Beste puppyboxen voor buiten

Beste puppyrennen voor buiten

Welkom bij onze complete gids voor puppyboxen voor buiten.

De beste manieren om uw pup veilig en beveiligd te houden tijdens de tuin.

Of u hem nu wilt richten op potjestraining op de plaats waar u hem wilt hebben, of om hem even veilig te kunnen laten spelen terwijl uw aandacht elders is.

Een outdoor puppy speelhok is een essentieel item voor veel nieuwe hondeneigenaren.

Zijn puppyrennen voor buiten een goed idee?

Onze honden mogen dan zeer gedomesticeerd zijn om met mensen samen te leven, toch is er weinig waar een puppy meer van houdt dan lekker ravotten in de buitenlucht.

Er is zoveel te zien, te doen en (vooral) te ruiken!

Beste puppyboxen voor buiten

Maar puppies zijn nog steeds kwetsbaarder in hun gezondheid en stevigheid dan ze zullen zijn als volwassen honden. Ze zijn ook veel meer geneigd om zichzelf in allerlei problemen te brengen als ze zonder toezicht op het erf worden achtergelaten.

Daarom is het altijd een slim idee om uw actieve puppy in te sluiten in een veilige en betrouwbare puppyren voor buiten, zoals de hier genoemde.

BestPet Draad Buiten Puppy Pen

BestPet 2 deurs dierenhok van draad. Deze puppy buiten box kan ook binnen gebruikt worden en kan opgevouwen worden voor op reis als draagbare puppy box.

Puppy Boxen voor buiten

Volgens de fabrikant duurt het opzetten en afbreken minder dan 60 seconden. Hij wordt geleverd in twee maten (24 inch, 42 inch). Het kan worden gebruikt voor oefening, training, als kennel of ook voor andere doeleinden.

Kijk hier voor meer informatie op Amazon.

Pet Trex Outdoor Puppy Box

Pet Trex box voor honden Acht hoge panelen. Deze buiten puppyren is goed voor jonge pups van alle rassen en oudere pups van kleine rassen.

Er is een deur met een dubbel klink in-/uitgangssysteem voor een extra veilig hok. Het hok wordt geleverd met hoekstabilisatoren en tentachtige grondpennen om het op zijn plaats te houden. Het is gemakkelijk op te zetten en af te breken.

Hier vindt u meer informatie op Amazon.

OxGord metalen opvouwbare puppy box voor buiten

Oxgord Dog Animal Playpen Large Metal Wire Folding Exercise Yard Fence. Als u een grote puppy heeft, vindt u misschien wel uw perfecte grote puppy box in deze veelzijdige pen.

Er zijn vijf maten (24-inch, 30-inch, 36-inch, 42-inch, 48-inch) in verschillende configuraties, waaronder de traditionele vierkante 4-zijdige pen en een grotere achtzijdige pen.

Hij is gemakkelijk op te zetten en af te breken en kan plat worden opgevouwen voor opslag of reizen. De buitenlaag is roestbestendig en duurzaam voor puppygebit/kauwen.

Ontdek hier meer op Amazon.

MidWest Homes Kleine Buiten Puppy Pen

MidWest Homes for Pets Small Animal Pen. Als uw puppy een klein of teacup ras is, is deze zeer gewaardeerde teensy box voor kleine dieren misschien wel de perfecte keuze!

Outdoor Puppy Boxen

Het duurzame metaal is felgekleurd en gemakkelijk op te zetten en af te breken voor reizen of gebruik binnen/buiten. De fabrikant biedt 1 jaar garantie.

Ontdek hier meer op Amazon.

Ollieroo Puppy Oefen Pen

Ollieroo Honden Oefen Pen. Deze metalen puppyren is ontworpen om buiten gebruikt te worden, maar u kunt hem desgewenst ook binnen gebruiken.

Er zijn twee maten (24 X 24 inch, 24 X 30 inch). Hij kan in verschillende vormen worden veranderd voor wat speelvariatie. Het metaal is gecoat met een roestwerend schild voor duurzaamheid.

Er is een enkele toegangsdeur en een optionele 3-clip bevestiging om het aan een puppy krat toe te voegen.

Hier vindt u meer informatie op Amazon.

Gazebo stijl buiten puppy box

Advantek Pet Gazebo Modular Outdoor Dog Kennel. Deze ruime en hoog gewaardeerde puppy box is het beste voor puppy’s van grote rassen.

De kleur is goud en hij wordt geleverd met een nette tipi hoes van weerbestendig polyurethaan.

Het raam/deurtje heeft een veilig vergrendelingssysteem en voor de installatie is geen gereedschap nodig. Advantek maakt ook een maat die geschikt is voor puppy’s van kleine rassen.

U kunt hier meer informatie vinden op Amazon.

Marshall Puppy Box

Marshall Pet Products Kinderbox. Deze uitschuifbare witte box is een uitstekende keuze voor puppy’s van kleine rassen, met 9 vierkante meter speelruimte binnenin.

Puppy Boxen

Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, dus u kunt het naar binnen verplaatsen voor dubbel gebruik!

Een 3-in-1 hoes en draagtas worden apart verkocht.

Kijk hier voor meer informatie op Amazon.

16 Paneel Outdoor Metalen Puppy Box

TMS 24″ Tall 16 Panelen Metalen Puppy Pen. Deze grote puppyren met 16 panelen geeft uw puppy alle ruimte om te rennen, te zwerven en te ontspannen.

