Blue Buffalo Basics Dog Food Review 2023: beste recepten, ingrediëntanalyse en herinneringen geschiedenis

Onze beoordeling: We gaven Blue Buffalo Basics Dog Food een beoordeling van 4 op 5 sterren.

De Blue Buffalo Basics Dry Dog Food biedt een gespecialiseerd dieet met beperkte ingrediënten dat is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van honden van alle levensfasen, waaronder volwassen honden, puppy’s en oudere huisdieren.

Het bedrijf heeft zijn reputatie opgebouwd op het maken van voedsel voor gevoelige huisdieren en honden met allergieën.

Een hond in de doos met Blue Buffalo hondenvoer
Een schattige hond in de doos met een pak Blue Buffalo hondenvoer – Afbeeldingsbron

Blue Buffalo Basics, opgericht in 2003 door Bill Bishop, is uitgegroeid tot een van de meest vertrouwde fabrikanten van speciaal hondenvoer die wereldwijd worden vertrouwd door dierenartsen en eigenaren van gezelschapsdieren in de huisdiervoedingsindustrie.

Hun recepten zijn wijd verspreid over de VS en zijn online te koop.

De Blue Buffalo Basics productlijn bevat 21 graanvrije en graaninclusieve recepten.

Elk recept is vrij van veel voorkomende allergenen zoals kip, eieren, maïs, tarwe en soja en zit boordevol eiwitten uit een enkele dierlijke bron die voldoet aan de voedingsniveaus die door AAFCO voor honden zijn vastgesteld.

Op basis van de kwaliteit van de ingrediënten wordt het algemene voedingsprofiel van de Blue Buffalo Basics Dog Food overwogen bovengemiddeld.

Als groep heeft het een gemiddeld eiwitgehalte van 21% afkomstig van echt vlees als eerste ingrediënt, een matig vetgehalte van 13% en een koolhydraatgehalte van ongeveer 55%.

In dit artikel geven we een gedetailleerde Blue Buffalo Basics Dog Food-beoordeling, waarbij elk van hun recepten wordt geëvalueerd op basis van de kwaliteit van de ingrediënten, de dagelijkse voedingskosten, de voor- en nadelen van het merk, de herinneringsgeschiedenis en meer.

Lees verder om u te helpen beslissen welk Blue Buffalo Basics-recept geschikt is voor de voedingsbehoeften van uw pup, maar ook bij uw budget past.

Snelle topkeuzes: beste Blue Buffalo Basics Hondenvoer recepten

Wat zijn de productlijnen van Blue Buffalo Basics Hondenvoer?

Blue Buffalo Basics is een lijn van hondenvoer met beperkte ingrediënten die is geformuleerd om een zachte spijsvertering te bevorderen.

Binnen deze productlijn vindt u zowel droog hondenvoer als ingeblikte huisdiervoedingsformules, evenals graanvrije en graaninclusieve recepten.

1. Blue Buffalo Basics Droog hondenvoer

Blue Buffalo Basics Droog Hondenvoer

Blue Buffalo Basics Droog Hondenvoer is ideaal voor gevoeligheden hoektanden. Al deze droge brokrecepten zijn vrij van veel voorkomende allergenen zoals maïs, tarwe, soja, zuivel, eieren en kip.

Binnen dit droogvoerassortiment vindt u graan- en graanvrije opties, evenals formules die speciaal zijn gemaakt voor volwassen honden, puppy’s en oudere huisdieren.

2. Blue Buffalo Basics Ingeblikt hondenvoer

Blue Buffalo Basics Ingeblikt hondenvoer

De Blue Buffalo Basics Ingeblikte Voedsel Recepten zijn een reeks natvoerdiëten met beperkte ingrediënten die vrij zijn van bijproducten van pluimvee of gevogelte en ook geen maïs, tarwe, soja of kunstmatige smaak- en conserveringsmiddelen.

Alle natte recepten van Blue Buffalo Basics zijn graanvrij en ontworpen met volwassen honden in gedachten, met uitzondering van één optie die is gemaakt voor oudere huisdieren.

Vergelijkingstabel Review: Blue Buffalo Basics Dog Food Product Lines

Een vergelijkingsoverzicht van Blue Buffalo Basics-recepten met hun bijbehorende gemiddelde dagelijkse voedingskosten en beoordeling is te zien in de onderstaande tabel.

