Beste puppy training pads kopen en aanbiedingen

Eindelijk is het moment daar; je hebt een puppy in huis! In de eerste fase is de verzorging van je puppy gericht op het trainen van het dier. Je wilt voorkomen dat je puppy al snel uitgroeit tot een veel te drukke en wilde hond. Door het dier vanaf het begin te trainen en te belonen voor goed gedrag, zal deze zich in de jaren die volgen gedragen als een voorbeeldige hond. Onderdeel van het trainen van een puppy is het zindelijk maken van het dier. Om dit makkelijker te maken, kan het gebruik van puppy training pads aan te raden zijn. De puppy training pads zijn er in verschillende soorten en van diverse merken.
puppy training pads
Op deze pagina lees je meer over het gebruik van de puppy training pads. Ook vind je hier een handig overzicht van de beste puppy training pads van dit moment. Ze helpen je jouw hond zindelijk te maken en de kans op ongelukjes te verkleinen! Het is bijzonder vervelend, wanneer je bij thuiskomst moet starten met het verwijderen van plasjes of een hoopje poep in huis.

beste puppy training pads van dit moment

Onderstaand vind je een overzicht van de beste puppy training pads van dit moment. De puppy training bads zijn er in verschillende varianten, waardoor je altijd een geschikt model vindt voor het zindelijk maken van jouw jonge hond.

Pet Loo Indoor hondentoilet

Pet Loo Indoor Hondentoilet

Bekijk de dagprijs

Het Pet Loo Indoor hondentoilet is meer dan een klassieke puppy training pad. Het is een handige oplossing om jouw hond zindelijk te maken en te laten wennen aan het doen van diens behoefte op een gazon. Overigens is het Pet Loo Indoor hondentoilet niet alleen interessant wanneer je een puppy in huis hebt. Ook voor een oudere hond die moeite heeft tijdig naar buiten te gaan voor het doen van een plasje een zeer geschikte oplossing.

Bij het Pet Loo Indoor hondentoilet zorgt de grasmat aan de bovenzijde van het model, dat het plasje van je hond geabsorbeerd wordt. Vervolgens komt de plas via de grasmat in de bak aan de onderzijde terecht. Deze is eenvoudig schoon te maken. Een grote boodschap van je hond blijft op het gazon liggen en kun je verwijderen op de manier zoals je dit buiten ook zou doen. Voordeel van het Pet Loo Indoor hondentoilet is dat je het gazon eenvoudig reinigt. Zo heb je een lange tijd plezier van het model.

EasyPets puppy training pads

Easypets Puppy Training Pads - Zindelijkheidstraining - Hondentoilet

Bekijk de dagprijs

De EasyPets puppy training pads zijn heel eenvoudig in gebruik. Je legt de pad op een vaste plek binnen je woning, waarmee je leert de hond hier zijn of haar behoefte te doen. Op deze manier zal je hond snel zindelijk worden en voorkom je dat deze een plas of grote boodschap op iedere willekeurige plek in huis doet. Zeker in de eerste weken is een puppy geneigd dit te doen.

Op het moment dat een hond zijn behoefte gedaan heeft op de EasyPets puppy training pad, kun je deze weggooien en vervangen. Wel zo hygiënisch en het voorkomt dat je de pad voortdurend schoon moet maken. De doos met EasyPets puppy training pads bevat maar liefst 250 exemplaren. Zo kun je hier een lange tijd mee vooruit! Handig is ook de geur aan deze pads, die het voor je hond aantrekkelijker maakt zijn of haar behoefte op de pad te doen.

Simple Solution puppy training pads

Simple Solution Puppy Training Pads

Bekijk de dagprijs

De Simple Solution puppy training pads lijken sterk op de puppy training pads van EasyPets. Je legt de pad op een vaste plek in huis, om je puppy op die manier aan te leren zijn of haar behoefte niet langer overal in huis te doen. Het sterk absorberende vermogen van deze puppy training pads voorkomt dat een plasje of grote boodschap op de vloer van je woning terechtkomt. Zeker bij een houten vloer kan dit nare gevolgen hebben!

Op het moment dat een hond de puppy training pads gebruikt heeft, kun je deze direct weggooien en vervangen door een nieuwe pad. Gebruik de pads alleen voor nood. Het is belangrijk je puppy te leren dat deze een plasje of grote boodschap in principe buiten de deur moet doen. Ga om die reden regelmatig naar buiten met je jonge hondje. Enig nadeel van de Simple Solution puppy training pads is dat er slechts 56 exemplaren in de verpakking zitten.

Petsentials puppy training pads

Petsentials Puppy Training Pads - Zindelijkheidstraining

Bekijk de dagprijs

Een vierde oplossing om je puppy snel zindelijk te kunnen maken, is het gebruik van Petsentials puppy training pads. Net als de verschillende andere oplossingen uit dit overzicht, hebben deze pads een formaat van 58 bij 58 centimeter. Dit is groot genoeg voor zowel een klein, als groter hondenras. Leg de puppy training pad op een vaste plek in huis en leer je puppy hier zijn of haar behoefte te doen. Het voorkomt dat je hond overal een plasje of grote behoefte achterlaat in huis.

