Onverwoestbaar en sterk hondenspeelgoed kopen, review en aanbiedingen


Vooral in hun beginjaren spelen honden graag met speeltjes, het liefst de speeltjes die geluid maken of ze helemaal kapot kunnen bijten. Om tegen te gaan dat je elke week een nieuw speeltje moet kopen, hebben wij een lijst samengesteld van zes onverwoestbare speeltjes, zodat ook jouw portemonnee dankbaar is dat je niet elke keer iets nieuws moet kopen dat toch kapotgaat. De speeltjes in deze lijst gaan lang mee.
Onverwoestbaar en sterk hondenspeelgoed

Top zes van het sterkste hondenspeelgoed

Helaas moeten we je er hier al aan herinneren dat niks helemaal onverwoestbaar is, en dus ook niet hondenspeelgoed. Dit hangt daarnaast ook af van hoe sterk je hond is en wat zijn bijtkracht is. Een grote hond zal bijvoorbeeld sneller iets kapot maken dan het kleine hondje. Gelukkig hebben wij ook hiermee rekening gehouden bij het samenstellen van de top zes. Hopelijk kunnen we je helpen om passend hondenspeelgoed voor jouw hond uit te zoeken, want het is daarnaast ook heel leuk om een cadeautje uit te zoeken voor je lieve viervoeter.

Onverwoestbaar Hondenspeelgoed | Kauwspeelgoed | Rubber | Onverwoestbaar | Ananas | Met Pieper

Onverwoestbaar Hondenspeelgoed - Kauwspeelgoed - Rubber - Onverwoestbaar - Ananas - Met Pieper

Bekijk de dagprijs

 • Super duurzaam: dit hondenspeelgoed met verbeterd rubber en verbeterde dikte is bestand tegen alle grote honden die kauwen en bijten. De kauwtests van herder, husky en pitbull. Dit ananassspeelgoed is een van de meest duurzame hondenspeelgoed op de markt.
 • Interessant piepspeelgoed – de ingebouwde pieper maakt tijdens het knijpen een komisch geluid en maakt het kauwen voor honden spannender.
 • Aantrekkelijk design: perfect speelgoed voor kauwspelletjes en tandgezondheid. Of je nu binnen of buiten speelt, onze hondenspeelgoed kan de gevoelens van de huisdieren bij de eigenaar verbeteren. Je hond wordt robuuster en intelligenter. Ontlucht de vernietigde wensen van je hond om schade aan je meubels te voorkomen.
 • De ananas is 13 cm lang, 10 cm breed en de bladeren zijn 13 cm lang. Gemaakt van hoogwaardig rubber zonder storende geur. Geschikt voor middelgrote en grote honden.

Kong Kauwbot – Hondenspeelgoed – Rood – XXL

Kong Kauwbot - Hondenspeelgoed - Rood - XXL

Bekijk de dagprijs

In deze lijst beginnen we natuurlijk met het stevigste speeltje waar je hond lang op kan kauwen. We raden dit speeltje aan voor energieke honden die graag ergens op kauwen. De Kong Kauwbot is een stevig speeltje gemaakt van rubber. Een handige extra is de opening aan de onderkant waar je lekker eten voor je hond in kan stoppen. Op die manier wil je hond nog meer op het speeltje kauwen en zal je huisdier er lang zoet mee zijn. De reden dat dit speeltje op de eerste plek is beland, is vooral door het stevige materiaal. Het rubber maakt dit speeltje bijna onverwoestbaar. Je kunt dit speeltje kopen in de XXL-maat.

plus- en minpunten

Pluspunten

 • Sterk materiaal, door het rubber kan je hond er lang op kauwen
 • Stevigste speeltje uit deze lijst
 • In de opening kan je een verrassing voor je hond verstoppen, dit maakt dit speeltje de favoriet van je hond

Minpunten

 • Helaas is het niet echt handig om droogvoer in de opening te doen, dit valt eruit

