Milbemax – Het beste ontwormingsmiddel voor honden

Als u net zoveel van uw huisdier houdt als ik, dan moet u dit diepgaande artikel over wormtabletten voor honden lezen, en of het ontwormen van puppy’s ook veilig is.
milbemax ontwormingsmiddel voor honden
Veel parasieten kunnen uw hond besmetten, maar de meest voorkomende aantasting die uw beste huisdiervriend kan krijgen zijn wormen. Als huisdiereigenaren zijn we ons er vaak niet van bewust dat onze honden besmet zijn met wormparasieten, en ze kunnen ook de oorzaak zijn van ernstige ziekten bij de mens. Daarom is de effectieve behandeling en voortdurende controle van deze parasieten door het gebruik van een goede hondenwormtenworm zo belangrijk.

Als u net zoveel van uw gezinshond houdt als ik, maar ook vaak geld tekort komt, dan denkt u waarschijnlijk dat uw dierenarts u alleen maar wormtabletten probeert te verkopen voor honden die u niet nodig heeft, elke keer dat u uw huisdier meeneemt voor een regelmatige controle. Maar niets is minder waar, want elk huisdier moet regelmatig een goed ontwormingsmiddel krijgen. Het maakt niet uit of u puppy’s aan het ontwormen bent of op zoek bent naar wormtabletten voor honden, dit kan een maandelijkse behandeling zijn of vier keer per jaar, afhankelijk van welk product u kiest.

In dit artikel vertellen we u over de verschillende soorten wormparasieten en waarom ze gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid van mens en dier. Ook leggen we uit hoe verschillende soorten wormen u of uw huisdier kunnen besmetten en hoe u bijvoorbeeld goede wormtabletten voor honden kunt vinden. Vervolgens evalueren we Milbemax-wormtabletten voor honden, een bekend wormmedicijn, om te zien of het alle eigenschappen heeft die nodig zijn om uw huisdier gezond en gelukkig te houden. Ons diepgaand onderzoek naar dit product zal het goede en het slechte benadrukken, dus als u ons oordeel wilt horen, lees dan op…..

Milbemax voor honden producten overzicht

Milbemax Ontwormingsmiddel – Hond – 2×2 tabletten

Milbemax Ontwormingsmiddel - Hond - 2x2 tabletten

Bekijk de dagprijs

Milbemax is een ontwormingsmiddel in tablet vorm. Milbemax ontworming is ter preventie van hartworm infecties en ter behandeling en controle van zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij honden en ter behandeling en controle van spoelwormen, haakwormen en lintwormen bij honden.

Milbemax Ontwormingsmiddel – Kleine Hond – 2×2 Tabletten

Milbemax Ontwormingsmiddel - Kleine Hond - 2x2 Tabletten

Bekijk de dagprijs

Milbemax is een ontwormingsmiddel in tablet vorm voor kleine honden en puppys . Milbemax ontworming is ter preventie van hartworm infecties en ter behandeling en controle van zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij honden. Niet toedienen aan puppys jonger dan 2 weken en/of minder dan 0.5 kg lichaamsgewicht.

Milbemax Kauwtabletten – Hond – 4 Tabletten

Milbemax Kauwtabletten - Hond - 4 Tabletten

Bekijk de dagprijs

Lastige ontwormingsbehandelingen zijn verleden tijd met deze smakelijke kauwtabletten; Milbemax Kauwtabletten, een traktatie voor de hond!

De kauwtabletten van Milbemax zijn zowel smakelijk als effectief voor het ontwormen van honden.
De kauwtabletten zijn zacht en hebben een kipsmaak; 94% van de honden eet de kauwtablet direct vanuit de hand op. De eenmalig toediening dient met of na wat eten gegeven te worden.

Milbemax kauwtabletten kunnen ingezet worden om rondwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen en longwormen te doden.

Milbemax Kauwtablet Ontworming – Kleine Hond/Puppy – 4 Tabletten

Milbemax Ontworming Kauwtablet Kleine Hond en Puppy 4 tabletten

Bekijk de dagprijs

Milbemax voor grote honden Anti wormenmiddel – 10 Tot 50 kg – 2 tabletten

Milbemax voor grote honden Anti wormenmiddel - 10 Tot 50 kg - 2 tabletten

Bekijk de dagprijs

Milbemax Hond 10-50 kg 2 tbl
Milbemax is een orale tablet met als doel de hond te ontwormen. Het product werk tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij honden.

