https://thehappypuppysite.com/easiest-dogs-to-train/

Hondentraining is geen vaardigheid die we op school leren. Toch kan het trainen van uw hond een van de belangrijkste taken zijn die u ooit op u neemt. Velen van ons hebben weinig idee waar te beginnen of hoe te slagen. Dat verandert allemaal als u op deze pagina terechtkomt!

Je vindt hier antwoorden op je puppytrainingsproblemen, tips over hoe je een oudere hond moet trainen en wanneer je hulp moet zoeken. En vooral tips over hoe je de juiste hulp kunt vinden, en veelgemaakte beginnersfouten kunt vermijden.

Inhoud

Als je geen lokale trainer kunt vinden, maak je dan geen zorgen. Je vindt hier de hulp die je nodig hebt, samen met links naar video’s en online trainingen. Bovendien kun je je abonneren op Pippa’s gratis e-mails door op de link Trainingstips hieronder te klikken.

Populaire berichten

hoe een ondeugende puppy te trainen

Hoe een ondeugende hond te trainen: 3 regels om je te helpen

Uitvinden hoe je een ondeugende hond moet trainen kan zelfs ervaren baasjes een gestrest gevoel geven. Maar geen paniek! Ik ben hier om te helpen. Je bent niet alleen als je worstelt.

7 manieren om het gedrag van je hond in een week te verbeteren

Hier zijn 7 geweldige manieren om slecht gedrag, zoals deurstormen, in een paar dagen te verbeteren. We hebben de neiging te denken aan hondentraining als iets dat gebeurt in toegewezen

loslopen

Loose Leash Walking: Een deskundige gids voor een ontspannende wandeling

Expert Hondentrainer Liz London brengt u een eenvoudige maar effectieve gids voor succesvol loslopen. Een wandeling maken met uw hond is een geweldige manier voor u.

Waarom moet u uw hond trainen?

De meeste honden die in dierenasielen belanden hebben weinig of geen gehoorzaamheidstraining gehad. Het lijdt geen twijfel dat training het leven van uw hond kan redden en u een hoop hartzeer kan besparen. Het maakt uw hond ook een stuk aangenamer om mee te leven.

Wie wil er nu een slecht gemanierde huisgenoot die met je schuift, niet luistert naar wat je zegt en je spullen steelt?

Jij Kan Een oude hond nieuwe trucjes leren!

Het is gewoon niet waar dat je een oude hond geen nieuwe trucjes kunt leren. Met positieve versterkingstraining kun je honden van elke leeftijd iets leren. Toen ik voor het eerst leerde trainen met moderne methoden had ik enorm veel plezier in het aanleren van trucjes aan mijn 15 jaar oude spaniel.

Natuurlijk is het geweldig als je een frisse nieuwe pup hebt om mee te spelen!

New Puppy Basics

puppy huilt 's nachts

Puppy huilt ’s nachts – Help uw pup zich te vestigen in zijn nieuwe huis.

Een puppy die ’s nachts huilt is een veel voorkomend probleem voor veel nieuwe hondeneigenaren. Meestal komt het neer op één van een handvol veel voorkomende redenen. En zodra de oorzaak

Puppy Potty Training Schema en Afwerking

Een puppy potty training schema is een handige gids. We geven u enkele voorbeelden voor 8 weken oude en drie maanden oude puppy’s. En enkele tips om uw potje compleet te maken

Crate Training A Puppy – De Ultieme Expert Gids

Welkom bij onze complete gids voor het trainen van een puppy in een bench. Door professionele deskundige hondentrainer, Jo Laurens. Met alle informatie over krattraining die u zoekt. Vind

Waarom is hondentraining moeilijk?

De meeste gezinnen hebben een hond in hun leven, maar net als bij de opvoeding van kinderen leert niemand je op school hoe je dit moet doen. We modderen gewoon zo goed mogelijk door. Dat hoeft niet zo te zijn.

Een hond trainen kan de leukst denkbare ervaring zijn. En het houdt niet op als je puppy eenmaal volwassen is. Hondentraining kan je een leven lang plezier geven als je het op de juiste manier aanpakt.

De drie D’s van hondentraining

Wanneer een hond precies doet wat je vraagt, met een blij gezicht en een kwispelende staart, is dat gewoon het beste gevoel! Vandaag gaan we kijken naar een van

Hoe Force-Free Dog Trainers Reinforcement gebruiken om geweldige resultaten te krijgen

Hondentraining is zoveel makkelijker dan twintig jaar geleden. En zoveel leuker! Dus laat eerdere slechte ervaringen je niet afschrikken. Focus

moderne hondentraining

Moderne Hondentraining – Train uw puppy zonder dwang

Met de lancering van Pippa Mattinson’s nieuwe krachtloze Online Honden Training Cursussen, kijken we hoe ver onze trainingstechnieken zijn gekomen. Moderne hondentrainingsmethoden en

De beste manier om een hond te trainen

Ik hou van goed opgevoede honden, en ik zie graag mensen genieten van hun honden. Een hond moet je leven verbeteren en je plezier brengen. Gelukkig is dat precies wat er gebeurt als je je inzet om je hond te trainen. En als je je hond op de juiste manier traint, is het helemaal niet moeilijk.

