Tectake hondenbench kopen en aanbiedingen

Tectake hondenbench
De kans is bijzonder groot dat je al wel eens hebt gehoord over het merk Tectake. Voor dit merk geldt dat ze door de jaren heen verschillende handige artikelen op de markt heeft gebracht. In het bijzonder betreft het hier artikelen voor huis en tuin waaronder natuurlijk ook dierenbenodigdheden. Vooral de hondenbenches die door dit merk op de markt zijn gebracht kunnen rekenen op een ongelofelijke populariteit. Deze populariteit is het gevolg van niet alleen de kwaliteit die ze aan de dag weten te leggen, maar ook het vaak toegankelijke prijskaartje waarover ze beschikken. Wil jij ook graag een Tectake hondenbench kopen? Wij hebben de drie beste exemplaren uit het assortiment van dit merk hieronder alvast even voor jou op een rijtje gezet.

Tectake Autobench – Hondenbench

Tectake Autobench – Hondenbench

Bekijk de dagprijs

De Tectake Autobench – Hondenbench is een prachtige bench dat er niet alleen goed uitziet, maar bovendien ook zeer praktisch is in gebruik. In eerste instantie geldt voor deze Tectake hondenbench dat ze is gemaakt van aluminium. Dat betekent dat de bench over een uitstekende levensduur beschikt. De kans dat er op een bepaald moment schade aan zal ontstaan is bovendien ook zeer klein. Dit zelfs wanneer ze wordt gebruikt om sterkere honden in te plaatsen. De solide afwerking zorgt ervoor dat heel wat baasjes van honden zweren bij het gebruik van deze bench. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het zo dat ook de onderhoudsvriendelijke eigenschappen het verdienen om in de verf te worden gezet. Een ongelukje met je viervoeter is al snel gebeurd. Gelukkig is deze hondenbench van Tectake eenvoudig te reinigen waardoor je hond er in geen tijd terug gebruik van kan maken.

Wat meteen ook opvalt bij het aanschouwen van deze hondenbench is het zeer open karakter waarover ze beschikt. Deze zorgt ervoor dat je hond niet alleen kan rekenen op een constante aanvoer van voldoende verse lucht, daarnaast kan hij of zij ook lekker om zich heen kijken. Het monteren van menig aantal hondenbenchen op de markt wil in de praktijk nog wel eens de nodige problemen met zich meebrengen. Dat geldt echter zeker niet voor deze Tectake hondenbench. Je zet ze dan ook in een handomdraai in elkaar met behulp van de meegeleverde montagehandleiding. Tot slot geldt voor deze hondenbench dat ze kan worden besteld in verschillende afmetingen. Zo is er meer dan waarschijnlijk één bepaalde maat beschikbaar die perfect zal weten te voldoen aan de verwachtingen van jouw hond.

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van deze Tectake Autobench – Hondenbench zijn:

 • Gemaakt van een combinatie van aluminium en fineerhout;
 • De randen zijn voorzien van kunststof voor veilig transport;
 • Kantelhoek voor van 65 graden en achter van 90 graden;
 • Standaard gewicht van 7,5 kilogram;
 • Wordt geleverd met een handige montagehandleiding;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Gemaakt van een stevig aluminium en daardoor zeer kwalitatief;
 • Kan perfect worden gebruikt als transportbox;
 • Opvouwbaar en daardoor zeer eenvoudig mee te nemen;
 • Voorzien van kunststof randen voor extra bescherming;
 • Verkrijgbaar in verschillende maten voor diverse honden;

Minpunten:

 • De bodemplaat wordt vaak bestempeld als net wat te glad;

Auto Bench reisBench nylon Bench

Auto Bench reisBench nylon Bench

Bekijk de dagprijs

Voor deze Tectake hondenbench geldt dat ze is gemaakt van nylon. Het gebruik van dit materiaal zorgt ervoor dat je hondje altijd kan genieten van een lekker comfortabele slaapplaats. In slechts enkele seconden tijd is het mogelijk om deze hondenbench te monteren of te demonteren. Voor alle duidelijkheid, nylon is lang niet het enige materiaal waar deze bench uit is vervaardigd. Voor de constructie wordt er dan ook gebruik gemaakt van metalen staven die in elkaar dienen te worden geschoven. Hierdoor wordt de bench niet alleen stabiel, maar ook zeer veilig in gebruik. Voor de kleinere viervoeters is dit misschien wel één van de beste en leukste hondenbenches uit het assortiment van het merk Tectake.

Het unieke design waar deze hondenbench van het merk Tectake over beschikt zorgt ervoor dat ze op een ruimtebesparende manier kan worden bewaard. Dit maakt ze ook zeer geschikt om mee te nemen op vakantie. Eveneens interessant om te weten is dat deze hondenbench beschikt over een uitneembare bodem. Het spreekt voor zich dat je hondje altijd een ongelukje kan hebben, maar dat is met deze bench geen enkel probleem. De uitneembare bodem zorgt er namelijk voor dat je ze zeer eenvoudig kan schoonmaken. Tot slot geldt voor deze hondenbench ook dat ze is voorzien van sterke en duurzame netten. Deze beschermen je hondje, maar zorgen tegelijkertijd voor een voldoende toevoer van verse lucht. Tel daar ook nog eens bij op dat deze nylon hondenbench aan drie zijden kan worden geopend en het mag duidelijk zijn dat ze voor vele baasjes de moeite waard kan zijn.

