Het beste voedsel voor Boston Terrier Puppy Gezondheid en Geluk

het beste voedsel voor Boston Terrier puppy

Het beste voer voor Boston Terrier puppy gezondheid geeft hen een complete voeding.

Het zal hoog in eiwit en vet zijn, laag in koolhydraten en gemakkelijk op te pakken, te kauwen en door te slikken.

De unieke platte gezichtsstructuur van de Boston Terrier betekent dat het wat lastiger kan zijn om het juiste voer te kiezen.

Maar wees nooit bang, we hebben een aantal geweldige opties die goed bij hen passen.

We gaan Boston Terrier voeding voor volwassenen en puppy’s onderzoeken, evenals enkele geweldige keuzes voor Boston Terriers die speciale diëten nodig hebben.

Tot slot leert u over de speciale tandheelkundige en mondhygiënische behoeften van alle Boston Terriers delen.

Plus, ontdek voedingskeuzes die het gemakkelijker kunnen maken om de tanden en het tandvlees van uw hond schoon en gezond te houden tussen bezoeken aan de dierenarts door.

Al deze producten zijn zorgvuldig en onafhankelijk geselecteerd door het team van The Happy Puppy Site. Als u besluit een aankoop te doen via een van de links met een sterretje, verdienen wij mogelijk een kleine commissie op die verkoop. Dit is zonder extra kosten voor u.

Het kiezen van het beste hondenvoer voor Boston Terrier Puppy’s

Het kiezen van het beste hondenvoer voor Boston Terrier puppy honden is niet altijd een exacte wetenschap.

Om te beginnen zoekt u een voeding die uw pup “volledige en evenwichtige” voeding biedt.

U zult ook een voeding willen kiezen die voor uw Boston Terrier pup gemakkelijk te pakken, te kauwen en door te slikken is.

Dit kan zijn eigen uitdagingen geven met de unieke gezichts- en kaakstructuur van deze hond.

Bovenal wilt u een Boston Terrier puppyvoer kiezen dat uw hond lekker vindt en graag eet!

Als u geen home run slaat met uw allereerste keuze, maak u dan geen zorgen – dat is heel normaal!

Uw puppy heeft voorkeuren voor bepaalde smaken en texturen, net als u.

Veel hondeneigenaren proberen een paar verschillende voedingsmerken voordat ze “de ene” vinden waar hun hond dol op is.

Om uw budget aan te passen tijdens uw zoektocht naar puppyvoer, kunt u in het begin ook het kleinste formaat voer kopen, totdat u zeker weet dat het nieuwe voer een winnaar is.

Beste voeding voor Boston Terrier pupBeste voeding voor Boston Terrier Puppy – Droog

Het beste droogvoer voor Boston Terrier puppy is een voer dat “complete en evenwichtige” voeding biedt en is samengesteld voor de voedings- en groeibehoeften van kleine rassen.

U kunt ook op zoek gaan naar een voer dat een unieke brokjesgrootte of -vorm biedt, zodat uw puppy zijn eten gemakkelijker kan vastpakken en kauwen.

Hill’s Ideal Balance Puppyvoeding

Gemaakt door hetzelfde merk dat Hill’s Science Diet maakt, bevat Hill’s Ideal Balance Natural Dog Puppy Food* volledig natuurlijke ingrediënten.

Plus fruit en groente superfoods, aminozuren, vitaminen, mineralen, lijnzaad en bruine rijst voor een gezonde spijsvertering, huid en vacht., dit natuurlijke puppyvoer.

Wellness Complete Natuurlijke Voeding

Het Wellness Complete Puppy Recept* heeft een recept van kalkoen, zalm en havermout dat lekker, gezond en licht voor de spijsvertering is.

Het recept bevat toegevoegde DHA, vitaminen en mineralen voor een complete en evenwichtige puppyvoeding.

Royal Canin Puppyvoeding

Royal Canin is een merk dat bijzonder goed werk verricht door recepten te creëren die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van honden van kleine, middelgrote en grote rassen.

De Royal Canin Small Breed Puppy Food* is een formule voor puppy’s van kleine rassen die complete en uitgebalanceerde puppyvoeding biedt.

Beste voer voor Boston Terrier Puppy – Nat

Natvoer wordt meestal niet geserveerd als een op zichzelf staand dieet voor puppy’s, hoewel er momenten zijn waarop het zinvol is.

Voorbeelden kunnen zijn als uw pup bijzonder gevoelige tandjes heeft of als uw pup om de een of andere reden niet lekker is of tijdens het herstel na een ingreep van de dierenarts.

Bij twijfel over welk soort voer u uw pup moet geven (of dat u ze moet mengen), is de dierenarts van uw hond altijd een goede om te vragen!

Whole Earth Farms Hondenvoer

Het Whole Earth Farms Puppy Recipe* is een heel en compleet nat puppyvoer dat graanvrije voeding biedt in een zeer smakelijk zacht brood.

