Royal Canin Hondenvoer kopen

Het kiezen van de beste voeding voor uw hond gaat over het in evenwicht brengen van de voeding die ze nodig hebben om hun gezondheid en welzijn te behouden, met een smaak die ze graag hebben. De keuze tussen nat- en droogvoer, verschillende merken, recepten en ingrediënten kan overweldigend zijn. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Ons panel van hondenliefhebbers en dierenexperts heeft het aanbod van Royal Canin onderzocht en biedt u hun 10 beste hondenvoeders aan.
Royal Canin Hondenvoer

Royal Canin Hondenvoer kopen overzicht

Royal Canin Mini Adult – Hondenvoer – 8 kg

Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 8 kg

Bekijk de dagprijs

Helpt kleine honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar om het ideale figuur te behouden. Door hun kleine formaat hebben Mini honden een grotere energiebehoefte dan grote honden. Een duidelijk voorbeeld: kleine honden moeten meer passen nemen om dezelfde afstand af te leggen.

Mini Adult bevat L-Carnitine, deze stof ondersteunt het metabolisme van vetten. De voeding voldoet aan de hoge energiebehoefte van kleine honden door een aangepast energiegehalte en eiwitgehalte (27%).

Samenstelling
maïs, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, bietenpulp, mineralen, gist, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden.

Royal Canin Maxi Adult – Hondenvoer – 15 kg

Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg

Bekijk de dagprijs

Je grote hond is gezond, toch? Of zouden zijn spijsvertering en skelet wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Met Maxi Adult van ROYAL CANIN® krijgt je grote hond precies wat nodig is om gezond te blijven.

Royal Canin Selection Croc – Hondenvoer – 20 kg

Royal Canin Selection Croc - Hondenvoer - 20 kg

Bekijk de dagprijs

Royal Canin Selection Croc biedt een volledige onderhoudsvoeding voor volwassen honden. Door de textuur en vorm van de brokken zijn deze voor alle soorten honden geschikt om op te pakken en te kauwen.

Een vitale hond
De voedingsbehoeften verschillen per hond, afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau. Een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen zorgen voor een betere darmbalans en optimale opname van voedingsstoffen en daarmee draagt het bij aan de gezondheid en vitaliteit van je hond.

Volledige voeding
Royal Canin Selection Croc zorgt voor een goede verteerbaarheid dankzij geselecteerde eiwitten en specifieke vezels. De mix van 30 voedingsstoffen zorgt voor een zeer smakelijke en volledige voeding. Selection Croc bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen zonder onnodige toevoegingen of kunstmatige kleurstoffen om de lichaamsconditie van je hond in vorm te houden. Om de kwaliteit van Selection Croc te waarborgen worden alleen de beste ingrediënten gebruikt!

Royal Canin Satiety – Hondenvoer – 12 kg

Royal Canin Satiety - Hondenvoer - 12 kg

Bekijk de dagprijs

Heeft je hond last van overgewicht? Heb je moeite om je hond weer op een gezond gewicht te krijgen? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren die je helpt om je hond op zijn ideale gewicht te krijgen.

Royal Canin Gastro Intestinal – Hondenvoer – 14 kg

Royal Canin Gastro Intestinal - Hondenvoer - 14 kg

Bekijk de dagprijs

Moet je hond regelmatig braken of heeft hij last van diarree? Bij maag- darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen kan je dierenarts een speciale voeding voorschrijven om de spijsvertering te ondersteunen.

Royal Canin Hypoallergenic – Hondenvoer – 14 kg

Royal Canin Hypoallergenic - Hondenvoer - 14 kg

Bekijk de dagprijs

Royal Canin Hypoallergenic speciaal voor honden die last hebben van voedselovergevoeligheid.

