Beste puppyren voor buiten in de tuin kopen ?

Wil je je puppy echt een plezier doen? Dan ga je lekker samen naar buiten. Lekker samen in de tuin spelen in de zon is dan het leukste. Al kan je puppy zich ook alleen vermaken. Tenminste, wanneer je voor een veilige en geschikte puppyren zorgt. Zeker ook omdat puppy’s er graag op uit gaan en niet altijd even goed luisteren. Voor je te maken krijgt met een gesloopte tuin of een ontsnapte hond, is het daarom goed om voorzorgsmaatregelen te nemen. In dit artikel vind je daarom een aantal geschikte opties om te kiezen voor jouw kleine puppy. Zo kan iedereen een fijne tijd in de zon hebben.
puppyren voor buiten

De beste puppyren voor buiten kopen overzicht

Wat is nu de beste puppyren om buiten in de tuin te gebruiken? We hebben gekeken naar de kwaliteit, het formaat, het gemak in gebruik en de prijs. Aan de hand van die kenmerken hebben we meerdere hele geschikte opties gevonden. Zo is dus heel gemakkelijk te bepalen wat voor jou de beste optie is.

Topmast Puppyren Opvouwbaar XL

Topmast Puppyren opvouwbaar XL zwart gecoat metaal

Bekijk de dagprijs

Wanneer je niet te duur uit wilt zijn, maar toch goede kwaliteit zoekt, is de Topmast Puppyren Opvouwbaar XL precies wat je zoekt. Je komt eigenlijk geen voordeligere optie tegen op de markt. De puppyren is bewerkt met een speciale toplaag om het metaal zodat deze goed buiten te gebruiken is, zonder dat het gaat roesten. Alleen wanneer je de ren altijd buiten in de regen laat staan kan het misgaan. Omdat je de ren makkelijk kan opvouwen is deze echter gemakkelijk op te bergen bij slecht weer.

De Topmast is niet de sterkste ren op deze lijst. Dat maakt het echter niet direct ook een slechte optie. Juist ook omdat de prijs veel aantrekkelijker is. Hij is lekker licht van gewicht, namelijk maar 9 kilo. Al is iets zwaarder vaak wel beter voor buitengebruik. Dit is echter het enige kleine minpuntje ten opzichte van de belangrijke pluspunten. Dit maakt het dus in ieder geval een goede optie om mee te beginnen als je een ren zoekt voor je puppy.

TecTake Puppyren

8-hoekige puppyren hondenren puppykennel 80 cm hoog Ø 210 cm

Bekijk de dagprijs

Wil je een echte goede puppyren voor buiten in de tuin kiezen? Dan is het aan te raden m voor de TecTake Puppyren te gaan. Deze is ook niet heel duur. Wel is het metaal van de hoogste kwaliteit en is de ren afgewerkt tegen roesten. De flexibiliteit is ook een voordeel. Daardoor zet je hem makkelijk op. Dat kan in de vorm die jij wenst. Of je nu rond, vierkant of langwerpig de ruimte hebt. Dat maakt het wel zo gemakkelijk in het gebruik in de tuin.

De TecTake Puppyren is 21 kilo zwaar. Dit is een voordeel, want zwaarder materiaal houdt de puppy beter tegen. Dit is bovendien zwaarder dan de andere opties die je op deze lijst vindt. Dat is natuurlijk ook een voordeel. De wind blaast de ren niet zomaar om en je pup krijgt niet direct de kans om ontsnappingspogingen te ondernemen. Het is ook fijn dat de ren gemakkelijk uit elkaar te halen is. De pinnen uit de koppelingen halen is alles wat nodig is. Je kunt de hekken dan gewoon opstapelen. Let wel op dat ren niet goed tegen regen kan. Ook al is het metaal wel bewerkt met een coating voor lichte vochtige omstandigheden.

TecTake Puppyren 125x85x70

Tectake Puppyren of Hondenren - 125 x 85 x 70 cm

Bekijk de dagprijs

Wanneer je een wat kleinere tuin hebt, dan wil je natuurlijk wel ook een puppyren die daar goed in past. In dat opzicht is het dan een slimme zet om voor de TecTake Puppyren 125x85x70 te kiezen. Deze is lekker compact en bestaat ui slechts vier platen. Zo kan je dus ook in een beperkte ruimte een ren goed kwijt. Het formaat zorgt er ook nog eens voor dat de prijs lekker beperkt blijft. Dat is natuurlijk ook altijd fijn. Bovendien is het metaal met de coating om roesten te voorkomen bewerkt. Ook deze kan niet in de regen, maar dus wel in licht vochtige omstandigheden worden gebruikt. Klein nadeel is wel dat alleen kleine puppy’s erin passen.

