Merrick Grain-Free Dog Food Review 2023: beste recepten, ingrediëntanalyse en herinneringen geschiedenis

Onze beoordeling: We gaven Merrick Grain-Free Dog Food een beoordeling van 4,5 op 5 sterren.

Het Merrick Grain-Free Dog Food biedt meer dan 30 graanvrije recepten die zijn geformuleerd voor honden van alle levensfasen, waaronder specifieke recepten voor puppy’s en oudere huisdieren.

Cavapoo hond eet een Merrick nat hondenvoer
Schattige Cavapoo-hond die een Merrick nat hondenvoer eet – Afbeeldingsbron

Elk recept biedt hoogwaardige graanvrije voeding voor uw hond en zit boordevol eiwitten en licht verteerbare ingrediënten die voldoen aan de voedingsniveaus die door AAFCO voor honden zijn vastgesteld.

Merrick Grain-Free, opgericht in 1988 door Garth Merrick, is uitgegroeid tot een van de meest vertrouwde submerken voor hondenvoer die zijn ontwikkeld door experts op het gebied van dierenvoeding.

Hun recepten zijn op grote schaal verspreid over de VS en is online te koop.

Merrick Grain-Free recepten bevatten tot 84% eiwit uit echt uitgebeend vlees gemengd met echte hele voedingsmiddelen zoals zoete aardappelen, bosbessen en meer.

Alleen al op basis van de ingrediënten wordt het algemene voedingsprofiel van het Merrick Graanvrije Hondenvoer overwogen bovengemiddeld.

Als groep heeft het een gemiddeld eiwitgehalte van 31,5%, een matig koolhydraatgehalte van ongeveer 45% en een gemiddeld vetgehalte van ongeveer 15%.

In dit artikel geven we een gedetailleerde Merrick Grain-Free Dog Food-beoordeling, waarbij elk van hun recepten wordt geëvalueerd op basis van de kwaliteit van de ingrediënten, de dagelijkse voedingskosten, de voor- en nadelen van het merk, de herinneringsgeschiedenis en meer.

Lees verder om u te helpen beslissen welk Merrick Grain-Free recept geschikt is voor de voedingsbehoeften van uw pup, maar ook past bij uw budget.

Snelle topkeuzes: beste merrick graanvrije hondenvoerrecepten

Wat zijn de productlijnen van Merrick Graanvrij Hondenvoer?

Merrick Grain-Free Dog Food biedt een breed scala aan productlijnen, zodat u er een kunt kiezen die het beste bij uw huisdier past.

Deze omvatten hun standaard droge en natte productlijnen, evenals een breed scala aan verschillende ingeblikte voedselproducten, waaronder diners, langzaam gekookte BBQ-recepten, puppyborden en dikke stoofschotels.

1. Merrick graanvrij droog hondenvoer

Merrick Graanvrij Droog Hondenvoer

De Merrick Dry Grain-Free biedt een verscheidenheid aan 12 verschillende recepten die onderhoudsvoer bieden voor honden van alle levensfasen en rasgroottes.

Het belangrijkste ingrediënt is altijd vers uitgebeend vlees, vis of gevogelte om uw hond te voorzien van toonaangevende eiwitniveaus voor een sterk en gezond leven.

2. Merrick graanvrij nat hondenvoer

Merrick Graanvrij Nat Hondenvoer

Merrick Grain-Free Wet Foods biedt een breed scala aan verschillende ingeblikte voedselopties die aan uw hond kunnen worden geserveerd als een maaltijd op zich of kunnen worden toegevoegd aan het dieet van uw huisdier als een smakelijke topper of traktatie.

Deze graanvrije recepten voor nat hondenvoer bevatten een reeks van 22 verschillende smaken en texturen om zelfs de meest kieskeurige pups te plezieren.

3. Merrick graanvrij diner

Merrick Graanvrij Diner

Elk Merrick Grain-Free Dinner is een smakelijk nat hondenvoer gemaakt met echt uitgebeend vlees als hoofdingrediënt en biedt een compleet en uitgebalanceerd dieet voor je harige vriend.

Deze eiwitrijke, paté-stijl natte hondenvoeding is vrij van veel voorkomende huisdierallergenen zoals maïs, tarwe, soja, erwten, aardappelen of granen.