 • uiterst effectieve behandeling met een breed spectrum
 • door de snelle en directe werking in het maag-darmkanaal, zorgt Milbemax voor een effectieve verwijdering van de wormlast bij besmette honden
 • orale dosis voor precieze behandeling
 • Milbemax is een orale behandeling, hierdoor komt de juiste dosis direct in het darmkanaal terecht. Dit maakt het voor eigenaren en huisdieren een doeltreffend middel zonder knoeien
 • goed veiligheidsprofiel

Milbemax tabletten voor honden kunnen gegeven worden aan pups vanaf 2 weken oud en/of 0,5 kg en zijn geschikt voor drachtige en zogende teven. Het is niet nodig om uw hond af te zonderen van andere huisdieren tijdens of na de behandelng en u kunt gerust zijn dat contact met uzelf en uw gezin na een behandeling met Milbemax veilig is.

Milbemax Ontwormingsmiddel – Kleine Hond – 1 x 2 Tabletten

Milbemax Ontwormingsmiddel - Kleine Hond - 1 x 2 Tabletten

Bekijk de dagprijs

Milbemax tabletten doden rondwormen, haakwormen, zweepwormen en lintwormen. Daarnaast is dit middel inzetbaar tegen longwormen bij honden.Inzetbaar bij: Geschikt voor pups vanaf 1 kg lichaamsgewicht. Drachtige en lacterende teven. Dosering: Kleine honden en pups 1 tot 5 kg: 1 kauwtablet Milbemax kleine hond Werkzame bestanddelen: Milbemycine en Praziquantel Niet gebruiken bij honden jonger dan 4 weken of lichter dan 1 kg. Merk Milbemax Samenvattend Het breedste werkingsspectrum van alle orale ontwormmiddelen voor honden. Ter voorkoming van hartworm. Tegen longwormen. Verkrijgbaar in 2 tabletten 4 tabletten 50 tabletten

Milbemax kauwtablet ontworming hond large 4 tabletten

Milbemax kauwtablet ontworming hond large 4 tabletten

Bekijk de dagprijs

Milbemax Ontworming Kauwtablet Kleine Hond en Puppy 4 tabletten

Milbemax Ontworming Kauwtablet Kleine Hond en Puppy 4 tabletten

Bekijk de dagprijs

Milbemax Kauwtablet Ontworming Hond
Lastige ontwormingsbehandelingen zijn verleden tijd met deze smakelijke kauwtabletten; Milbemax Kauwtabletten, een traktatie voor de hond!

 • Uiterst effectieve en veilige behandeling
 • Snelle en directe werking in het maag-darmkanaal
 • Adequate verwijdering van de wormlast bij besmette honden
 • De juiste dosis komt direct in het darmkanaal terecht
 • Doeltreffend ontwormen zonder knoeien
 • Ook geschikt voor pups vanaf 2 weken oud en/of 1 kg lichaamsgewicht en voor drachtige en zogende teven Milbemax kauwtabletten kunnen ingezet worden om rondwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen en longwormen te doden.

Milbemax Kauwtabletten Voor Honden Groot Chewy 4 tabl.

Milbemax Kauwtabletten Voor Honden Groot Chewy 4 tabl.

Bekijk de dagprijs

Milbemax Kauwtabletten doden rondwormen, haakwormen, zweepwormen en lintwormen. Daarnaast is dit middel inzetbaar tegen longwormen bij honden.

Traktatie als ontworming!
De kauwtabletten zijn supersmakelijk en zijn speciaal ontwikkeld zodat het een feest wordt om uw hond te ontwormen. De tabletten zijn zacht en beschikken over een onweerstaanbare kipsmaak.

U hoeft vanaf nu de ontworming van uw hond niet meer te verstoppen in het voer, een blokje kaas, worst, koekje, etc. Meer dan 94% van de honden zal de Milbemax ontwormingstraktatie in 1x opeten.

 • Het breedste werkingsspectrum van alle orale ontwormmiddelen voor honden
 • Ter voorkoming van hartworm
 • Tegen longwormen
 • Traktatie en ontworming in 1.

Milbemax Tabletten – Ontwormings Tabletten voor honden – 2 tabl. – 5-75kg Ontworming Honden

Milbemax Tabletten - Ontwormings Tabletten voor honden - 2 tabl. - 5-75kg Ontworming Honden

Bekijk de dagprijs

Milbemax tabletten doden rondwormen, haakwormen, zweepwormen en lintwormen. Daarnaast is dit middel inzetbaar tegen longwormen bij honden.

