Beste hondenvoer voor de gezondheid en het welzijn van Franse Buldoggen

beste hondenvoer voor Franse Bulldogs

Het beste hondenvoer voor Franse Bulldoggen is geschikt voor hun levensfase.

Als het een dieet van droge brokken is, moeten de grootte en de vorm geschikt zijn voor de grootte van een Franse Bulldog, en gemakkelijk op te pakken met korte kaken.

Gespecialiseerd hondenvoer voor Franse Bulldoggen kan gasvorming en allergische reacties verminderen.

Dus laten we eens kijken naar enkele beste hondenvoer voor Franse Bulldogs opties.

De producten in dit artikel zijn zorgvuldig en onafhankelijk geselecteerd door het Happy Puppy Site team. Als u besluit een aankoop te doen via een van de links met een sterretje, verdienen we mogelijk een kleine commissie op die verkoop. Dit is zonder extra kosten voor u.

Wat is het beste hondenvoer voor Franse Bulldoggen?

Hoewel Franse Bulldogs een geliefd en populair huisdier zijn, lijden ze ook aan een aantal ernstige en dure gezondheidsproblemen, waaronder een ademhalingsprobleem dat bekend staat als brachycephale luchtwegobstructie.

Bovendien tonen studies aan dat brachycefale honden zoals de Franse Bulldog meer maag-darmproblemen hebben. Dit betekent dat eigenaren van Frenchies extra voorzichtig moeten zijn bij het kiezen van het voer van hun hond.

Omdat Franse Buldoggen vatbaar zijn voor zoveel gezondheidsproblemen, speelt een goed dieet een enorme rol in de algehele gezondheid van uw pup.

Zorg ervoor dat hij hoogwaardig hondenvoer krijgt dat veel eiwitten bevat en weinig granen en additieven. Dit kan helpen om het aantal voedselgerelateerde gezondheidsproblemen te verminderen, waaronder winderigheid en allergieproblemen.

Dus, met dat in gedachten, laten we praten over enkele van onze favoriete voedingsmiddelen voor Franse Bulldogs, te beginnen met droge hondenvoer opties.

beste hondenvoer voor Franse BulldogsBeste droge hondenvoer voor Franse Bulldogs

Droog hondenvoer is een populaire diervoedingsoptie voor veel huisdierouders, vooral voor degenen die het druk hebben. Er zijn veel voor- en nadelen aan het voeren van uw hond een droogvoer dieet.

Droogvoer kan bijvoorbeeld geweldig zijn voor het gebit van een hond, omdat het helpt tandsteen af te breken en de tanden te versterken.

Anderzijds kunnen droge brokken meer conserveringsmiddelen en koolhydraten bevatten dan sommige natte voeders. Dus hoewel droogvoer uw hond sneller vult dan natvoer of rauwvoer, is het niet altijd de beste bron van voeding en energie.

Hoge kwaliteit is het beste

Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw hond droogvoer van hoge kwaliteit krijgt. Dit betekent een voer met echte vleeseiwitten en weinig toevoegingen en onnodig zetmeel, koolhydraten en suikers.

Brokken zijn er in verschillende maten, afhankelijk van de grootte van de hond waarvoor het is ontworpen. Kies een brok die ontworpen is voor Frenchies en andere kleine honden, om spijsverteringsproblemen door het inslikken van grote koekjes of het per ongeluk naar lucht happen ermee te minimaliseren.

Huisdieren met een plat gezicht hebben ook baat bij amandelvormige brokjes, die met een korte kaak gemakkelijker op te pakken zijn.

Laten we dus eens kijken welke opties er zijn.

Merrick Graanvrije Recepten

Laten we beginnen met Merrick Grain Free Dry Dog Food Recipes*. Wij vinden het geweldig dat dit een graanvrije optie is voor uw Frenchie met echte eend en zoete aardappelen als enkele van de eerste ingrediënten.

U kunt ook kiezen voor andere eiwitten zoals Buffalo, kip, lam en meer!

Taste of the Wild

Dit voer van Taste of the Wild* is een andere prachtige graanvrije optie van droog hondenvoer.

Het is rijk aan antioxidanten en vrij van graan, maïs en andere toevoegingen die niet zo goed zijn voor uw Franse Bulldog.

Blue Buffalo Life Protection

Wij raden Blue Buffalo Life Protection ook aan voor kleine hondenrassen*.

Het is belangrijk om uw hond te voeren op basis van zijn grootte en activiteitsniveau, en Blue Buffalo Life Protection is speciaal gemaakt voor kleine hondenrassen.

Rachel Ray Nutrish Light Bites

Hier is nog een prachtige optie voor kleine hondenvoer*, deze keer van Rachel Ray.

Dit is een kip en groente recept dat geweldig is voor honden van 14 pond en minder.

Als droogvoer niet je ding is, heb je altijd nog de optie van natvoer voor je Franse Bulldog.

