Beste honden nagelknippers kopen, review en test


honden nagelknipper
De meesten van ons hebben het idee dat het verzorgen alleen maar betekent dat we onze honden in bad doen en hun haar kammen. Het is echter net zo belangrijk om hun nagels te trimmen, want een te lange nagel kan uw hond pijn doen, het minder comfortabel maken om te lopen en, in het ergste geval, het risico op het ontwikkelen van een verscheidenheid aan nagelaandoeningen vergroten. Het is daarom belangrijk om de nagels van uw huisdier regelmatig te trimmen bij de verzorging. Dit is waar de beste honden nagelknipper kan helpen. Het kiezen van de beste honden nagelknipper kan u helpen om uw huisdier veel beter te verzorgen, terwijl u er tegelijkertijd voor zorgt dat het geen van deze gezondheidsklachten krijgt. Laten we beginnen met een blik op een aantal van de beste honden nagelknippers op de markt van vandaag.

Beste honden nagelknipper kopen overzicht

RealN Elektrische Nagelvijl Honden/Katten/Dieren Inclusief opzetstuk – Nagelknippers – Diamanten Vijlkop – Elektrische Nagel Vijl – Schaar – Trimmer – Nagel Knipper – Draadloos – Geluidloos – Oplaadbaar – Wit / Zwart

RealN Elektrische Nagelvijl Honden

Bekijk de dagprijs

Vind u het ook vermoeiend om de nagels van uw hond of kat te verzorgen? En u wilt uw hond wel de juiste verzorging aanbieden? Dit kan nu opgelost worden met de RealN elektrische Vijl voor dieren! De RealN elektrische vijl zorgt voor mooie korte nagels bij uw hond of kat. Deze stille apparatuur is zeer geavanceerd

De elektrische nagelvijl is geschikt voor elk huisdier. Dit komt door het opzetstukje waarmee u 3 modes creëert. De kleinste en eerste mode is geschikt voor cavia’s, kleine honden en kleine katten. De middelste en tweede mode is geschikt voor middelgrote honden en katten.

 • Merk: RealN
 • Accu duur: 5 uur
 • Kleur: Wit
 • Materiaal: ABS
 • Oplaadbaar: Ja
 • Draadloos: Ja

Mister Mill Pets Professionele Nagelknipper Hond of Kat – Dieren – Met Veiligheidsstop

Mister Mill Pets Professionele Nagelknipper Hond of Kat – Dieren - Met Veiligheidsstop

Bekijk de dagprijs

Veilig de nagels van je hond of kat (ook voor knaagdieren en vogels). Je wilt toch ook dat je huisdier verzorgde en gezonde nagels heeft. Deze knip je op een eenvoudige en veilige manier met de Mister Mill nagelknipper, moeiteloos en veilig door de veiligheidsstop de nagels van je trouwe vriend(in) verzorgen!

Gemak en veiligheid
Met deze nagelschaar kun je in een vloeiende beweging de nagels van je kat of hond knippen zonder schade aan de nagel. Door de veiligheidsstop op de knipper is deze schaar zeer gebruiksvriendelijk, het biedt extra bescherming om het te kort knippen van de nagels te voorkomen. Knip op tijd de nagels van je huisdier, te lange nagels geven een constante hoge druk op de poten, hierdoor kunnen de voeten in een verkeerde houding gaan staan.

Na het aanschaffen van de Mister Mill nagelknipper hoeft je voor het nagelknippen niet meer naar de dierenarts of dierenkapper!

Praktische informatie
De snijvlakken van onze nagelschaar zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Tevens is de nagelschaar voorzien van een ontgrendel bescherming, zodat kinderen de nagelschaar niet kunnen gebruiken.

Kijk bij Mister Mill Pets ook naar onze set aanbiedingen, mocht je ook op zoek zijn naar geschikte kammen en borstels voor de complete vacht en pootverzorging.