Blue Buffalo Basics Productlijnen Gemiddeld dagelijks
Voerkosten
Rating
1 Blue Buffalo Basics (Droog) 1,91 dollar 4.60
2 Blue Buffalo Basics (Ingeblikt) 2,48 dollar 4.38

Welk bedrijf is eigenaar van Blue Buffalo Basics Hondenvoer?

Blue Buffalo Basics is eigendom van de Blue Buffalo Company die in 2003 werd opgericht door Bill Bishop.

Het bedrijf is gevestigd in Wilton, Connecticut en produceert samen met Blue Buffalo Basics hondenvoer een reeks bekende huisdierproducten zoals Blue Life Protection, Blue Freedom, Blue Natural Veteniary-diëten en Blue Wilderness.

Waar wordt Blue Buffalo Basics hondenvoer geproduceerd?

Blue Buffalo Basics is gevestigd in de fabriek van het bedrijf in Wilton, Connecticut, waar ook de andere producten van het merk te vinden zijn.

Dat gezegd hebbende, Blue Buffalo besteedt veel van hun productie uit aan andere merken voor dierenvoeding zoals Tuffy’s, CJ Foods, Triple Pet Foods, ProPet, en Ainsworth.

Wat is de voedingswaarde van Blue Buffalo Basics Hondenvoer recepten?

Blue Buffalo Basics is gemaakt met een select handjevol beperkte ingrediënten, terwijl het uw huisdier nog steeds voorziet van de complete en uitgebalanceerde voeding die hij nodig heeft om te gedijen.

Maltezer en Poedel mixen honden leggen en lippen likken
Een Maltezer en Poedel mix hond liggen tijdens het likken van lippen

Dit uitgebalanceerde dieet is ontworpen voor huisdieren met allergieën en voedselgevoeligheden met een enkele dierlijke eiwitbron, licht verteerbare koolhydraten en veel omega-drie en zes vetzuren.

Welke voedingsstoffen hebben Blue Buffalo Basics hondenvoerproducten?

Blue Buffalo Basics is een bovengemiddeld droog hondenvoer dat uw huisdier een gemiddeld eiwitgehalte, een matige hoeveelheid vet en een laag niveau van koolhydraten biedt. Het bevat een vet/eiwit verhouding van ongeveer 58%.

1. Blue Buffalo Basics recepten zijn koolhydraatarm hondenvoer

Blue Buffalo recepten hebben een koolhydraatgehalte van ongeveer 55%. Dit koolhydraatgehalte is afkomstig van voedzame granen zoals havermout en bruine rijst of goed verteerbare groenten zoals aardappelen.

Alle recepten van Blue Buffalo Basics zijn vrij van maïs, tarwe en soja.

2. Blue Buffalo Basics formules hebben een gemiddeld eiwitgehalte

Blue Buffalo Basics formules hebben een gemiddeld eiwitgehalte van ongeveer 21%. Al hun recepten bevatten een enkele eiwitbron met echt, vers vlees als eerste ingrediënt.

Hoewel sommige ingrediënten zoals erwten, alfalfa en lijnzaad extra plantaardige eiwitten bieden, bevatten hun formules een matige hoeveelheid vlees.

3. Blue Buffalo Basics recepten bevatten een gemiddeld vetgehalte

Blue Buffalo Basics recepten bevatten een gemiddeld vetgehalte van ongeveer 13%. Te veel vet in het dieet van uw hond kan leiden tot obesitas of ernstige ziekten zoals diabetes. Hij heeft echter vet nodig voor energie en voor een goede lichaamsfunctie.

Welke formules heeft Blue Buffalo Basics hondenvoer?

Binnen het Blue Buffalo Basics-assortiment hondenvoer vindt u verschillende formules die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan uw huisdier in zijn specifieke levensfase.

Siberische Husky-puppy die brokjes voedsel eet
Een Siberische Husky-puppy die brokjes voedsel eet

Dit omvat onderhoudsformules voor volwassen honden, groeiformules voor puppy’s, formules voor gewichtsverlies voor honden met overgewicht en seniorformules voor oudere honden.

1. Blue Buffalo Basics Puppy Formule

De Blue Buffalo Basics Skin &Stomach Care Turkey &Potato Recipe Puppy Dry Dog Food is een puppyformule die speciaal is ontworpen voor de groeiende behoeften van jonge honden.

Dit dieet met beperkte ingrediënten is gemaakt van een enkele eiwitbron en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die zorgen voor jonge honden met voedselgevoeligheden.

2. Blue Buffalo Basics Volwassen Formule

De meeste producten van Blue Buffalo Basics zijn onderhoudsformules die zijn ontworpen om het gezonde leven van volwassen honden van alle rasgroottes te ondersteunen.

