Witte hondenbench kopen, aanbiedingen en review

witte hondenbench
Voor heel wat mensen geldt dat ze bij het aanschaffen van een hondenbench de voorkeur geven aan een exemplaar dat op vlak van uitstraling zo goed mogelijk past bij de stijl van het interieur. Dit zorgt ervoor dat niet iedereen er bijvoorbeeld voor zal willen kiezen om gebruik te maken van een bench die is voorzien van een zwarte kleur. Dat hoeft ook niet. Wist je namelijk dat er ook witte hondenbenches verkrijgbaar zijn? Zou jij graag de beste witte hondenbench in huis willen halen? Maak dan zeker even kennis met de top drie aan witte hondenbenches hier op deze pagina!

Nobby Bench Opvouwbaar 2 deurs

Nobby Bench Opvouwbaar 2 deurs

Bekijk de dagprijs

Voor deze witte hondenbench geldt dat ze sinds jaar en dag wordt beschouwd als één van de beste exemplaren op de markt. Dat heeft niet in het minst te maken met de veelzijdige eigenschappen waarover ze beschikt. Voor deze witte hondenbench geldt dat ze is voorzien van twee deurtjes. Bovendien is er ook sprake van een uitschuifbare lade. Deze zorgt er voor dat een ongelukje snel en eenvoudig kan worden opgelost of schoongemaakt. Wanneer de hondenbench niet wordt gebruikt kan ze zeer eenvoudig worden opgevouwen. Op deze manier zal ze geen overbodige hoeveelheid aan ruimte in beslag nemen. Het is mogelijk om deze witte hondenbench niet alleen thuis te gebruiken, daarnaast neem je ze ook zonder probleem mee in de auto.

Voor deze hondenbench met witte kleur geldt dat ze is gemaakt van aluminium. Dit zorgt ervoor dat er kan worden gerekend op heel wat interessante voordelen. In eerste instantie staat dit materiaal er natuurlijk om bekend zeer kwalitatief te zijn. Dat is echter niet alles. Daarnaast is ze namelijk ook erg licht. Hierdoor kan de bench zeer eenvoudig overal mee naartoe worden genomen. Tot slot is deze bench in witte kleur voorzien van twee deurtjes. Deze bevinden zich aan de voorkant evenals aan de zijkant. De afmetingen van deze bench bedragen 109 x 72 x 79 centimeter.

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van de Nobby Bench Opvouwbaar 2 deurs zijn:

 • Gemaakt van aluminium;
 • Beschikt over een witte kleur;
 • Voorzien van twee deuren;
 • Mogelijkheid tot het opvouwen van de bench;
 • Is geschikt om dienst te doen als transportbox in de auto;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Aluminium zorgt voor een uitstekende kwaliteit en een beperkt gewicht;
 • Voorzien van een witte kleur;
 • Mogelijkheid tot het opvouwen van de bench voor plaatsbesparing;
 • Kan worden gebruikt in de auto;

Minpunten:

 • Slechts verkrijgbaar in één maat;

vidaXL – AutoBench – 1 deurs

vidaXL - AutoBench - 1 deurs

Bekijk de dagprijs

Voor deze witte hondenbench geldt dat ze in het bijzonder geschikt is om dienst te doen als transportbox. Voor deze hondenbench geldt dat ze beschikt over een hoogte van 50 centimeter. Ze zorgt er mede voor dat je hond kan rekenen op een comfortabele autoreis. Bovendien zorgt ze uiteraard ook voor de nodige bescherming. Voor deze witte hondenbench geldt dat ze beschikt over een beperkt gewicht. Dat is uiteraard grotendeels het gevolg van het gebruik van aluminium als materiaal. Bovendien kan er worden vastgesteld dat de hoeken zijn voorzien van kunststof. Dat is belangrijk. Dit omwille van verschillende redenen. Niet alleen zorgt dit ervoor dat verwondingen bij je hond kunnen worden voorkomen, daarnaast wordt op deze manier ook het interieur van je auto beschermd.

Naast bovenstaande zal je kunnen vaststellen dat deze witte hondenbench over een zeer innovatieve constructie beschikt. Deze zorgt ervoor dat je hond in eerste instantie kan rekenen op een constante aanvoer van voldoende verse lucht. Bovendien is het ook nog eens zo dat hij tijdens het transport vrij goed om zich heen kan kijken. Deze hondenbenches zijn in het bijzonder ontworpen om perfect te passen in het merendeel van de automerken evenals auto types. Voor de medium transportbox geldt dat ze beschikt over de afmetingen 54 x 69 x 50 centimeter.

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van deze vidaXL – AutoBench – 1 deurs zijn:

 • Gemaakt uit aluminium en daardoor vrij licht in gewicht;
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen;
 • Uitgerust met hoeken van kunststof voor extra bescherming;
 • Innovatieve constructie die efficiënt verse lucht aanvoert;
 • Afmetingen van deze M-maat zijn 54 x 69 x 50 centimeter;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Aluminium maakt deze hondenbench zeer sterk, maar toch licht in gewicht;
 • Geschikt voor verschillende honden door het bestaan van diverse maten;
 • Hoeken zijn voorzien van kunststof en zorgen voor extra veiligheid;
 • Efficiënte aanvoer van verse lucht door de innovatieve constructie;

Minpunten:

 • Het is niet mogelijk om deze hondenbench op te vouwen;