Wacht niet langer en doe dit klusje voortaan zelf! Bestel de nagelknipper vandaag en knip zelf eenvoudig en veilig de nagels van je huisdier!

LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor Huisdieren – Oplaadbaar – Honden/Katten/Dieren – Wit

LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor Huisdieren - Oplaadbaar

Bekijk de dagprijs

Zorg goed voor de nagels van je allerliefste dierenvriendje, te lange nagels bij huisdieren kunnen zorgen voor veel pijn en uiteindelijk zelfs gewrichtsproblemen, dit wil je voorkomen! Met deze elektrische vijl zijn scherpe en te lange nagels weer kort en glad binnen enkele seconden! De vijl is uitgerust met een diamanten vijlkop met beschermkap en is geschikt voor zowel kleine als grote dieren. Tevens is de vijl draadloos en uitgerust met een low-noise functie, dit maakt het erg fijn en makkelijk om mee te werken.

Diamanten vijlkop
De nagelvijl bevat een hoogwaardige diamanten vijlkop. Deze is stukken veiliger, duurzamer en efficiënter ten opzichte van ‘normale’ vijl koppen of een nagelknippers. De kans is kleiner dat de nagel per ongeluk afbreekt omdat je vele malen nauwkeuriger kunt werken. Tevens hoeft de schuurmolen nooit vervangen te worden, de kop is namelijk slijtvast.

Grote en kleine dieren
De nageltrimmer is geschikt voor huisdieren van ieder formaat. De meegeleverde beschermkap kun je gebruiken voor kleine tot middelgrote huisdieren. De beschermkap beschikt namelijk over twee vijl groeven zodat je veilig en gericht kunt werken. Voor grotere dieren kun je de beschermkap verwijderen en werken met alleen de vijlkop. Tevens kun je kiezen voor een normale snelheid en hoge snelheid. Daarmee is de elektrische vijl ook geschikt voor dieren met hele dikke nagels.

 • Hoogwaardige diamanten vijlkop
 • Krachtige motor met lage vibratie
 • Voor grote en kleine dieren
 • Twee snelheidsstanden
 • Accuduur van 6 uur
 • Draadloos werken
 • Low-noise functie

Professionele Nagelknipper Hond en Kat – Nageltang Met Veiligheidsstop en Nagelvijl – Blauw

Professionele Nagelknipper Hond en Kat - Nageltang Met Veiligheidsstop en Nagelvijl - Blauw

Bekijk de dagprijs

Veilig de nagels van je hond, kat, knaagdier en vogel. De Northwall nagelknipper zorgt ervoor dat je huisdier verzorgde en gezonde nagels heeft. Je knipt deze eenvoudig en veilig met de Northwall nagelknipper.

QEY Professioneel Dieren Nagelschaartje – Hond/Kat/Konijn/Vogel/ Cavia/Knaagdier – Incl. Veiligheidsstop & Nagelvijl – Wit/Roze

QEY Professioneel Dieren Nagelschaartje

Bekijk de dagprijs

Deze professionele nagelknipper van QEY is de beste keuze voor het knippen van de nagels van uw Hond, Kat, Konijn, Vogel of Cavia. Met deze nagelschaar knipt u eenvoudig de nagels van uw huisdier.

De nagelknipper is gebruiksvriendelijk en daarom door iedereen te gebruiken. De nagelknipper is ideaal voor het knippen van nagels voor kleine, middelgrote en grote honden of katten.

Veiligheid
Doormiddel van de veiligheidsoptie aan de voorzijde van de nagelschaar kunt u de nagelschaar vast zetten en veilig opbergen. De nageltang heeft nog een extra bescherming om het te kort knippen van de nagels te voorkomen, hierdoor kan het knippen bijna niet fout gaan. Met de bijgeleverde nagelvijl kunt u de nagels na het knippen weer netjes glad maken.