4. Merrick graanvrije langzaam gekookte BBQ

Merrick Graanvrije Slow-Cooked BBQ

De Merrick Grain-Free Slow-Cooked BBQ natte hondenvoerrecepten bevatten echt vlees dat langzaam gekookt is in Texas-stijl in een BBQ-saus om een lip-smacking smaak te bieden waar uw huisdier echt dol op zal zijn.

Deze natuurlijke natte hondenvoeding wordt geserveerd in een gemakkelijk te openen blik voor het gemak en kan aan uw hond worden gevoerd als een op zichzelf staande maaltijd of worden gebruikt als een smakelijke topper om de reguliere maaltijden van uw huisdier verleidelijker te maken.

5. Merrick graanvrije puppyplaat

Merrick Graanvrije Puppy Plaat

Het Merrick Grain-Free Puppy Plate-assortiment nat hondenvoer is verkrijgbaar in een aantal verschillende smaakopties en is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van kleine puppy’s.

Het bevat vers vlees in hartige jus en echte heerlijke groenten en fruit boordevol omega-vetzuren en antioxidanten om de ontwikkeling van uw hond te stimuleren.

6. Merrick graanvrij dik

Merrick Graanvrij Chunky

De Merrick Grain-Free Chunky is een ander assortiment nat hondenvoer van Merrick met grote happen vers eiwit is een heerlijke jus. Deze voedingsmiddelen worden geserveerd in een geval van 12 12,7-ounce blikjes voor eenvoudige en gemakkelijke voeding.

Vergelijkingstabel Review: Merrick Graanvrije hondenvoer productlijnen

Een vergelijkingsoverzicht van Merrick Grain-Free recepten met hun bijbehorende gemiddelde dagelijkse voerkosten en beoordeling is te zien in de onderstaande tabel.

Merrick graanvrije productlijnen Gemiddeld dagelijks
Voerkosten
Rating
1 Merrick Graanvrij (Droog) 1,96 dollar 4.61
2 Merrick Graanvrij (Nat) 3,28 dollar 4.41
3 Merrick Graanvrij Diner (Nat) 3,62 dollar 4.16
5 Merrick Graanvrije Puppy Plaat (Nat) 3,19 dollar 4.16
6 Merrick Graanvrij Chunky (Nat) 3,82 dollar 4.16

Welk bedrijf is eigenaar van Merrick Graanvrij hondenvoer?

Merrick Pet Care werd meer dan 40 jaar geleden in 1988 opgericht door Garth Merrick. In 2015 kocht de Nestle Purina PetCare Company het merk Merrick, dat Merrick Grain-Free Dog Food omvat.

Waar wordt Merrick Graanvrij hondenvoer geproduceerd?

In Hereford, Texas, Verenigde Staten, Merrick produceert alle producten voor de dierenvoedingslijn van het bedrijf, inclusief het Merrick Grain-Free hondenvoerassortiment. Deze faciliteit is een van de drie die eigendom zijn van het bedrijf.

Wat is de voedingswaarde van Merrick Grain-Free Dog Food Recepten?

Golden Retriever hond liggend met 3 blikjes Merrick hondenvoer
Golden Retriever hond die buiten ligt met 3 blikjes Merrick hondenvoer – Bron

Alle Merrrick Grain-Free producten zijn gemaakt om uw huisdier premium voeding en geweldige smaak te leveren.

Naast echte dierlijke eiwitten bevatten de Merrick Grain-Free-recepten een reeks antioxidantrijke ingrediënten voor hele voedingsmiddelen, zoals zoete aardappelen en bosbessen, om uw huisdier een compleet en uitgebalanceerd dieet te bezorgen.

Welke voedingsstoffen hebben Merrick Graanvrije hondenvoerproducten?

Merrick Grain-Free dieet is een droog hondenvoer dat een bovengemiddeld voedingsniveau voor uw huisdier biedt met een matige hoeveelheid koolhydraten en vet en een hoog gehalte aan eiwitten. Dit voedsel bevat een vet/eiwit verhouding van ongeveer 57%.

1. Merrick Grain-Free recepten zijn matig koolhydraatarm hondenvoer

In tegenstelling tot andere hondenvoermerken die veel koolhydraten bevatten, bestaat het submerk Merrick Grain-Free uit een matig niveau van koolhydraten van ongeveer 45%.