Opvouwbare bench voor hond – Reisbench

Opvouwbare bench voor hond – Reisbench

Bekijk de dagprijs

Dat een witte hondenbench niet altijd vervaardigd moet zijn uit aluminium of metaal bewijst dit exemplaar als geen ander. Voor deze voordelige hondenbench geldt dat ze is gemaakt van textiel. Bovendien valt het meteen op dat ze over een aantrekkelijk, ietwat speels design beschikt. Ook aan de gebruiksvriendelijkheid werd door de fabrikant van deze hondenbench gedacht. Ze is namelijk zeer eenvoudig en vooral in een mum van tijd op te zetten. Gebruik je deze hondenbench niet thuis, maar uitsluitend onderweg? Dan kan je ze eenvoudig opvouwen waardoor ze bij je thuis niet onnodig veel ruimte in beslag zal nemen. Ook dat is uiteraard mooi meegenomen.

Voor deze witte hondenbench van textiel geldt dat ze slechts verkrijgbaar is één maat. De afmetingen van deze bench bedragen dan ook 73 x 73 x 43 centimeter. Het gewicht is uiteraard zeer beperkt. Deze textiele hondenbench weegt dan ook slechts iets meer dan 600 gram. In ieder geval, ben jij ook op zoek naar een lichte hondenbench die er leuk uitziet en die je eenvoudig overal mee naartoe kan nemen? Dan kan dit exemplaar voor jou absoluut zeer interessant zijn!

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van deze Opvouwbare bench voor hond- Reisbench zijn:

 • Deze hondenbench is vervaardigd uit textiel;
 • Beschikt over een aantrekkelijk, speels design;
 • Eenvoudig op te vouwen en terug op te zetten;
 • Beschikt over de afmetingen 73 x 73 x 43 centimeter;
 • Beperkt gewicht van amper iets meer dan 600 gram;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Vervaardigd uit textiel en daardoor licht in gewicht en eenvoudig mee te nemen;
 • Zeer eenvoudig op te zetten en terug op te vouwen;
 • Voorzien van een aantrekkelijk design;
 • Voordelig geprijsd;

Minpunten:

 • Slechts verkrijgbaar in één maat;

Veelgestelde Vragen – Over een witte hondenbench

Wordt een witte hondenbench niet snel vuil?

Bovenstaande is misschien wel de vaakst gestelde vraag met betrekking tot het kopen van een witte hondenbench. Het antwoord op deze vraag is sterk afhankelijk van het soort materiaal waaruit de bench is vervaardigd. Gaat het bijvoorbeeld om een aluminium bench? Dan zal je kunnen vaststellen dat deze niet snel vuil zal worden. Op het ogenblik dat ze toch vuil wordt spreekt het bovendien voor zich dat ze zeer eenvoudig kan worden schoongemaakt. Hoe dan ook, de kleur wit hoeft er zeker en vast niet voor te zorgen dat je extra zal moeten poetsen. Wil je echt kunnen rekenen op een onderhoudsvriendelijke witte hondenbench? Dan is het in de praktijk altijd de moeite waard om te kiezen voor een exemplaar met een uitneembare plaat.

Uit welke materialen kan een witte hondenbench zijn gemaakt?

Voor een witte hondenbench geldt dat ze bijzonder vaak wordt vervaardigd uit aluminium. Dit materiaal is populair omwille van verschillende redenen. In eerste instantie zorgt dit materiaal ervoor dat de hondenbench langdurig kan worden gebruikt zonder dat er sporen van slijtage aan zullen optreden. Dat is echter niet alles. Aluminium staat er namelijk niet alleen om bekend ongelofelijk kwalitatief te zijn, bovendien is het ook nog eens zo dat ze erg licht is van gewicht. Ook wanneer je dus op zoek bent naar een witte hondenbench die je eenvoudig kan verplaatsen zal je kunnen vaststellen dat opteren voor het kopen van een exemplaar van aluminium zeker een aanrader is.

Hoeveel kost een witte hondenbench?

De prijs die je moet betalen voor een witte hondenbench is afhankelijk van verschillende factoren. In eerste instantie wordt ze uiteraard beïnvloed door het soort materiaal waar gebruik van wordt gemaakt. Voor exemplaren die zijn gemaakt van aluminium of van metaal geldt dat ze over de hoogste kostprijs beschikken. Voordeligere exemplaren zijn de hondenbenches in het wit die zijn gemaakt van bijvoorbeeld kunststof of van textiel. Voor deze laatste geldt dat ze uiteraard voornamelijk geschikt zijn voor kleinere hondjes. In ieder geval, ongeacht het budget dat je voor handen hebt, je zal er altijd op kunnen rekenen dat er een witte hondenbench op de markt is terug te vinden die jouw vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen.

Kan je een witte hondenbench ook gebruiken als transportbox?

Er zijn zeker witte hondenbenches op de markt verkrijgbaar die te gebruiken zijn als transportbox. Indien je graag een dergelijke bench wenst te kopen zal je kunnen vaststellen dat deze eigenlijk altijd over kunststof hoeken dienen te beschikken. Dit niet alleen voor de veiligheid van je hond tijdens het autorijden, maar ook voor het beschermen van het interieur van je auto. Controleer voordat je over gaat tot het kopen van een bepaalde hondenbench in ieder geval altijd of ze al dan niet geschikt is om dienst te doen als transportbox. Dit is immers niet altijd het geval.