Woodoro Professionele Nagelknipper – Hond/Kat – Incl. Nagelvijl en Veiligheidsstop – Blauw

Woodoro Professionele Nagelknipper - Hond-Kat - Incl. Nagelvijl en Veiligheidsstop - Blauw

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar de beste nagelknipper voor jouw hond of kat, maar geen zin om tijd te besteden aan het kiezen uit al die varianten? Geen probleem, wij hebben dit voor jou gedaan! Probeer onze nagelschaar en knip gemakkelijk en veilig de nagels van je hond of kat. Zorg voor goed verzorgde en gezonde nagels van je harige vriend!

Gemakkelijk en veilig katten en honden nagels knippen
Te lange nagels zorgen er niet alleen voor dat je huisdier er onverzorgd uitziet, het zorgt ook voor een constante druk op de poten. Dit kan een afwijkende stand van de voeten tot gevolg hebben. Daarnaast zijn te lange nagels pijnlijk voor uw huisdier om op te lopen en kunnen er voor zorgen dat uw hond of kat verkrampt of mank gaat lopen.

Maar geen paniek! Wij helpen je om alle nagelproblemen van je hond of kat op te lossen. Met ons nagelschaartje knip je veilig en gemakkelijk de nagels van je hond of kat!

Nagelschaar – Nagelschaartje – Nagelknipper – Geschikt voor Hond Kat Konijn Cavia Vogel

Nagelschaar - Nagelschaartje - Nagelknipper - Geschikt voor Hond Kat Konijn Cavia Vogel

Bekijk de dagprijs

Deze nagelknipper is gebaseerd op een Zweeds ontwerp dat ervoor zorgt dat je de nagel in één vloeiende beweging kan knippen, hiermee voorkomt schade u aan de nagel van uw hond, kat, cavia of konijn. De nagelknipper is gemaakt van roestvrijstaal en geschikt voor de kleinere hondenrassen, cavia´s, katten, konijnen en vogels. De nageltang is voorzien van precisiemessen die zijn gehard zodat ze zorgen voor een gelijkmatige knip. Bovendien zijn de mesjes door het hardingsproces zowel extra sterk als duurzaam.

Instructie:
Inspecteer de nagels en stel de plaats van het bloedvat vast. Plaats de nagel tussen de snijvlakken en houdt de poot stevig vast om beweging te voorkomen. Knip snel in een soepele beweging. Het regelmatig knippen van de nagels verbeter het snel terug trekken van het bloedvat wat minder kans op bloedingen geeft.

Nageltrimmer hond – Elektrische nagelvijl voor hond en kat – Nageltrimmer huisdier – Gemakkelijke nagel trimmer – nagelvijl huisdier

Nageltrimmer hond - Elektrische nagelvijl voor hond en kat - Nageltrimmer huisdier - Gemakkelijke nagel trimmer - nagelvijl huisdier

Bekijk de dagprijs

Voor huisdieren zijn hun nagels belangrijk. Te lange nagels kan zorgen voor irritatie, pijn en uiteindelijk zelfs gewrichtsproblemen. Natuurlijk wil je dit graag voorkomen en met deze elektrische nagel vijl maken wij dit mogelijk voor u. Het nagel knippen is verleden tijd met deze makkelijke vijl zijn de lange nagels van uw huisdier binnen de kortste keren weer kort en glad. De vijl beschikt over een diamanten vijlkop. Ook zit er een beschermkap zodat u het product veilig kunt gebruiken. Daarnaast is het geluid van de nagelvijl zacht zodat uw huisdier hier niet van schrikt.

Door de hoogwaardige diamanten vijlkop is het gebruik van de vijl stukken veiliger. Ook kun je er veel nauwkeuriger mee werken ten opzichte van een normale vijlkop. Dit verkleint de kans dat er een nagel per ongeluk afbreekt.

