Puppypakketten: gratis en betaald vergeleken

In veel gezinnen is de hond het extra lid van het gezin. Dat is ook logisch, want het zijn echte gezelschapsdieren. Ze zijn trouw en ze zijn erg sociaal. Dat kan jou dus ook sterk helpen. Het is dus ook niet zo gek wanneer jij al een tijdje nadenkt over de aankoop van een puppy. Of misschien heb je dat recentelijk al gedaan en ben je nu alles aan het ontdekken. Het is fijn om dan enkele tips of het gebied van voeding en verzorging te krijgen. Die vind je op deze plek allemaal verzameld.
puppypakketten
Je kunt als kersverse hondeneigenaar bij verschillende fabrikanten van hondenvoeding een puppypakket bestellen voor de eerste weken. In deze pakketten zitten specifieke voedingsmiddelen voor een hond van jouw ras en allerlei leuke hondengadgets. Zo kan je de voeding leren kennen, zonder dat het je veel kost. Dat is belangrijk omdat je zo ontdekt wat goed is voor jouw hond. Het is ook leuk om een puppypakket aan iemand die je kent cadeau te doen wanneer die net een hond heeft gekocht, Veel meer dan de verzendkosten of een klein bedrag ben je er niet aan kwijt. Je hebt het dan snel in huis.

Wil je weten wat voor jou de interessante pakketten zijn? Dan kan je daar op deze plek achter komen. Je ontdekt hier welke boxen er momenteel in Nederland allemaal te krijgen zijn. Aan de hand daarvan kan je dan je eigen keuze maken. Je vindt zeker een pakket dat past bij jou.

Prins Petfoods

Het puppypakket dat je wordt aangeboden door Prins Petfoods bestaat uit een maatbeker en een zak brokken. Daarnaast kan je zelf een speeltje maken met enkele materialen die er los in zitten. Een leuk extraatje in het pakket is een hondenworst van NatureCare. Ook zit er veel informatie in het pakket. Je kunt het voor €14,95 exclusief BTW krijgen. Hoe je box er precies uitziet hangt ook af van jouw antwoorden op de vragen op de website. Je kunt er honden tot één jaar blij mee maken.

Bekijk de prijs

Smolke

Het pakket van Smolke is er één waarin de voeding voor je hond glutenvrij is. Dat komt omdat de fabrikant alleen voor natuurlijke ingrediënten kiest. Het is voor de fabrikant belangrijk dat jouw hond zo lang als mogelijk in goede gezondheid blijft. Daarom vind je in de pakketten ook veel tips en weetjes. Het pakket is ongeveer €12,- waard, maar wordt gratis geleverd en is binnen tien dagen bij je thuis afgeleverd.

Bekijk de prijs

Royal Canin

Wil je veel kennis opdoen over jouw puppy? Dan is het pakket van Royal Canin heel geschikt. Daarin vind je heel veel interessante tips. Bovendien zit er ook een cadeaubon in ter waarde van €10,- die je kan gebruiken. Je kunt het pakket rechtstreeks bij de fabrikant aanvragen. De items die erin zitten zijn gericht op de gezondheid en fitheid van je hond. Vooral de voeding die allergische reacties voorkomt is een specialisme van deze fabrikant. Je kunt zelf ontdekken welke voeding het meest geschikt is voor jouw hond. Die kan je dan voordelig kopen met de kortingsbon.

Bekijk de prijs

Welkoop

Welkoop is een winkel die zich niet specifiek op dieren richt. Toch kan je er een goed pakket vol met gezonde hondenvoeding krijgen. Het is fijn om voor €4,99 het Beste Startpakket aan te vragen. Daarin zit voeding van Kenner. Ook vind je er twee kortingsbonnen in. Je bestelt het online en kan het de volgende dag bij een Welkoopwinkel in de omgeving ophalen. Je krijgt het dan wanneer je een aankoop van €4,99 of meer doet. Je krijgt het dan bij het afrekenen.

Bekijk de prijs

Beezteez

Wanneer je jouw puppy net in huis hebt, dan kan je ook het puppypakket van Beezteez overwegen. Je kan dit dan gemakkelijk online aanvragen bij de fabrikant. De waarde van het pakket ligt op €9,95, maar je kunt het tegen de verzendkosten van €1,99 krijgen. Je vindt er een speeltje in, naast een boekje vol met tips en informatie waarmee je je hond sneller laat wennen aan de omgeving. Het fijne is dat deze fabrikant je kan helpen met het inrichten van die nieuwe omgeving.

Bekijk de prijs

Fokker Petfood

Het puppypakket van Fokker Petfood is aan te passen aan wat voor soort volwassen hond je straks hebt. Je vindt er namelijk voedingswaren in die hier specifiek op zijn uitgezocht door de fabrikant. De ingrediënten worden gekozen zodat er geen geur-, kleur en smaakstoffen aan zijn toegevoegd. Dat betekent dat je hond ook gezonder en fitter wordt, met een goede vacht en sterk gebit. Je kunt het pakket aanvragen door online het formulier in te vullen.

Bekijk de prijs

Natuurlijk Renske

Een puppypakket van Natuurlijk Renske is gevuld met voeding van natuurlijke producten. Daardoor is alles wat erin zit vrij van gluten en granen. Het pakket is al te krijgen voor €12,50. Aan de voeding zijn ook stoffen toegevoegd. Het gaat dan om diverse vitaminen en omega-3 vetten. Zo kan je jouw hond nog beter in gezondheid houden. Goede voeding is daarin belangrijk. Je vindt 600 gram droogvoer en drie pakken natte brokken in het pakket. De brokken zijn in de smaken eend met konijn, kip met lam en zalm te krijgen. In het puppypakket zitten ook andere snacks en producten die door deze fabrikant worden geleverd.

