat ze zijn voorzien van een dubbele sluiting. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid van je viervoeter altijd op optimale wijze kan worden gegarandeerd. Dit is echter natuurlijk nog niet alles.

Wanneer je kiest voor het kopen van deze Topmast hondenbench krijg je de beschikking over een bench die is vervaardigd uit een stevig metaal. De zwarte afwerking zorgt er bovendien voor dat de bench niet alleen kwalitatief is, maar er ook nog eens goed uitziet. Ga je niet continue gebruikmaken van deze bench en zou je bijgevolg graag willen hebben dat ze zo weinig mogelijk ruimte in beslag neemt wanneer ze niet in gebruik is? Ook dat is geen probleem. Deze hondenbench kan je namelijk volledig inklappen. Ook dit is zeker en vast een niet onbelangrijk voordeel!

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van deze Topmast Hondenbench Bench Autobench Zwart zijn:

 • Gemaakt van een stevig metaal;
 • Het formaat van deze bench is 61 x 42 x 49 centimeter;
 • Beschikt over twee deuren, één aan de voorkant en één aan de zijkant;
 • De deuren zijn voorzien van een dubbele sluiting;
 • Kan volledig worden ingeklapt waardoor ze niet veel ruimte in beslag neemt;
 • Voorzien van een kunststof lade en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Vervaardigd uit metaal en dus zeer stevig en duurzaam;
 • Kan worden ingeklapt wanneer de hondenbench niet in gebruik is;
 • Voorzien van twee deuren met dubbele sluiting voor optimale veiligheid;
 • Verkrijgbaar tegen een scherpe prijs;

Minpunten:

 • Deze bench is louter en alleen geschikt voor kleine(re) hondjes;

Veelgestelde Vragen – Over een Topmast hondenbench

Hoelang kan je gebruikmaken van een Topmast hondenbench?

Het merk Topmast staat erom bekend zeer kwalitatieve hondenbenches te maken. Niet zelden zijn ze gemaakt van een stevig metaal. Dergelijke benches staan erom bekend een bijzonder lange tijd mee te blijven gaan zonder dat ze sporen van slijtage vertonen. Kies je voor het kopen van een andere bench van dit merk welke bijvoorbeeld is gemaakt van nylon? Dan kan het een compleet ander verhaal worden. Dan bestaat het risico immers dat ze merkelijk sneller stuk zullen gaan. Hier zal je dan ook in de praktijk zeker aandacht aan willen besteden. Hoe dan ook is er altijd sprake van een prima prijs-kwaliteitverhouding bij het kopen van een Topmast hondenbench.

Waarom zijn sommige Topmast hondenbenches voorzien van kunststof hoeken?

Het veilig kunnen transporteren van je hond is natuurlijk zeer belangrijk. Omwille van deze reden zal je kunnen vaststellen dat verschillende benches uit het assortiment van Topmast zijn voorzien van kunststof hoeken. Deze hoeken moeten ervoor zorgen dat je hond zich minder snel zal verwonden in de bench. Dit niet in het minst wanneer de hondenbench ook onderweg zal worden gebruikt. Wanneer je van plan bent om je bench mee te nemen onderweg dien je er in ieder geval altijd rekening mee te houden dat de aanwezigheid van kunststof hoeken geen overbodige luxe is.

Hoeveel kost een Topmast hondenbench?

De prijs voor een Topmast hondenbench is afhankelijk van verschillende factoren. Een hondenbench gemaakt van nylon is bijvoorbeeld voordeliger dan een exemplaar gemaakt van metaal. Voor deze laatste geldt echter dat ze langer mee blijft gaan. Het spreekt voor zich dat niet alleen het materiaal van invloed is op de aankoopprijs van je Topmast hondenbench. Ook met name de afmetingen waar de bench over beschikt zijn van belang om rekening mee te houden. Des te groter de bench is, des te hoger uiteraard de aankoopprijs zal komen te liggen.

Kan je een Topmast hondenbench opvouwen of niet?

Dat is afhankelijk van het exemplaar waarvoor je kiest. Voor veel mensen geldt dat ze slechts in een kleine(re) woning wonen. Hierdoor willen ze graag zoveel mogelijk ruimte kunnen besparen. Wordt de Topmast hondenbench niet gebruikt? Dan kan het interessant zijn om te weten dat deze opgevouwen kan worden en op die manier kan worden opgeborgen. Is dit voor jou een harde eis? Dan zal je hier wel zeker rekening mee willen houden bij het kopen van een hondenbench van Topmast. Niet alle exemplaren uit het assortiment van dit merk zijn immers opvouwbaar.