Onze nagel trimmer is geschikt voor grote en kleine huisdieren. Door de beschermkap verkleint u het vijl oppervlak voor kleine dieren. Hier zitten twee maten op een voor de allerkleinste huisdieren en een voor de iets grotere. Voor de grote huisdieren kunt u de beschermkap er compleet afhalen. Ook kunt u de vijl op twee verschillende snelheden zetten om zo comfortabel mogelijk te kunnen werken. De sneller stand is geschikt voor dieren met dikkere nagels.

Pet-experts Elektrische nagelvijl voor het vijlen van de nagels van jouw huisdier/hond/kat

Pet-experts Elektrische nagelvijl voor het vijlen van de nagels van jouw huisdier

Bekijk de dagprijs

Maak het knippen van de nagels van je huisdier/hond/kat gemakkelijk met deze elektrische nagelvijl. Met de diamanten vijlkop, vijl je gemakkelijk te lange nagels weer kort en glad binnen enkele seconden. De vijl is draadloos en maakt weinig geluid, zodat het voor je huisdier prettig aanvoelt, dit maakt het erg fijn en makkelijk om mee te werken. Zorg op deze manier goed voor de nagels van je allerliefste dierenvriendje, te lange nagels bij huisdieren kunnen zorgen voor veel pijn en uiteindelijk zelfs gewrichtsproblemen, dit wil je voorkomen!

Diamanten vijlkop
De nagelvijl bevat een hoogwaardige diamanten vijlkop. Deze is stukken veiliger, duurzamer en efficiënter ten opzichte van ‘normale’ vijl koppen of een nagelknippers. De kans is kleiner dat de nagel per ongeluk afbreekt omdat je vele malen nauwkeuriger kunt werken. Tevens hoeft de schuurmolen nooit vervangen te worden, de kop is namelijk slijtvast.

Grote en kleine dieren
De nageltrimmer is geschikt voor huisdieren van ieder formaat. De meegeleverde beschermkap kun je gebruiken voor kleine tot middelgrote huisdieren. De beschermkap beschikt namelijk over twee vijl groeven zodat je veilig en gericht kunt werken. Voor grotere dieren kun je de beschermkap verwijderen en werken met alleen de vijlkop. Tevens kun je kiezen voor een normale snelheid en hoge snelheid. Daarmee is de elektrische vijl ook geschikt voor dieren met hele dikke nagels.

 • Hoogwaardige diamanten vijlkop
 • Krachtige motor met lage vibratie
 • Voor grote en kleine dieren
 • Twee snelheidsstanden
 • Accuduur van 6 uur
 • Draadloos

Noix Dieren Nagelschaar – Nagelschaartje – Nagelknipper – Geschikt voor Hond Kat Konijn Cavia Vogel

Noix Dieren Nagelschaar - Nagelschaartje - Nagelknipper - Geschikt voor Hond Kat Konijn Cavia Vogel

Bekijk de dagprijs

Deze nagelknipper zorgt er voor dat je in één vloeiende beweging kan knippen, hiermee voorkomt schade u aan de nagel van uw hond, kat, cavia of konijn. De nagelknipper is gemaakt van roestvrijstaal en geschikt voor de kleinere hondenrassen, cavia´s, katten, konijnen en vogels. De nageltang is voorzien van precisiemessen die zijn gehard zodat ze zorgen voor een gelijkmatige knip. Bovendien zijn de mesjes door het hardingsproces zowel extra sterk als duurzaam.

Pet Nail Grinder® – Elektrische Nagel Vijl Voor Huisdieren – Knipper – Schaar – Nagelvijl – Trimmer – Draadloos – Diamante Vijlkop – Honden/Katten/Konijnen.

