Edgard & Cooper Hondenbrokken kopen en review

Edgard Cooper werd oorspronkelijk opgericht in België, en hun populariteit in het Verenigd Koninkrijk is het afgelopen jaar gestaag toegenomen. Hun natuurlijke droge en natte hondenvoer is er in verschillende smaken en omvat zelfs een reeks biologische voedingsmiddelen. Alle ingrediënten in deze voedingsmiddelen kunnen worden getraceerd naar de exacte boerderij waar ze vandaan komen en zijn waar mogelijk lokaal ingekocht om de impact van het bedrijf op het milieu te verminderen. Dus als u op zoek bent naar hondenvoer met een kleine ecologische voetafdruk, kan Edgard Cooper een goede optie voor u zijn!
Edgard & Cooper Hondenbrokken
Het droogvoer van Edgard Cooper is verkrijgbaar in drie smaken voor volwassenen, één voor puppy’s en één voor senioren, en wordt op lage temperaturen gebakken om de voedingsstoffen van het vlees te behouden. Het vlees zelf is 100% vers vlees, iets wat zelden voorkomt in droogvoer. Dit verhoogt de smakelijkheid van het brokje, waardoor het een sterkere geur en smaak krijgt. Daarom raden we het sterk aan voor honden met een ‘bijzondere’ smaak. De puppy, senior en volwassen lamsvlees smaken zijn graanvrij, dus ook geschikt voor honden met tarwe- en rijstallergieën.

Edgard & Cooper Hondenbrokken kopen overzicht

Edgard & Cooper Verse Scharreleend & kip Puppy – Hondenvoer – 7kg

Edgard & Cooper Verse Scharreleend & kip Puppy - Hondenvoer - 7kg

Bekijk de dagprijs

Geef eten dat goed voelt

Goed eten is top voor lichaam en geest. Niks beter dan lekker vers vlees met groenten en fruit. Zeker als het gemaakt is met een hart voor de natuur. Maar: meestal is dierenvoeding overbewerkt en verpakt in plastic. Daar hebben wij het helemaal mee gehad. Jij ook? Geef je lievelingen dan Edgard & Cooper: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.

Dit graanvrije recept met verse eend en kip, is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van een groeiende pup. Het zit boordevol met hoogwaardige, caloriearme eiwitten, dus absoluut geen gedroogd of gedehydrateerd vlees. Het recept bevat prebiotica voor een gezonde darmflora en we voegen extracten van glucosamine en chondroïtine toe voor sterke gewrichten. We mengen onze recepten met een super-gezonde mix van groenten en fruit, plus een extra boost van voedzame kruiden en plantaardige ingrediënten. Dan koken we ze langzaam om goedheid en smaak te vergrendelen.

Edgard & Cooper Verse Scharrelkip Adult – Hondenvoer – 7kg

Edgard & Cooper Verse Scharrelkip Adult - Hondenvoer - 7kg

Bekijk de dagprijs

Goed eten is top voor lichaam en geest. Niks beter dan lekker vers vlees met groenten en fruit. Zeker als het gemaakt is met een hart voor de natuur. Maar: meestal is dierenvoeding overbewerkt en verpakt in plastic. Daar hebben wij het helemaal mee gehad. Jij ook? Geef je lievelingen dan Edgard & Cooper: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.

Dit graanvrije recept met heerlijk verse scharrelkip (zonder gedroogd of gedehydreerd vlees) is caloriearm en rijk aan hoogwaardige eiwitten. Er zit ook prebiotica in voor een gezonde darmflora. Deze brokken zijn hypoallergeen en dus ideaal voor gevoelige maagjes. Al onze recepten bevatten een supergezonde mix van fruit en groenten. En lekkere kruiden en botanicals voor een extra boost. Die fantastische blend bakken we langzaam: zo blijft al dat goede perfect bewaard.