Bekijk de prijs

Bol.com

Ook wanneer jouw hond iets te vieren heeft is een puppypakket een leuk idee. Je kan dan bijvoorbeeld voor het pakket van Bol.com kiezen. Dat staat dan ook bekend als het verjaardagpakket. In het pakket zitten snacks en koekjes. Ook is er flostouw in te vinden. Daarnaast krijgt jouw puppy een bal om mee te spelen. Het pakket was eigenlijk als eenmalige actie bedoeld, maar je kunt het nog altijd bestellen. Het kost €17,95. Het bestellen kan gewoon via de gebruikelijke weg wanneer je iets bij Bol.com bestelt.

Bekijk de prijs

Ecostyle

Het is voor jou als hondenbezitter van belang dat je er je best voor doet dat jouw hond gezond en fit blijft. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat je voor hondenproducten van Ecostyle kiest. Dit zijn brokken en snacks die zijn opgebouwd uit gezonde en natuurlijke ingrediënten. Bovendien zitten ze vol met kruiden die de spijsvertering van je hond verbeteren. Het kan nooit slecht zijn om jouw hond al tijdig gezond te laten eten. Deze voeding draagt eraan bij dat jouw puppy gezond en blij is. Bovendien is het ook zo dat de vacht er lekker van gaat glanzen.

Het kan natuurlijk per puppy verschillen wat deze wel en niet lekker vindt. Het aanvragen van een puppypakket is dan de oplossing. Daarin vind je vleesvoeding en brokken die je kan testen. Ook vind je in het pakket verschillende handige items zoals een maatbeker en een sluitknijper. Dit wordt aangevuld met informatie over puppy’s. Het gehele pakket hoeft jou maar €9,95 te kosten. Je kan het gemakkelijk bestellen en krijgt het gewoon thuis gezonden. Dit kan al binnen twee tot drie dagen worden verzorgd.

Bekijk de prijs

Nerogold

Het pakket van Nerogold biedt verschillende voordelen. Het helpt je om je hond een mooie glanzende vacht te geven. Ook zorg je voor een betere spijsvertering, waardoor jouw puppy genoeg energie heeft en actief blijft. Bovendien draagt goede voeding bij aan sterke botten. In dat opzicht zijn de snacks van Nerogold precies wat je zoekt. Hierin vind je bijvoorbeeld voeding waaraan vitaminen zijn toegevoegd. Er zit geen varkensvlees in en het is glutenvrij. De ingrediënten zijn 100 procent natuurlijk. Jouw hond krijgt daardoor dus geen chemicaliën binnen.

De producten van Nerogold die in het puppypakket worden opgenomen zijn in verschillende smaken te krijgen. Het pakket is voor €6,75 te krijgen. Wanneer je echter ook nog voor €20,- aan andere producten bestelt, dan is het pakket gratis te krijgen. Je kunt op de website een formulier invullen en je krijgt het proefpakket toegezonden. Daarin zit een snack en een zak hondenvoer van 800 gram die je krijgt voor jouw hond.

Bekijk de prijs

Pet Specials

Snacks waaraan geen smaak- en geurstoffen zijn toegevoegd zijn belangrijk. Daarom kiesje voor Pet Specials. Deze producten zijn ook vrij van conserveringsmiddelen. Jouw hond eet dus heel gezond op deze manier. De bestelling is gemakkelijk te plaatsen en wordt al snel thuis afgeleverd door de pakketbezorger. Het is onderdeel van je bestelling bij deze fabrikant. Ben je minder dan €15,- kwijt? Dan kost het pakket €5,99. Koop je echter voor meer dan €15,-, dan kost het pakket je alleen €3,95 aan verzendkosten. Koop je voor meer dan €50,-? Dan is het zelfs helemaal gratis.

Pet Specials heeft echter meer in huis. Ze hebben ook nog speciale puppyboxen die je kunt kopen. Die kosten €7,99 per box. Het is een startersset voor jouw hondje. Er zit een snack in die altijd in de smaak zal vallen. Daarnaast zit er voer in dat vrij van granen en gluten is. De box is goed geschikt voor kleine hondjes tot 12 weken oud. Ze worden aangepast aan het ras en het gewicht van jouw puppy.

Bekijk de prijs

Petfood

Wil je eens iets extra’s doen voor jouw puppy? Dan kan je dat mogelijk doen door voor het pakket van Petfood te kiezen. Dit komt mede ook omdat dit pakket op jouw persoonlijke wensen is aangepast. Je kunt kiezen voor geperste brokken of voor krokante brokken. Daarnaast kan je aangeven of er voedingsstoffen zijn die niet in het voer mogen zitten. Het proefpakket wordt dan gevuld met vier zakjes van elk 50 gram. Het kost je €1,99. Je kan dus voor een lage prijs samen met je puppy ontdekken wat de voeding van Brouwers Quality Petfood te bieden heeft. Dit is een fabrikant met een goede naam. Zeker ook omdat het voer altijd op de hond wordt afgestemd.

Bekijk de prijs

Welk puppypakket moet jij kiezen?

Je hebt nu dus kunnen zien welke verschillende leveranciers er zijn als het gaat om puppypakketten. Heb je er al een idee van welke voor jou van goede waarde is? Het is ook zo dat er andere leveranciers zijn die goede pakketten te bieden hebben. Als je nog vragen hebt, dan kan je die natuurlijk hier gewoon aan ons stellen.