Chuckit Ultra Ball Hondenspeelgoed – Oranje – M – 2 ballen

Chuckit Ultra Ball Hondenspeelgoed - Oranje - M - 2 ballen

Bekijk de dagprijs

Ga je graag met je hond wandelen en dan een balletje opgooien? Dan is de Chuckit Ultra Ball iets voor jou en je hond. De setjes bevatten twee ballen en zijn erg sterk en fijn om mee te gooien. Daarnaast ogen ze ook nog sportief en vallen ze op met hun oranje kleur. Deze balletjes kunnen ook nog blijven drijven in water. Als dit nog niet genoeg was om je over te halen: hiernaast stuitert de bal ook en is dus leuk om mee te spelen. De Chuckit Ultra Balls zijn tegen een vrije lage prijs te koop en daarnaast kun je ook gaan voor de XL-maat. Let wel op, hier krijg je maar één bal voor vrijwel dezelfde prijs als voor de set van twee. Als je graag met je hond naar buiten gaat om te spelen en hiervoor stevige balletjes zoekt, dan zijn de Chuckit Ultra Balls ideaal. Door het duurzame rubber zijn ze sterker dan een tennisbal en dus fijner om mee te spelen.

Plus- en minpunten

Pluspunten

 • Moeilijk kwijt te raken door de felle oranje kleur
 • Perfect om je hond lekker te laten bewegen
 • In het water blijven deze balletjes drijven
 • Je betaalt een lage prijs voor een setje van twee ballen
 • Sterk materiaal en dus sterke balletjes

Minpunten

 • Het XL-exemplaar is ongeveer net zo duur als twee kleinere balletjes.

Honden speelgoed -Dumbbell -Geschikt voor kleine en middelgrote honden- Tanden schoonmaken- Kauwen- Haltervorm- Zwart- Natuurrubber met Baconsmaak

Honden speelgoed -Dumbbell -Geschikt voor kleine en middelgrote honden

Bekijk de dagprijs

Als je wil gaan voor een stoer speeltje dat ook nog een stevig en sterk is, dan is de Donkersstuff Dumbell perfect. Dit speeltje is ook een kauwspeeltje, maar heeft een iets leukere vorm dan het Kong Kauwbot. De enige reden dat dit speeltje wat lager op de lijst staat is de prijs. Ook in dit speeltje kan je voer stoppen. Dit maakt het voor je hond leuker om het eten te zoeken en zal je hond ook even bezighouden. Door het sterke rubber en de spek-smaak is dit speeltje geweldig voor je hond. Als je een kauwspeeltje met een leuk ontwerp zoekt, dan is de Donkersstuff Dumbell perfect voor je. Voor een iets hogere prijs heb je dan een luxe speeltje, dat naar spek smaakt en een leuke puzzel is voor je hond.

Plus- en minpunten

Pluspunten

 • Stoer ontwerp
 • Gemaakt van stevig materiaal, namelijk rubber
 • Leuke extra’s zoals de puzzel en de speksmaak
 • Extra luxe

Minpunten

 • Dit speeltje kost iets meer dan de Kong Kauwbot

Kong Flyer Frisbee – Hondenspeelgoed – Rood – Ø25 cm

Kong Flyer Frisbee - Hondenspeelgoed - Rood - Ø25 cm

Bekijk de dagprijs

Hondenspeelgoed gaat net iets langer mee als er niet constant op wordt gekauwd door je hond. Als je wil dat het speelgoed iets langer meegaat en ook nog graag je hond wil laten bewegen, dan is de Kong Flyer Frisbee perfect. Hiermee kun je met je hond gaan frisbeeën en zo bijt je hond niet constant in het speeltje en is hij of zij in beweging. Door het rubberen materiaal van de frisbee gaat het speeltje lang mee. Met dit speeltje kun je je hond lekker bezighouden en door het sterke rubber gaat de Kong Flyer Frisbee lang mee.