Binnen dit bereik zijn er ook formules die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen van speelgoed en kleine rassen, evenals honden van grote en gigantische rassen, zodat u uw hond een speciaal voor hem ontworpen voer kunt geven.

3. Blue Buffalo Basics Senior Formule

De Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Dry Food en Blue Buffalo Basics Beperkt ingrediënt Nat hondenvoer zijn ontworpen om tegemoet te komen aan oudere huisdieren.

Deze recepten bevatten kalkoen als de primaire eiwitbron, licht verteerbare koolhydraten uit aardappelen en een lager vetgehalte voor uw minder actieve huisdier.

4. Blue Buffalo Basics Gezonde Gewicht Formule

De Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Gezond Gewicht Kalkoen & Aardappel Recept Volwassen Droog Hondenvoer is een gezonde gewichtsformule die is ontworpen voor honden met allergieën die een paar kilo moeten afvallen.

Het is geformuleerd met een verminderde hoeveelheid calorieën om uw hond te helpen dat extra gewicht kwijt te raken, terwijl de gebruikte ingrediënten zijn ontworpen om een goede darmgezondheid te bevorderen.

Wat zijn de beste Blue Buffalo Basics Dog Recepten en Smaken?

Met zeven verschillende recepten voor droog hondenvoer inclusief graan, zes graanvrije brokjes en acht verschillende natkorrelvrije hondenvoeren om uit te kiezen bij Blue Buffalo Basics, kan het ontmoedigend zijn om te weten welke de juiste optie is voor uw huisdier.

We hebben hieronder een paar van onze favorieten geselecteerd om uw keuze gemakkelijker te maken.

1. Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Turkey &Potato Recept Volwassen Droog Hondenvoer

Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Turkey &Aardappel Recept Volwassen Droog Hondenvoer

Onze beoordeling: 4.60
Top ingrediënten: Ontbeende Kalkoen, Aardappelen, Kalkoenmeel (Bron van Glucosamine), Erwtenzetmeel, Erwten
Type: Graanvrij droog hondenvoer
Dagelijkse voerkosten: $ 1,91
Het beste voor volwassen honden met allergieën

De Blue Buffalo Basics Skin &Stomach Care Turkey &Potato Recipe is een volwassen droog hondenvoer gemaakt van een enkele dierlijke eiwitbron in kalkoen.

Ontworpen voor huisdieren met voedselovergevoeligheden en allergieën is dit voedsel vrij van alle gangbare allergenen.

Voordelen:

 • Aardappelen, erwten en pompoen helpen bij een zachte spijsvertering
 • Bevat een nauwkeurige mix van antioxidanten, vitamines en mineralen om het immuunsysteem te stimuleren

Nadelen:

 • Bevat erwten- en erwtenzetmeel dat allergieën kan veroorzaken

BEKIJK HIER DE PRIJS

2. Blue Buffalo Basics Skin &Stomach Care Turkije &Potato Senior Ingeblikt hondenvoer

Blue Buffalo Basics Ingeblikt hondenvoer

Onze beoordeling: 4.40
Top Ingrediënten: Kalkoen, Kalkoen Bouillon, Aardappelen, Lijnzaad (bron van Omega 3 en 6 vetzuren), Erwteneiwit
Type: Graanvrij nat hondenvoer
Dagelijkse voerkosten: $2.48
Het beste voor oudere honden met allergieën

De Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Turkey &Potato Senior Ingeblikt hondenvoer is nat hondenvoer dat speciaal is gemaakt met uw oudere hond in gedachten.

Dit voedsel kan een heerlijke traktatie of topper zijn voor kieskeurige oudere honden die niet langer geïnteresseerd zijn in hun voedsel of kan op zichzelf als maaltijd worden geserveerd.

Voordelen:

 • Bevat geen kip, bijproductmaaltijden van gevogelte, maïs, tarwe, soja, zuivel, eieren of kunstmatige smaak- of conserveermiddelen
 • Verrijkt met glucosamine en chondroïtine om de gewrichts- en heupgezondheid van uw hond te ondersteunen

Nadelen:

 • Erwteneiwit is niet zo licht verteerbaar als echte dierlijke bronnen

BEKIJK HIER DE PRIJS

3. Blue Buffalo Basics Skin &Stomach Care Turkije & Aardappel Recept Puppy Droog Hondenvoer

Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Turkije & Aardappel Recept Puppy Droog Hondenvoer

Onze beoordeling: 4.20
Top ingrediënten: Ontbeende Kalkoen, Kalkoenmeel, Havermout, Erwten, Bruine Rijst
Type: Droog hondenvoer
Dagelijkse voerkosten: $ 1,43
Het beste voor puppy’s met allergieën

De Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Turkije & Aardappel Puppy Recept is gemaakt om uw puppy de beste start in het leven te geven met kalkoen als de enige bron van dierlijke eiwitten en goed verteerbare granen zoals havermout en bruine rijst die veel energie leveren.