Als graanvrij dieet is dit koolhydraatgehalte afkomstig van voedzame vezelrijke groenten zoals wortelen, appels, zoete aardappelen, aardappelen en erwten. Alle Merrick Grain-Free recepten zijn vrij van maïs, soja of granen.

2. Merrick Graanvrije formules hebben een hoog eiwitgehalte

Variërend van 28% tot 34% eiwit, hebben de Merrick Grain-Free droge formules een gemiddeld eiwitgehalte van ongeveer 31,5%, wat als hoog wordt beschouwd.

Dit eiwit bestaat voor 84% uit dierlijke bronnen met echt uitgebeend vlees om sterke, magere spieren op te bouwen en een heerlijke smaak te bieden waar uw huisdier dol op zal zijn.

3. Merrick Graanvrije recepten bevatten een gemiddeld vetgehalte

Merrick Grain-Free droge recepten hebben een matig vetgehalte van 15%. Deze vet bevat helpt een gezonde huid en vacht te ondersteunen en draagt bij aan een extra energiebron voor uw hond.

Wees echter voorzichtig, want te veel vet in het dieet van uw huisdier kan leiden tot obesitas, vooral als hij niet erg actief is.

Welke formules heeft Merrick graanvrij hondenvoer?

Een hond dankbaar voor het hebben van een blikje Merrick hondenvoer
Een hond die kijkt naar het blikje Merrick hondenvoer dat door de eigenaar wordt vastgehouden – Bron afbeelding

Binnen het Merrick Grain-Free-assortiment vindt u formules die passen bij de specifieke levensfase waarin uw huisdier zich bevindt. Dit omvat formules voor puppy’s, oudere huisdieren en alle volwassen honden, evenals huisdieren met overgewicht die een paar kilo moeten afvallen.

1. Merrick graanvrije puppyformule

Binnen het Merrick Grain-Free-assortiment vindt u vier verschillende recepten die speciaal voor puppy’s zijn gemaakt.

Dit omvat twee stijlen nat hondenvoer en twee verschillende droge voedingsmiddelen die het ideale eiwit- en vetgehalte bevatten dat uw pup nodig heeft om sterke botten en spieren te ontwikkelen.

2. Merrick Graanvrije formule voor volwassenen

Zoals gezegd biedt Merrick Grain-Free een aantal verschillende recepten voor volwassen honden van alle levensfasen en rasgroottes, met zowel droog als nat voedsel.

Elk van de recepten biedt hoogwaardige dierlijke eiwitten en verbeterde niveaus van omega drie en zes vette acids om een sterke immuniteit op te bouwen en de huid en vacht van uw hond er goed uit te laten zien en zich goed te laten voelen.

3. Merrick Graanvrije Senior Formule

De Merrick Grain-Free Senior Chicken + Zoete Aardappel Recept is de enige optie van Merrick Grain-Free hondenvoer dat is gemaakt voor uw oudere huisdier.

Het biedt uw oudere hond minder calorieën en vet voor zijn minder actieve jaren en wordt aangevuld met glucosamine en chondroïtine om de mobiliteit te ondersteunen.

4. Merrick graanvrije gezonde gewichtsformule

Het Merrick Grain-Free Healthy Weight Recipe is speciaal gemaakt met honden met overgewicht in gedachten.

Het is gemaakt met 55% eiwitten en gezonde vetten om ervoor te zorgen dat uw hond spiermassa opbouwt terwijl hij nog steeds alle essentiële voedingsstoffen levert die uw hond nodig heeft.

Wat zijn de beste Merrick Graanvrije hondenrecepten en -smaken?

Met meer dan 30 graanvrije recepten en smaken voor hondenvoer om uit te kiezen, met zowel droge als natte opties, evenals specifieke recepten voor honden in verschillende levensfasen, zult u zeker een optie vinden van Merrick Grain-Free hondenvoer dat zowel bij u als bij uw huisdier past.

Om u te helpen het perfecte dieet te kiezen, zijn hier vijf van onze beste recepten van het merk.

1. Merrick Graanvrije Echte Zalm &Zoete Aardappel Recept

Merrick Grain-Free Real Salmon &Sweet Potato Recept

Onze beoordeling: 4.80
Topingrediënten: uitgebeende zalm, zalmmeel, witvismeel, zoete aardappelen, aardappelen
Type: Graanvrij droog hondenvoer
Dagelijkse voerkosten: $ 1,96
Het beste voor alle volwassen honden

De Merrick Grain-Free Real Salmon &Sweet Potato Recept is gezond hondenvoer dat voor 74% uit eiwitten bestaat uit echte dierlijke bronnen met zalm als primaire bron van eiwitten.