  • Helpt huid en darm
  • De eiwitbron is hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit.
  • De dieetvoeding is samengesteld uit peptiden met een gering moleculair gewicht en is hypoallergeen en zeer licht verteerbaar.
  • Een speciale combinatie van niacine, inositol, choline, histidine en pantotheenzuur helpt het vochtverlies via de epidermis te beperken en versterkt de barrierefunctie van de huid.
  • Eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur (langketen Omega-3 vetzuren) helpen huidreacties te beperken en dragen bij aan integriteit van de mucosa van het maag-darmkanaal.
  • Bevat een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten, prebiotica, bietenpulp, rijst en visolie voor een optimale ondersteuning van de spijsvertering.
  • De dieetvoeding is geschikt voor ondersteuning bij maag-darmaandoeningen en huidproblemen.

Overgewicht
Voor honden met overgewicht, oudere en gecastreerde honden is er Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie met laag calorie gehalte.

Voedselovergevoeligheid
Voedselovergevoeligheid ontstaat wanneer een hond of kat overgevoelig is voor een bepaald bestanddeel in de voeding. Het bestanddeel in de voeding waar het dier overgevoelig op reageert wordt het allergeen genoemd. Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw hond een speciale dieetvoeding zoals Royal Canin Hypoallergenic voorschrijven.

Royal Canin Chihuahua Adult – Hondenvoer – 3 kg

Royal Canin Chihuahua Adult - Hondenvoer - 3 kg

Bekijk de dagprijs

Voor volwassen Chihuahua’s vanaf 8 maanden
De Chihuahua laat zich niet tegenhouden door zijn kleine formaat. Hij is trots, levendig en zelfverzekerd. Hij laat zich graag bewonderen en trekt altijd de aandacht. Deze hond is heel trouw en kan zelfs bezitterig zijn ten opzichte van zijn baasje. Hij moet goed opgevoed worden om zijn sterke wil in toom te houden.

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat – Hondenvoer – 12 kg

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat - Hondenvoer - 12 kg

Bekijk de dagprijs

Moet je hond regelmatig braken of heeft hij last van diarree? Bij maag- darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen kan je dierenarts een speciale voeding met een laag vetgehalte voorschrijven om de spijsvertering te ondersteunen.

Royal Canin Medium Adult – Hondenvoer – 15 kg

Royal Canin Medium Adult - Hondenvoer - 15 kg

Bekijk de dagprijs

Je hond is gezond, toch? Of kan hij tijdens zijn rondje buiten soms wel wat extra natuurlijke weerstand gebruiken? En hoe zit het met zijn gewicht? Medium Adult van ROYAL CANIN® ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en helpt bij het behouden van een gezond figuur.

Royal Canin Medium Puppy – Hondenvoer – 15 kg

Royal Canin Medium Puppy - Hondenvoer - 15 kg

Bekijk de dagprijs

Voor pups van middelgrote rassen tot 12 maanden
In slechts 12 maanden tijd neemt het gewicht van een pup van een middelgroot ras toe tot 40 à 50 keer zijn geboortegewicht. Deze snelle groei vereist speciale voeding. Bovendien is de energiebehoefte van pups twee keer zo groot als die van een volwassen hond. Verder is calcium en fosfor in de juiste verhouding nodig voor een goede vorming van het skelet.

Prebiotics
Bevordert een uitgebalanceerde darmflora
Draagt bij aan een betere spijsvertering, dankzij het gebruik van Pre-biotica: Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), Manno-Oligo-Sacchariden (MOS) en bietenpulp. Een uitgebalanceerde darmflora is belangrijk voor de kwaliteit van de ontlasting.

Stimuleert de weerstand
Een specifieke formule die helpt het natuurlijk afweersysteem van uw pup op te bouwen. Dankzij een aantal oxidanten (taurine, luteïne, vitamine E & C) die een patent bevatten en MOS (Manno-Oligo-Sacchariden).

Optimale groei
Waarborgt een harmonieuze groei. Komt tegemoet aan de snelle groei, terwijl de verteringscapaciteit van de pup nog beperkt is; dankzij een hoog energiegehalte (4190 kcal/kg, gemeten energie) en een hoog eiwitgehalte (32%).

Mineralen balans
Ter ondersteuning van de ontwikkeling van het skelet. Dankzij een aangepaste hoeveelheid calcium en fosfor evenals het energiegehalte van de voeding, om het risico van overmaat of tekort te helpen voorkomen.