Plus- en minpunten

Pluspunten

 • Frisbee is van stevig rubberen materiaal
 • Laat je hond lekker bewegen, goed voor de conditie
 • Door de oranje kleur is deze frisbee makkelijker terug te vinden

Minpunten

 • Het kan wat langer duren voor dit product geleverd wordt

Beeztees Rubber Massagebal Voor Tanden – Groen – Hondenspeelgoed

Beeztees Rubber Massagebal Voor Tanden - Groen - Hondenspeelgoed

Bekijk de dagprijs

Speeltjes gaan bij kleine hondjes net iets langer mee omdat de bijtkracht van kleine hondjes veel lager is dan bij grote honden. Als je de Beeztees Massagebal aan een grote hond zou geven, zou het misschien niet lang meegaan, maar voor kleine hondjes is het speeltje ideaal. Het is naast een leuk speeltje voor je hond, ook goed voor het gebit van je hond. Twee vliegen in één klap dus: je hondje kan lekker spelen en zorgt daarnaast ook nog goed voor zijn gebit. De bal is klein en door de zachte rubberen tanden is het speeltje perfect voor de kleine hondjes. We raden de Beeztees Massagebal aan als je iets zoekt voor een kleinere hond en ook graag goed voor het gebit van je hond wil zorgen.

Plus- en minpunten

Pluspunten

 • Bal is van klein formaat, perfect voor je kleine huisdier
 • Verzorgt speelplezier, maar ook gelijk het gebit en tandvlees
 • De bal smaakt naar mint en dit is ook fijn voor je hondje zijn adem
 • Rubber dat sterk genoeg is voor de kleine hondjes

Minpunten

 • Te klein en makkelijker verwoestbaar voor grote honden

Kong Extreme Bal – Hondenspeelgoed – Zwart – M/L

Kong Extreme - Kauwbot Hondenspeelgoed Large - Kauwspeelgoed - 101mm x 69mm x 77mm - Zwart

Bekijk de dagprijs

Zoals de naam al zegt, is deze bal erg sterk en dus vrijwel onverwoestbaar. Je huisdier kan hier erg lang mee spelen en er echt los op gaan. De Kong Extreme Ball staat op de vijfde plek omdat er verder geen leuke extra’s aan de bal zitten zoals een lekker smaakje of opening voor snoepjes. Als je een sterke en/of grote hond hebt dan is deze bal perfect. De bal gaat lang mee en is extreem sterk. Daarnaast stuitert deze bal ook, dat veel plezier zal opleveren voor je hond.

Plus- en minpunten

Pluspunten

 • Zoals de naam al zegt, deze bal is extreem sterk
 • De bal stuitert en maakt dit een leuk speeltje
 • Gemaakt van sterk rubber en bestand tegen scherpe tanden

Minpunten

 • Helaas heeft dit speeltje geen leuke extra’s zoals een smaakje of opening voor snoepjes

Soorten onverwoestbaar hondenspeelgoed

De variëteit aan hondenspeeltjes is eindeloos, maar op een paar uitzonderingen na kunnen de meeste onverwoestbare speeltjes in verschillende types worden onderverdeeld.

Hondenballen

Een hondenbal is een klassiek en veelzijdig speeltje. Dankzij de onvoorspelbare stuit kan een bal door de hond alleen worden gespeeld, maar hij kan ook het perfecte hulpmiddel zijn voor een leuk apporteerspel. Door de duurzame constructie van een hondenbal zal uw pup er niet snel een stuk afbijten.

Hondenbotten

Een hondenbot is een ander klassiek hondenspeeltje, en wel om verschillende goede redenen. Honden voelen zich instinctief aangetrokken tot botten, en als een hondenbot van het juiste materiaal wordt gemaakt, kan het een eeuwigheid meegaan. Het enige nadeel van een hondenbot van nylon of rubber is dat het niet de beste optie is voor apporteerspelletjes of touwtrekspelletjes, maar als uw pup graag zelf kauwt, dan is een duurzaam bot precies wat jullie twee nodig hebben.

Traktatiespeeltjes

Sommige pups zijn te slim of te snel verveeld om een gewoon kauwspeeltje leuk te vinden, hoe stoer of duur het ook is. In dat geval kunt u uw hond uren speelplezier geven door een kauwspeeltje te kopen waar traktaties in verstopt zitten. Uw pup zal al zijn vaardigheden moeten gebruiken om bij de traktatie te komen, en hij zal in de tussentijd gegarandeerd veel plezier hebben.