Indoor Puppy Boxen

Om nog meer ruimte toe te voegen, bevestigt u eenvoudig een tweede box met 16 panelen. Het materiaal is staal en de kleur is zwart.

Grondpennen zorgen voor een veilig hok.

Kijk hier voor meer informatie op Amazon.

Zware buiten puppy box

Iconic Pet Heavy Duty Metal Tube Playpen voor hondenoefeningen en training. Deze box komt in vier maten (24 inch, 32 inch, 40 inch, 48 inch) en heeft zeer hoge wanden om enthousiaste jonge springers in bedwang te houden.

De panelen grijpen in elkaar en kunnen plat worden ingeklapt om de box op te bergen. Hij kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Kijk hier voor meer informatie op Amazon.

Midwest Home Outdoor Puppy Pen

Midwest Homes for Pets Opvouwbare Metalen Oefen Pen. Deze geweldige opvouwbare draagbare puppyren is zo stevig, duurzaam en draagbaar als ze komen.

Puppy Boxen

Hij is er in twee kleuren, zwart en goud. De zwarte versie kan met of zonder deurtje worden besteld. Er zijn vijf maten (24-inch, 30-inch, 36-inch, 42-inch, 48-inch).

Deze draagbare puppyren wordt geleverd met acht tentachtige grondpinnen voor verankering. Het is gemakkelijk op te zetten en er is geen gereedschap voor nodig.

Kijk hier voor meer informatie op Amazon.

OxGord Heavy Duty Puppy Box

OxGord Metalen Buizenhek Heavy Duty Puppy Box. Deze heavy duty puppy box is een andere optie die met uw puppy kan meegroeien en hem ook in zijn volwassen jaren nog goed van dienst kan zijn.

De deur heeft een dubbel klinksysteem en het metaal heeft een roestwerende coating voor duurzaamheid in weer en wind.

Ontdek hier meer op Amazon.

Lucky Dog Outdoor Puppy Kennel

Lucky Dog Uptown Gelaste Draad Kennel. Deze superzware puppyren is gemaakt van een combinatie van staal en gaas dat gelast is om afgeronde randen te garanderen die veilig en goed geïsoleerd zijn tegen roest of corrosie.

Outdoor Puppy Speelhokken

Er is een optionele hoes inbegrepen – deze is gemaakt van waterdicht materiaal dat de ultraviolette stralen van de zon en guur weer tegenhoudt. De poten zijn verhoogd tot 1,5 centimeter om gemakkelijk schoon te maken.

U kunt dit stevige, ruime hok zonder gereedschap in enkele minuten opzetten.

Lees hier meer op Amazon.

MTN Luxe Buiten Puppy Box

New MTN Gearsmith 40″ Heavy Duty Dog Outdoor Deluxe Metal Fence and Exercise Pan Playpen.

outdoor puppy box

Dit is een nieuwer product dat naar eigen zeggen de sterkste puppy box op de markt is. Met een hoogte van 40 inch is hij zelfs geschikt voor puppy’s van grote rassen en kan hij meegroeien met uw puppy voor gebruik door volwassen honden.

Er zijn acht panelen en een enkele afsluitbare deur. Voor de montage is geen gereedschap nodig.

Ontdek hier meer op Amazon.

My1stPet Outdoor Puppy Pen

My1stPet 8 Panelen Metalen Oefenhok voor Honden met Deur. Deze stalen hondenbox heeft acht panelen in drie maten (24 inch, 32 inch, 40 inch).

Outdoor Puppy Boxen

U kunt meerdere boxen aan elkaar koppelen voor extra ruimte als uw puppy groeit. Er is een enkele deur met een veiligheidssysteem met twee klinken. De panelen kunnen in meerdere configuraties worden opgesteld voor afwisseling.

Hier vindt u meer informatie op Amazon.

Petsafe Hondenkennel

Petsafe Hondenkennel. Deze stevige en duurzame outdoor hondenkennel is vier voet hoog om zelfs de meest enthousiaste springers in bedwang te houden.

Puppy speelhokken voor buiten

Het is voorzien van een enkele deur die van de grond af staat met een enkele vergrendeling. Deze kennel is er in twee maten (klein, groot).

Kijk hier voor meer informatie op Amazon.

ProSelect Outdoor Puppy Oefenhok

ProSelect Easy Exercise Pen. Dit ultra-praktische ontwerp voor huisdieren is in de eerste plaats ontworpen voor gebruik buitenshuis, maar kan ook thuis worden gebruikt en voor reizen en hondenshows.

De pen is verkrijgbaar in zes maten (18 inch, 24 inch, 30 inch, 36 inch, 42 inch, 48 inch) en heeft draadstangen met epoxycoating die dicht op elkaar staan voor de veiligheid. De in elkaar grijpende panelen kunnen op verschillende manieren worden geconfigureerd. Het kan plat worden opgevouwen voor opslag en reizen.

Kijk hier voor meer informatie op Amazon.

Beste buiten puppy box

Bij uw beslissing kan het ook nuttig zijn om te overwegen hoe u de puppyren wilt gebruiken – blijft hij op één plek staan of wilt u hem liever naar buiten en dan weer naar binnen verplaatsen?

Bovendien horen we graag wat uw puppy van de nieuwe pen vindt! Voel je vrij om je inzichten en opmerkingen hier te plaatsen zodat iedereen ervan kan genieten en profiteren!