Voordelen:

 • Bevat DHA en ARA om de ontwikkeling van hersenen en ogen te ondersteunen
 • Vrij van kip, rundvlees, maïs, tarwe, soja, zuivel of eieren

Nadelen:

 • Bevat erwten die de eiwitniveaus kunnen scheeftrekken

BEKIJK HIER DE PRIJS

4. Blue Buffalo Basics Skin &Stomach Care Zalm & Aardappel Recept Volwassen Droog Hondenvoer

Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Zalm & Aardappel Recept Volwassen Droog Hondenvoer

Onze beoordeling: 4.20
Top ingrediënten: Uitgebeende zalm, havermout, bruine rijst, zalmmeel (bron van glucosamine), erwten
Type: Droog hondenvoer
Dagelijkse voerkosten: $ 1,67
Het beste voor volwassen honden met voedselgevoeligheden

De Blue Buffalo Basics Skin &Stomach Care Salmon &Potato Recipe Adult Dry Dog Food is een graan-inclusief droog hondenvoer ontworpen voor alle volwassen honden met zalm als een voedzame vorm van eiwitten en koolhydraten uit goed verteerbare bronnen zoals bruine rijst en havermout.

Voordelen:

 • Bevat LifeSource Bits, een unieke mix van antioxidanten, vitamines en mineralen om het immuunsysteem van uw hond te ondersteunen
 • Vol omega drie en zes voor een gezonde huid en vacht

Nadelen:

 • Bevat ook erwten als vijfde ingrediënt

BEKIJK HIER DE PRIJS

5. Blue Buffalo Basics Skin &Stomach Care Lamb &Potato Recept voor volwassen groot ras

Blue Buffalo Basics Skin &Amp Stomach Care Lamb &Aardappel Recept voor volwassen groot ras

Onze beoordeling: 4.00
Top ingrediënten: Uitgebeend lamsvlees, aardappelen, erwtenzetmeel, erwten, lamsmeel
Type: Graanvrij droog hondenvoer
Dagelijkse voerkosten: $ 1,20
Het beste voor volwassen honden van grote rassen

Met lamsvlees als enige bron van dierlijke eiwitten, de Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Lam & Aardappel Recept Groot Ras Volwassene is een graanvrij beperkt ingrediënt droog hondenvoer speciaal gemaakt voor grote en gigantische rassen met voedselsensibiliteitBanden.

Voordelen:

 • Bevat pompoen en licht verteerbare koolhydraten voor energie en vezels voor een goede spijsvertering
 • Bevat glucosamine en chondroïtine om de mobiliteit van grote rassen te ondersteunen

Nadelen:

 • Erwten- en erwtenzetmeel kunnen het eiwitgehalte vertekenen en nierproblemen veroorzaken

BEKIJK HIER DE PRIJS

Hoeveel kost Blue Buffalo Basics hondenvoer?

De exacte prijs van Blue Buffalo Basics hondenvoer is afhankelijk van het exacte recept dat u kiest.

Het droge hondenvoer is over het algemeen goedkoper dan de ingeblikte of natte voedselopties, waarbij de graaninclusieve recepten betaalbaarder zijn dan de recepten voor natvoer.

U kunt verwachten dat u rondbetaalt $ 1,91 om uw hond droogvoer te geven van Blue Buffalo Basics en $ 2,48 aan dagelijkse voerkosten voor het natte hondenvoer.

Wat is de kwaliteit van de ingrediënten in Blue Buffalo Basics Hondenvoer?

Shiba Inu hond zittend op de patio
Maak kennis met Fearless, een Shiba Inu-hond die op de patio zit – Bron van de afbeelding

Blue Buffalo Basics hondenvoer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en is volledig vrij van inferieure producten zoals bijproducten van gevogelte, vulstoffen en kunstmatige smaak- en kleurstoffen.

Elk Blue Buffalo Basics-product bevat hoogwaardige eiwitten die niet vaak worden gebruikt in dierenvoeding om het risico te minimaliseren dat uw hond een allergische reactie op zijn voedsel heeft.