De rest van het recept bevat vezelrijke ingrediënten die alle vitamines en mineralen leveren die uw huisdier nodig heeft voor een uitgebalanceerd dieet.

Voordelen:

 • Bevat hoge niveaus van omega-vetzuren uit maaltijden op basis van vis
 • Verrijkt met glucosamine en chondroïtine voor een goede mobiliteit

Nadelen:

 • Bevat aardappelen als hoofdingrediënt die weinig voedingswaarde bieden aan huisdieren

BEKIJK HIER DE PRIJS

2. Merrick Graanvrij Real Texas Beef + Sweet Potato Recept

Merrick Grain-Free Real Texas Beef + Zoete Aardappel Recept

Onze beoordeling: 4.70
Topingrediënten: uitgebeend rundvlees, lamsmeel, zalmmeel, zoete aardappelen, aardappelen
Type: Graanvrij droog hondenvoer
Dagelijkse voerkosten: $ 1,85
Het beste voor alle volwassen honden

De Merrick Grain-Free Real Texas Beef + Zoete Aardappel Recept is een droge brok met 65% eiwit uit echte dierlijke bronnen zoals rundvlees, lamsvlees en zalm. Dit recept is gemaakt voor volwassen honden van alle groottes.

Voordelen:

 • Bevat toonaangevende niveaus van omega drie en zes vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht
 • Vrij van alle gevogelte ingrediënten, maïs, tarwe, soja, gluten of kunstmatige conserveermiddelen.

Nadelen:

 • Bevat ook aardappelen als primair ingrediënt

BEKIJK HIER DE PRIJS

3. Merrick Graanvrij Echt Lamsvlees &Zoete Aardappel Recept

Merrick Grain-Free Real Lamb &Sweet Potato Recept

Onze beoordeling: 4.7
Topingrediënten: Lamsvlees, Lamsmeel, Witvismeel, Zoete aardappelen, Aardappelen
Type: Graanvrij droog hondenvoer
Dagelijkse voerkosten: $ 1,96
Het beste voor alle volwassen honden

De Merrick Grain-Free Real Lamb &Sweet Potato Recept is een gezond, graanvrij droog hondenvoer dat voor 55% bestaat uit dierlijk eiwit uit lamsvlees en witvis.

Het is ideaal om uw huisdier te helpen een optimaal gewicht te behouden en tegelijkertijd de juiste hoeveelheid energie voor hem te leveren om actief te blijven.

Voordelen:

 • Vrij van maïs, tarwe, soja, gluten of kunstmatige conserveermiddelen
 • Bevat hoge niveaus van omega-vetzuren, glucosamine en chondroïtine

Nadelen:

 • Bevat aardappelen die calorieën leveren zonder veel voeding

BEKIJK HIER DE PRIJS

4. Merrick Graanvrije Eend &zoete aardappel Recept

Merrick graanvrije eend + zoete aardappel recept droog hondenvoer

Onze beoordeling: 4.6
Top ingrediënten: Uitgebeende eend, Kip maaltijd, Kalkoenmeel, Zoete aardappelen, Aardappelen
Type: Graanvrij droog hondenvoer
Dagelijkse voerkosten: $ 1,96
Het beste voor alle volwassen honden

Het Merrick Grain-Free Duck &Sweet Potato Recipe biedt uw huisdier een smakelijke maaltijd gemaakt van 65% eiwit uit vlees en dierlijke vetten zoals de uitgebeende eend in combinatie met kalkoenmeel en kippenmeel.

Voordelen:

 • Graan- en glutenvrij en bevat geen maïs, tarwe, soja, gluten of kunstmatige conserveermiddelen
 • Bevat glucosamine en chondroïtine ter ondersteuning van de heup- en gewrichtsfunctie

Nadelen:

  • Bevat kip waar sommige honden allergisch voor kunnen zijn
 • Heeft erwten als zesde ingrediënt

BEKIJK HIER DE PRIJS

5. Merrick graanvrije echte kip + zoete aardappel recept

Merrick Graanvrije Echte Kip + Zoete Aardappel Recept

Onze beoordeling: 4.5
Top ingrediënten: uitgebeende kip, kipmeel, kalkoenmeel, zoete aardappelen, aardappelen
Type: Graanvrij droog hondenvoer
Dagelijkse voerkosten: $ 1,96
Het beste voor alle volwassen honden

Met kip als eerste ingrediënt en primaire bron van eiwitten, de Merrick Graanvrije Echte Kip + Zoete Aardappel Recept bevat 65% eiwitten en vetten uit gezonde dierlijke bronnen.