  • Graanvrij
  • Hypoallergeen
  • Laag in calorieën

Edgard & Cooper Verse Graslam Adult – Hondenvoer – 7kg

Edgard & Cooper Verse Graslam Adult - Hondenvoer - 7kg

Bekijk de dagprijs

Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult – Hondenvoer – 12 kg

Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult - Hondenvoer - 12 kg

Bekijk de dagprijs

Edgard & Cooper Verse Hert & Scharreleend Adult – Hondenvoer – 7kg

Edgard & Cooper Verse Hert & Scharreleend Adult - Hondenvoer - 7kg

Bekijk de dagprijs

Edgard & Cooper Verse Biorund & Biokip (vrije uitloop) Brok – Voor volwassen honden – Hondenvoer -2.5kg

Edgard & Cooper Verse Biorund & Biokip (vrije uitloop) Brok - Voor volwassen honden - Hondenvoer -2.5kg

Bekijk de dagprijs

Edgard & Cooper Verse Biokalkoen & Biokip (vrije uitloop) Brok – Voor volwassen honden – Hondenvoer – 2.5kg

Edgard & Cooper Verse Biokalkoen & Biokip (vrije uitloop) Brok - Voor volwassen honden - Hondenvoer - 2.5kg

Bekijk de dagprijs

Edgard & Cooper Verse scharrelkip & Noorse zalm Senior – Hondenvoer – 12 kg

Edgard & Cooper Verse scharrelkip & Noorse zalm Senior - Hondenvoer - 12 kg

Bekijk de dagprijs

Edgard & Cooper Puppy 700g

Edgard & Cooper Puppy 700g

Bekijk de dagprijs

Verse eend & verse kip, pompoen & banaan
verse eend 41%, aardappelen, verse kip 10%, aardappelproteïne, erwten, kippenbouillon, mineralen, lijnzaad 1,3%, kippenvet, zalmolie 0,7%, pompoen 0,5%, banaan 0,5%, mango, wortelen, bosbessen, mannanoligosaccharides (MOS) 0,1%, fructo-oligosaccharides (FOS) 0,1%, goudsbloembloesem, brandnetel, zwartebesbladeren, venkel 0,05%, karwij, kamille 0,04%, citroenmelisse, glucosamine 185 mg/kg, chondroïtinesulfaat 185 mg/kg.
Nutritionele toevoegingsmiddelen/KG:
vitamine A 20000 I.E., vitamine D3 2000 I.E., vitamine E 120 mg. Sporenelementen: kopersulfaat-pentahydraat 68 mg, zinkoxide 167 mg, calciumjodaat 5,5 mg, natriumseleniet 0,76 mg. Analytische bestanddelen: eiwit 26%, vetgehalte 16%, ruwe celstof 2%, ruwe as 6,5%, omega 6 2,55%, omega 3 0,62%, calcium 1,2%, fosfor 1%.

Edgard & Cooper Verse scharrelkip & Noorse zalm Brok – Voor senior honden – Hondenvoer – 2 x 2.5kg

Edgard & Cooper Verse scharrelkip & Noorse zalm Brok - Voor senior honden - Hondenvoer - 2 x 2.5kg

Bekijk de dagprijs

Edgard & Cooper Verse Scharreleend & kip Puppy – Hondenvoer – 2 x 7kg

Edgard & Cooper Verse Scharreleend & kip Puppy - Hondenvoer - 2 x 7kg

Bekijk de dagprijs

Edgard & Cooper Verse Graslam Adult – Hondenvoer – 12 kg

Edgard & Cooper Verse Graslam Adult - Hondenvoer - 12 kg

Bekijk de dagprijs

Edgard & Cooper Puppy Eend – 2.5 kg

Edgard & Cooper Puppy Eend - 2.5 kg

Bekijk de dagprijs

De puppy voeding van Edgard & Cooper bevat eend & verse kip, pompoen en banaan. Deze graanvrije voeding bevat verse ingrediënten en bevat geen vleesmeel. De smakelijke puppy brokken zijn vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen en is verder graanvrij.