Bevatten Blue Buffalo Basics hondenvoerrecepten kip?

Nee, kip is een veel voorkomend allergeen voor huisdieren, omdat het een betaalbare, magere bron van eiwitten is die in veel hondenvoer wordt gebruikt.

Daarom wordt aanbevolen dat huisdieren met allergieën kip, eieren en dagboek in hun dieet vermijden. Dit is mogelijk met Blue Buffalo Basics omdat al hun recepten deze ingrediënten vermijden.

Wordt Blue Buffalo Basics hondenvoer geproduceerd uit slachtafval?

Nee, de Blue Buffalo Basics hondenvoeding bevat alleen echt vers vlees van hoogwaardige bronnen. Er zijn geen bijproducten van pluimvee van slachthuisafval opgenomen in een van de Blue Buffalo Basics-producten.

Wat zijn de gemeenschappelijke ingrediënten in Blue Buffalo Basics Hondenvoer?

Rauw vers gehakt kalkoenvlees op een houten snijplank
Gehakt rauw kalkoenvlees op een houten snijplank

De Blue Buffalo Basics producten zijn allemaal voorzien van echte dierlijke bronnen zoals eend, kalkoen, zalm en lamsvlees.

Deze eiwitten worden ondersteund door echte, goed verteerbare koolhydraatbronnen zoals aardappelen, erwten, havermout en bruine rijst om uw hond te voorzien van hoogwaardige voeding en een goede spijsvertering.

1. Uitgebeend Turkije

Uitgebeende kalkoen is de meest voorkomende eiwitbron in het hondenvoer van Blue Buffalo Basics. Het is te vinden in zowel de graanvrije als graan-inclusieve droge en natte hondenvoerproducten.

De Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Turkey &Potato Recipe Puppy Dry Dog Food is een recept met kalkoen als het primaire ingrediënt en is beschikbaar om uw hond te voeden voor $ 1,43 per dag.

2. Uitgebeend vlees (lamsvlees, eend, zalm)

Waar uitgebeende kalkoen niet de primaire bron van eiwitten is, kun je eiwitten vinden uit andere nieuwe eiwitbronnen zoals eend, zalm en lamsvlees.

Een van onze favoriete recepten met dit vlees is de Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Zalm & Aardappel Recept Volwassen Droog Hondenvoer die aan uw hond kan worden gevoerd voor een bedrag van $ 1,67.

3. Vlees (Kalkoen, Lam, Eend, Witvis, Zalm)

Vleesbronnen zoals lamsvlees, witvis, kalkoen, eend en zalm zijn allemaal het hoofdingrediënt in de graanvrije ingeblikte voedselproducten van Blue Buffalo Basics.

Bijvoorbeeld in de Blue Buffalo Basics Skin &Stomach Care Graanvrije Kalkoen &Potato Senior Ingeblikt Hondenvoer, die een dagelijkse voedingskost van $ 2,48 heeft, kalkoen is het primaire ingrediënt.

4. Havermout

In de Blue Buffalo Basics graan-inclusieve recepten voorzien volle granen zoals havermout uw hond van koolhydraten voor energie en veel vezels om te helpen bij een goede spijsvertering.

Havermout wordt vermeld als het tweede ingrediënt in de Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Zalm & Aardappel Recept Volwassen Droog Hondenvoer.

5. Bouillon (Kalkoen, Lam, Eend, Vis)

De natvoerproducten van Blue Buffalo Basics, zoals de Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Turkey &Potato Senior Ingeblikt hondenvoer, bevatten op vlees gebaseerde bouillons zoals kalkoenbouillon, lamsbouillon, eendenbouillon en visbouillon om vocht aan het voedsel te leveren, evenals extra eiwitten.

Deze bouillons voegen ook een heerlijke smaak en textuur toe voor kieskeurige eters.

6. Aardappelen

Aardappelen zijn een zeer verteerbare bron van koolhydraten die te vinden zijn in de meeste formules van Blue Buffalo Basics.

Helaas, afgezien van het toevoegen van vezels en calorieën voor energie, leveren aardappelen weinig voedingswaarde aan uw huisdier.

7. Bruine rijst

Bruine rijst is een ander heerlijk en voedzaam gezond graan dat is opgenomen in de Blue Buffalo Basics graan-inclusieve recepten.

U vindt het vermeld als het derde ingrediënt in de Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Zalm & Aardappel Recept Volwassen Droog Hondenvoer.

