Seresto Vlooien- en tekenhalsband voor kleine honden

Seresto Bayer is een langdurige anti-parasieten (teken en vlooien) halsband voor kleine honden.

Met Seresto kunt u uw hond 7 tot 8 maanden effectief beschermen tegen vlooien en 8 maanden tegen teken. De nieuwste generatie halsband zal uw hond effectief en permanent beschermen.

Goed om te weten: Seresto is ook beschikbaar voor katten.

De Seresto halsband voor kleine honden tot 8 kg meet 38 cm.

Bekijk de dagprijs

Voordelen van het product:

  • Gepatenteerde polymeer matrix kraag.
  • Kan gebruikt worden bij puppies vanaf 7 weken.
  • Dubbel veiligheidssysteem in geval van haken.
  • De doeltreffendheid van de kraag blijft behouden in geval van occasioneel baden (< 1 keer per maand).

Aanvullend advies:

  • Kies de halsband voor het dier in overeenstemming met zijn soort en gewicht. Stel de halsband in rond de nek van het dier zonder deze te strak aan te trekken (het is aanbevolen een ruimte van 2 vingers te laten tussen de halsband en de nek). De halsband moet tijdens de beschermingsperiode van 7-8 maanden ononderbroken worden gedragen. Controleer regelmatig de pasvorm van de halsband en pas hem zo nodig aan, vooral in het geval van snelgroeiende puppy’s.
  • Als u meer dan één huisdier in uw huishouden heeft, denk er dan aan om al uw huisdieren te behandelen met het juiste product voor elk van hen.

Waarschuwing:

  • Het product is waterbestendig; het blijft werkzaam als het dier nat is. Langdurige en intense blootstelling aan water of intensief wassen moet echter worden vermeden, omdat dit de werkingsduur van het product kan verminderen. Uit studies blijkt dat onderdompeling in water of maandelijks wassen de duur van de werkzaamheid tegen teken niet significant verkort tot 8 maanden na het vrijkomen van de werkzame stoffen op de vacht, terwijl de werkzaamheid tegen vlooien vanaf de 5e maand geleidelijk afneemt
  • Puppy’s jonger dan 7 weken niet behandelen.

Seresto is een diergeneesmiddel. Lees voor gebruik aandachtig de bijsluiter en de gebruiksaanwijzing. Vraag uw diergeneeskundige om advies. Als de symptomen aanhouden, raadpleeg dan uw dierenarts