EDGARD COOPER – Vers konijn met pruimen & broccoli 2,5 KG SENIOR

EDGARD COOPER - Vers konijn met pruimen & broccoli 2,5 KG SENIOR

Bekijk de dagprijs

Onze brokjes zijn de eerste, rechtstreeks gemaakt van vers konijn, zonder konijnenmeel of gedroogd konijn. Het zit dus boordevol goede proteïnen. Dat betekent dat de brokjes een hoge voedingswaarde hebben en gemakkelijk verteerbaar zijn. Elke kom zit boordevol lekkere groentjes, bessen en kruiden, en geeft je alle vitaminen, mineralen en antioxidanten geeft die je nodig hebt om je van neus tot staart gezond te houden.

Edgard & Cooper Adult Dog Vis – 2.5 kg

Edgard & Cooper Adult Dog Vis - 2.5 kg

Bekijk de dagprijs

Edgard & Cooper is een pure en gezonde voeding gemaakt met vers vlees als dierlijke eiwitbron. Vers vlees zit boordevol goede eiwitten. De overige ingrediënten komen recht uit de natuur. De voeding is te krijgen in droogvoer.

Edgard & Cooper Verse Graslam Brok – Voor volwassen honden – Hondenvoer – 2.5kg

Edgard & Cooper Verse Graslam Brok - Voor volwassen honden - Hondenvoer - 2.5kg

Bekijk de dagprijs

Edgard Cooper – Verse kip met tomaat en blauwe bes ADULT

Edgard Cooper - Verse kip met tomaat en blauwe bes ADULT

Bekijk de dagprijs

Wij zijn Edgard&Cooper, viervoeters met een missie! Wij maken onze brokjes niet met vleesmeel. Nu niet. Nooit niet! Want dat is vieze troep. Vleesmeel wordt gemaakt van slachtafval dat ze intensief bewerken: koken, uitpersen, verhitten, vermalen.

Dit gaat door tot olie, vetten en water verdwenen zijn en er alleen een poedertje overblijft. En tijdens elke stap gooien ze er synthetische antioxidanten bij.

Dat poeder verschepen ze over de hele wereld. En de andere jongens boetseren er dan hondenbrokken van met water, olie, vetten en smaakstoffen. Jakkes!

Wij zijn het enige bedrijf in de wereld dat 100% vleesmeelvrij is! Waar vers ÈCHT VERS is!

  • Gemaakt met 100% verse kip
  • Gezond fruit, groenten, bessen & bio kruiden
  • Gezonde goodies zoals prebiotica
  • Zalmolie boordevol omaga 3 voor een glanzende vacht
  • Verpakking uit 100% bioafbreekbare materialen

Edgard & Cooper Hondenbrokken Milieu

Dit is zeker een bedrijf dat zich bekommert om het milieu, hun droogvoerzakken zijn gemaakt van composteerbare materialen en zelfs de inkt is op waterbasis. Het natvoer wordt geleverd in blikken en schalen, die beide van aluminium zijn gemaakt en recyclebaar zijn.

Edgard Cooper’s verkrijgbaarheid

Edgard Cooper’s natvoer is verkrijgbaar in de maten 400g en 150g, en 100g in het biologische assortiment. In het hele assortiment natvoer is er één puppy-smaak, één senior-smaak, zes volwassen smaken en drie biologische smaken (vis, rundvlees en kalkoen). Alle natvoer heeft een hoog vleesgehalte en is graan- en glutenvrij.

We houden vooral van de Wild & Eend smaak, een mix van seizoensgebonden wild (o.a. wild, wild zwijn, fazant, gans of konijn) en eend.

Houd de nieuwe vissmaken van Edgard Cooper in de gaten, die binnenkort op onze website te vinden zijn!

Conclussie

Tot slot zijn we enthousiast om samen te werken met een bedrijf dat geld schenkt aan goede doelen. Edgard Cooper belooft elk jaar 10% van hun winst te doneren aan honden in nood, dus hoe meer voer u voor uw hond koopt, hoe meer u anderen zult helpen!