 • Het breedste werkingsspectrum van alle orale ontwormmiddelen voor honden
 • Ter voorkoming van hartworm
 • Tegen longwormen

Inzetbaar bij

 • Geschikt voor pups vanaf 1 kg lichaamsgewicht
 • Drachtige en lacterende teven

Milbemax Tabletten – Ontwormings tabletten voor honden – Puppy/Kleine honden – 2 tabl. – <5kg - Ontwormings Honden

Milbemax Tabletten - Ontwormings tabletten voor honden - Puppy-Kleine honden - 2 tabl. - minder dan 5kg - Ontwormings Honden

Bekijk de dagprijs

Milbemax grote hond 50 tabletten

Milbemax grote hond 50 tabletten

Bekijk de dagprijs

Milbemax ontwormingstabletten voor de hond met als werkzame bestanddelen Milbemycine en Praziquantel werken preventief tegen long- en hartworminfecties en curatief tegen zweepwormen haarwormen spoelwormen en lintwormen.

Milbemax Kauwtablet kleine hond 1 tablet

Milbemax Kauwtablet kleine hond 1 tablet

Bekijk de dagprijs

De kauwtabletten van Milbemax zijn een effectief breedspectrum en smakelijk middel voor het ontwormen van honden.

Milbemax Kauwtablet grote hond 1 tablet

Milbemax Kauwtablet grote hond 1 tablet

Bekijk de dagprijs

Behandeling van besmetting met rondwormen en lintwormen en preventie van hartwormziekte bij de hond. 12 doosjes x 4 tabletten.

Gewicht van de hond Dosering

 • Kleine honden en pups 1 tot 5 kg 1 kauwtablet Milbemax kleine hond
 • Honden 5 – 25 kg 1 kauwtablet Milbemax grote hond
 • Honden 25 – 50 kg 2 kauwtabletten Milbemax grote hond
 • Honden 50 – 75 kg 3 kauwtabletten Milbemax grote hond

Soorten wormen gevonden bij honden

Er zijn vele soorten wormen die een ziekte kunnen veroorzaken bij onze huisdieren en vaak bent u zich er niet van bewust dat uw favoriete hond lijdt aan een wormbesmetting. Wormen worden geclassificeerd als parasieten, wat betekent dat ze infecteren en leven in dieren en mensen die als hun gastheer optreden. Ze voeden zich met hun gastheer terwijl ze zich vermenigvuldigen en naarmate hun aantal toeneemt, zal uw huisdier tekenen van ziekte gaan vertonen.

Lintwormen

lintworm
Lintwormen behoren tot een groep parasieten die bekend staan als Cestodes en huisdieren raken geïnfecteerd door het doorslikken van de eieren die vervolgens uitkomen en zich ontwikkelen tot volwassen wormen in hun darmen. Deze wormen voeden zich door via hun huid voedingsstoffen te absorberen uit de darmen van hun gastheer. Ze maken uw dier niet ziek, tenzij hun aantal aanzienlijk toeneemt, zodat uw huisdier niet alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft om gezond te zijn. Om dit te voorkomen is het essentieel dat u een goede lintwormbehandeling voor honden gebruikt.

Haakwormen

haakworm
Haakwormen worden geclassificeerd als Nematoden die ook in de darm van uw hond leven. Ze hechten zich met kleine “tanden” aan de binnenkant van de darmwand van uw huisdier. Eenmaal bevestigd voeden ze zich met hun gastheer door bloed uit de darmwand te zuigen. Als er grote aantallen haakwormen in een gastheer leven, kunnen ze een ernstige ziekte veroorzaken door een gebrek aan rode bloedcellen, ook wel bloedarmoede genoemd. Dit kan uw huisdier erg zwak en ademloos maken, en in extreme gevallen kan het zelfs leiden tot de dood.

Rondewormen

rondeworm
Een andere groep Nematoden worden rondwormen genoemd. Ze leven ook in de darm van uw huisdier en wanneer ze in grote aantallen aanwezig zijn kunnen ze ernstige ondervoeding veroorzaken. Ze zijn vaak te vinden bij verwaarloosde pups en daarom is het zo belangrijk om al op jonge leeftijd te beginnen met puppy-wormtabletten. De typische tekenen om op te letten zijn jonge dieren die mager zijn, maar ronde, dikke buiken hebben en een slechte huidconditie met haaruitval.

Whipworms

whipworm
Deze parasieten komen ook vaak voor in de darm van honden waar ze leven en zich vermenigvuldigen. Huisdieren die ernstig geïnfecteerd zijn met deze wormen lijden aan tekenen van ondervoeding en hebben vaak diarree, frequente ontlasting met overbelasting en de ontlasting bevat bloed en slijm.