Je hoeft niet te schreeuwen of je hond te slaan. U hoeft uw hond niet te elektrocuteren of tanden in zijn nek te steken. Moderne training gebeurt allemaal met slimme trainingstechnieken en goede beloningen.

Puppy Training: How To Train Your Puppy & Have Fun!

Moderne puppytraining is zacht, vriendelijk en leuk. U kunt dus beginnen vanaf 8 weken oud wanneer u uw puppy mee naar huis neemt.

We beginnen onze puppy’s te trainen met een opeenvolging van gestructureerde spelletjes, waarbij elk spel voortbouwt op het vorige. Uw puppy merkt helemaal niet dat hij getraind wordt! En de spelletjes duren maar een paar minuten.

Positieve puppytraining - is het te toegeeflijk?

Positieve Puppy Training – Werkt het echt?

Positieve puppytraining is nu enorm populair. Maar werkt positieve hondentraining echt, en wat is de beste manier om het aan te pakken? Auteur, Pippa Mattinson, bekijkt…

Hand Targeting Hondentraining: Hoe leert u uw puppy uw hand aan te raken?

Mensen zeggen vaak: “Wat moet ik mijn hond eerst leren?” ‘Zit’ en ‘Kom’ zijn populaire keuzes. Maar handgerichte hondentraining kan ook een goede keuze zijn. Uw hond leren

pluizige puppy zit omhoog te kijken

3 manieren om je puppy te trainen om te zitten

Er zijn drie populaire manieren om uw puppy te trainen om te zitten. We gaan ze stuk voor stuk bekijken. We bekijken de voor- en nadelen. En helpen je

U kunt door onze puppy artikelen bladeren voor meer informatie over training op basis van spelletjes. En je kunt mijn Puppy Games cursus kopen op de Dogsnet Training site.

Hondengedragstraining

Het oplossen van gedragsproblemen kan een kleine uitdaging zijn, maar met tijd en geduld kunnen de meeste slechte gedragingen worden opgelost. Vaak sneller dan je zou verwachten.

Hoe een hond te stoppen met kauwen

Hoe een hond stoppen met kauwen op je spullen!

Behoort u tot de velen die gezocht hebben op “hoe stop ik een hond met kauwen”? Laten we eerlijk zijn. Honden houden van kauwen. Ik bedoel, ze houden van kauwen! Kauwen

hoe stop je een hond met opspringen

Hoe een hond te stoppen met opspringen

Heb je eindelijk je geduld verloren met je hond die op je springt? Dit is een gedrag dat bijna iedereen gek maakt met hun nieuwe hond. In feite zijn de meeste

Hoe uw hond te stoppen met stelen

Bent u het zat dat uw hond uw schoenen steelt, het speelgoed van uw kinderen, eten van de tafel, en alles wat hij in zijn bek kan pakken of waar hij zijn poten op kan leggen? U

Hondenschool – Heeft u hulp nodig?

Van puppycursus tot hondenschool, de opleiding van uw hond voltooien is een geweldig project. Maar hoe zit het met het krijgen van hulp? Heb je iemand nodig die je vertelt hoe je je hond moet trainen? Of is het vrij eenvoudig? En als u hulp wilt – waar kunt u die het beste krijgen? Laten we dat om de beurt doen.

Heb je professionele hulp nodig?

Als dit uw eerste keer is, kan het trainen van uw puppy thuis, alleen, een uitdaging zijn, maar het kan gedaan worden. Tot op zekere hoogte. U zult puppygehoorzaamheidstraining zeker gemakkelijker vinden met enkele uitstekende naslagwerken en enkele online cursussen. Maar er is ook veel gratis informatie te vinden in de vorm van trainingstips en youtube video’s. Waarom zeg ik dan “tot op zekere hoogte”?

Ik zeg dat omdat een hond leren zitten en blijven bijvoorbeeld, zonder enige afleiding (wat precies de juiste plaats is om te beginnen) niet betekent dat uw pup of hond zal zitten en blijven terwijl andere honden om hen heen stuiteren.

Als u wilt dat uw hond gehoorzaam is in gezelschap, moet u oefenen in gezelschap, en om te beginnen moet dat oefenen gestructureerd en gecontroleerd gebeuren, zodat het voor uw hond gemakkelijk te winnen is. En daarvoor zult u hulp nodig hebben. Die hulp kan zijn in de vorm van een vriend of vrienden die goed opgevoede honden hebben. Of u moet op zoek gaan naar een professionele hondentraining om de gehoorzaamheid van uw hond onder de knie te krijgen.

Als uw hond heeft een aantal vrij langdurige gedragsproblemen, vooral als die problemen te betrekken agressie of angst, moet u misschien de hulp van een hond gedragstherapeut vanaf het begin.

Een hondengedragstherapeut vinden

U vindt op deze website veel artikelen om u te helpen bij problemen als kauwen, opspringen, stelen enzovoort. Maar soms, bij sommige honden, is het echt nodig om uw hond in de praktijk te laten beoordelen.