VidaXL Hondenren 8 panelen

vidaXL Hondenren met 8 kennelpanelen 80cm Hoog

Bekijk de dagprijs

Wil je de mooiste puppyren van allemaal hebben? Dan is het slim om voor de VidaXL Hondenren 8 panelen te kiezen. Deze is voorzien van een coating die niet alleen beschermend is, maar ook zorgt voor een mooie zwarte look. Het is fijn om te zien dat de panelen 80 centimeter hoog zijn. Daardoor weet je eigenlijk wel zeker dat je puppy goed binnen de ren te houden is. Ook wanneer deze wat groter wordt. Het is fijn dat de VidaXL Hondenren in te klappen is. Dat maakt het opruimen en opbergen een flink stuk makkelijker. Wel is het zo dat de ren wat meer kost dan de andere modellen in dit artikel. Dat moet je dus wel voor jezelf afwegen.

relaxdays puppyren voor binnen en buiten – puppykennel – omheining – konijnenren – zwart

relaxdays puppyren voor binnen en buiten - puppykennel - omheining - konijnenren - zwart

Bekijk de dagprijs

Of nu in de woning, het balkon of de tuin – Deze ren is ideaal om puppies een veilige ruimte te bieden om te spelen, slapen of knuffelen. Door de hoogwaardige afwerking en de afgeronde kanten is het risico op verwondingen minimaal. De losse panelen van de puppyren worden gemakkelijk in elkaar stoken en kunnen op elk moment weer gedemonteerd worden, om bijvoorbeeld de ren te verplaatsen of ruimtebesparend op te bergen. Niet alleen voor de beste vriend van de mensen, maar ook voor andere huisdieren, zoals bijvoorbeeld konijnen of cavia‘s, is de ren ideaal.

Is de ren altijd buiten te gebruiken?

Je kan een puppyren helaas niet onder alle omstandigheden buiten laten staan. Het is wel belangrijk dat je je dit goed beseft. Het is namelijk zo dat de modellen van metaal zijn. Ze zijn wel bewerkt met een coating die roesten moet tegengaan, maar dat betekent niet dat er eindeloos neerslag op kan blijven vallen. Zo sterk is geen enkele coating. Zou de ren altijd buiten staan, ook als het regent, dan kan je zeker zijn van roestvorming.

Het is dan ook aan te raden om tijdig de ren binnen te halen bij de aankondiging van nat weer. Denk niet alleen aan regen, maar ook aan mist en sneeuw. Als je het helemaal goed aanpakt, haal je de ren ook ’s nachts naar binnen. Zo voorkom je ook dat condensvorming niet uiteindelijk tot roest zal gaan leiden. De dauw kan namelijk op de lange termijn ook een negatief effect hebben. Omdat rennen gemakkelijk zijn op te bergen, hoeft dit geen probleem te zijn.

Is een ren van hout of kunststof beter dan metaal?

Het is natuurlijk duidelijk dat we hier vooral de opties voor metaal aanraden. Er is geen model van hout of kunststof gekozen. In de eerste plaats kan hout nog slechter tegen vocht. Daarnaast is hout niet op te vouwen zoals de metalen modellen. Een model van kunststof is niet vuilafstotend. Bovendien is kunststof lichter en minder bestand tegen wilde honden of flinke wind. Dat wil je natuurlijk niet. Je wilt juist zorgen dat je puppy binnen blijft.

Metaal heeft dus veel voordelen ten opzichte van deze materialen. Het is veel steviger en het kan ook beter tegen de buitenomstandigheden. Doordat er ook een coating op zit, kan het nog beter tegen de natte omstandigheden. Metaal is daardoor dus een veel betere optie voor gebruik buiten.

Waarom buiten een puppyren gebruiken?

Er zijn talloze redenen aan te voeren om een goede ren voor in de tuin te kiezen. De modellen die je in dit artikel vindt zijn daar allemaal voorbeelden van, dus je hebt al het één en ander kunnen leren. Daarnaast is het natuurlijk gewoon fijn om je puppy veilig in de tuin te houden. Bovendien is het slim om de tuin in mooie staat te houden wanneer je puppy nog niet is afgetraind. De puppyren is dan de manier om je planten te beschermen tegen het hondje. Ook is het fijn om lekker met de hond buiten te zijn zonder dat je er de hele tijd op hoeft te letten. Je kunt de kinderen ook in de ren met de puppy laten spelen.

Al deze zaken zijn dus van waarde om voor een puppyren voor buiten in de tuin te kiezen. Heb je de modellen bekeken? Dan weet je waarschijnlijk al welk model het best bij jou en jouw hondje past. Er is bovendien nog veel meer informatie in de andere artikelen te vinden. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste keuze maakt. Het maakt het voor iedereen een flink stuk gemakkelijker om een juiste keuze te maken voor een ren.