Samenstelling:
Gedehydreerd gevogeltevlees, dierlijke vetten, tarwemeel, maïsmeel, maïs, gedehydreerd varkenseiwit, bietenpulp, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, mineralen, visolie, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, DL-methionine, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder, taurine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Royal Canin Mini Puppy – Hondenvoer – 8 kg

Royal Canin Mini Puppy - Hondenvoer - 8 kg

Bekijk de dagprijs

Je pup is gezond, toch? Of zou hij in deze snelle groeifase extra natuurlijke weerstand kunnen gebruiken? Mini Puppy van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de groei van je pup met een verwacht volwassen gewicht van 10kg te ondersteunen.

Royal Canin Mobility C2P – Hondenvoer – 12 kg

Royal Canin Mobility C2P - Hondenvoer - 12 kg

Bekijk de dagprijs

Komt je hond niet meer zo makkelijk zijn mand uit? Heeft hij moeite om bij te blijven met uitlaten? Dan kan je dierenarts speciale voeding adviseren die bijdraagt aan de ondersteuning van gezonde gewrichten.

Royal Canin Maxi Puppy – Hondenvoer – 15 kg

Royal Canin Maxi Puppy - Hondenvoer - 15 kg

Bekijk de dagprijs

Voor pups van grote honden van 2 tot 15 maanden, voor een veilige en harmonieuze groei
Tot de leeftijd van 3 maanden wordt het skelet van de Maxi pup opgebouwd en heeft hij twee maal zoveel energie nodig als een volwassen hond. Vanaf de achtste maand begint de pup zijn spiermassa te ontwikkelen. In dit stadium heeft hij nog steeds een grote behoefte aan hoge energieniveaus maar deze moeten goed onder controle worden gehouden om de kans op dik worden, wat kan leiden tot bot- en gewrichtsproblemen, te voorkomen. Bovendien moet ook het calciumgehalte zorgvuldig in de gaten gehouden worden, aangezien een teveel even schadelijk voor de pup kan zijn als te weinig.

Acti-Flora
Zorgt voor een evenwichtige darmflora. Beschermt de darmslijmvliezen door middel van prebiotica: bietenpulp, Fructo-Oligo-Sacchariden, Manno-Oligo-Sacchariden en psyllium, dat helpt bij het reguleren van de transportfunctie van de darmen.

Groeiprogramma
De voeding bevat een gebalanceerd energie- en eiwitgehalte. Het bevat precies de juiste hoeveelheid aan calcium en fosfor voor een optimale ontwikkeling van de groeiende botten.

Opbouw van sterke gewrichten
Helpt de gewrichten vanaf jonge leeftijd te beschermen door een hoog glucosamine- en chondroïtinegehalte en de toevoeging van ontstekingsremmende EPA & DHA (Omega-3 vetzuren) aan de voeding.

Stimuleert de weerstand
Helpt de natuurlijke weerstand op te bouwen door een gepatenteerd samenwerkend complex van antioxidanten (vitamine E, vitamine C, luteïne, taurine) en Manno-Oligo-Sacchariden.

Royal Canin Anallergenic – Hondenvoer – 8 kg

Royal Canin Anallergenic - Hondenvoer - 8 kg

Bekijk de dagprijs

Heeft je hond regelmatig last van jeuk? Of moet hij vaak braken na het eten? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding van ROYAL CANIN® adviseren die intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen vermindert.

Royal Canin Satiety Small Dog – Hondenvoer – 8 kg

Royal Canin Satiety Small Dog - Hondenvoer - 8 kg

Bekijk de dagprijs

Heeft je kleine hond last van overgewicht? Heb je moeite om je hond weer op een gezond gewicht te krijgen? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding adviseren die je helpt om je hond op zijn ideale gewicht te krijgen.

Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie – Hondenvoer – 14 kg

Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie - Hondenvoer - 14 kg

Bekijk de dagprijs

Is je hond overgevoelig voor bepaalde voeding? En moet hij op gezond gewicht blijven? Dan kan je dierenarts een speciale dieetvoeding van ROYAL CANIN® adviseren die de kans op intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen vermindert.