Het recept zit ook vol met natuurlijke ingrediënten om uw huisdier vitamines, mineralen en vezels aan te bieden.

Voordelen:

 • Geen conserveermiddelen, vulstoffen, maïs, tarwe of soja zijn te vinden in dit recept
 • Bevat toonaangevende niveaus van glucosamine en chondroïtine helpen de heup- en gewrichtsfunctie te behouden

Nadelen:

 • Bevat kip, een veel voorkomend hondenallergeen

BEKIJK HIER DE PRIJS

Hoeveel kost Merrick graanvrij hondenvoer?

De exacte prijs die u betaalt voor uw Merrick Grain-Free hondenvoer hangt af van welk recept en welke smaak u kiest.

Gemiddeld voor hun droge hondenvoer, kunt u verwachten te betalen tussen $ 1,85 en $ 2,58 per dag om dit dieet aan uw hond te voeren. Voor nat hondenvoer kunt u verwachten te betalen tussen $2.87 tot $4.31, wat duurder is dan droge formules.

Wat is de kwaliteit van ingrediënten in Merrick Graanvrij hondenvoer?

2 honden liggend met roedel Merrick hondenvoer
Twee hongerige honden die naast de roedel Merrick hondenvoer liggen – Bron

Merrick Graanvrij hondenvoer wordt gemaakt met alleen de beste kwaliteit ingrediënten.

Alle gebruikte ingrediënten zijn afkomstig van echte dierlijke bronnen van hele voedingsmiddelen zoals zoete aardappelen, bosbessen en appels, die uw huisdier de best mogelijke voeding geven.

Bevatten Merrick Grain-Free hondenvoerrecepten kip?

Ja en nee, je vindt merrick graanvrije hondenvoerrecepten met en zonder kip. Als uw hond allergisch is voor kip, kunt u formules vinden die zijn gemaakt met nieuwe eiwitbronnen die kip vermijden.

Zorg ervoor dat u de ingrediëntenlijst goed controleert, omdat kippenmeel nog steeds als vierde of vijfde ingrediënt is opgenomen in sommige recepten met alternatieve primaire eiwitten.

Wordt Merrick graanvrij hondenvoer geproduceerd uit slachtafval?

Slachthuisafval of dierlijke bijproducten zijn wat overblijft als het vlees van een dier is verwijderd en kan slachtafval, botten, snavels en huid bevatten.

Als ongereguleerd ingrediënt neemt Merrick Grain-Free hondenvoer dit niet op in zijn producten.

Wat zijn de gemeenschappelijke ingrediënten gevonden in Merrick graanvrij hondenvoer?

Een hond enthousiast voor de Merrick hondenvoermaaltijd
Een hongerige zwarte hond kan niet wachten op de Merrick hondenvoermaaltijd – Afbeeldingsbron

Wanneer u kijkt naar de grote verscheidenheid aan Merrick Grain-Free hondenvoerrecepten, zult u enkele overeenkomsten in de ingrediëntenlijst beginnen te zien.

Enkele van de meest voorkomende ingrediënten zijn echte vleesbronnen, eiwitrijke vleesmaaltijden en vleesbouillons, evenals bronnen van goed verteerbare koolhydraten en fiver zoals zoete aardappelen en aardappelen.

1. Uitgebeend vlees (kip, kalkoen, rundvlees, varkensvlees, zalm, lamsvlees, hert, eend, bizon)

Uitgebeend vlees is het nummer één ingrediënt in de meeste Merrick Grain-Free recepten.

U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan echt vlees, vis en gevogelte, zoals uitgebeend rundvlees in de Merrick Real Texas Beef + Zoete Aardappel Recept en zalm in de Merrick Grain-Free Real Salmon &Sweet Potato Recept.

