Zo vind je het beste kunststof hondenhok (binnen en buiten)


Het vinden van een goed kunststof hondenhok is van belang voor jou en jouw hond. Zeker ook omdat dit vaak net wat beter uitpakt dan de keuze voor metaal of hout. Het is namelijk gemakkelijker om kunststof warm te houden. Ook is het schoonhouden wat gemakkelijker. Daarnaast is de aanschaf gemakkelijker door de lage prijs. Het is helaas zo dat het aantal kunststof hondenhokken op de markt beperkt is. Daarom is het goed om te kijken naar de opties die er wel zijn. Zo maak je gemakkelijker de juiste keuze.
hondenhok kunststof

De beste opties voor kunststof hondenhokken

Het grote verschil tussen kunststof en andere hondenhokken is vooral de prijs. Dat is dan ook een uitgangspunt geweest bij het uitzoeken van de beste opties die je hier kunt terugvinden. De laagste prijs was het belangrijkst. Mocht je duurdere opties kunnen veroorloven, dan is het goed om ook die artikelen even door te nemen. Zo krijg je een goed beeld van alle opties die er zijn. Neem dan in ieder geval ook deze hokken erbij om een goede keuze te maken voor jouw hond.

Imac Hondenhok Zeus 50 Grijs – 53X46X47.5 CM

Imac Hondenhok Zeus 50 Grijs - 53X46X47.5 CM

Bekijk de dagprijs

Hondenhok Zeus 50Robuust hok met achterin een instelbaar ventilatierooster en een drainagesysteem in de bodem. De randen van het hok zijn verstevigd zodat je hond of kat er niet op kan kauwen en onder de pootjes van het hok zit anti-slip. Het dak is afneembaar wat het schoonmaken makkelijker maakt.
Afmetingen: 53x46x47,5 cmKleur: Grijs, groen, roze, blauwMateriaal: PVC (niet giftig)

Het hok is ook te gebruiken voor katten en knaagdieren.
Voor dit artikel zijn aparte onderdelen beschikbaar, zoals:IMAC deurIMAC matIMAC stand

Nobleza hondenhok – kunstof – wit

Nobleza hondenhok - kunstof - wit

Bekijk de dagprijs

Dit kunstof hondenhok biedt je hond de nodig bescherming het hele jaar door. Het hok kan zowel binnens als buitenshuis gebruikt worden. Het hok is gemakkelijk met de tuinslang te reinigen.

Het zadeldak beschermt uw huisdier tegen het weer, regen, wind, hitte of sneeuw. Het hok is zonder gereedschap in elkaar te zetten. Het dak is opvouwbaar en uitgerust met versterkingsschroeven om te voorkomen dat de wind eronder waait.

Imac hondenhok zeus 50 licht blauw 53x46x47,5 cm

Imac hondenhok zeus 50 licht blauw 53x46x47,5 cm

Bekijk de dagprijs

Robuust hok met achterin een instelbaar ventilatierooster en een drainagesysteem in de bodem. De randen van het hok zijn verstevigd zodat je hond of kat er niet op kan kauwen en onder de pootjes van het hok zit anti-slip. Het dak is afneembaar wat het schoonmaken makkelijker maakt.
Afmetingen: 53x46x47,5 cmKleur: Licht BlauwMateriaal: PVC (niet giftig)

Het hok is ook te gebruiken voor katten en knaagdieren.
Voor dit artikel zijn aparte onderdelen beschikbaar, zoals:IMAC deurIMAC matIMAC stand

Hondenhok Pollywood 2 beige

Hondenhok Pollywood 2 beige

Bekijk de dagprijs

Hondenhok Eco (kunststof) Pollywood 2 beige

Vervaardigd uit gerecycleerde materialen

Topmast Hondeniglo Kunststof Nachthok Hondenhok Small 80 * 68 * 53 cm

Topmast Hondeniglo Kunststof Nachthok Hondenhok Small

Bekijk de dagprijs

Het Topmast Hondenhok Hondeniglo is een mooi vormgegeven stevig hondenhok, wat je hond een veilige warme plek bezorgd.
Ideaal in de tuin, garage of andere geschikte plaats.

De mooie vorm met voldoende ventilatie zorgt voor een comfortabele plek voor je hond.
Het hok is zo gemaakt , dat overtollig vocht en water gemakkelijk wordt afgevoerd.