Royal Canin French Bulldog Adult – Hondenvoer – 9 kg

Royal Canin French Bulldog Adult - Hondenvoer - 9 kg

Bekijk de dagprijs

Je Franse Bulldog is gezond, toch? Of kan hij nog wel wat gespierder? French Bulldog Adult van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor je Franse Bulldog. Het draagt bij aan het behoud van zijn spiermassa en ondersteunt zijn gevoelige spijsvertering.

Royal Canin Mini Adult 8+ – Hondenvoer – 8 kg

Royal Canin Mini Adult 8+ - Hondenvoer - 8 kg

Bekijk de dagprijs

Je kleine hond is gezond, toch? Of zou hij nog wel wat vitaler kunnen, wat levendiger? Vanaf een leeftijd van 8 jaar kan je hond ouderdomsverschijnselen krijgen. Mini Adult 8+ van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om aan zijn veranderde voedingsbehoefte te voldoen.

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat – Hondenvoer – 12 x 410 g

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat - Hondenvoer - 12 x 410 g

Bekijk de dagprijs

Moet je hond regelmatig braken of heeft hij last van diarree? Bij maag- darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen kan je dierenarts een speciale voeding voorschrijven om de spijsvertering te ondersteunen.

Royal Canin Giant Adult – Hondenvoer – 15 kg

Royal Canin Giant Adult - Hondenvoer - 15 kg

Bekijk de dagprijs

Je zeer grote hond is gezond, toch? Of zou hij nog wel wat vitaler kunnen? ROYAL CANIN® heeft speciaal voor zeer grote honden ouder dan 18 tot 24 maanden Giant Adult ontwikkeld. Dit helpt bij het behoud van de vitaliteit van zeer grote honden.

Royal Canin Maxi Ageing 8+ – Hondenvoer – 15 kg

Royal Canin Maxi Ageing 8+ - Hondenvoer - 15 kg

Bekijk de dagprijs

Al is hij wat ouder, je grote hond is gezond toch? Of zou zijn uitstraling wat vitaler kunnen? Met Maxi Ageing 8+ van ROYAL CANIN® ondersteun je het gezond ouder worden van je hond.

Royal Canin Dachshund Adult – Hondenvoer – 7,5 kg

Royal Canin Dachshund Adult - Hondenvoer - 7,5 kg

Bekijk de dagprijs

Je Dashond is gezond, toch? Of zou hij wel wat slanker kunnen? Dachshund Adult van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om te helpen je hond op een gezond gewicht te houden. En het ondersteunt zijn botten en gewrichten.

Informatie van het Royal Canin Bedrijf

De Royal Canin Company werd in 1968 opgericht door dierenarts Jean Cathary. De visie van Dr. Cathary, gevestigd in Frankrijk, was het creëren van huisdiervoer dat gebaseerd was op de wetenschap. Zijn bedrijf is gebaseerd op de principes van het verwerven van kennis over huisdieren, het tonen en onderhouden van respect voor hen altijd, en het creëren van geavanceerde voeding die voldoet aan de behoeften van het huisdier, in plaats van de wensen van de eigenaren. Royal Canin is nu een wereldwijd bedrijf. Het hoofdkantoor blijft in Zuid-Frankrijk, terwijl de Amerikaanse divisie van het bedrijf zijn hoofdkantoor heeft in St. Het heeft ook productiefaciliteiten in Missouri en South Dakota.

Gerelateerd Beste puppyvoer kopen

Waarom kiezen voor dit merk?

Een van de belangrijkste redenen om voor dit merk te kiezen is dat het de voedingsbehoeften van het dier op de eerste plaats zet. Het voedsel dat Royal Canin creëert is gebaseerd op voortdurend wetenschappelijk onderzoek, in plaats van op mode en rages.