Interactief speelgoed

Als u wat kwaliteitstijd met uw harige metgezel wilt doorbrengen, maar niet wilt investeren in een nieuw speeltje telkens als u wilt genieten van een touwtrek- of apporteersessie, zoek dan naar onverwoestbaar hondenspeelgoed dat ontworpen is om zowel door de hond als de eigenaar gebruikt te worden. Van frisbees tot touwtrekringen – u kunt gemakkelijk het perfecte stoere speeltje vinden voor uw volgende bondingsessie.

Wat maakt een goed stuk speelgoed goed?

Uw hond mag dan tevreden zijn met een stok die hij tijdens de wandeling heeft ontdekt, een oude tennisbal die hij in de garage heeft gevonden of een ongelukkige eekhoorn die niet snel genoeg kon ontsnappen, duurzaam hondenspeelgoed is duurzamer, beter voor de algemene gezondheid van uw hond en zeker het extra geld waard.

Uitgelatenhond gelooft dat onverwoestbaar hondenkauwspeelgoed essentieel is voor het geluk van uw hond, en ook nog eens extra voordelen biedt. Hij wijst erop: “Het is belangrijk om ook buiten het kader van de gezondheid van de hond rekening te houden met de gezondheid. Het is altijd goed om duurzaam te denken.” Investeren in speelgoed dat misschien duurder is, maar waarvan bewezen is dat het langer meegaat, vermindert afval en voorkomt de kosten van het vaak moeten vervangen van speelgoed. Lovejoy moedigt hondenbezitters aan om “zo verantwoordelijk mogelijk te zijn in de arena’s waarin je verantwoordelijk kunt zijn.”

Naast het vinden van een hondenspeeltje dat onverwoestbaar is, zijn er nog een paar andere kenmerken die u moet overwegen voordat u uw pup iets glimmends en nieuws cadeau doet:

 • Veelzijdigheid: Je gebruikt een bal om mee te apporteren, een touw om mee te touwtrekken en een bot om op te kauwen. Maar wat als u een speeltje kunt vinden dat meerdere doelen dient? Veel interactief hondenspeelgoed dat tegenwoordig op de markt is, kan uw hond meerdere vormen van spelen bieden. Als het kan worden opgehaald, kan er ook flink aan worden getokkeld of op worden gekauwd. Als u een speeltje vindt dat meerdere doelen dient, biedt dat uw hond langdurig vermaak, wat de verveling vermindert en uw hond op zijn best kan houden. Als mensen willen we vaak dingen die het geld waard zijn dat we eraan uitgeven; hondenspeelgoed valt ook onder deze categorie.
 • Voordelen voor de gezondheid: Hondenspeelgoed biedt onze harige vrienden vele voordelen voor de gezondheid. Het is bewezen dat kauwen op speelgoed stress vermindert, angst vermindert, instinctieve behoeften van de hond vervult en de gezondheid van het gebit bevordert. Plus, het is perfect voor puppies die tandjes krijgen. Kauwen op het juiste soort rubber kan de opbouw van tandplak verwijderen en het tandvlees stimuleren, wat de algehele gezondheid van de mond van uw hond ten goede komt. Gebitsverzorging is superbelangrijk voor uw hond en kan tandziekten, tanduitval en zelfs orgaanschade voorkomen doordat slechte bacteriën via de mond in de bloedbaan van uw hond terechtkomen.
 • Materialen: Als u de naam van het soort plastic dat voor het speelgoed van uw hond is gebruikt niet kunt uitspreken, is de kans groot dat het materiaal niet ideaal voor ze is. Als u speelgoed zoekt dat gemaakt is van 100% natuurlijk, voor levensmiddelen geschikt rubber of textiel, is het essentieel dat uw hond niet per ongeluk schadelijke materialen en chemicaliën binnenkrijgt. Geen enkel speeltje is volledig onverwoestbaar, maar sommige komen aardig in de buurt; u wilt er echter zeker van zijn dat uw hond, mocht hij toch een paar stukjes afbreken, er zonder problemen overheen kan. De materialen die goed zijn voor uw hond zijn waarschijnlijk ook beter voor het milieu, dus het is een win/win voor iedereen!