  • Geschikt voor kleinere honden tot maximaal 20kilo.
  • Maximale hoogte van de hond is 60cm.
  • Maximale schouderhoogte van de hond is 40cm.
  • Afmeting: W80.3 x D68.3 x H53cm
  • Opening: . H31.4cm
  • Afmeting van de vloer tot de deuropening is: 9.3cm

Ferplast Dogvilla 70 smile

Ferplast Dogvilla 70 smile

Bekijk de dagprijs

hondenhok mendo beige – bruin – 91,5 x 75 x 66 cm

hondenhok mendo beige - bruin - 91,5 x 75 x 66 cm

Bekijk de dagprijs

Materiaal: Kunststof

Dit bruine kunstof mendo hondenhok is niet alleen goed voor je hond, maar ook voor het milieu.
Het hok is gemaakt van gerecycleerd polyester en hout en is uiterst duurzaam.
Het hondenhok is bovendien zeer makkelijk te onderhouden.

Imac hondenhok zeus 50 roze 53x46x47,5 cm

Imac hondenhok zeus 50 roze 53x46x47,5 cm

Bekijk de dagprijs

Materiaal: Kunststof

Hondenhok Zeus 50Robuust hok met achterin een instelbaar ventilatierooster en een drainagesysteem in de bodem. De randen van het hok zijn verste

Ferplast Dogvilla 70 Hondenhok – Grijs – 73 x 59 x 53 cm

Ferplast Dogvilla Hondenhok 90

Bekijk de dagprijs

Wanneer je een hok voor een grote hond zoekt, dan is de Ferplast Dogvilla goed aan te raden. Dit is het soort hok waar de grotere rassen het best in passen. Het is een hok dat ruim van opzet is en waar veel luxe elementen in zijn opgenomen. Het is dan ook niet voor niets zo dat dit hok een villa wordt genoemd door de fabrikant. Het is gemaakt van plastic en weegt 15, 2 kg. Het heeft een afmeting van 111x84x79 cm. Dat maakt het hok ook echt één van de meest luxe opties.

Het is een hok dat goed geschikt is voor buiten. Al kan het ook binnen worden gebruikt wanneer je daar voldoende plek voor hebt in huis of in de garage. Er zit een openingspaneel op in plaats van een deur. Dit is gemakkelijk zelf te monteren. Zo is het voor de hond ook een fijne plek om te verblijven bij warm weer. Wel is ervoor gezorgd door de fabrikant dat de hond het hok niet zomaar kapot kan bijten aan de randen.

Er is ook gedacht aan het bieden van voldoende comfort. Zo is er een waterafvoersysteem gemonteerd. Ook is er door de fabrikant aan ventilatie gedacht. Het hok kan los van de grond komen door de pootjes. Dit gaat kou van de grond tegen. Het hok is gemakkelijk in elkaar te zetten aan de hand van de korte handleiding. Dat maakt het wel zo gemakkelijk.

Je kunt daardoor concluderen dat het formaat en het design het hok heel luxe maken. De kwaliteit is van een hoog niveau en het is heel flexibel te gebruiken. De zwakke kant is dat de prijs wat hoog ligt. Wie een grote hond moet huisvesten heeft hier echter wel ook echt een goed hok aan. Dat zowel in de zomer als in de winter goed te gebruiken is en gemakkelijk te monteren is.

Hondenhok Polly Kunststof

Hondenhok Polly Kunststof

Bekijk de dagprijs

Het is ook heel interessant om naar de meest voordelige optie op de markt te kijken. In dat geval kom je al snel uit bij Hondenhok Polly in de kunststofvariant. Dit hok is te krijgen in verschillende formaten. De kleine versie is goedkoop en gemakkelijk in gebruik. Het gaat om een hok van kunststof van 72x87x75 cm. Het is na vergelijken één van de goedkoopste keuzes die je op de markt kunt vinden. Zonder dat de kwaliteit hieronder hoeft te lijden.

Of je nu kiest voor small of voor medium, het is altijd goed mogelijk om jouw hond er een plekje in te geven. Het is namelijk niet te klein, maar zeker ook niet te groot. Mits je natuurlijk wel let op het formaat van je hond. Het dier moet zich er natuurlijk zelf ook wel goed in voelen. Het moet ook zeker niet te groot zijn, want dan is de kans dat de viervoeter het koud krijgt wel erg groot.

Het Hondenhok Polly zit ondanks de lage prijs vol met leuke extra opties. Zo is er voor extra ventilatie via het dak te kiezen. Ook is het mogelijk om het hok op poten te zetten zodat de kou van de grond niet optrekt in de wintermaanden. Daardoor is er een goede verhouding tussen de lage prijs en de hoge kwaliteit. Ook al is dit hok minder luxe dan de optie die hiervoor genoemd werd.

