Roze puppyren kopen, ervaringen en aanbiedingen

Als je een puppy koopt ben je ongetwijfeld helemaal vertederd door het kleine hoopje schattigheid dat je daarmee in huis haalt. Maar dat schattige kleine hondje is al heel snel erg ondeugend en kan je interieur behoorlijk beschadigen met zijn kleine tandjes. Met een mooie roze puppyren kun je dat voorkomen. De puppyren geeft je hondje voldoende ruimte om een beetje te ravotten. En als hij iets laat vallen omdat hij nog niet zindelijk is, is dat geen probleem. Sterker nog, een puppyren is een heel handig hulpmiddel om je hondje zo snel mogelijk zindelijk te krijgen.
roze puppyren

Op zoek naar de mooiste roze puppyren

De kleur van een puppyren maakt voor de hond niets uit. Honden kunnen alleen zwarte en witte kleuren zien, dus of je een groene, blauwe of roze puppyren koopt heeft geen effect op het gedrag van de hond. Het belangrijkste is dat de ren voldoet aan de eisen die een puppy daaraan stelt. Als je besluit om een roze puppyren te kopen is dat dus puur een beslissing van jezelf. Daarmee kun je de schattigheid van de pup versterken. Hier presenteren we vier roze puppyrens, die uitblinken in kwaliteit, prijs of functionaliteit.

Delux puppyren – Puppy-box Opvouwbare puppy-speelpen voor honden – voor binnen of buiten 8 elementen, 125 x 125 x 64 cm Roze

Delux puppyren - Puppy-box Opvouwbare puppy-speelpen voor honden - voor binnen of buiten 8 elementen, 125 x 125 x 64 cm Roze

Bekijk de dagprijs

 • Afmetingen: ca. 125 x 125 x 64 cm (lxbxh).
 • Paneelgrootte: ca. 64 cm x 50 cm.
 • Waterproof 600D Oxford, duurzaam, lichtgewicht en duurzaam.
 • Luchtig gaas 360 ° bedekt om de verzorging van uw huisdieren gemakkelijk te maken.
 • 2 ingangen,
 • 1 afsluitbare gaasluifel met ritssluiting en 2 opbergzakken voor het inladen van huisdierenspeelgoed of voer voor onderweg.
 • Eenvoudig te monteren met een automatisch pop-up systeem, opvouwbaar.
 • Een Oxford stoffen tas voor comfortabel dragen.
 • Licht en toch duurzaam voor gebruik binnen of buiten dankzij het stevige stalen frame.
 • 4 metalen haken houden de pen stevig op de grond. MC Star Oxford opvouwbare puppybox

Tectake Opvouwbare Puppyren – Roze – 125 x 125 x 64 cm – Incl. Draagtas

Tectake Opvouwbare Puppyren - Roze - 125 x 125 x 64 cm - Incl. Draagtas

Bekijk de dagprijs

Als je nog een hele kleine pup hebt is de TecTake Opvouwbare Puppyren een ideale oplossing. Je puppy heeft er voldoende ruimte om een beetje rond te scharrelen. Als hij een keer een behoefte doet komt die niet op de vloer van je woonkamer terecht. De bodem van de ren kun je snel en gemakkelijk schoonmaken. Deze TecTake Opvouwbare Puppyren is helemaal gemaakt van zachte materialen, zodat je pup zich nergens aan kan bezeren. Zelfs als hij hard tegen de zijkant aanloopt is dat geen enkel probleem.

Het slimme aan deze TecTake Opvouwbare Puppyren is, dat die is opgebouwd uit acht vlakken. Die kun je uitklappen en de ren zal zichzelf dan als een soort pop-up systeem op de grond uitspreiden. Het inklappen van de ren is net zo eenvoudig. Je vouwt gewoon alle acht vlakken naar elkaar toe. De puppyren wordt dan een klein pakketje, dat in de bijgeleverde tas kan worden gedaan. Het pakketje is zo compact, dat je de puppyren bijna overal kunt opbergen. Het is verstandig om voor het opbergen te controleren of de puppyren helemaal schoon is.