Hartworm

hartworm
Deze klasse van wormparasiet verdient hier een speciale vermelding omdat dit geen darmworm is. Hartwormen of hondenhartwormen (Dirofilaria immitis) zijn kleine, draadachtige spoelwormen die veel voorkomen bij honden. De meest voorkomende gastheren zijn honden, maar deze parasiet kan zich via de beten van muggen ook naar andere dieren verspreiden, zoals katten, vossen, jakhalzen, coyotes, wolven, fretten en soms zelfs mensen.

Deze kleine wormpjes kunnen leven en zich vermenigvuldigen in de hartkamers van uw hond, maar ook in andere grote bloedvaten zoals de longslagaders (ook wel bekend als de longslagaders). Daar kunnen ze de weefsels en de wanden van het hart en de longbloedvaten beschadigen, wat een ernstige ziekte bij uw huisdier kan veroorzaken en zelfs de dood tot gevolg kan hebben. Symptomen van deze ziekte zullen een hond zijn die zwak en ademloos wordt als gevolg van een hartaandoening die congestief hartfalen wordt genoemd.

Voorkomen is beter dan genezen met deze wormen, dus als u in een gebied woont waar hartwormproblemen vaak voorkomen dan is het essentieel om de beste hondenontwormer te gebruiken die ook beschermt tegen hartworm (Milbemax hondenontwormer is hier een goed voorbeeld van). Uw hond moet worden beschermd door het geven van een regelmatige maandelijkse hartwormmedicatie vanaf zeer jonge leeftijd.

Kunnen hondenwormen ziekten veroorzaken bij de mens?

Het antwoord op deze vraag is zeker ‘JA’ omdat mensen ernstige gezondheidsproblemen kunnen ontwikkelen wanneer ze besmet zijn met deze wormen, hoewel menselijke plagen niet zo vaak voorkomen als bij dieren. Maar als ze dat wel doen, kunnen de eindresultaten net zo ernstig zijn. Kinderen zijn vooral kwetsbaar voor het inslikken van de eitjes van deze parasitaire wormen, die zich dan in hun menselijke gastheer ontwikkelen en allerlei ziekten kunnen veroorzaken.

Kinderen kunnen de eieren van spoelwormen inslikken die vervolgens leiden tot een ziekte die bekend staat als viscerale larven migranen, die de longen, lever en andere organen aantasten. Soms kunnen de larven van spoelwormen het menselijk oog besmetten, waardoor een ziekte ontstaat die bekend staat als ooglarve-migranen en die kan eindigen in blindheid voor de menselijke gastheer. Haakwormlarven kunnen aanwezig zijn in grond die verontreinigd is met dierlijke uitwerpselen en kunnen hun menselijke gastheer binnendringen via de huid als ze op blote voeten in de tuin lopen. De resulterende huidinfectie kan er uitzien als rode, spiderachtige lijnen die als een gek kriebelen en wordt cutane larvenmigranen genoemd.

Hydatide ziekte is een andere menselijke ziekte die wordt veroorzaakt door lintwormen. Lintwormeieren kunnen aanwezig zijn in hondenpoep en mensen die per ongeluk deze wormeieren inslikken kunnen in sommige organen zoals de lever en de longen cysten van verschillende grootte (gevuld met vloeistof) ontwikkelen. Er is nog een ander type hondenlintworm dat de ontwikkeling van menselijke hersencysten veroorzaakt die een ernstige ziekte veroorzaken. Hartworm kan ook worden overgedragen van honden op mensen, maar veroorzaakt geen ernstige ziekte, hoewel soms röntgenfoto’s van de longen bij geïnfecteerde mensen ‘vlekken’ laten zien.

Hoe raken mensen geïnfecteerd met huisdierparasieten?