Pet Nail Grinder® - Elektrische Nagel Vijl Voor Huisdieren - Knipper - Schaar - Nagelvijl - Trimmer - Draadloos - Diamante Vijlkop - Honden

Bekijk de dagprijs

Natuurlijk wil je de allerbeste verzorging voor je maatje, te lange nagels bij huisdieren kunnen zorgen voor veel pijn en uiteindelijk zelfs gewrichtsproblemen, dit wil je voorkomen! Met de Pet Nail Grinder zijn scherpe en te lange nagels weer kort en glad binnen enkele seconden! De vijl is uitgerust met een diamanten vijlkop met beschermkap en is geschikt voor zowel kleine als grote dieren. Tevens is de vijl draadloos en uitgerust met een low-noise functie, dit maakt het erg fijn en makkelijk om mee te werken.

Diamanten vijlkop
De nagelvijl bevat een hoogwaardige diamanten vijlkop. Deze is stukken veiliger, duurzamer en efficiënter ten opzichte van ‘normale’ vijl koppen of een nagelknippers. De kans is kleiner dat de nagel per ongeluk afbreekt omdat je vele malen nauwkeuriger kunt werken. Tevens hoeft de schuurmolen nooit vervangen te worden, de kop is namelijk slijtvast.

Grote en kleine dieren
De nageltrimmer is geschikt voor huisdieren van ieder formaat. De meegeleverde beschermkap kun je gebruiken voor kleine tot middelgrote huisdieren. De beschermkap beschikt namelijk over twee vijl groeven zodat je veilig en gericht kunt werken. Voor grotere dieren kun je de beschermkap verwijderen en werken met alleen de vijlkop. Tevens kun je kiezen voor een normale snelheid en hoge snelheid. Daarmee is de elektrische vijl ook geschikt voor dieren met hele dikke nagels.

QEY Professioneel Dieren Nagelschaartje – Hond/Kat/Konijn/Vogel/ Cavia/Knaagdier – Incl. Veiligheidsstop & Nagelvijl – Wit/Blauw

QEY Professioneel Dieren Nagelschaartje - Hond

Bekijk de dagprijs

Deze professionele nagelknipper van QEY is de beste keuze voor het knippen van de nagels van uw Hond, Kat, Konijn, Vogel of Cavia. Met deze nagelschaar knipt u eenvoudig de nagels van uw huisdier.

De nagelknipper is gebruiksvriendelijk en daarom door iedereen te gebruiken. De nagelknipper is ideaal voor het knippen van nagels voor kleine, middelgrote en grote honden of katten.

Veiligheid
Doormiddel van de veiligheidsoptie aan de voorzijde van de nagelschaar kunt u de nagelschaar vast zetten en veilig opbergen. De nageltang heeft nog een extra bescherming om het te kort knippen van de nagels te voorkomen, hierdoor kan het knippen bijna niet fout gaan. Met de bijgeleverde nagelvijl kunt u de nagels na het knippen weer netjes glad maken.

AVE Pets® Elektrische Nagelvijl voor Huisdieren – Oplaadbaar – Nagel Vijl voor Honden/Katten/Dieren – Donkerblauw

AVE Pets® Elektrische Nagelvijl voor Huisdieren - Oplaadbaar

Bekijk de dagprijs

Zoek jij een elektrische nagelvijl voor jouw hond of kat? Je meest trouwe vriend, je dierenmaatje, wil je natuurlijk goed verzorgen. De nagels worden helaas vaak vergeten. Te lange nagels kan zorgen dat je huisdier anders gaat lopen, wat gewrichtsproblemen en veel pijn kan veroorzaken. Dit wil je natuurlijk niet!

De vernieuwde elektrische nagelvijl van AVE Pets is hiervoor de oplossing!

Veiligheid voor jouw huisdier
Je wilt je vriend natuurlijk geen pijn doen. Er zit leven in een nagel en het doet ontzettend zeer als je hierin knipt of vijlt. Hiervoor hebben wij een speciale beschermkap over de nagelvijl, waarmee jij van heel grof (voor grote, lange nagels) tot heel fijntjes (voor de kleine nageltjes) goed te werk kan gaan. Veiligheid staat natuurlijk voorop.