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van deze Auto Bench reisBench nylon Bench zijn:

 • Deze Tectake hondenbench is gemaakt van nylon;
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen;
 • De textielsamenstelling is 100 procent polyester;
 • Deze hondenbench bestaat uit de kleuren zwart en beige;
 • Doorgaans wordt ook een pluchen ligdeken gratis meegeleverd;
 • Het gewicht van de bench bedraagt ongeveer 2,5 kilogram;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • In slechts enkele seconden tijd te monteren en demonteren;
 • Solide constructie door het gebruik van metalen staven in de bench;
 • Eenvoudig mee te nemen op reis;
 • Eenvoudig schoon te maken;
 • Zeer comfortabel voor je hondje;

Minpunten:

 • Net wat minder duurzaam in vergelijking met aluminium benches;

Tectake Autokennel honden Bench

tictake Autokennel honden Bench

Bekijk de dagprijs

De Tictake Autokennel honden Bench is een enkelvoudige hondenbench die is vervaardigd uit een combinatie van aluminium en fineerhout. Voor de randen geldt dat ze met kunststof zijn afgewerkt. Dat is geen overbodig detail, maar zeer belangrijk. Voor deze Tictake hondenbench geldt dat ze eigenlijk specifiek in het leven werd geroepen om mee te nemen onderweg en op reis. Dat betekent dat ze meer dan waarschijnlijk in de kofferruimte van je auto zal worden geplaatst. De kunststof randen zorgen ervoor dat er geen schade kan worden veroorzaakt in deze ruimte. Een andere in het oog springende eigenschap van deze Tictake hondenbench heeft te maken met het open karakter waarover ze beschikt. Deze zorgt ervoor dat je viervoeter constant kan rekenen op voldoende frisse lucht.

Voor heel wat autobenches geldt dat ze in de praktijk de nodige moeilijkheden met zich meebrengen om gemonteerd te worden. Dat geldt zeker niet voor deze Tictake hondenbench. Voor dit exemplaar geldt dan ook dat ze zeer eenvoudig kan worden gemonteerd en in gebruik kan worden genomen. De meegeleverde montage handleiding zorgt ervoor dat je tijdens het monteren niet voor vervelende verrassingen zal komen te staan. Tot slot spreekt het voor zich dat deze hondenbench beschikt over een trapeze vorm. Deze zorgt ervoor dat ze eenvoudig in elke auto kan worden geplaatst.

Specificaties:

De belangrijkste specificaties van deze Tictake Autokennel honden Bench zijn:

 • Deze Tictake hondenbench is gemaakt van aluminium en fineerhout;
 • De kunststof randen beschermen je auto tegen beschadigingen;
 • Kantelhoek van 65° vooraan en 80° achteraan;
 • De bench heeft een beperkt gewicht van slechts 12 kilogram;
 • Geleverd inclusief een gedetailleerde montagehandleiding;

Eindconclusie:

Pluspunten:

 • Zeer kwaliteit en uiterst duurzaam;
 • Voorzien van een trapeze vorm;
 • Eenvoudig te monteren;
 • Kunststof randen zorgen voor bescherming tegen beschadigingen;
 • Beperkt gewicht van slechts 12 kilo;
 • Zeer geschikt als transportbench;

Minpunten:

 • Slechts verkrijgbaar als One Size;

Veelgestelde Vragen – Over een Tictake hondenbench

Uit welke materialen is een Tictake hondenbench vervaardigd?

De materialen waar gebruik van wordt gemaakt in een Tictake hondenbench kan afhankelijk zijn van het exemplaar in kwestie. Voor menig aantal van deze benches geldt dat er wordt gekozen voor een combinatie van aluminium en (fineer)hout. Dat is een interessante combinatie, niet alleen omdat ze verantwoordelijk is voor een beperkt gewicht, maar ook omdat je op deze manier toch bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een dito levensduur. In het aanbod van Tictake zijn echter ook hondenbenches terug te vinden gemaakt van andere materialen. Zo behoort ook een nylon hondenbench bijvoorbeeld uitstekend tot de mogelijkheden!

Waarom hebben Tictake hondenbenches veelal een open karakter?

Het merk Tictake heeft er bewust voor gekozen om haar hondenbenches te voorzien van een open karakter. Dit open karakter brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie zorgt het ervoor dat je hond rustiger blijft omdat ze een goed zicht blijft hebben op de omliggende omgeving. Dat is echter niet alles. Daarnaast is op deze manier namelijk ook een efficiënte, contante aanvoer van verse lucht verzekerd. Dit is dus zeker een niet onbelangrijk voordeel waar je bij het merendeel van de Tictake hondenbenches op kan rekenen.

Kan ik een Tictake hondenbench meenemen op reis?

Het meenemen van een Tictake hondenbench op reis of gewoon onderweg is doorgaans geen enkel probleem. In het assortiment van dit merk zijn in eerste instantie bijvoorbeeld speciale autobenches terug te vinden. Voor deze benches geldt dat ze probleemloos in elke auto gestopt kunnen worden. Vaak zijn de hoeken van deze benches ook voorzien van kunststof wat als gevolg heeft dat ze geen schade kunnen aanrichten aan het interieur van de auto. Het spreekt bovendien voor zich dat deze benches speciaal zijn voorzien op het veilig kunnen meenemen van je viervoeter onderweg. Een Tictake hondenbench van nylon is eveneens een prima keuze om je hond mee te nemen onderweg.