Deze TecTake Opvouwbare Puppyren is de goedkoopste van de vier modellen die hier worden beschreven. Hij weegt maar 2 kilo en is gemaakt van polyester. Het oppervlak van deze puppyren is 1,25 x 1,25 centimeter en de hoogte is 64 centimeter. Door het lage gewicht is deze puppyren gemakkelijk mee te nemen. Klanten die deze puppyren gebruiken zijn er zeer tevreden over. Deze ren is alleen geschikt voor hele kleine puppy’s . Voor grotere hondjes is hij niet stevig genoeg. Dan kun je beter kiezen voor een ren van metaal.

 • Licht in gewicht, maar zeer stabiel dankzij het metalen frame/ geraamte.
 • Verankbaar met haringen
 • Snel op te bouwen dankzij het pop-up systeem
 • De bodem is makkelijk te reinigen met een vochtige doek
 • 2 in / uit – gangen
 • Het gaasdak laat zich gemakkelijk openen en sluiten dankzij de ritssluiting
 • Met handig zijvak
 • Gaas aan de zijkanten zorgt voor goede luchtcirculatie en goed zicht.
 • De netten van de in / uit- gangen kunt u vastzetten aan de bovenkant d.m.v. klittenband.
 • Opvouwbaar
 • Materiaal: 100% Polyester
 • incl. Draagtas

TecTake – Puppyren Carola roze (Ø x H): 114 x 58 cm – 402437

TecTake - Puppyren Carola roze

Bekijk de dagprijs

Het grote voordeel van de zojuist beschreven roze puppyren is, dat hij heel gemakkelijk is op te zetten en weer in te klappen. De TecTake Puppyren Carola is dat niet, maar dat is wel een puppyren met een heel fraai ontwerp. Hij past uitstekend in bijna elk interieur. De ren is helemaal rond met grote delen die in het roze zijn uitgevoerd. Om visueel enige rust te creëren zijn er aan de bovenrand witte accenten in het materiaal aangebracht. Je moet er rekening mee houden dat dit een puppyren is die je het best kunt laten staan, want opruimen gaat niet zo gemakkelijk. Rondom deze puppyren zijn verschillende openingen gemaakt, zodat je naar je puppy kunt kijken zonder dat je hem stoort.

Net zoals de opvouwbare puppyren is de TecTake Puppyren Carola gemaakt van polyester, dat eenvoudig kan worden gereinigd. Hij heeft een doorsnede van 114 centimeter en een hoogte van 58 centimeter. Dat is hoog genoeg om een puppy niet te laten ontsnappen. Ook deze roze puppyren weegt niet veel, namelijk slechts 2,1 kilo. De puppyren is, evenals de opvouwbare versie, vooral geschikt voor hele jonge puppy’s en voor pups van kleine hondenrassen. Grotere pups zijn te sterk voor deze puppyren. Deze design puppyren is iets duurder dan de opvouwbare versie van TecTake.

 • 8 meshvensters, 2 deuren
 • Grote opening bovenaan
 • 2 zakken voor eventuele accessoires
 • Knusse plaats om te spelen en rusten
 • Hoge luchtcirculatie door de netten
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Uw kleine lievelingen kunnen hier eten, spelen, ravotten of uitrusten
 • Ideaal voor onderweg, op reis of in huis
 • Totale afmetingen (Ø x H): 114 x 58 cm
 • Afmetingen opening bovenaan (Ø): 85 cm
 • Afmetingen per deur (LxB): 40 x 25 cm
 • Gewicht: ong. 2,1 kg
 • Materiaal: 100 % polyester

Topmast Puppyren Uitvouwbaar Roze metaal XL-. 560cm Omtrek – 60cm hoog

Topmast Puppyren Uitvouwbaar Roze metaal XL

Bekijk de dagprijs

De Topmast Puppyren Roze is bedoeld voor het in bedwang houden van wat sterkere en drukke puppy’s. Deze ren is gemaakt van metaal, dat is afgewerkt met een roze coating. Het is een slim ontwerp, dat bestaat uit 8 metalen panelen. Die worden aan elkaar gekoppeld. Het leuke is dat je zelf de vorm van de puppyren kunt bepalen. Hij kan dus op een groot aantal plekken worden neergezet, zowel binnen als buiten. Het opbouwen van deze Topmast Puppyren Roze is een fluitje van een cent.