Voor grote honden tot en met kleine katten
De beschermkap kun je er helemaal afhalen. Ideaal voor het grotere werk! Maar wil je wat verfijnder werken, kun je natuurlijk de beschermkap erop doen. Op de kap zitten 2 openingen, de grotere opening is voor middelgrote huisdieren, de kleinste voor de kleine nageltjes. Te gebruiken voor elk formaat huisdier dus!

Diamanten vijlkop op de nagelvijl
Met een slijtvaste diamanten vijlkop heeft de nagelvijl de meest efficiënte uitrusting. Veel duurzamer dan nagelknippers andere vijlkoppen. Je kunt heel nauwkeurig werken, waardoor je de nagel niet beschadigd of snel te ver zal vijlen.

2 Snelheden
Omdat elk dier een andere structuur van nagels heeft, is de nagelvijl uitgerust met 2 verschillende snelheden. De hoogste snelheid is ideaal wanneer de nagels wat dikker zijn of er veel gevijld moet worden. De lagere snelheid is goed wanneer de nagel dun is of als je bijna klaar bent met vijlen.

Draadloos vijlen
Snoeren en dieren gaan niet samen, er gaat een snoer om een poot zitten of de je huisdier draait zich om waardoor jij snoer te kort komt. Dat is nu verleden tijd De elektrische nagelvijl is draadloos, waardoor je hem overal kan gebruiken. Hij is heel handig op te laden via een USB-kabel, licht van gewicht en heel handzaam. Makkelijker dan dit kunnen we het niet maken.

Low-noise
Sommige huisdieren zijn schrikkerig als het gaat om ‘motor-geluid’ zoals met een stofzuiger, tondeuse of elektrische nagelvijl. Om het je huisdier én jou zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we er een low-noise motor in laten plaatsen. Deze blijft in de hoogste stand nog onder de 40db, wat zal zorgen voor een veel rustiger vriendje.

 • Voor grote en kleine dieren
 • Diamanten vijlkop
 • Low-noise motor
 • 2 snelheden
 • Veilige beschermkap
 • Draadloos

Elektrische nagelvijl hond – Nagel vijl – USB Oplaadbaar – Wit – Draadloos

Elektrische nagelvijl hond - Nagel vijl - USB Oplaadbaar – Wit – Draadloos

Bekijk de dagprijs

De nagels van je huisdier binnen een paar seconden weer kort en glad. Dat klinkt toch ideaal? Met deze elektrische nagelvijl met diamanten slijpkop kan dit realiteit worden. De krachtige motor met lage vibratie zorgt voor een perfect resultaat en je huisdier wordt niet afgeschrikt door het geluid. Hierdoor blijft je huisdier rustig zitten. Voor jou ook wel zo prettig.

Geschikt voor ieder type formaat huisdier

De elektrische nagelvijl is geschikt voor ieder formaat huisdier. Met gebruik van de beschermkap is de nagelvijl uitermate geschikt voor kleine en middelgrote huisdieren. Door de aanwezigheid van de vijlgroeven kan je veilig en gericht werken. Heb je een huisdier van een flink formaat? Geen probleem. Indien je de beschermkap eraf haalt is ‘ie klaar voor gebruik om jouw huisdier een nageltje korter te maken met alleen de vijlkop.

 • Geschikt voor elk formaat hond en kat
 • Krachtige motor met lage vibratie
 • USB oplaadbaar
 • Draadloos werken
 • Diamanten vijlkop
 • Laad snel op
 • Low-noise

TwinQ Professionele Nagelknipper Hond/Kat – Dierennagelknipper – Blauw/Wit

TwinQ Professionele Nagelknipper Hond-Kat - Dierennagelknipper - Blauw-Wit

Bekijk de dagprijs

SNEL & SCHOON – De scherpe bladen van deze nagelknipper helpen je uitstekend bij het knippen van de te lange nagels van je hond of kat. Het gebogen mes is schoon en precies. Heel gemakkelijk om te gebruiken zonder enige druk.

