Beagle Mix Breed Honden: Een Complete Gids voor Beagle Kruisingen

beagle mix

Beagle mix rassen zijn hybride designer honden met één Beagle ouder en één ouder van een ander hondenras. Populaire Beagles mixen omvatten de Jackabee, Cheagle en Puggle. Het zijn meestal middelgrote, veel verharende honden met een verscheidenheid aan vormen en vachtkleuren. Deze Beagle mix honden combineren de speelse, energieke, aanhankelijke en loyale Beagle met de eigenschappen en het uiterlijk van een ander ras. Vandaag bekijken we 20 schattige Beagle mix pups met foto’s en afbeeldingen, en zien we hoe elk van hen zou kunnen passen in uw gezin en levensstijl.

Inhoud

Steeds meer mensen verwelkomen een soort Beagle mix in hun huis. Rasechte Beagles zijn al een van de meest populaire rassen in Amerika, dankzij hun intelligentie, energie en gelijkmatig temperament! Enkele van de meest bekende Beagle-mixen zijn de Beabull, Poogle en Beagle Shepherd! Zorg ervoor dat je meer te weten komt over beide ouderrassen voordat je een Beagle kruising neemt, want je puppy kan kenmerken van beide ouders erven.


Wat is een Beagle Mix?

Een Beagle mix is een gekruiste hond. De ene ouder is een raszuivere Beagle, de andere is een hond van een ander ras. Of een andere mix zelf! Om een Beagle mix te zijn, moet je gewoon een flinke dosis Beagle in je aderen hebben.

Beagle mix rassen

De Beagle mix rassen die we vandaag gaan ontmoeten zijn onder andere:

 • Jackabee
 • Beagie
 • Cheagle
 • Frengle
 • Beagle Herder
 • Boggle
 • Beabull
 • Mopshond
 • Bolgen Terrier
 • Doxle
 • Beago
 • Borkie
 • Poogle
 • Whippet Beagle
 • Beaglier
 • Beagador
 • Pitbull Beagle
 • Beagle Husky Mix
 • Beaglier
 • Meagle

beagle mix

Beagle Jack Russell Mix – Jackabee

beagle mix

Een van onze meest populaire Beagle mixen tot nu toe is de Jack Russell Beagle Mix. Ook bekend als een Jack-A-Bee, de Jack Russel Beagle mix is een combinatie van intelligentie, energie en speelsheid.

Deze kleine hond heeft veel persoonlijkheid! Ze zijn een plezier om bij te zijn en zijn even leuk als schattig. Slappe oren, unieke kleurpatronen en brede, nieuwsgierige ogen. Als u intelligentie waardeert met een mix van pit en nieuwsgierigheid, dan is de Jackabee misschien wel uw perfecte huisdier.

Corgi Beagle Mix – Beagie

beagle mix

Als het gaat om Beagle mixen, is de Corgi en Beagle mix misschien wel een van onze meest interessante combinaties. Met de gecombineerde speelsheid van beide ouders staat de Beagi, zoals hij soms wordt genoemd, bekend om zijn levendige aard, intelligente geest en aanhankelijke persoonlijkheid.

Dit is een geweldige hybride hond voor gezinnen met kinderen en andere huisdieren, want van de Beagi wordt gezegd dat hij met bijna iedereen goed overweg kan en geniet van een goede dag spelen.

Als u een beetje kuddegedrag, waar de Corgi vooral om bekend staat, niet erg vindt, dan is dit gemengde ras misschien iets voor u.

Beagle Chihuahua Mix – Cheagle

beagle mix

Op zoek naar wat schattige pit in je leven? De Cheagle is een van de beste mixen voor wie houdt van grote persoonlijkheden in een kleine verpakking. Een Cheagle is een mix tussen de Beagle en de Chihuahua, wat betekent dat dit ras klein, schattig en oh-zo-saucy is.

Deze Beagle kruising heeft heel veel persoonlijkheid, maar is misschien niet geschikt voor gezinnen met heel jonge kinderen of andere honden, want Chihuahua’s geven er vooral de voorkeur aan om het middelpunt van je wereld te zijn.

De Cheagle is misschien geschikt voor u als u een huishouden vormt met oudere kinderen en geen huisdieren. Of, de Cheagle kan een goed huisdier zijn voor alleenstaanden of een stel dat bereid is al hun liefde aan deze kleine pup te geven.

Franse Bulldog Beagle Mix – Frengle

beagle mix

Als het gaat om Beagle mix rassen, is de Frengle er een die ons hart heeft gestolen.

Met een onweerstaanbaar schattig gezicht, lange, flaporen, brede ronde ogen en een schattige persoonlijkheid, is het moeilijk om de Frengle kruising te weerstaan. Toekomstige eigenaren moeten er echter rekening mee houden dat de Franse Bulldog gevoelig kan zijn voor ernstige ademhalingsproblemen als gevolg van de vorm en ontwikkeling van zijn schedel.