Het absorberende vermogen van deze puppy training pads van Petsentials maakt dat er geen spoor achterblijft op de vloer in huis. Nadat je hond de pad gebruikt heeft kun je deze direct weggooien en vervangen voor een nieuwe pad. Handig aan dit model is het feit dat er een speciaal geurtje aan de puppy training pads zit. Dit maakt het voor je hond aantrekkelijker om er gebruik van te maken. In de verpakking van Petsentials zitten 105 puppy training pads. Zo heb je voldoende pads om een lange tijd vooruit te kunnen.

Savic puppy trainer pads

Savic Savic Puppy Trainer Navulpads Medium

Bekijk de dagprijs

Een laatste oplossing om naar te kijken zijn de puppy trainer pads van Savic. Dit model pad is wat kleiner dan andere modellen uit dit overzicht; 45 bij 30 centimeter. Het maakt de pads te klein voor een groter hondenras. Je kunt de navulpads gebruiken in combinatie met de puppy trainer van Savic.

Het voordeel van deze trainer pads is dat ze een groot absorberend vermogen hebben en geurtjes verdoezelen. Op deze manier heb je geen last van een puppy die per ongeluk een kleine of grote behoefte in huis doet. De pad is binnen een halve minuut weer droog! Dit is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor je hond. Het voorkomt dat je hond natte pootjes krijgt, als deze per ongeluk in zijn of haar plas gaat staan.

Handig van de Savic puppy trainer pads is dat je ze ook in een reismand of bijvoorbeeld bench kunt gebruiken. Zo blijft niet alleen je woning, maar ook je auto schoon bij een puppy die nog niet zindelijk is!

Gebruik van de beste puppy training pads

Met puppy training pads leer je een jonge hond, dat het niet correct is om overal in huis zijn of haar behoefte te doen. Een jonge pup is vaak nog niet in staat om zelf aan te geven, wanneer deze naar buiten moet. Met een puppy training pad in huis heeft deze de mogelijkheid om in huis een kleine of grote behoefte doen, zonder dat dit je interieur schaadt. Zeker op een houten vloer is het bijzonder onprettig om een plasje op te moeten ruimen. Wacht je hier te lang mee, dan trekt de plas van je hond in de vloer. Het is niet voor niets dat men een puppy training pad ook wel hondentoilet noemt.

Een puppy training pad heeft een sterk absorberende werking. Het maakt dat de plas van je hond makkelijk wordt opgenomen door de pad. Aan de onderzijde is de puppy pad waterdicht. Dit voorkomt niet alleen dat je hond een spoor achterlaat op de vloer. Ook helpt het nare geurtjes in huis tegen te gaan. Verschillende van deze puppy pads zijn uitgevoerd met een prettige geur. Het maakt het voor honden aantrekkelijker om op deze pad hun behoefte doen in geval van nood. Niet alle pads beschikken over deze geur.

Op zoek naar een geschikte puppy training pad

Bij de aankoop van een puppy training pad zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Het is bijvoorbeeld belangrijk, dat de pad het juiste formaat heeft voor je hond. Een pup kan snel groeien, waardoor een te kleine pad maakt dat de grote of kleine behoefte van je hond alsnog op de vloer terecht zal komen. Naast het verschil in formaat, heb je de keuze uit verschillende soorten puppy training pads. Onderstaand lichten we de verschillen tussen de training pads verder toe.

Formaat van een puppy training pad

Reeds las je al, dat het formaat van de puppy training pad een belangrijke factor is bij het maken van een keuze. De meeste pads hebben een formaat van circa 55-60 bij 55-60 centimeter. Dit is groot genoeg voor zowel een kleine, als een grotere hond! De puppy pads worden niet alleen voor jonge hondjes gebruikt. Je kunt de pads bijvoorbeeld ook inzetten wanneer je hond ouder begint te worden en niet op tijd naar buiten kan om zijn of haar behoefte te doen.

Verschillende soorten hondentoiletten

De puppy training pads zijn de meest klassieke vorm van een hondentoilet. Het is feitelijk niets meer dan een lap absorberend materiaal, waarop een hond zijn of haar behoefte doet in geval van nood. De pad gooi je na gebruik weg, om te voorkomen dat er vervelende geurtjes in huis komen te hangen. Het is een simpele en snelle oplossing, welke niet heel duurzaam is.

Een goed alternatief voor de klassieke puppy training pad is het gebruik van een hondentoilet. In het overzicht later op deze pagina vind je een voorbeeld van zo’n hondentoilet. De bovenzijde van het hondentoilet laat de plas van je hond door en geeft je hond het gevoel op een gazon te zitten. De plastic bak aan de onderzijde vangt de plas op. Een dergelijk hondentoilet moet na gebruik schoon worden gemaakt om vervelende geurtjes te voorkomen. Dit is heel eenvoudig, doordat het hondentoilet normaliter van kunststof gemaakt wordt.

Hond zindelijk maken met een puppy pad

Houd er rekening mee dat een pup niet zindelijk zal worden bij het gebruik van enkel losse pads. Het is belangrijk dat je de hond leert zijn of haar behoefte buiten de deur te doen. Ga om deze reden regelmatig een blokje om. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat je hond het als normaal gaat zien dat deze de behoefte op de pad doet in plaats van buiten.