De Topmast Puppyren Roze is minder geschikt als hulpmiddel bij het zindelijk maken van je puppy. Dat komt doordat er geen bodem in deze puppyren zit. Als je pup een ongelukje heeft komt dat dus terecht op de vloer van je woonkamer. Doordat je bij deze puppyren telkens een andere ondergrond hebt, zal de pup de ren minder snel herkennen als zijn eigen territorium. Doordat deze ren erg sterk is kun je je puppy er wel een veel langere periode in laten rondlopen dan in de polyester roze puppyrens, die zojuist zijn besproken.

De Topmast Puppyren Roze heeft een gewicht van 10 kilo. Dat komt doordat deze ren van metaal is gemaakt. De lengte van de acht roze draadpanelen is 70 centimeter en de hoogte is 60 centimeter. In totaal heb je een ren met een omtrek van 560 centimeter. Het opbouwen is niet moeilijk, omdat de panelen gemakkelijk aan elkaar kunnen worden bevestigd. De prijs van deze Topmast Puppyren Roze is wat hoger dan de kunststof exemplaren. Het grootste nadeel is dat er geen ondergrond onder deze ren zit.

 • Extra lange elementen van 70cm.
 • Totaal 8 elementen.
 • Omtrek of Lengte 560cm.
 • Hoogten: 60cm
 • Deurtje tot aan bovenzijde in het paneel te openen.

Puppyren roze 113x79x61 cm

Puppyren roze 113x79x61 cm

Bekijk de dagprijs

Wie het geluk heeft meerdere puppy’s tegelijk te hebben en wie een grotere pup heeft, is de Puppyren Roze een ideale oplossing. Je kunt er zelfs een wat oudere hond in zetten, als die maar niet te groot is. De Puppyren Roze is gemaakt van metaal en van kunststof. Hij is 113 centimeter lang en 70 centimeter breed. De hoogte is 60 centimeter. Dat is hoog genoeg om zelfs enthousiaste pups niet te laten ontsnappen. Deze Puppyren Roze heeft een kunststof ondergrond en weegt 12,3 kilo. Hoewel het roze alleen op de hoeken is aangebracht en de rest van het materiaal wit is, heeft deze puppyren een rustige, maar toch duidelijk roze uitstraling.

De Puppyren Roze kan zowel binnenshuis als buiten worden gebruikt. Hij mag ’s nachts niet buiten blijven staan, want deze ren kan slecht tegen vocht door dauw en tegen regen. Hoewel deze Puppyren Roze aanzienlijk duurder is dan de andere besproken modellen, zijn de meeste klanten die deze ren hebben gekocht er heel tevreden over. Dat blijkt uit de reviews van de webshops waar ze de ren hebben gekocht. Het meest prettig vindt men de grootte van deze Puppyren Roze, waardoor er meer puppy’s tegelijk in kunnen. Het wordt ook als een voordeel gezien dat deze puppyren geschikt is voor binnen en buiten.

Hoe werkt een puppyren bij de zindelijkheidstraining?

Honden zijn direct na de geboorte niet zindelijk. Ze laten overal plasjes vallen en als je niet oppast heb je de vloerbedekking zo onder de gele vlekken. Opmerkelijk genoeg doen honden dat van nature niet als ze in hun eigen nest zitten. Kennelijk weten ze dat dat een plekje van henzelf is. Ze zoeken dan een andere plek op om hun behoefte te doen, zelfs als ze nog heel klein zijn. Een puppyren bootst de functie van het nest na. Als je het hondje er maar vaak genoeg in zet, zal hij de ren zien als zijn territorium en dan zal hij daar zijn behoefte niet langer doen.

Waar zet je een roze puppyren neer?

De meeste soorten roze puppyren zijn geschikt voor gebruik binnenshuis en in de tuin. Als het mooi weer is, is het geen enkel bezwaar om de ren met het hondje een tijdje buiten te zetten. Je moet wel opletten dat de pup niet oververhit raakt in de zon en dat hij voldoende kan drinken. De puppyren moet worden neergezet op een droge ondergrond. Haal hem ’s nachts naar binnen, want anders kunnen de metalen onderdelen door regenwater of dauw snel gaan roesten. Bij een roze puppyren van polyester moet je er alert op zijn dat er geen schimmels ontstaan als hij buiten wordt gebruikt.