De ingedrukte neus betekent dat ze vatbaar zijn voor het Brachycephalic Airway Syndrome, dat hij gemakkelijk kan doorgeven aan zijn gekruiste nakomelingen. Dus, hoewel we dit ras schattig vinden en hij veel wenselijke eigenschappen heeft, raden we hem niet aan.

Beagle Duitse Herder Mix – Beagle Herder

beagle mix

Beagles zijn al slim, maar stel je voor dat je een Beagle kruist met een Duitse Herder. Een van de slimste mixen die we kennen is de Beagle German Shepherd mix.

Ook bekend als een Beagle Herder, is de Beagle Duitse Herder mix schattig, eigenzinnig en vol gedrevenheid. Een ding om op te merken over deze unieke kruising is dat de Duitse Herder, in het bijzonder, een werkhond is.

De Beagle Duitse Herder mix zal veel training en mentale stimulatie nodig hebben om gelukkig te blijven.

Als je de tijd hebt voor een actief, intelligent ras dat veel beweging en training nodig heeft, dan zou dit wel eens de designerhond voor jou kunnen zijn.

Boxer Beagle Mix – Boggle

beagle mix

Een andere van onze favoriete Beagle mixen is de Boxer Beagle mix. Een kruising tussen twee familie favorieten, de Boxer Beagle mix hond combineert een speelse persoonlijkheid met tonnen loyaliteit. Soms aangeduid als een Boggle, is deze hybride een van onze meest populaire mixen.

Gezinnen overal houden van hem om zijn aanhankelijke aard en schattige uiterlijk. Wilt u een kruising die vol energie zit, geweldig is met kinderen en van zijn familie houdt?

Dan is de Boggle misschien wel de Beagle kruising voor jou.

Beagle Bulldog Mix – Beabull

beagle mix

De Beabull is nog zo’n ongelooflijk schattige Beagle mix die we helaas afraden. Een kruising tussen de Beagle en de Bulldog, de Beabull is ook gevoelig voor het Brachycephalic Airway Syndrome, net als zijn Frengle tegenhanger.

De Beabull is vriendelijk, geduldig, en doet het goed rond kinderen en andere huisdieren. Hij kan echter lijden aan ernstige gezondheidsproblemen door de structuur van zijn schedel, wat emotioneel en financieel zwaar kan zijn voor de menselijke ouders.

Mopshond Beagle Mix – Mopshond

beagle mix

Op zoek naar Beagle mixen met rimpelige gezichten en gekrulde staarten? Dan kan de Puggle uw naam roepen. Als je het nog niet geraden hebt, een Puggles andere ouder is natuurlijk een Mopshond.

Maar net als zijn Beabull en Frengle tegenhangers, is ook de Puggle een ras dat kan lijden aan het Brachial Airway Syndrome. Toekomstige eigenaren moeten worden gewaarschuwd voor de gevolgen van het Brachial Airway Syndrome voordat ze een Puggle in huis halen. Aan de andere kant zijn mopshondjes schattig, vriendelijk en doen het goed bij gezinnen van alle leeftijden.

Beagle Boston Terrier Mix – Bolgen Terrier

beagle mix

Nummer negen op onze lijst van Beagle mixen is de Boston Terrier Beagle Mix. Ook bekend als een Bolgen Terrier, is de Boston Terrier Beagle mix geliefd om zijn gelijkmatige temperament, aanhankelijke aard en trouwe aanleg.

Hij houdt van zijn gezin en doet het goed met kinderen en andere honden. Eigenaren moeten er echter rekening mee houden dat de Boston Terrier mix ook gevoelig is voor het Brachycephalic Airway Syndrome als gevolg van de vorm van de schedel van de Boston Terrier.

Teckel Beagle Mix – Doxle

beagle mix

De Teckel Beagle mix is een van die mixen met een unieke uitstraling en persoonlijkheid. Soms wordt deze kruising ook wel een Doxle genoemd. Ze worden beschreven als speels, energiek en vol persoonlijkheid.

Het zijn kleinere hybride honden met een langer lichaam en flaporen. Ze kunnen voorkomen in een aantal vachtkleuren en patronen, afhankelijk van de kenmerken van hun raszuivere ouders. Doxles integreren goed met kinderen en hechten zich nauw aan het gezin.

Omdat hun beide ouders echter een lang lichaam hebben, zijn ze kwetsbaar voor pijnlijke ruggengraatproblemen als ze opgroeien.

Beagle Golden Retriever Mix – Beago

beagle mix

Als het gaat om slimme Beagle mixen, is er misschien één die boven de rest uitsteekt. De Golden Retriever Beagle mix staat bekend om zijn intelligentie en loyaliteit, terwijl hij ook een familie-favoriet is. Plus, je krijgt niet veel schattiger dan deze hybride hond.