Veelvoorkomende vragen

We hebben onze top zes zo proberen in te delen dat er voor iedere hond iets tussen zit, hopelijk heb je iets kunnen vinden! Een aantal vragen over sterk hondenspeelgoed komen vaker terug en die zullen we hieronder beantwoorden:

Kun je zelf hondenkauwspeeltjes maken?

Helaas, nee. Er zijn tal van leuke doe-het-zelf projecten waarmee u op maat gemaakte speeltjes voor uw hond kunt maken, maar ze zullen nooit zo duurzaam zijn als in de winkel gekocht speelgoed voor agressieve kauwers. Bovendien kunnen zelfgemaakte speeltjes van stof, plastic of tennisballen ook een gevaar voor de gezondheid worden. Over het algemeen raden wij aan duurzaam hondenspeelgoed te kopen van gerenommeerde fabrikanten en uw doe-het-zelf vaardigheden te gebruiken voor andere projecten.

Zijn “onverwoestbare” pluche hondenspeeltjes echt sterk genoeg voor agressieve kauwers?

Pluche hondenspeeltjes zien er zeker schattig uit en kunnen geschikt zijn voor zachtaardige kauwers, maar ze zijn niet de beste optie voor honden die er uren op kunnen kauwen. Hoe sterk een pluchen speeltje ook ontworpen is, het kan niet eeuwig meegaan. Uiteindelijk zal uw pup het speelgoed verscheuren en waarschijnlijk proeven van wat er in zit, en dat is niet erg goed voor de gezondheid van uw hond.

Zijn er onverwoestbare piepende hondenspeeltjes?

Er zijn veel taaie piepende hondenspeeltjes op de markt, maar geen ervan is 100% onverwoestbaar te noemen. Hoewel uw hond harder zal moeten werken om een duurzaam piepend speeltje kapot te krijgen, is het zeker mogelijk, en het inademen of inslikken van de pieper is een enorm gezondheidsrisico dat we geen enkele pup toewensen.

Wat is het beste speelgoed voor grote honden?

Dat hangt ervan af! Dat een hond groot is, wil niet zeggen dat hij op een bepaalde manier wil spelen. Probeer een paar verschillende variaties uit om te zien wat ze het leukst vinden.

Is er speelgoed dat mijn hond niet kapot kan maken?

Dan bent u hier aan het juiste adres. Al het speelgoed op deze pagina is bedoeld voor honden die geneigd zijn hun knuffels kapot te maken.

Hoe maak ik het speelgoed van mijn hond sterk?

Het beste wat u kunt doen is een speeltje kopen dat gemaakt is van duurzame materialen en dat bedoeld is voor ruw spel.

Wat is het meest duurzame hondenspeelgoed?

Het meest duurzame hondenspeelgoed is meestal gemaakt van hard rubber of touw.

Welk materiaal is het beste als je op zoekt bent naar sterk speelgoed?

Zoals je misschien ook al opgemerkt had, zijn alle speeltjes in onze top zes gemaakt van rubber en dit is dan ook het beste materiaal voor sterk speelgoed. Andere materialen die je vaker terug ziet komen bij hondenspeelgoed zijn katoen of polyester, bijvoorbeeld bij knuffels. Zoals je misschien al weet is dit makkelijker doorheen te bijten en dus minder sterk dan rubber. Als je een hond hebt die graag speelt en bijt dan is katoen of polyester niet de beste optie.

Bestaat er zoiets als onverwoestbaar speelgoed?

Nee, er bestaat alleen zoiets als speelgoed dat lang meegaat, maar uiteindelijk zal je hond er toch een keer doorheen bijten.

Hoeveel speeltjes raden jullie aan om te kopen?

Sowieso is tenminste 1 speeltje wel handig om te hebben. Om afwisseling te hebben voor je hond, zoals een kauwspeeltje en frisbee, raden we aan om meerdere speeltjes te hebben, bijvoorbeeld drie speeltjes. Natuurlijk ligt het eraan wat je zelf wil

Conclusie

In dit artikel hebben we de top zes van sterk hondenspeelgoed uiteengezet en daarna nog enkele vragen beantwoord. Hopelijk helpt dit artikel je bij het uitzoeken van een goed speeltje! Als je nog vragen hebt kun je ons altijd contacteren.

Recent Content