2. Vleesmeel (kip, lam, zalm, kalkoen, witvis)

Vleesmaaltijden fungeren als een geconcentreerde bron van dierlijke eiwitten en zijn een perfect gezonde en zelfs nuttige aanvulling op het voedsel van uw huisdier. U vindt een scala aan vleesmaaltijden in de Merrick Grain-Free droge hondenvoerrecepten.

Bijvoorbeeld in het Merrick Grain-Free Dry Dog Food Real Venison &Sweet Potato Recipe met hertenvlees als de primary ingrediënt, vindt u ook zowel kalkoenmeel als kipmeel.

Dit voedsel is beschikbaar om uw hond te voeden voor een bedrag van $ 1,85 per dag.

3. Bouillon (kip, rundvlees, kalkoen, groente)

Heerlijke bouillons van op vlees gebaseerde bronnen zoals kip, rundvlees en kalkoen, evenals groenten die geboorten, voegen vocht toe aan de Merrick Grain-Free-recepten.

Ze werken ook om uw hond te voorzien van extra eiwitten, evenals een smaak en textuur die zelfs de meest kieskeurige pups zeker zal aanspreken.

4. Zoete aardappelen

Zoete aardappelen worden vaak opgenomen in graanvrije recepten voor hondenvoer, zoals die aangeboden door Merrick, omdat ze een voedzame bron van koolhydraten zijn voor energie, vezels voor de spijsvertering en verschillende vitamines en mineralen.

Je kunt voedingsrijke zoete aardappelen vinden in zowel de Merrick Real Chicken + Zoete Aardappel Recept en de Merrick Grain-Free Real Lamb &Sweet Potato Recept. Deze recepten kunnen beide aan uw hond worden aangeboden voor een bedrag van $ 1,96 per dag.

5. Aardappelen

Hoewel aardappelen uw huisdier ook voorzien van koolhydraten en vezels, zijn ze lang niet zo voedzaam als zoete aardappelen en bieden ze in feite niet veel aan uw hond naast extra calorieën.

Aardappelen zijn helaas te vinden als een primair ingrediënt in de meeste recepten voor droog hondenvoer van Merrick Grain-Free hondenvoer.

6. Runderlever

Runderlevers zijn opgenomen in veel van de Merrick Grain-Free natte hondenvoerrecepten, zoals de Merrick Chunky Grain-Free Wet Dog Food Big Texas Steak Tips Diner, omdat ze extra eiwitten aan uw huisdier leveren terwijl ze fungeren als een heerlijke bron van ijzer, vitamines en mineralen.

Is Merrick Grain-Free een goed hondenvoermerk?

Een hond die het ingeblikte Merrick hondenvoer likt
Een hond die het blikje Merrick hondenvoer likt – Bron afbeelding

Ja, Merrick als geheel is een zeer gerespecteerd en vertrouwd merk en de Merrick Grain-Free-opties zijn hun premium productaanbod.

Merrick staat zelfs 100% achter hun ingrediënten en biedt uw geld terug als u niet helemaal tevreden bent met hun product.

Lees ook: 16 meest populaire hondenvoermerken

Voldoet Merrick Grain-Free aan de AAFCO-normen?

Ja, de Merrick Grain-Free-diëten, evenals alle andere hondenvoerproducten van Merrick, voldoen aan de normen van the Association of American Feed Control Officials of AAFCO die bepalen of een hondenvoer al dan niet kan worden vermeld als een compleet en uitgebalanceerd dieet.

Raden dierenartsen Merrick Grain-Free hondenvoer aan?

Veel dierenartsen raden u aan uw huisdier te voeden met Merrick Grain-Free Dog Food. Als uw hond voedselgevoeligheden heeft of allergisch is voor granen, maïs, tarwe en soja, is het een goed idee om hem een hondenvoerrecept te geven dat geen granen bevat.

Wat zegt K9Web over Merrick Grain-Free Dog Food?

K9Web rangschikt Merrick Grain-Free Dog Food als een bovengemiddeld huisdiervoer dat consistent scoort 4,5 van de 5.

We waarderen het dat u binnen het Merrick Grain-Free-assortiment een recept vindt dat speciaal is gemaakt voor uw huisdier, of dat nu een puppy, oudere hond of groot ras is.

We juichen ook het gebruik van premium eiwitten in hun producten toe en geloven dat elke hond een recept binnen het assortiment zal vinden dat past bij hun behoeften en verlangens, met een reeks opties om huisdieren met verschillende voedselgevoeligheden en smaken aan te spreken.