U kunt dit voer alleen aan uw pup geven of gebruiken om de brokken van uw pup aan te vullen.

Blue Wilderness Mountain Recept

Het populaire BLUE Wilderness Puppy Wet Dog Food* is er in twee recepten – rood vlees of kalkoen en kip grill.

De voeding is gemaakt van pure eiwitten uit hele voedselbronnen met extra toegevoegde vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor opgroeiende puppy’s.

Nutro Tender natvoer voor honden

Of probeer Nutro Puppy Wet Dog Food*, verkrijgbaar in twee recepten, rundvlees of kip.

Dit natte puppy recept is rijk aan eiwitten en wordt geleverd in een jus saus met extra vitaminen en mineralen voor een complete en evenwichtige formule.

Beste voer voor Boston Terrier Puppy – Graanvrij

Vaak krijgen honden pas last van voedselallergieën als hun puppyjaren voorbij zijn.

Maar als uw pup een gevoelig buikje heeft of allergieën die geen duidelijke oorzaak lijken te hebben, kunt u met de dierenarts van uw hond praten over graanvrij puppyvoer.

Taste Of The Wild Puppyvoeding

Taste of the Wild Puppy* is een smakelijk en voedzaam graanvrij compleet en uitgebalanceerd puppyvoer en is een regelrechte hit bij puppy-eigenaren in het hele land.

Dit voer is er in twee smaken, Zalm of Venison/Bison, en de brokjes zijn kleiner en makkelijker te pakken voor een puppy.

Het recept bevat toegevoegde DHA, vitaminen en mineralen die puppy’s nodig hebben.

Merrick Graanvrij Puppy Recept

Het gemakkelijk te verteren Merrick Grain Free Puppy Recipe* is compleet met toegevoegd DHA en biedt een complete en evenwichtige formule met veel voedingsstoffen.

Wellness Kern Natuurlijk Graanvrij

Het volledig natuurlijke Wellness Core Puppyvoer* is verkrijgbaar in zowel puppy- als kleine rassenformules.

U kunt uw dierenarts vragen welke versie het beste is voor de behoeften van uw puppy.

Dit complete en uitgebalanceerde puppy recept bevat ook DHA en toegevoegde vitaminen en mineralen.

Beste voer voor Boston Terrier Puppy – Speciale Diëten

Tegenwoordig beginnen veel fokkers en hondenbezitters hun honden anders te voeren dan in het verleden gebruikelijk was.

Met name graanvrije diëten met beperkte ingrediënten (LID) en rauwe of biologisch geschikte rauwe voeding (BARF) worden steeds populairder.

Er zijn allerlei redenen waarom hondeneigenaren en fokkers op deze speciale diëten overstappen.

Soms is het omdat een pup buikproblemen of huidallergieën heeft.

Andere keren is het gewoon een verlangen om elk ingrediënt in de maaltijden en snacks van uw puppy te controleren.

Tenslotte lijdt het geen twijfel dat een rauw dieet dichter ligt bij wat een wilde hond (of wolf) in het wild zou eten!

Natural Balance Hondenvoer

Het Natural Balance Puppy Recept* is ontworpen om puppy’s met een gevoelige maag te helpen eten zonder onaangename bijwerkingen voor de spijsvertering.

De brokken hebben een speciale vorm voor de kleinere kaken van uw puppy.

Nature’s Variety Hondenvoer

De rauwe Nature’s Variety Instinct Puppy Formula* bevat gevriesdroogde eiwitbrokken vermengd met puppybrokken.

Deze voeding levert de essentiële DHA, aminozuren, eiwitten, vitaminen en mineralen die groeiende puppy’s nodig hebben.

Honest Kitchen Hondenvoer

The Honest Kitchen Dog Food for Puppies & Adult Dogs* is een gedehydrateerd hondenvoer van menselijke kwaliteit, ontworpen om zo te worden gevoerd – gewoon water toevoegen en roeren.

Als u dit voer aan uw puppy wilt geven, is het een goed idee om met de dierenarts van uw hond te overleggen om er zeker van te zijn dat uw pup alle essentiële dingen binnenkrijgt, in plaats van hem gewoon een generieke puppyvoeding te geven.

Met goedkeuring van de dierenarts kan dit voer een goede basis vormen voor de overgang naar een rauw dieet of naar wens aanvullen met eiwitten en superfoods.

Beste voer voor Boston Terrier Puppy

We hopen dat je deze zorgvuldig samengestelde lijst met het beste voer voor Boston Terrier puppy honden nuttig hebt gevonden.

En dat u meer te weten bent gekomen over de verschillende puppyvoeders, zodat u kunt beslissen welk voer het beste past bij de behoeften van uw lieve puppy!

We horen graag van je, dus laat het ons weten als je een van de voedingen op de lijst hebt geprobeerd of als je puppy een ander favoriet voer heeft dat niet op de lijst staat!