Wie kijkt naar de voordelen ziet twee formaten een lage prijs en goede extra’s. Als nadeel kan een verminderde mate van luxe worden genoemd. Wanneer je voor kunststof kiest, maar toch nog lager in de prijs wilt gaan, dan is dit dus het hok waar je voor moet kiezen, Juist ook omdat de kwaliteit en de extra’s van hoog niveau blijven. Slechts de luxe is wat minder groot.

Imac Hondenhok Zeus

Imac Hondenhok Zeus 50 Grijs

Bekijk de dagprijs

Heb je een kleine hond, dan is het goed om daar ook het hok op aan te passen. In dat geval kom je uit bij het Imac Hondenhok Zeus. Dit is mooi ontworpen, klein en ook nog eens voordelig geprijsd. Het is gemaakt van PVC en weegt 8,5 kg. Het heeft afmetingen van 72x62x62,5 cm. Dit maakt een simpel, maar doeltreffend hondenhok. De Zeus is precies wat je zoekt. Bovendien is het in grijs, groen, roze en blauw te krijgen. Daardoor past het altijd bij het interieur dat je in huis hebt.

Het hok is heel simpel in elkaar gezet. Daardoor kan je het dus ook heel gemakkelijk zelf monteren wanneer je het in huis haalt. Ook de manier van gebruiken is lekker gemakkelijk gehouden. Het schoonmaken gaat onder andere heel simpel. Dat komt bijvoorbeeld doordat je het dak er simpel van af kan halen. Doordat het een klein hok betreft, is het ook gemakkelijk in te passen. Ook jouw hondje voelt zich daar meer in thuis. Heb je een grotere hond, dan is dit hok natuurlijk geen optie.

Om het je hond gemakkelijk te maken is de Zeus ook voorzien van enkele belangrijke extra’s. Zo is het goed geventileerd dankzij een rooster. Ook is er voor een systeem van weglekken gezorgd. Het hok is op pootjes te zetten die ook antislip zijn. Dat maakt het gemakkelijk te plaatsen. De prijs is niet zo hoog, maar daar krijg je wel een fijn hok dat voldoet aan de minimale eisen voor terug.

De voordelen van dit hok zijn natuurlijk de prijs en de vele extra’s. Dat het in meerdere designs komt is ook aantrekkelijk. Zoals het ook fijn is dat het een plek specifiek voor kleinere honden is. Een nadeel is dat grotere honden er dus niets aan hebben. Voor de prijs die je ervoor betaalt krijgt jouw kleine hond dus wel heel veel geboden wanneer je voor het Imac Hondenhok Zeus kiest.

Aandachtspunten bij de aanschaf van een kunststof hondenhok

Het is eigenlijk altijd zo dat de keuze gaat tussen metaal, hout of kunststof. Wanneer je een hok gaat kiezen, dan is metaal meestal niet zo geschikt. Dit is meer een soort bench. In de winter blijft metaal vaak ook te koud. Dat is niet comfortabel voor jouw hond. Hout heeft ook zo zijn nadelen. Het is wat duur en hout trekt ook vlooien en teken aan. Dit is voor honden natuurlijk ook geen fijne optie.

Kunststof heeft zo zijn eigen voordelen. Vlooien en teken voelen zich er niet op hun gemak. Een ander belangrijk voordeel van hondenhokken van dit materiaal is dat de prijs veel lager te houden is. Daarnaast is het gemakkelijk te onderhouden. Vaak is even afspoelen al voldoende. Het is niet zo dat hout of metaal absoluut onmogelijk is. Alleen is kunststof wel een veel betere optie om heel veel verschillende redenen.

Het gebruik van kunststof voor buiten

Een ander punt wat de nodige aandacht verdient is de manier van gebruiken van het hondenhok. Het is namelijk zo dat een kunststof hok over het algemeen ook goed buiten te gebruiken is. Het is bestand tegen regen en andere neerslag. Ook houdt het de warmte goed vast. Wel kan het slim zijn om het deurtje even te isoleren. Pas wel op dat je daarmee dan niet het hok ook te krap maakt. Wel is het slim om te kiezen voor opties die op pootjes of verhogingen staat. In de winter kan de kou van de grond optrekken. Daar kan kunststof niet goed tegen. Op deze manier kan je dat dan gemakkelijk zelf opvangen.

Recent Content