Hippe hondenmand

Er zijn veel hondenmanden verkrijgbaar. Je hebt zoveel keuze in hondenmanden en elke hond kan lekker liggen in een hondenmand, hondenbank of hondenbed. De hondenmanden zijn er in diverse uitvoeringen. Je hebt modellen die zien er echt hip uit.
Hippe hondenmand

Wat is een hippe hondenmand?

Een hippe hondenmand wil niets anders zeggen dat die een modern look hebben. Veel hondenmanden krijg je in allerlei kleuren. Je kunt een hondenmand aanpassen aan het interieur. Een hippe hondenmand trekt ook de aandacht van je bezoek. Er zijn hippe hondenmanden die zijn echt sierlijk of hebben veel kleuren. Je kan deze hondenmanden zien als hippe hondenmanden.

Hoe herken je de hondenmanden die hip zijn?

Zoek je een hondenmand die veel kleuren heeft of opvalt van alle andere manden dan heb je zeker een hippe hondenmand gevonden. De hippe hondenmand krijg je in verschillende modellen. Een hippe hondenmand valt in de meeste gevallen erg op door zijn kleuren of zijn design in het geheel. Wil je een hippe hondenmand dan zoek je eentje die anders is dan andere hondenmanden en op deze manier herken je hem direct. Een hippe hondenmand zal origineel zijn en valt op.

Wat is bijzonder aan

Je hebt met een hondenmand die er hip uit ziet een origineel exemplaar. Veel van de hippe hondenmanden stralen luxe uit of hebben andere aparte dingen waardoor ze er anders uitzien. De hippe hondenmand is geen standaardmodel. Je kunt dan denken aan een hondenmand die eruitziet als een bankstel of een houten hondenmand met tekst bijvoorbeeld.

Welke hippe hondenmanden zijn er?

Er zijn heel veel hippe hondenmanden verkrijgbaar. Houd je niet van standaard en wil je iets apart dan is een hippe hondenmand een goede keuze. Je zult geen standaard hondenmand voor je hond hebben. De hippe hondenmand krijg je in de volgende modellen:

 • Een honden loungebed
 • Een diva bankstel
 • Een hondenmand op wielen voor een stoer interieur
 • Een hippe hondensofa met luxe uitstraling
 • Een houten hondenmand met tekst en luxe uitstraling
 • Een luxe hondenkussen in trendy kleuren
 • Een luxe rieten hondenmand in het rond.
 • Een hondenmand in de vorm van een tipi
 • Een hippe hondenbed
 • Een hippe en chique orthopedische hondenmand
 • Een hippe fluffy hondenmand
 • Een hippe hondenslaapzak voor onderweg
 • Een design rotan hondenmand
 • Een hippe vintage hondenmand

Alle modellen zijn te kopen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ze zijn qua kleur zeker aan te passen aan je interieur. Het maakt niet uit of je een kiest uit leer, stof, riet, vintage look of andere materialen. Er is keuze genoeg waar je uit kunt kiezen. Je hond zal lekker in de mand kunnen slapen. Je zult je trouwe viervoeter een mooie hippe hondenmand kunnen geven wat die ook verdient.

Wil je hip of extreem hippe hondenmanden

De hippe hondenmanden zijn al bijzonder genoeg. Maar je hebt ook nog extreme hippe hondenmanden. Als je een hippe hondenmand zoekt die echt apart is dan zou je die zeker kunnen vinden. Je kunt er niet een beetje over de top mee gaan maar echt helemaal naar origineel en hip.

De meest hippe hondenmanden die er bestaan

Er zijn enkele uitvoeringen die heel bijzonder zijn en om je een indruk te geven ervan zetten wij enkele voor je op een rij. Van de hipste uitvoeringen zijn er zoveel verkrijgbaar. Wij hebben alvast tien als voorbeeld gegeven wat er zoal is op de markt. Je hippe hondenmand zal erbij zitten.

De hippe cupcake hondenmand

cupcake hondenmand

Bekijk de dagprijs

Het woord zegt het al de hondenmand lijkt op een cupcake en is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Je kunt deze in een effen kleur krijgen maar bijvoorbeeld ook in felgroen. Ze zien er apart uit. Leg er een deken in en je geliefde viervoeter kan heerlijk slapen. Je krijgt een vrolijke hondenmand.

De hippe klomp hondenmand

Bekijk de dagprijs

De klomp hondenmand is gemaakt voor kleine honden. De hondenmand ziet uit als een klomp. Je hond kan er lekker in slapen en krijgt alle rust die hij nodig heeft.

Het maantje

Het maantje

Bekijk de dagprijs

De maan hondenmand ziet eruit als een halve hondenmand. Heb je een kleine viervoeter dan is het maantje een vrolijke beslissing. Je hondje kan er fijn in liggen en zal snel naar dromenland gaan.

De hippe troon hondenmand

troon hondenmand

Bekijk de dagprijs

Behandel je jouw viervoeter als een prins of prinses dan zal je met deze hippe hondenmand zeker opvallen. Voor een mannetjeshond is die verkrijgbaar in de kleur blauw. Voor een vrouwtje in de kleur roze. De hippe hondenmand in de vorm van een troon ziet er elegant uit. Je hond zal zich zeker een prins of prinses voelen. Je hebt met de troon hondenmand zeker iets origineels.