8. Erwten

Erwten zijn een ander licht verteerbaar koolhydraat dat is opgenomen in graanvrije recepten zoals die worden aangeboden door Blue Buffalo Basics.

Ze kunnen echter ook leiden tot nierproblemen bij huisdieren, dus het is het beste om met de dierenarts van uw hond te praten voordat u hem een graanvrij dieet geeft.

9. Lijnzaad

Lijnzaad is een vorm van omega drie en zes vetzuren in hondenvoer om de immuniteit te stimuleren en het uiterlijk van de huid en vacht van uw hond te verbeteren.

Het wordt vermeld als een van de top vijf ingrediënten in de meeste producten van Blue Buffalo Basics.

10. Erwteneiwit

Erwteneiwit of erwtenzetmeel levert extra eiwitten aan uw huisdier en is opgenomen als primair ingrediënt in veel Blue Buffalo Basics-producten.

Dat gezegd hebbende, honden kunnen plantaardige eiwitten niet op dezelfde manier verteren als ze dierlijke eiwitten kunnen verteren.

Is Blue Buffalo Basics een goed hondenvoermerk?

Twee King Charles Cavalier Spaniel honden die omhoog kijken
Twee King Charles Cavalier Spaniel-honden die opgewonden op zoek zijn naar traktaties – Bron afbeelding

Ja, het merk Blue Buffalo Basics is een goed hondenvoermerk voor huisdieren met voedselgevoeligheden en allergieën.

Hun voedingsmiddelen bevatten hoogwaardige eiwitten en natuurlijke vezelbronnen die een zachte spijsvertering bevorderen en de immuniteit stimuleren met natuurlijke probiotica, veel omega-vetzuren en antioxidanten.

Lees ook: 16 meest populaire hondenvoermerken

Voldoet Blue Buffalo Basics aan de AAFCO-normen?

Ja, al het Blue Buffalo Basics hondenvoer is ontworpen om te voldoen aan de AAFCO voedingsrichtlijnen voor de specifieke levensfase waarin hun voedsel op de markt wordt gebracht, of het nu gaat om onderhoudsdiëten voor volwassenen, puppyvoeding of recepten voor oudere huisdieren.

Raden dierenartsen Blue Buffalo Basics hondenvoer aan?

Ja, dierenartsen bevelen vaak diëten met beperkte ingrediënten aan, zoals die van Blue Buffalo Basics voor huisdieren die lijden aan huidallergieën en gevoelige magen.

Dit komt omdat een dieet met beperkte ingrediënten uw hond een eenvoudig recept biedt met minder ingrediënten die waarschijnlijk problemen zullen veroorzaken.

Wat zegt K9Web over Blue Buffalo Basics Dog Food?

K9Web rangschikt Blue Buffalo basics als een bovengemiddeld dierenvoer en we geven hun producten consequent een beoordeling van 4 van 5 sterren.

We vinden het leuk dat ze specifieke recepten hebben om tegemoet te komen aan zowel honden van kleine als grote rassen, evenals honden in verschillende stadia van hun leven.

We raden ook ten zeerste een single-source eiwitdieet aan voor honden die last hebben van allergieën, evenals graanvrije recepten zoals die van hen die veel voorkomende hondenallergenen vermijden, zoals maïs, tarwe, dagboek, soja en eieren.

We prijzen ook het feit dat alle producten van Blue Buffalo lokaal in de VS worden gemaakt, waar ze moeten voldoen aan de strikte richtlijnen van AAFCO en de FDA.

Heeft Blue Buffalo Basics hondenvoer terugroepacties?

Een Pitbull mix hond die op de keuken ligt
Een Pitbull mix hond die in de keuken ligt terwijl hij wacht op de maaltijd – Afbeeldingsbron

Hoewel het merk Blue Buffalo nog geen twee decennia oud is, hebben ze helaas al talloze terugroepacties op hun hondenvoer uitgegeven.

De meest recente die relevant is voor het merk Blue Buffalo Basics vond plaats in oktober 2010 toen Blue Buffalo drie verschillende soorten hondenvoer terugriep voor potentieel toxische niveaus van vitamine D.

Dit omvatte het Blue Basics Salmon-recept.

Veelgestelde vragen (VEELGESTELDE VRAGEN over Blue Buffalo Basics)

Een hongerige hond die wacht op zijn maaltijd
Een hongerige hond die geduldig op zijn maaltijd wacht – Beeldbron

Heeft Blue Buffalo Basics een graaninclusieve optie?