Dus, als u zich wanhopig voelt over het gedrag van uw hond, en u heeft onze aanbevelingen geprobeerd. En als u voelt dat niets wat u doet werkt, is het waarschijnlijk tijd om hulp te zoeken. Als uw hond eerder slechter dan beter lijkt te worden, en vooral als uw hond angstig of agressief is, dan zult u zeker hulp nodig hebben.

Uw eigen dierenarts kan misschien een gedragstherapeut aanbevelen, zo niet, dan is een goede plek om te beginnen bij het American College of Veterinary Behaviorists. De American Veterinary Society of Animal Behavior heeft ook een lijst van gedragsadviseurs.

Hopelijk vallen u en uw hond niet onder deze criteria. En misschien wilt u gewoon wat professioneel advies als u aan uw trainingsreis begint. Dus wat zijn uw opties voor een hondenschool?

Hondenschool – Wat zijn uw opties?

Voordat u uw beste vriend op trainingskamp boekt, laten we eens kijken naar uw opties om een professionele hondentrainer te betrekken bij de opvoeding van uw hond. U kunt het volgende doen

  • Volg een boek

  • Woon lokale trainingsklassen bij

  • Boek 1-1 lessen met een trainer

  • Laat een trainer bij u thuis komen

  • Neem deel aan een online training

  • Stuur uw hond weg voor training

  • Elke combinatie van het bovenstaande

Van al deze opties is de enige die ik volledig zou uitsluiten het wegsturen van je hond voor training. Tenzij je met je hond een specifieke sport wilt beoefenen (zoals retriever training) en je ter plaatse niet over de faciliteiten beschikt om vooruitgang te boeken, is het wegsturen van een hond meestal een slecht idee.

Het leert je niet hoe je je hond moet trainen of beheren, het leert je hond niet hoe hij zich in zijn normale omgeving moet gedragen en het stelt je hond bloot aan mogelijke schade. Er zijn nog genoeg old school hondentrainers die er geen moeite mee hebben de honden onder hun hoede hardhandig te straffen.

Uw hond trainen uit een boek

Het volgen van een trainingsprogramma uit een boek is zeker een optie. Het is echter een beperkte optie, omdat uitgevers slechts 60.000 tot 70.000 woorden in een non-fictie boek toestaan, en het is bijna onmogelijk om in zo’n kleine ruimte een compleet trainingsprogramma op te nemen, en de talloze dingen die mis kunnen gaan te behandelen. Dat is een van de redenen waarom ik mijn vervolg op The Happy Puppy Handbook heb opgegeven en besloten heb mijn eigen hondengehoorzaamheidstraining als online cursus te publiceren.

Lokale lessen bijwonen of een lokale trainer inhuren

Aansluiten bij een goede puppyschool voor wekelijkse lessen kan goed werken. Het hangt wel af van de beschikbaarheid van moderne op beloning gebaseerde trainingsklassen in uw omgeving.

Professionele hondentraining is helaas niet gereglementeerd in de meeste delen van de wereld, dus je moet je eigen onderzoek doen. Veel landen hebben echter nuttige instanties die eisen dat hun trainers aan redelijke normen voldoen. Zorg er in de VS voor dat uw trainer gecertificeerd is bij de Certification Council For Professional Dog Trainers. In het Verenigd Koninkrijk zoekt u naar de Association of Pet Dog Trainers (APDT) of het Institute Of Modern Dog Trainers (IMDT). Dit zijn geen garanties, maar ze helpen wel.

Onderzoek de website van uw plaatselijke trainer en controleer of ze geen verouderde methoden gebruiken in verband met dominantie en roedelleiderschap. En het allerbelangrijkste: ga kijken bij een les voordat je lid wordt. Zorg ervoor dat de honden blij en gewillig zijn, dat er geen geduw en getrek is, geen geschreeuw, en veel rustige interactie tussen elke hond en zijn geleider.

Deelnemen aan een online training

De meeste online trainingen zijn gericht op ofwel over het oplossen van problemen, of op structuur leerprogramma’s. U moet dus de juiste cursus kiezen voor u en uw hond.

Mijn eigen Dogsnet trainingen zijn gericht op het laatste – ze leren je om je puppy te trainen (of je oudere hond op te frissen) in gestructureerde stappen, met behulp van een ondersteunend forum.

Zoek een cursus waar je feedback kunt krijgen op je vorderingen, op een forum of via Facebook. Een forum past beter bij je als je liever anoniem blijft

Combinatie training

Voor veel ouders werkt een combinatie van verschillende trainingsmethoden goed. Online trainingen zijn geweldig voor die eerste paar weken, waarbij de basis van gehoorzaamheid wordt gelegd met u en uw hond in een rustige thuisomgeving.

Later, als u zo ver bent gekomen als u zelf kunt, moet u professionele hulp inroepen.

Veel van onze trainingsartikelen zijn geschreven door Pippa Mattinson.

Pippa is de best verkopende auteur van Total Recall, The Happy Puppy Handbook en de oprichter van The Happy Puppy Site.

U kunt uw hond nu thuis trainen, met de steun van Pippa en haar team in het Dogsnet Training Center.