Laten we meer te weten komen.

Beste natvoer voor Franse Bulldoggen

Sommige van de voordelen van nat hondenvoer voor een Franse Bulldog hebben te maken met de spijsvertering. Veel Franse Bulldoggen hebben al maag-darmproblemen en staan erom bekend dat ze winderig zijn.

Houd er echter rekening mee dat sommige natte hondenvoeders grotere hoeveelheden water kunnen bevatten en minder vullend kunnen zijn voor uw hond. Laat ons enkele van de beste natte hondenvoeders overlopen die we aanbevelen voor uw Franse Bulldog.

Rachel Ray Nutrish natvoer

Wij vinden het geweldig dat dit hondenvoer van Rachel Ray* vrij is van tarwe, soja en maïs.

Het is individueel verpakt voor uw hond.

Taste of the Wild Blikvoer

Wij houden ook van Taste of the Wild hondenvoer in blik* vanwege het rijke eiwitgehalte en de vetzuren.

Deze voedingsstoffen bevorderen een gezonde huid en vacht.

Nutro Variety Pack

En natuurlijk, omdat we dol zijn op graanvrij hondenvoer voor Frenchies, zijn we helemaal weg van dit variatiepakket van Nutro*.

Het biedt uw Franse Bulldog verschillende smaken in elke maaltijd voor een extra bonus.

Natural Balance Lever Formule

En last but not least, raden wij dit voer van Natural Balance* aan vanwege het hoge eiwitgehalte en het feit dat het goed is voor honden van alle leeftijden, inclusief pups en senioren.

Over puppy’s gesproken, laten we het hebben over een aantal van de beste Franse Bulldog voeding voor Frenchie pups.

Beste Franse Bulldog Puppyvoer

Net zoals het belangrijk is om ervoor te zorgen dat u uw Frenchie de juiste voeding geeft op basis van zijn grootte en activiteitsniveau, is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u hem voeding geeft op basis van zijn leeftijd.

Puppy’s hebben andere voedingsbehoeften dan hun volwassen tegenhangers en hebben voeding nodig met meer calorieën en voedingsstoffen die helpen bij de ontwikkeling van hun lichaam en hersenen.

Blue Buffalo Graanvrij voer

Wij houden van deze optie van Blue Buffalo* omdat het is samengesteld voor kleine rassen zoals de Franse Bulldog.

Het is ook graanvrij, zit vol met goede vetzuren voor de gezondheid van hersenen en ogen, en is een goede bron van gezonde koolhydraten om het energie- en activiteitsniveau van uw puppy te helpen ondersteunen.

Diamond Naturals Voeding voor kleine rassen

Wij houden ook van deze optie van Diamond Naturals* omdat het veel eiwitten bevat.

Het is speciaal gemaakt voor honden van kleine rassen die extra zorg nodig hebben voor hun huid en vacht.

Wellness Complete Gezondheid

Voor nat puppyvoer raden wij Wellness Complete Health* aan.

Dit is een goede optie voor gezonde puppy’s en jonge Franse Bulldogs die een natuurlijke, evenwichtige voeding nodig hebben voor hun zich ontwikkelende lichaam en geest.

Maar wat als je een Franse Bulldog hebt met allergieproblemen? Zijn er nog andere voedingsmiddelen die we aanbevelen naast de hierboven genoemde? Natuurlijk. Lees verder!

Beste hondenvoer voor Franse Bulldoggen met huidallergieën

Huidallergieën komen bij veel verschillende hondenrassen voor, maar vooral de Franse Bulldog kan gevoelig zijn voor huidproblemen. Gelukkig kan een goede, hoogwaardige voeding een groot verschil maken in de vacht en huid van uw Franse Bulldog.

Diamond Naturals Huid en Vacht

Voor de Franse Bulldog met allergieën zijn we dol op dit recept met echt vlees van Diamond Naturals*.

Dit is een droog hondenvoer dat een gezonde huid en vacht bevordert en vrij is van ingrediënten die huidallergieën verergeren.

Blue Buffalo Basics Limited Ingredient

Een andere optie voor een Frenchie met allergieën is Blue Buffalo Basics Limited Ingredient Diet*.

De beperkte ingrediënten en het graanvrije recept zijn nuttig voor honden die worstelen met voedselallergieën en gevoeligheden.

Beste hondenvoer voor Franse Bulldoggen met winderigheid

Soms kunnen gevoeligheden voor voedsel niet alleen resulteren in allergieën, maar ook in gasproblemen voor uw Franse Bulldog.

Het vermijden van voedsel dat bonen, soja en andere toevoegingen bevat, kan uw Franse Bulldog helpen bij eventuele winderigheid. Net als honden met allergieën, moeten honden met winderigheid zich ook houden aan een dieet met beperkte ingrediënten om hun buik te helpen verteren.