Ja, Blue Buffalo Basics heeft een graaninclusieve optie binnen hun assortiment droog hondenvoer.

De graan-inclusieve opties omvatten eiwitten uit zalm of kalkoen en zijn verkrijgbaar in gezonde gewichtsformules, puppy- en seniorrecepten en specifieke producten die zich richten op speelgoedhonden en gigantische rassen.

Heeft Blue Buffalo Basics hondenvoer energierijke formules?

Nee, werkhonden en sportieve huisdieren hebben energierijke formules nodig die zijn ontworpen met verhoogde eiwitniveaus om de spieren van uw hond te ondersteunen.

De formule met het hoogste eiwitgehalte van Blue Buffalo Basics is de Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Turkije & Aardappel Recept Puppy Food die 26% eiwit bevat, maar niet is ontworpen als een energierijk voedsel, maar eerder als een formule voor puppy’s.

Is Blue Buffalo Basics hondenvoer goed voor puppy’s?

Ja, de Blue Buffalo Basics Skin & Stomach Care Turkije & Aardappel Puppy Recept is speciaal gemaakt voor puppy’s met gevoelige magen.

Het biedt alle voedingsstoffen die uw jonge hond nodig heeft om te gedijen, terwijl mogelijke allergenen worden vermeden die een probleem voor uw huisdier kunnen veroorzaken.

Lees ook: 18 Beste hondenvoer voor puppy’s

Is Blue Buffalo Basics gezond voor de groei van je hond?

Ja, met een enkele bron van dierlijke eiwitten als hoofdingrediënt in alle Blue Buffalo Basics-formules, zitten deze recepten vol met alle aminozuren die uw hond nodig heeft om magere en gezonde spieren te ondersteunen.

Hun recepten bevatten ook glucosamine dat de mobiliteit van uw huisdier helpt beschermen terwijl hij groeit.

Is Blue Buffalo Basics goed voor oudere honden?

Ja, het merk Blue Buffalo Basics biedt opties voor oudere honden in zowel het assortiment ingeblikt voedsel als hun assortiment droge producten.

Deze voedingsmiddelen bevatten alle supplementen die uw hond nodig heeft om mobiel en actief te blijven in de laatste jaren van zijn leven.

Lees ook: 15 Beste hondenvoerrecepten voor oudere honden

Is Blue Buffalo Basics goed voor de huid van je hond?

Twee zwarte Labs wachten op hun maaltijden
Twee zwarte Labradors die wachten op hun maaltijden – Afbeeldingsbron

Ja, alle Blue Buffalo Basics-producten zijn ontworpen met verhoogde niveaus van omega drie en zes vetzuren om een gezonde huid en vacht op te bouwen.

Deze vetzuren zijn afkomstig van natuurlijke ingrediënten zoals zalm, witvis en lijnzaad.

Is Blue Buffalo Basics hondenvoer goed voor de jeukende huid?

Ja, jeukende en schilferige huid is meestal een reactie op een voedselallergie en door uw hond een dieet met beperkte ingrediënten te geven, kunt u veel voorkomende hondenallergieën voorkomen.

Bovendien is het Blue Buffalo Basics Skin &Stomach Care-assortiment speciaal ontworpen om de huid van uw huisdier te verzorgen en te helpen bij een gezonde spijsvertering.

Is Blue Buffalo Basics goed voor honden met allergieën?

Ja, alle Blue Buffalo Basics hondenvoer met beperkt ingrediënt, speciaal geformuleerd voor dieren met allergieën.

Door een beperkte lijst met ingrediënten te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat uw hond geen potentiële triggers zoals kip, maïs, eieren, dagboek of tarwe in zijn dieet ervaart.

Is Blue Buffalo Basics goed voor honden met een gevoelige maag?

Ja, de Blue Buffalo Basics Limited Ingredient-recepten kunnen goede keuzes zijn voor huisdieren met gevoelige magen, omdat ze zijn gemaakt met goed verteerbare koolhydraten voor een betere spijsvertering en darmgezondheid.

Ze bevatten ook probiotica die de gevoelige maag van uw hond helpen kalmeren.

Is Blue Buffalo Basics hondenvoer goed voor kieskeurige eters?

Twee honden die wachten om gevoerd te worden
Twee honden blijven bij elkaar wachten om gevoerd te worden – Bron afbeelding

Kieskeurige eters zullen de vlezige smaak van Blue Buffalo Basics Limited Ingredient ingeblikt hondenvoer waarderen.

