Rottweiler Mix Rassen

rottweiler mix

De Rottweiler mix honden groeien in populariteit. Rottweiler mixen zijn meestal grote, loyale, aanhankelijke, beschermende honden. Ze combineren de ultieme hard werkende waakhond met de eigenschappen van een ander ras. Elke Rottweiler mix ras zal anders zijn, met sommige als geweldige volgzame familie huisdieren, en anderen als actieve waakhonden. Vandaag delen we de top Rottweiler mixen, en helpen u om de perfecte Rottweiler mix voor uw levensstijl te kiezen.

Inhoud

Rottweiler mix rassen zijn een steeds populairdere keuze onder nieuwe puppy eigenaren. Maar welke is geschikt voor u en uw gezin? Met zoveel rassen kan het moeilijk zijn om te beslissen. Maar geen paniek! Deze lijst van de meest populaire Rottweiler kruisingen zal u in de juiste richting helpen.


De voordelen van een Rottweiler Mix

Rottweilers zijn al heel lang populaire huisdieren en werkhonden. Het is dus niet verwonderlijk dat hun mixen ook aan populariteit winnen.

Soms omdat potentiële eigenaren een ander uiterlijk willen, anderen omdat ze het idee leuk vinden om een vonkje van de persoonlijkheid van een andere pup toe te voegen.

Hoewel je bij een mix nooit precies weet wat je krijgt, is het meestal de bedoeling om twee verschillende looks of temperamenten te combineren tot een fantastische nieuwe mix. Het resultaat hiervan varieert natuurlijk en hangt sterk af van welk ander ras de niet-Rottweiler ouder afkomstig is.

Rottweiler Mix Rassen

Rottweiler kruisingen zijn er in allerlei soorten en maten. Van reuzenraskruisingen tot miniatuur mixen, de combinatie van rassen die het beste bij u past zal veel afhangen van uw persoonlijke omstandigheden. Heeft u kinderen? Bent u erg actief? Werkt u lange uren? Alle antwoorden op deze vragen wijzen in verschillende richtingen.

Lijst van Rottweiler Rassen

Laten we nu de meest populaire Rottweiler mixen bekijken! Je kunt meer te weten komen over elk van deze Rottweiler mix rassen in hun volledige gidsen, gelinkt aan het einde van dit artikel.

 • Rottador: Labrador Rottweiler mix
 • Pitweiler: Pitbull Rottweiler mix
 • Gouden Rottweiler: Golden Retriever Rottweiler mix
 • Mastweiler: Mastiff Rottweiler mix
 • Rottweiler: Poedel Rottweiler mix
 • Boxweiler: Boxer Rottweiler mix
 • Shepweiler: Duitse Herder Rottweiler mix

Rottweiler Lab Mix

Labrador Rottweiler Mix

De Rottweiler Lab mix combineert twee heel verschillende persoonlijkheden van de hond. Hoewel beide liefdevol en trouw, is de Lab veel meer een algemene mensenvriend. Ze zullen eerder indringers verwelkomen dan tegen hen waken, en zijn gewoonlijk goed met kinderen.

Uw mix kan een meer uitgaande Lab persoonlijkheid erven, of een meer gereserveerde Rottie persoonlijkheid. Wat u wel weet is dat uw pup waarschijnlijk slim en trainbaar zal zijn, want dit zijn beide intelligente rassen met een geschiedenis van samenwerking met hun eigenaren.

Rottweiler Pitbull Mix

Pitbull Rottweiler Mix

De Rottweiler Pitbull Mix is een hond die twee uiterst toegewijde huisdieren combineert in één pakket.

Hoewel Pitbulls een slechte reputatie hebben, en in sommige gebieden zelfs verboden zijn, hebben ze legioenen fans over de hele wereld.

Dit is een Rottweiler mix die een serieuze beschermende inslag heeft, en die veel socialisatie nodig heeft om zich op zijn gemak te voelen bij vreemden. Positieve versterkingstraining is de sleutel bij de opvoeding van dit trouwe kruisingsras.

Gouden Rottweiler

gouden rottweiler

De Golden Rottweiler is een Rottie Golden Retriever mix. Je combineert het klassieke familie huisdier met de klassieke waakhond.

Deze mix kan een van beide persoonlijkheden weerspiegelen of een mix van beide zijn. Ze zullen waarschijnlijk ook veel verharen en een intelligente metgezel zijn.

Rottweiler Mastiff Mix

rottweiler mastiff mix

Een Rottweiler Mastiff mix wordt een beetje een krachtpatser. Beide sterke en stoere rassen, deze pup heeft bewaking en spierkracht uit beide ouderlijke lijnen.

Deze Rottweiler mix zal loyaal, beschermend en liefdevol zijn. Hij profiteert ervan om veel tijd in uw gezelschap door te brengen.

Rottweiler

Poedel Rottweiler Mix

De Rottweiler Poedel Mix wordt vaak een Rottle genoemd. Een combinatie van een Rottweiler met de meest populaire raszuivere kruising, de Poedel.

Beide intelligent en een beetje afstandelijk tegenover vreemden, bent u ervan verzekerd een huisdier te krijgen dat liever in uw gezelschap zal zijn. Ze hebben waarschijnlijk ook een vacht met meer onderhoud dan de gemiddelde Rottweiler mix, met de combinatie van de klassieke krullen van de Poedel.

Boxweiler

Rottweiler Boxer mix

De Boxweiler is natuurlijk het product van een Boxer Rottweiler Mix. Beide vrij grote rassen, deze mix kan gewichten bereiken tot 100 pond als hij volwassen is.

Deze mix is waarschijnlijk stevig gebouwd, met veel energie. Hun vacht zal kort zijn, en zou gemakkelijk te onderhouden moeten zijn met een regelmatige snelle borstelbeurt.

Rottweiler Duitse Herder Mix

Duitse Herder Rottweiler Mix

De Rottweiler Duitse Herder Mix is een populaire keuze. Deze twee liefdevolle rassen delen veel kwaliteiten. Ze hebben allebei een rijke werkgeschiedenis en een beschermend karakter.

Deze mix zal waarschijnlijk veel verharen, en zal zeker baat hebben bij veel socialisatie en veel positieve versterkingstraining tijdens de groei.

De Rottweiler Mix

Rottweilers zijn een hardwerkend ras. Ze zijn door de generaties heen veel gebruikt als waakhonden, maar kunnen ook goede huisdieren zijn.

Zoals elk ras met een stamboom hebben ze aanleg voor bepaalde gezondheidsproblemen, waarvoor u moet zorgen dat hun ouders zijn getest. De andere ouder zal ook getest moeten worden op aandoeningen die relevant zijn voor hun ras.

Wanneer je een Rottie met een ander ras mengt, kan de uitkomst onzeker zijn. Zorg er dus voor dat je beiden goed leert kennen voordat je een beslissing neemt.

Je moet er zeker van zijn dat je je huis zou willen delen met een van beide rassen, of een coole combinatie van de twee.

Vind uw perfecte Rottweiler mix

Referenties

 • Malm et al. 2008. Genetische variatie en genetische trends in heup- en elleboogdysplasie bij Zweedse Rottweilers en Berner Sennenhonden. Journal of Animal Breeding and Genetics.
 • De Amerikaanse Rottweiler Club
 • De Rottweiler Health Foundation
 • De Amerikaanse Kennel Club