Heeft Merrick graanvrij hondenvoer terugroepacties?

Er zijn door de jaren heen een aantal Merrick-terugroepacties geweest, hoewel de meeste hiervan betrekking lijken te hebben op Merrick-hondentraktaties en niet op hun graanvrije diëten. Ook zijn er sinds 2012 geen terugroepacties van Merrick-producten geweest.

Veelgestelde vragen over Merrick Grain-Free

Een chocolade labrador zittend naast de Merrick hondenvoerverpakking
Maak kennis met Bruno, een Chocolate Labrador-hond die geduldig zit te wachten tot het Merrick-hondenvoerpakket open is – Afbeeldingsbron

Heeft Merrick Grain-Free hondenvoer energierijke formules?

Hoewel Merrick Grain-Free hondenvoer niet specifiek een energierijke formule heeft voor werkende of sportieve honden, bieden ze wel een aantal opties met verhoogde eiwitniveaus om tegemoet te komen aan actieve huisdieren.

Deze omvatten het Merrick Grain-Free Duck + Sweet Potato Recipe, Merrick Grain-Free Real Bison, Beef + Sweet Potato Recipe, Merrick Grain-Free Real Texas Beef + Sweet Potato Recipe en Merrick Grain-Free Real Chicken + Sweet Potato Recipe die allemaal een eiwitgehalte van 34% bieden.

Is Merrick Graanvrij hondenvoer goed voor puppy’s?

Ja Merrick Graanvrij Echt Texas Rundvlees + Zoete Aardappel Puppy Food, Merrick Graanvrije Puppy Kip &Zoete Aardappel Recept en Merrick Graanvrij Nat Puppyvoer Puppy bord Kip Recept zijn allemaal geschikt voor de groeiende behoeften van jonge puppy’s.

Deze recepten bevatten DHA om de ontwikkeling van de hersenen te ondersteunen en zitten boordevol de vitamines en mineralen die uw puppy nodig heeft om te groeien.

Voor meer informatie over welk hondenvoer beter is voor jonge pups, lees ons artikel over 18 Beste hondenvoer voor puppy’s

Is Merrick Grain-Free gezond voor de groei van uw hond?

Ja, alle voedingsmiddelen die Merrick Grain-Free aanbiedt, zitten boordevol hoogwaardige dierlijke eiwitten om uw hond te voorzien van aminozuren voor de groei van gezonde spieren.

Bovendien bevatten alle recepten glucosamine en chondroïtine die helpen de heupen en gewrichten van uw hond sterk te houden terwijl hij groeit.

Is Merrick Grain-Free goed voor oudere honden?

Ja, de Merrick Grain-Free Senior Chicken + Zoete Aardappel Recept is speciaal gemaakt voor uw oudere hond.

Het beschikt over een verlaagd vetgehalte van slechts 12% om tegemoet te komen aan minder actieve huisdieren, terwijl het L-carnitine bevat om een gezond metabolisme te ondersteunen.

Lees ook: 15 Beste hondenvoerrecepten voor oudere honden

Is Merrick Grain-Free goed voor de huid van uw hond?

Een Siberische Husky die Merrick hondenvoer eet
Een Siberische Husky-hond die een Merrick droog hondenvoer eet – Afbeeldingsbron

Ja, al het Merrick Grain-Free hondenvoer is gemaakt met geavanceerde niveaus van omega drie en zes vetzuren uit natuurlijke ingrediënten om de huid en vacht van uw hond er op zijn best uit te laten zien en zich op zijn best te laten voelen.

Is Merrick Graanvrij hondenvoer goed voor de jeukende huid?

Ja, Merrick Grain-Free hondenvoer is goed voor honden die last hebben van een vervelende of jeukende huid. Een geïrriteerde huid is vaak een bijwerking van een voedselgevoeligheid en omdat deze diëten beperkte ingrediënten bevatten.

Zonder granen zijn er minder ingrediënten die potentiële voedselgevoeligheden kunnen veroorzaken.

Is Merrick Grain-Free goed voor honden met allergieën?

Inderdaad, de Merrick Grain-Free hondenvoervariëteiten zijn expliciet bedoeld voor huisdieren met gevoeligheden.