Er zit veel echt vlees in deze ingeblikte hondenvoeding met beperkt ingrediënt, waaronder vleesbouillon en smakelijke echte vleesbronnen om tegemoet te komen aan de kieskeurige smaakpapillen van kieskeurige pups.

Is Blue Buffalo Basics hondenvoer duur?

Ja, helaas kost Blue Buffalo Basics meer dan je gewone hondenvoer.

Dit is een premium gespecialiseerd voedsel dat speciaal is gemaakt met moeilijke honden in gedachten en dus betaalt u een premie voor de wetenschap die nodig is om dit soort recepten te maken.

Lees ook: Duurste hondenvoer

Is Blue Buffalo Basics hondenvoer gemaakt in de VS?

Ja, al het Blue Buffalo Basics hondenvoer wordt gemaakt in de VS. Hoewel het merk zijn eigen productiefaciliteiten heeft, besteedt het ook de productie van sommige van zijn voedingsmiddelen uit aan andere grotere, meer bekende merken voor dierenvoeding.

Is Blue Buffalo Basics gemaakt in China?

Nee, alle Blue Buffalo Basics producten en de rest van de hondenvoermerken van Blue Buffalo worden gemaakt in de VS.

De meeste van hun ingrediënten zijn ook afkomstig uit Noord-Amerika, maar het kan zijn dat sommige ingrediënten van elders in de wereld komen.

Hoe lang gaat Blue Buffalo Basics hondenvoer mee?

Hoe lang het voer van uw hond precies meegaat, hangt af van hoe groot uw huisdier is en hoeveel hij eet.

Als u bijvoorbeeld het Blue Buffalo Basics ingeblikte hondenvoer koopt, krijgt u 12 blikjes die elk 12,5 gram natvoer bevatten. In de meeste gevallen moet één blikje voedsel je een hele dag meegaan.

Waar koop je Blue Buffalo Basics hondenvoer?

Een Siberische Husky met de taaie doos
Een Siberische Husky-hond die blij is met de wetenschap dat er nieuw hondenvoer is geleverd – Afbeeldingsbron

U kunt alle dierenvoedingsproducten van Blue Buffalo, inclusief het merk Blue Buffalo Basics, vinden in online winkels zoals Amazon of Chewy of in winkels over de hele wereld.

U kunt de eigen dierenwinkelzoeker van het bedrijf op hun website gebruiken om een winkel bij u in de buurt te vinden die hun producten op voorraad heeft.

Hoe wordt de Blue Buffalo Basics hondenvoer verzonden?

We houden van het gemak en de eenvoud van het online bestellen van Blue Buffalo Basics Limited Ingredient hondenvoer en het elke maand rechtstreeks bij ons thuis laten bezorgen.

Verschillende retailers bieden verschillende leveringsbeleidsregels, maar de meeste online winkels voltooien hun leveringen tussen twee en drie dagen na ontvangst van hun bestellingen.

Blue Buffalo Basics Dry Dog Food Voors & Nadelen Recap: Buyer’s Guide

Om u te helpen beslissen of het merk Blue Buffalo Basics geschikt is voor uw pup en binnen uw budget past, hebben we een overzicht gegeven van de voor- en nadelen in termen van kwaliteit van de ingrediënten en prijs.

Blue Buffalo Basics Hondenvoer Pro’s Blue Buffalo Basics Hondenvoer Nadelen
Dierlijke eiwitten uit één bron Niet gemaakt in hun eigen faciliteiten
Geen veel voorkomende allergenen voor huisdieren Enkele terugroepacties
Veel omega-vetzuren Hoog niveau van koolhydraten
Verschillende opties voor alle levensfasen Enkele twijfelachtige ingrediënten
Graanvrije en graaninclusieve opties

Conclusie: Moet ik Blue Buffalo Basics Hondenvoer kopen?

Hoewel duur, kan een Blue Buffalo Basics Limited Ingredient hondenvoerproduct een goede optie zijn als uw hond lijdt aan gevoeligheden of voedselallergieën.

Door uw huisdier een dieet met beperkte ingrediënten te geven, kunt u hun maagproblemen of huidgevoeligheden stoppen.

Met behulp van beperkte, goed verteerbare koolhydraatbronnen en slechts één bron van eiwitten, laat elk recept de meeste huisdierallergenen weg en biedt het uw hond de voeding die hij nodig heeft om gezond te blijven.

Voert u uw huisdier het merk Blue Buffalo Basics? Welk recept heb je gekozen? We willen graag meer weten over wat je je hond voert in de reacties hieronder.

Inhoudsopgave