De hippe haai

haai hondenmand

Bekijk de dagprijs

De hippe hondenmand in de vorm van een haai ziet er leuk uit. Wil je hond gaan slapen dan verdwijnt die in de bek van een haai. Het ziet er niet alleen grappig uit. Je wordt er zelf blij van en ik denk ook je hond.

De krokodil hondenmand

krokodil hondenmand

Bekijk de dagprijs

De hippe hondenmand in de vorm van een krokodil ziet er grappig uit. Je hond kan er lekker in liggen. De krokodil uitvoering is geschikt voor kleine honden.

De tipi hondenmand

tipi hondenmand

Bekijk de dagprijs

De tipi hondenmanden krijg je in verschillende modellen. Elk model ziet eruit als een echte tipi. Vooral kleine honden vinden het heerlijk om er in te liggen. Een tipi hondenmand is voor alle kleine viervoeters geschikt. Katten vinden het zelfs prettig. Je hondje kan er knus en comfortabel in liggen.

De raceauto hondenmand

raceauto hondenmand

Bekijk de dagprijs

Hoe leuk zou het zijn als je jouw hond in een raceauto laat slapen. Het kan namelijk. Je hebt uitvoeringen die eruitzien als een raceauto. De meeste hippe raceauto’s zijn er in vrolijke en felle kleuren. Je hond zal knus kunnen liggen en heeft een goede nachtrust.

Een olievat hondenmand

olievat hondenmand

Bekijk de dagprijs

Zoek je een stoere en robuuste hondenmand dan is het olievat model een goed idee. Deze hippe hondenmand is geschikt voor alle viervoeters klein en groot. Je hebt deze in verschillende formaten en je hond zal er lekker in kunnen slapen. Leg er een deken in en je hond zal zijn rust vinden.

De hotdog

hotdog hondenmand

Bekijk de dagprijs

De hotdog is een van de leukste modellen die verkrijgbaar is, want wie wil nu niet zijn hond in een hippe hondenmand zien liggen die lijkt op een hotdog. De hotdog is niet alleen hip maar heeft ook hippe kleuren. Op de hotdog uitvoering staat ook de tekst hotdog wat het nog extra leuk maakt. De opstaande randen zorgen ervoor dat je hond er knus in ligt. Je hond zal er zeker plezier van hebben.

De croc hondenmand

croc hondenmand

Bekijk de dagprijs

Zie je hier je hond al in liggen. Een reuze croc schoen als hippe hondenmand. De hondenmand ziet eruit als een echte schoen en je hond kan er heerlijk in slapen. Voor kleine en middelgrote honden is het een fijne hondenmand. Dat die hip is daar kan je niet over twijfelen. De hippe croc hondenmand is niet alleen hip maar ziet er ook geweldig uit.

Hoe maak je de hippe hondenmanden schoon?

Alle hondenmanden kun je gemakkelijk reinigen. Het is belangrijk dat je altijd kijkt naar de wasvoorschriften van de mand die je hebt gekozen. Je hebt hippe hondenmanden die hoef je alleen maar met een vochtige doek af te nemen. De andere hippe hondenmanden zijn schoon te maken met een handwas of met de wasmachine.

Kun je de kussens schoonmaken

De meeste kussens voor een hondenmand hebben een afneembare hoes. Sommige hondenkussens hebben een rits zodat je de hoes er kunt afhalen en dan kun je hem in de wasmachine doen.

Waar kan je de herm plaatsen?

Een hippe hondenmand kan je overal in je huis plaatsen. Zorg ervoor dat je hondenmand ergens tegen een muur staat of ergens tegenaan. Een mand voor je hond midden in de kamer is niet goed want dat zal je hond onrustig maken. De hippe hondenmand is er in zoveel designs dat je deze gemakkelijk kunt aanpassen aan je interieur.

Zolang je hond rustig ergens kan slapen zal die hondenmand zeker op de juiste plek staan. Je kunt een hippe hondenmand ook tegen je bank aanzetten. Je zorgt ervoor dat je hond zich geborgen voelt wanneer die weet dat die toch in je buurt is. Het is niet alleen prettig voor jou maar ook voor de hond.

In welke maten krijg je ze

Een hippe hondenmand is verkrijgbaar in verschillende maten. Er zijn echter hondenmanden die klein zijn en dus alleen geschikt zijn voor kleine honden. Het wil niet zeggen dat er voor grote honden niet genoeg keuze is want dat is echt wel. Omdat er zoveel maten zijn zul je zeker een passende hippe hondenmand vinden. Zoek dus altijd naar een mand die bij de omvang van jouw hond past en hij niet in een te klein bed hoeft te liggen.

Wil je voor je trouwe viervoeter iets wat apart is, dan is de hippe versie een leuk idee. Er komen zoveel verschillende modellen elke dag erbij. Het maakt soms het zoeken lastiger maar het kan ook superleuk zijn om de juiste te vinden voor je geliefde hond. Is jouw hond stoer dan heeft die bijvoorbeeld een stoere hondenmand nodig.