Ze zijn zo ontworpen dat u uw huisdier uit de buurt kunt houden van mogelijke triggers voor uw huisdier, waardoor ze ver verwijderd raken van normale hondenallergenen zoals maïs, tarwe, soja en kunstmatige chemicaliën en conserveermiddelen.

Is Merrick Graanvrij hondenvoer goed voor kieskeurige eters?

Ja, het Merrick Grain-Free assortiment is een van de beste opties voor kieskeurige eters.

Kieskeurige honden zullen dol zijn op de rijke en vlezige smaak van het natte voedsel dat wordt aangeboden door Merrick Grain-Free met een reeks texturen die passen bij kieskeurige fijnproevers, van paté-achtig voedsel tot dikke stukken vlees in jus en zelfs heerlijk nat voedsel dat smaakt alsof het rechtstreeks van de BBQ kwam.

Is Merrick Graanvrij hondenvoer duur?

Ja, helaas als een premium dieet, Merrick Grain-Free hondenvoer is duur in tegenstelling tot andere hondenvoedingsmerken.

Hun droge hondenvoerbron is absoluut de goedkoopste optie, maar kost nog steeds bijna $ 2 per dag om uw huisdier te voeden, terwijl hun recepten voor natvoer veel duurder zijn en meer dan $ 3 per dag kosten om uw huisdier deze voedselkeuzes aan te bieden.

Lees ook: Duurste hondenvoermerken

Is Merrick Graanvrij hondenvoer gemaakt in de VS?

Een Maltese hond die Merrick nat hondenvoer eet
Een Maltese hond die een Merrick nat hondenvoer eet – Afbeeldingsbron

Ja, de Merrick Grain-Free hondenvoervariëteiten worden allemaal in de Verenigde Staten gemaakt in de eigen kantoren van het merk in Hereford in Texas. Het merk maakt al 30 jaar hun recepten voor dierenvoeding uit dit gebied.

Waar koop je Merrick Grain-Free hondenvoer?

Merrick Grain-Free Hondenvoer is te vinden in een assortiment van speciale dierenvoedingswinkels in het hele land.

U kunt de winkelzoeker op de site van het merk gebruiken om te zoeken naar een winkelier bij u in de buurt of u kunt ongetwijfeld online naar hun producten zoeken bij retailers zoals Chewy, Amazon en PetSmart.

Hoe wordt de Merrick Graanvrije hondenvoer verzonden?

Het online bestellen van uw Merrick Grain-Free hondenvoer is de eenvoudigste methode om dit voedsel te krijgen.

Voor het grootste deel vereist het leveren van uw online producten ergens in het bereik van twee en drie dagen, afhankelijk van de retailer. Elke retailer heeft zijn eigen algemene voorwaarden met betrekking tot levertijden.

Merrick Grain-Free Dry Dog Food Pros &Cons Recap: Koopgids

Om u te helpen beslissen of het merk Merrick Grain-Free is geschikt voor uw pup en past bij uw budget, we hebben een overzicht gegeven van de voor- en nadelen in termen van kwaliteit van de ingrediënten en prijs.

Merrick Graanvrij Hondenvoer Pro’s Merrick Graanvrij Hondenvoer Nadelen
Graanvrije recepten Duur
Vol met dieren portein Enkele twijfelachtige ingrediënten
Verrijkt met glucosamine en chrondrotine
Verhoogde niveaus van omega-vetzuren
Geweldige keuzes voor natvoer voor kieskeurige huisdieren
Vrij van veel voorkomende allergenen

Conclusie: Moet ik Merrick graanvrij hondenvoer kopen?

Ja, Merrick Grain-Free hondenvoer is een geweldige premium keuze voor uw huisdier. Hoewel het duur is, kunt u helpen bij het verlichten van de maag- of huidgevoeligheden van uw huisdier door hen een graanvrij dieet te bieden zoals dat van Merrick.

Met elk recept gemaakt met behulp van hoogwaardige eiwitbronnen en licht verteerbare koolhydraten, kunt u wegblijven van normale huisdierallergenen terwijl u uw hond een voedzaam eetregime biedt dat voldoet aan zijn voedingsbehoeften als geheel.

Geeft u uw huisdier Merrick Graanvrij Hondenvoer? Heeft het geholpen bij het verlichten van zijn voedselgevoeligheden? Vertel het ons in de reacties hieronder.

Inhoudsopgave