 • Parasieteneieren kunnen per ongeluk worden ingeslikt door mensen die in contact komen met huisdieren.
 • deze wormeieren zijn aanwezig in de uitwerpselen van honden, tenzij ze behandeld worden met hondenworm tabletten zoals Milbemax
 • wanneer u met uw hond omgaat door middel van patten, aanraken, zoenen of knuffelen kunnen deze eieren worden overgedragen.
 • wanneer uw hond u likt en u uw gezicht of mond aanraakt, kunnen er parasieteieren worden overgebracht die u vervolgens tijdens het eten doorslikt.
 • wormeieren zijn ook aanwezig in de grond en parasietlarven zijn te vinden op planten.
 • een hondenparasiet die bekend staat als Toxoplasma kan mensen besmetten door slecht gekookt of rauw vlees, dus keukenhygiëne is belangrijk.
 • wormeieren zijn ook te vinden in kattenpoep die zandkuilen, grond in de tuin of groentevlekken kunnen besmetten.
 • mensen die op blote voeten buiten lopen, kunnen geïnfecteerd raken door grond die hondenpoep bevat.
 • parasieteieren zijn in staat om jaren buiten hun gastheer te overleven en kunnen ook door vliegen en door de wind worden verspreid.

Hoe raakt mijn hond geïnfecteerd?

Er zijn vele manieren waarop uw huisdier een wormbesmetting kan krijgen, omdat deze parasieten zich snel en gemakkelijk van gastheer tot gastheer kunnen verspreiden op de volgende manieren:

 • voordat puppy’s worden geboren, kunnen sommige parasieten zich verspreiden door de placenta over te steken.
 • wanneer uw puppy zuigt, kunnen ze worden besmet door parasieten die via de moedermelk worden doorgegeven.
 • dierlijke uitwerpselen kunnen de omgeving van onze huisdieren vervuilen en parasieteieren worden dan doorgegeven tussen honden.
 • Eieren kunnen ook ver en breed worden verspreid vanuit een besmette omgeving door vogels, reptielen, insecten en zelfs amfibieën.
 • vlees en vooral slachtafval (organen) van vee zoals schapen kunnen een bron van infectie zijn voor huisdieren en mensen wanneer ze rauw of ondergekookt zijn
 • de meeste jonge pups zijn al besmet met parasieten als we ze thuisbrengen, dus een regelmatige wormkuur moet vanaf jonge leeftijd worden gegeven en vaak worden herhaald.
 • onze volwassen honden lopen altijd het risico om geïnfecteerd te raken door de omgeving en andere dieren, en hebben behoefte aan regelmatige en voortdurende wormen die ze hun hele leven lang krijgen.
 • huizen met kinderen lopen meer risico’s en ook huisdieren die vrij in de buitenlucht rondlopen en regelmatig contact hebben met andere honden.

Ontwormingsmedicijnen voor honden – hoe vaak moet u uw huisdier behandelen?

 • een kleine puppy heeft vanaf de geboorte twee keer per maand tot de leeftijd van 3 maanden ontwormingsmedicijnen nodig.
 • sommige vertrouwde en
 • bekende wormer merken zoals Milbemax kauwbare hond ontwormen tabletten of Interceptor, echter, hoeft alleen te worden gegeven maandelijks aan pups
 • uw puppy heeft het eerste jaar elke maand een wormer nodig.
 • volwassen honden ouder dan 1 jaar ouder dan 6 maanden moeten om de drie maanden worden behandeld voor de duur van hun leven
 • Hartwormbehandeling voor honden is essentieel (afhankelijk van het land of gebied waar u woont) vanaf de leeftijd van 3 maanden.
 • Honden in huizen met kinderen moeten elke maand worden ontwormd om te voorkomen dat er parasieten aan uw kinderen worden doorgegeven.

Milbemax – is het de juiste wormbehandeling voor mijn huisdier?

Milbemax is een breed spectrum tablet dat veel wormparasieten behandelt, dus het is een zeer effectieve darmwormer. Het wordt al vele jaren gebruikt voor het behandelen en voorkomen van wormparasieten bij honden en voor het voorkomen en behandelen van hartwormparasieten bij honden.

Hoe werkt Milbemax?

De werkzame bestanddelen van Milbemax zijn Milbemycine oxime en Praziquantel. Milbemycin oxime verstoort de zenuwoverdracht bij vele soorten ongewervelde dieren en dit helpt onze huisdieren te beschermen tegen spoelworm, hartworm en mijnworm. Het tweede ingrediënt is Praziquantel, dat bij alle soorten lintwormen spierkramp veroorzaakt, wat resulteert in hun vernietiging na een aanval van enzymen.