Alles wat het bedrijf aanbiedt is gebaseerd op meer dan 45 jaar ervaring en hard werken en het bedrijf werkt samen met dierenartsen en professionele fokkers om het voedsel dat zij aanbieden voortdurend te onderzoeken en te verbeteren. Als dit niet genoeg reden was om voor dit bedrijf te kiezen, dan zou het feit dat ze voedingsmiddelen aanbieden die specifiek zijn voor leeftijd, stadium en ras, evenals voedingsmiddelen voor honden met specifieke voedings- en gezondheidsbehoeften, de balans moeten doen doorslaan.

Royal Canin staat niet alleen bekend om hun uitgebalanceerde en complete huisdiervoedingsproducten. Het bedrijf heeft ook een aantal speciale producten onder de Royal Canin Veterinary lijn. Deze omvatten de Precise Nutrition for Digestive Health Support, de Precise Nutrition for Urinary Support en de Hydrolyse Protein for Pets with Food Sensitivities.

Deze Royal Canin Veterinary Diet formuleringen zijn het resultaat van de voortdurende samenwerking van het bedrijf met de veterinaire gemeenschap. Royal Canin veterinaire producten bieden gespecialiseerde diëten. Deze komen tegemoet aan de unieke voedingsbehoeften van zieke honden en katten. Elke formulering is specifiek voor de voedingsbehoeften van een bepaalde huisdierziekte.

Royal Canin Size hondenvoer

Royal Canin hondenvoer: om aan de behoeften van alle honden te voldoen
Royal Canin Size hondenvoer is ontwikkeld met de grootste zorg en door middel van uitgebreide onderzoeksprocessen. Honden van verschillende grootte hebben specifieke individuele behoeften. Daarom is Royal Canin Size hondenvoer ontwikkeld om aan deze speciale behoeften te voldoen, voor honden van elke grootte. Royal Canin Size hondenvoer zal uw hond niet alleen overtuigen door de hoge kwaliteit, maar ook door de unieke smaak.

Royal Canin Size hondenvoer is er voor honden van verschillende groottes:

Royal Canin Size X-Small: voor honden van zeer kleine rassen met een gewicht van minder dan 4 kg. Dankzij hun nutritionele samenstelling, bestudeerd volgens de behoeften van kleine honden, worden Royal Canin X-Small brokjes goed verdragen.

Royal Canin Size Mini: kwaliteitsvoeding van Royal Canin voor honden van 1 tot 10 kg. Size Mini brokjes zijn ontwikkeld voor honden van kleine rassen, voorkomen de vorming van tandsteen en zijn dankzij hun kleine formaat gemakkelijk te eten.

Royal Canin Size Medium: brokken voor honden tussen 11 en 25 kg. Middelgrote honden hebben de neiging energieker en robuuster te zijn. Zij hebben de juiste hoeveelheid energie nodig om een ideaal gewicht te bereiken. De Royal Canin Medium lijn zorgt voor het immuunsysteem van de hond en zijn natuurlijke afweer.

Royal Canin Size Maxi: voor grote honden met een gewicht tussen 26 en 45 kg. Royal Canin Size Maxi brokken zijn ontwikkeld voor het gevoelige en verhoudingsgewijs korte spijsverteringskanaal van grote honden. Het verzorgt de gevoelige gewrichten, waar honden zelfs op jonge leeftijd last van kunnen hebben.

Royal Canin Size Giant: voor zeer grote hondenrassen, vanaf 45 kg. Op basis van ingrediënten die de reconstructie van het kraakbeen bevorderen, zijn de grote kroketten aangepast aan de grote hoektanden van zeer grote honden. Ze dwingen de hond langzaam te eten om te voorkomen dat hij verkeerd slikt.

Royal Canin Adult: volledige voeding voor volwassen honden vanaf 26 kg. Royal Canin Adult brokken zorgen voor een optimale spijsvertering, met chondroïtinesulfaat en glucosamine voor de gewrichten van grote honden.

Royal Canin Junior: voor puppy’s en jonge honden vanaf 11 kg. Royal Canin Puppyvoeding bevat optimale voedingsstoffen voor honden vanaf de leeftijd van 2 maanden.

Royal Canin Ageing 8+: voor oudere en oudere honden van meer dan 11 kg. Deze Royal Canin Ageing 8+ brokken zijn geschikt voor grote honden vanaf 8 jaar.