Ook bekend als een Beago, is deze mix een combinatie van twee van ’s werelds meest favoriete rassen, die een speelse persoonlijkheid mengen met veel denkkracht.

Als u het niet erg vindt om wat te verharen en een kruising die consistente oefening en training nodig heeft, dan is de Beago misschien wel de perfecte aanvulling op uw huishouden.

Yorkie Beagle Mix – Borkie

beagle mix

Op zoek naar een kleine beagle mix? Als het op mixen aankomt, kunnen we geen genoeg krijgen van de Borkie. Een kruising tussen de Beagle en de Yorkshire Terrier, de Beagle Yorkie mix is een unieke kruising met een unieke persoonlijkheid.

Als u van kleine honden houdt, maar het Terrier temperament wilt afzwakken met een speelser karakter, dan moet u de Borkie zeker een kans geven. Houd er echter rekening mee dat hij misschien niet geschikt is voor heel kleine kinderen, want Yorkies zijn niet de meest geduldige honden met kleintjes.

Beagle Poedel Mix – Poogle

beagle mix

Poedels staan bekend om hun intelligentie. Beagles staan bekend om hun speelsheid. Voeg ze samen en je krijgt een slimme, speelse en schattige Poogle. De Poogle is een van die Beagle mixen die een breed scala aan looks kan hebben, wat betekent dat je misschien niet weet wat je krijgt totdat je Poogle mix volgroeid is.

En terwijl de Poedel als hypoallergeen kan worden beschouwd, is de Beagle een verhaarder. De Poogle zelf kan kenmerken hebben van beide ouders. Houdt u van slimme honden met loyale, speelse persoonlijkheden? Dan zou de Poogle een uitstekende hybride hond voor u zijn.

Pekingees Beagle Mix – Peagle

beagle mix

De Peagle is een mix tussen de raszuivere Beagle en de raszuivere Pekingees. Nog een van de kleine Beagle mixen, de Peagle is een liefdevolle kruising met een lief karakter. Vooral de Pekingees kan echter een koppige persoonlijkheid hebben en niet erg geduldig zijn met jonge kinderen. Bovendien is de oude Pekingees ook gevoelig voor het Brachycephalic Airway Syndrome.

De Peagle is het meest geschikt voor alleenstaanden of koppels, of in gezinshuizen met oudere kinderen. Ze zijn ook het meest geschikt voor huizen waar het gezin toe is aan een onafhankelijke denker die ook heel speels kan zijn.

Whippet Beagle Mix

beagle mix

Whippets zijn snel als een zweep, terwijl Beagles kinderlijk zijn in hun speelse aard. Maar hoe is de Whippet Beagle mix? Mager, vriendelijk en uitgaand, de schattige Whippet Beagle mix is perfect voor jonge gezinnen die graag actief en samen zijn.

Dit is een kruising die zich nauw aan mensen zal hechten. Aangezien beide rassen van rennen houden en een ZEER sterke prooidrift hebben, moet een Whippet mix hond een onberispelijke recall leren voor het lopen zonder lijn.

Beagle King Charles Cavalier Mix – Beaglier

beagle mix

Een kruising tussen de Beagle en de King Charles Spaniel, de Beaglier is een combinatie van loyaliteit, aanhankelijkheid en speelsheid.

Deze kruising heeft de harten gestolen van een aantal liefhebbers van kruisingen. Hij wordt gewaardeerd om zijn schattige uiterlijk en lieve karakter. Als u een kruising wilt die zich gedraagt als uw schaduw, altijd aan uw zijde blijft en hunkert naar uw liefde en aandacht, dan is de Beaglier misschien wel iets voor u.

Labrador Beagle Mix – Beagador

beagle lab mix

Beter bekend als een Beagador is dit een energiek ras dat wel 22 centimeter groot kan worden. Labradors en Beagles staan beide bekend om hun liefdevolle aard, dus u kunt er zeker van zijn dat deze mix bundels liefde met u zal delen. Deze kruising kan uitstekend passen in uw gezin. Zorg er alleen voor dat u uw Beagador pup goed socialiseert.

Beagle Pitbull Mix

Pitbull Beagle Mix

Pitbulls zijn waarschijnlijk het meest begrepen hondenras van allemaal. Gelukkig weten veel mensen nu dat Pitbulls, net als elk ander ras, gewoon goed getraind en gesocialiseerd moeten worden. Het zijn echt enkele van de knuffeligste pups.

Een Pitbull Beagle mix is waarschijnlijk een energieke kruising. U zult ervoor willen zorgen dat u dit mixras traint, zodat niets van die energie in vernieling verandert. Er is ook een kans dat deze kruising graafneigingen heeft. En als de pup de voorkeur geeft aan de Beagle, kunt u veel gehuil of vocalisaties krijgen.