Boston Terriers en Brachycephalie

De Boston Terrier is een van een groep raszuivere hondenrassen die brachycefaal zijn (uitgesproken als “brack-eee-sef-uh-lick”).

Dit is een lang, eng klinkend woord dat letterlijk vertaald “kort hoofd” betekent (brachy = kort, cephalic = hoofd).

Bij een brachycefaal hondenras heeft de onderkaak een normale grootte (gebaseerd op de algemene vorm en grootte van de schedel) en is de bovenkaak samengedrukt.

Hoewel dit misschien niet zo extreem klinkt, beïnvloedt de samengedrukte bovenkaak de hele kaak- en gezichtsstructuur, inclusief het zachte gehemelte, de tong, de neus en de ogen.

Dit, op zijn beurt, kan invloed hebben op hoe goed en veilig uw hond kan eten en drinken!

In het bijzonder kan uw hond moeite hebben om voedsel op te pakken, te kauwen en door te slikken en water te drinken terwijl hij nog steeds normaal ademt.

Boston Terrier Voedings Tips

Omdat uw Boston Terrier een brachycefaal hondenras is, wilt u misschien ook met uw dierenarts praten over speciale voedingsaanbevelingen.

Hier zijn enkele algemene tips van dierenartsen om u te helpen bij uw voedselkeuzes en ervoor te zorgen dat uw hond met een platte kop geen moeilijkheden ondervindt bij het eten:

Kies een oneven vormige droge brokjes in plaats van de standaard kleine ronde balvormige brokjes. Hierdoor kunnen de brokjes gemakkelijker door uw Boston Terrier worden opgepakt.

Meng verschillende brokjes vormen en texturen door elkaar of kies een voer dat dit voor u doet. winst, deze mix kan het voor uw hond gemakkelijker maken om hun voer op te pakken en te kauwen.

Gebruik een verhoogde, gekantelde voerbak. Dit kan het voer optimaal positioneren zodat uw Boston Terrier het kan vastpakken en in zijn bek kan trekken om te kauwen.

Observeer hoe uw hond eet en drinkt en pas de plaatsing van de voer- en waterbak en de voedselpresentatie aan om het eten gemakkelijker te maken.

Overgang van uw Boston Terrier Puppy op nieuw voedsel

Als u met een fokker hebt samengewerkt om uw Boston Terrier puppy te vinden, komt uw pup waarschijnlijk al aan met een specifiek voedselmerk en een vast voedingsschema.

Om uw puppy te helpen bij de overgang naar uw huis, kunnen de fokker en dierenarts van uw hond adviseren om hem op hetzelfde voedselmerk en voedingsschema te houden.

Dit is nuttig voor ten minste de eerste paar weken en kan helpen om tijdelijke spijsverteringsproblemen als gevolg van herplaatsingsstress te voorkomen.

Na deze tijd, als u het voedingsmerk van uw puppy wilt veranderen of als uw dierenarts u aanbeveelt over te stappen op een ander voedingsmerk, kunt u dat doen.

Plan de overgang over een week en geef uw pup geleidelijk meer van het nieuwe voer en minder van het oude voer totdat hij alleen nog maar het nieuwe puppyvoer eet.

Hoeveel moet u uw Boston Terrier puppy voeren?

Uitzoeken hoeveel Boston Terrier puppy te voeden moet altijd een samenwerkingsproces zijn met de hulp van de dierenarts van uw hond.

Probeer er een gewoonte van te maken uw puppy minstens wekelijks te wegen om zijn groei in kaart te brengen – met als doel een gezonde puppy die niet te mollig of te mager is.

Jonge puppy’s van kleine rassen kunnen de eerste maanden van hun leven vier of vijf keer per dag eten.

Fokkers raden aan zoveel voedsel aan te bieden als uw pup in 20 minuten kan opeten.

Na zes maanden kunt u overgaan op slechts twee of drie voedingen per dag met een gelijkmatige tussenruimte.

Het is het beste om met de dierenarts van uw hond te overleggen over een geschikt voedingsschema voor uw pup, inclusief aanbevelingen voor de voedingsfrequentie en de portiegrootte.

Tegen de tijd dat uw Boston Terrier een jaar oud is, zult u hem waarschijnlijk twee keer per dag voeren, zodat hij zijn gewicht behoudt in plaats van te groeien.

De hoeveelheid puppyvoer voor uw Boston Terrier moet overeenkomen met de leeftijd en het gewicht van uw puppy.

In het algemeen verbruiken puppy’s meer voedsel en meer calorieën per dag dan volwassen honden omdat ze zo snel groeien en zoveel energie verbranden.

Affiliate link openbaarmaking: Links in dit artikel gemarkeerd met een * zijn affiliate links, en we kunnen een kleine commissie ontvangen als u deze producten koopt. We hebben ze echter onafhankelijk geselecteerd voor opname, en alle meningen in dit artikel zijn de onze.