Milbemax voor honden

 • Milbemax hond wordt gegeven als een orale tablet of een kauwtablet met rundsmaak.
 • beginnen met de behandeling van de puppy’s als ze 2 weken oud zijn en de behandeling herhalen als ze 4, 8 en 12 weken oud zijn.
 • na 12 weken moet u één keer per 3 maanden of 4 keer per jaar behandelen
 • als hartwormbescherming nodig is, behandel dan één keer per maand…
 • behandelt uw hond voor alle wormparasieten, inclusief alle soorten lintworm, mijnworm, zweepworm en spoelworm
 • geeft bescherming aan uw hond tegen aantasting door lintworm (Echinococcus granulosus, Dipylidum caninum, Taenia spp), mijnworm (Ancylostoma braziliense, Ancylostoma caninum), spoelworm (Toxascaris leonina , Toxocara canis) en zweepworm (Trichuris vulpis)
 • nu ook gebruikt om honden te beschermen tegen longworm (Angiostrongylus vasorum) die honden kunnen krijgen van etende kikkers, slakken en slakken die de geïnfecteerde larven dragen.

Is Milbemax wormer veilig voor mijn hond?

 • zijn product heeft een goed veiligheidsprofiel omdat het al vele jaren over de hele wereld wordt gebruikt, maar moet volgens de aanwijzingen op het etiket worden gebruikt
 • Milbemycine oxime is getest op veiligheid in 75 verschillende rassen van honden.
 • Milbemax puppy is veilig voor gebruik bij pups van 2 weken of ouder, mannelijke honden die gebruikt worden voor de fokkerij en het geven van borstvoeding of zwangere vrouwen.
 • de veiligheid is ook getest bij collie-rassen die gevoelig zijn voor ivermectine (een ander ingrediënt voor de behandeling van wormen).
 • het tweede ingrediënt, Praziquantel, heeft ook een goed veiligheidsprofiel bij drachtige en zogende teefjes en fokreuen.
 • Hartwormbehandeling voor volwassen mannelijke honden moet bij voorkeur niet worden gestart vóór de eerste test op een bestaande hartworminfectie

Milbemax-dosering voor honden

Milbemax voor pups en kleine honden van meer dan 0,5 kg en meer dan 2 weken oud:

 • Puppy’s en kleine honden : 0.5kg tot 1kg : geef ½ tablet als een enkele dosis
 • Puppy’s en Kleine Honden : 1kg tot 5kg : geef 1 tablet als een enkele dosis

Milbemax tabletten voor honden van meer dan 5 kg:

 • Honden : 5kg tot 25kg : geef 1 tablet als een enkele dosis
 • Honden : 25kg tot 50kg : geef 2 tabletten als een enkele dosis
 • Honden: met een gewicht van meer dan 50kg: geef een combinatie van tabletten (een minimale dosis van 0,5mg milbemycine oxime en 5mg praziquantel wordt aanbevolen per kg lichaamsgewicht)

Verdere bescherming voor uw huisdieren en familie

Een goede hygiëne is te allen tijde essentieel:

 • haal alle hondenpoep in uw tuin op en verwijder deze minimaal om de 2 dagen
 • altijd uw handen wassen na het spelen met of het aanraken van uw honden
 • eten tijdens het spelen met uw huisdieren is een slecht idee
 • voorkom dat u door uw honden wordt gelikt, vooral op uw gezicht of als u zweren, snijwonden, schaafwonden en krassen op uw huid hebt.
 • vermijd het kussen van uw hond (indien mogelijk)

Maak uw hondenhok dagelijks schoon en desinfecteer hem indien mogelijk één keer per week of was hem met zeer warm water.

Het voeren van rauw slachtafval (lichaamsorganen) of rauw vlees aan uw hond is een slecht idee (kan besmet zijn met parasieten)

Voer uw huisdieren met gesteriliseerd (pellets) of gekookt (blikvoer) voer.

Laat uw huisdieren niet in de buurt rondlopen of rondzwerven waar ze besmette afvalproducten en voedsel kunnen eten.

Onze uitspraak

Zoals u kunt zien in het bovenstaande onderzoek, als u een verantwoordelijke huisdiereigenaar bent en net zo veel van uw hond houdt als ik, dan moet u serieus zijn over het beschermen van uw beste harige vriend tegen parasitaire wormbesmetting. We zullen de andere bekende producten en wormen die beschikbaar zijn in een ander artikel bespreken, maar in dit artikel hebben we ons gericht op het geven van alle informatie die u nodig heeft over een van de beste orale wormbehandelingen die er zijn.

Milbemax Elanco bestaat al heel lang, dus het heeft de tand des tijds doorstaan en wordt al vele jaren aanbevolen door dierenartsen over de hele wereld. Milbemax wormtabletten zijn veilig en vertrouwd en dit huisdier worm medicijn kan online worden gekocht met- onze zonder een veterinaire script, afhankelijk van welk land je woont in.