Husky Beagle Mix

husky beagle mix

De Beagle Husky Mix is misschien wel een van de meest energieke mixen op deze lijst. Het is zeker geen hond voor mensen die voor het eerst een hond bezitten, of voor mensen die geen toegang hebben tot veel bewegingsruimte. Deze mix kan tot 60 pond wegen en kan een echte handvol zijn als je niet weet wat je doet.

De energie van de Beagle in combinatie met de sterke wil van de Husky betekent dat u waarschijnlijk een zeer nieuwsgierige hond krijgt die aan de lijn moet worden gehouden. Verder is dit een prachtige mix die een geweldige metgezel kan zijn als hij goed gesocialiseerd wordt.

Dwergpinscher Beagle Mix – Meagle

beagle mix

En last but not least op onze lijst van Beagle mixen, hebben we de Meagle. Dus, hoe krijg je een Meagle? Je kruist een Beagle met een Dwergpinscher. Bekend om zijn werklust, intelligentie en moedige aard, is de speelse en slimme Meagle ideaal voor huizen met oudere kinderen.

De Meagle is speels en aanhankelijk, maar hij kan ongeduldig zijn met kleinere kinderen, vooral als die ruw met hem omgaan. Een goed gesocialiseerde Meagle is echter een prachtig gezinshuisdier. Ze zijn goed opgevoed zolang hij op jonge leeftijd wordt getraind en gesocialiseerd.

Beagle Mix Temperament

De persoonlijkheid van uw Beagle mix is een product van beide ouders. U kunt echter met een gerust hart verwachten dat deze schattige kruising aanhankelijk, trouw en liefdevol is. Maar ook ongelooflijk actief en energiek.

Een Beagle mix trainen

Wat de mix ook is, een Beagle zal de sterke prooidrift van zijn voorouders erven. Ze zullen van jongs af aan moeten worden getraind om te komen wanneer ze worden geroepen, en u zult die reactie op allerlei soorten afleiding moeten bewijzen. Deze training kost tijd, maar betekent dat u hen en de plaatselijke fauna later veilig kunt houden wanneer u op stap bent. Door positieve versterkingstraining wordt uw Beagle mix aangemoedigd, beloond en sterk aan u gehecht.

Beagle mix gezondheid

Uw Beagle mix pup kan gezondheidsaandoeningen erven die door beide ouders zijn doorgegeven. De beste manier om deze te voorkomen is om alleen een puppy te kopen van ouders die op gezondheid zijn getest en die duidelijke certificaten hebben voor de ziekte die relevant is voor hun ras. Zelfs wanneer u twee hondenrassen combineert, is het belangrijk om deze gezondheidscontroles zelf te bekijken om uw puppy veilig te houden.

Het kiezen van Beagle Mix Puppies

Het belangrijkste bij het kiezen van een Beagle mix als huisdier is om ervoor te zorgen dat je van de eigenschappen van beide sets ouders houdt. Op die manier zult u blij zijn met wie uw puppy ook is!

Wij raden ten zeerste aan een mix te kiezen die gecombineerd is met een ander goed met een goede structurele gezondheid (zo dicht mogelijk bij wolfsvorm!) en die getest is op eventuele erfelijke ziekten die bij dat ras voorkomen.

Beagle mix kosten

Houd er rekening mee dat Beagle mixen van een fokker ongeveer $500 tot meer dan $1000 kunnen kosten. Gelukkig zijn beagle mix pups voor adoptie via een fokker meestal gescreend op hun gezondheid. Als u mixen via een Beagle rescue wilt bekijken, bereid u dan voor op een uitgave van ongeveer $50 tot $100.

Is een Beagle mix geschikt voor mij?

Als u denkt dat een Beagle mix geschikt voor u zou kunnen zijn, of als u op jacht bent naar Beagle mix pups, is ons beste advies ervoor te zorgen dat u uw onderzoek doet.

Bezoek onze pagina’s voor elke kruising, en lees de ervaringen van andere hondeneigenaren die de stap al hebben gezet in de commentaren.

Hoewel raszuivere Beagles slim, aanhankelijk en speels zijn, zal het kruisen met een ander ras bepaalde kenmerken veranderen.

Met dat gezegd hebbende, zal niet elke Beagle mix die hierboven wordt genoemd geschikt zijn voor elke persoon.

Heeft u een Beagle mix?

Heb jij een opmerkelijke Beagle mix hond thuis? Zijn er Beagle mix rassen die we gemist hebben? Laat ons weten over uw favoriete Beagle kruising in de commentaren hieronder.

Je zult ook houden van…

Hier zijn enkele andere populaire hondenmixen. Als je hier niet hebt gevonden wat je zoekt, is er een goede kans dat we in één van deze artikelen de juiste hond voor je hebben!

Referenties en verder lezen