Rachel Ray Nutrish Net 6

Een van onze favoriete merken hondenvoer om winderigheid tegen te gaan is Rachel Ray’s Nutrish lijn*.

Dit is een recept met beperkte ingrediënten dat vrij is van zuivel, eieren, zetmeel en andere ingrediënten die winderigheid bij honden kunnen veroorzaken.

Instinct Beperkt Ingrediënt Voedsel

Een andere optie voor uw winderige Fransoos is Instinct Limited Ingredient Diet Grain-Free Recipe*. Dit is speciaal samengesteld voor honden met gevoeligheden en winderigheid.

Bent u op zoek naar meer voedingsmiddelen voor uw Frenchie met gevoeligheden? We hebben hieronder nog meer voor die pups.

Beste voeding voor Franse Bulldoggen met gevoelige maagproblemen

Zoals we nu weten, lijden veel Franse Bulldoggen aan een gevoelige maag.

Het goede nieuws is dat winderigheid, voedselallergieën en andere dieetproblemen kunnen worden verbeterd door Franse Bulldogs te voorzien van goed, hoogwaardig hondenvoer met beperkte ingrediënten, zoals sommige van de hierboven genoemde voedingsmiddelen.

The Honest Kitchen Gedroogd Voedsel

Als u op zoek bent naar nog meer hondenvoer voor uw Frenchie met een gevoelige maag, raden wij The Honest Kitchen Human Grade Dehydrated Limited Ingredient Dog Food* aan.

Dit merk is gespecialiseerd in hondenvoer voor honden met een gevoelige maag en helpt bij het verlichten van een aantal problemen waar uw Franse Bulldog last van kan hebben als het gaat om zijn voedselgevoeligheden.

Laten we meer praten over hoe het voeren van uw Franse Bulldog zijn gezondheid kan beïnvloeden.

Het voeden van uw Franse Bulldog

Dus, heb je besloten over het beste hondenvoer voor Franse Bulldogs?

Zoals we hierboven hebben behandeld, zijn Franse Bulldogs prachtige metgezellen en populaire huisdieren.

Helaas, als gevolg van generaties van slechte fokpraktijken, zijn Frenchie honden berucht om het lijden aan gezondheidsproblemen.

Het houden van uw Franse Bulldog op een goede, hoogwaardige hondenvoeding zoals de hierboven genoemde kan helpen om de symptomen van het Brachycephalic luchtweg syndroom, maag-darmproblemen en zelfs winderigheid te verlichten.

We hopen dat dit artikel nuttig was en dat u nu beter begrijpt hoe u uw Franse Bulldog de komende jaren gelukkig en gezond kunt houden!

Vragen of opmerkingen over het beste hondenvoer voor Franse Bulldogs? Drop ons een berichtje hieronder!

Bekijk hier ook wat je moet doen als je Fransoos plastic eet.

Meer over Franse Bulldoggen

Als je voor een Franse Bulldog zorgt of erover denkt om er een aan te schaffen, is het belangrijk om alles over het ras te weten. Bekijk hieronder enkele van onze andere Frenchie artikelen om alles te weten te komen wat u moet weten:

Affiliate link openbaarmaking: Links in dit artikel gemarkeerd met een * zijn affiliate links, en we kunnen een kleine commissie ontvangen als u deze producten koopt. We hebben ze echter onafhankelijk geselecteerd voor opname, en alle meningen in dit artikel zijn de onze.

Referenties

  • Vincent Mayousse, Loic Desquilbet, Aurelien Jeandel, Stephane Blot, Prevalence of Neurological Disorders in French Bulldog: A Retrospective Study of 343 Cases (2002-2016), BMC Veterinary Research.
  • C.M. Poncet, G.P. Dupre, V.G. Freiche, M.M. Estrada, Y.A. Poubanne, B.M. Bouvy, Prevalence of Gastrointestinal Tract Lesions in 73 Brachycephalic Dogs with Upper Respiratory Syndrome, Journal of Small Animal Practice,
  • G. Haimel, G. Dupre, Brachycephalic Airway Syndrome: A Comparative Study Between Pugs and French Bulldogs, Journal of Small Animal Practice.
  • Garcia-Sancho, M., Villaescusa, A., Sainz, A., Rodriguez-Franco, F., Belang van Dubbele Endoscopische Exploratie (Respiratoir en Digestief) bij Franse Bulldogs, CAB Direct.
  • Maria Isabel Gonzalez Urrgo, Laura Fantucci de O. Matheus, Karine de Melo Santos, Mariane Ceschin Ernandes, Effects of Different Protein Sources on Fermentation Metabolites and Nutrient Digestibility of Brachycephalic Dogs, Journal of Nutritional Science.
  • F. Picco, E. Zini, C. Nett, C. Naegeli, B. Bigler, S. Rufenacht, P. Roosje, A Prospective Study on Canine Atopic Dermatitis and Food-Induced Allergic Dermatitis in Switzerland, Veterinary Dermatology,