PROFESSIONEEL DESIGN – De nagelknipper is voorzien van gebogen kop, speciaal ontworpen met een comfortabele, ergonomische antislip handgreep, die wondjes en sneetjes voorkomt en het gebruikersgemak garandeert.

VEILIGHEIDSSTOP – De nagelknipper is voorzien van veiligheidsstop om te voorkomen dan men de nagels te kort kan afknippen.

AANBEVOLEN DOOR PROFESSIONALS – Gemakkelijk te gebruiken nagelknipper ideaal voor professionele dierensalons, dierenartsen. Special voor kleine, middelgrote en grote honden of katten.

GRATIS NAGELVIJL – Een paar keer vijlen aan elke kant van de nagel en de nagels van uw huisdier glad en gezond!

Bosoo Elektrische Nagel Vijl Voor Huisdieren – Honden En Katten – Nageltrimmer – Nagelvijl – Nagelvijl Hond – Nagelvijl Kat – Geen Scherpe Of Lange Nagels Meer – Maakt Weinig Geluid – Draadloos – Diamanten Vijlkop – Oplaadbaar Via USB

Bosoo Elektrische Nagel Vijl Voor Huisdieren

Bekijk de dagprijs

Wil je goed kunnen zorgen voor de nagels van uw huisdier? Heeft jouw hond of kat regelmatig last van te lange of te scherpe nagels?

Met deze elektronische nagelvijl voor huisdieren maak je de nagels van je hond of kat in een handomdraai weer mooi kort en glad.

Beschermkap
Op de nagelvijl zit een beschermkap met meerdere openingen. Dit maakt het geschikt om te gebruiken bij verschillende huisdieren en verschillende soorten nagels. Op deze manier kun je zorgvuldig te werk gaan en is de kans dat de nagel breekt zeer klein. De beschermkap is ook afneembaar voor gebruik bij eventuele grotere dieren.

Diamanten Vijlkop
De nageltrimmer heeft een diamante vijlkop. Dit betekend dat deze nooit vervangen hoeft te worden, omdat de kop slijtvast is. Altijd hetzelfde resultaat.

Weinig geluid
De nagelvijl maakt weinig geluid, zodat jouw huisdier hier niet van schrikt en je gemakkelijk de nagels kunt vijlen. Laat altijd wel eerst je huisdier wennen aan het geluid voor je er mee aan de slag gaat.

Hoe het werkt
Voor je begint met het vijlen van de nagels van je huisdier raden wij aan eerst uit te zoeken wat de beste methode is voor het vijlen. Raadpleeg bij twijfel altijd de dierenarts voor het juiste advies hierbij. Een nagel van een hond is anders dan die van een kat, wat er voor zorgt dat de nagelvijl anders gebruikt dient te worden. Stop met vijlen ruim voor de levenslijn en zorg voor de juiste hoek (45 graden).

 • Diamanten Vijlkop voor het beste resultaat
 • Twee snelheden
 • Draadloos te gebruiken
 • Oplaadbaar via Mirco-USB
 • Maakt zeer weinig geluid, schrikt niet af
 • Voor alle formaten huisdieren

DirectSupply ProPet – Nagelvijl Hond – Nagelknipper Hond – Elektrische nagelvijl – Nagelschaar kat – Nagelknipper dier | Geschikt voor ieder type huisdier – Werkt zonder te veel geluid – Kalmerende Signalen

DirectSupply ProPet - Nagelvijl Hond - Nagelknipper Hond - Elektrische nagelvijl

Bekijk de dagprijs

ProPet presenteert deze unieke nagelvijl geschikt voor ieder huisdier.

 • 3 Standen!
 • Robuust ontwerp!

Het apparaat kan op 3 verschillende standen worden gebruikt en is geschikt voor ieder huisdier.

Omdat het product weinig geluid maakt wordt uw huisdier eveneens niet afgeschrikt en is het vijlen van de nagels geen vervelende klus meer.

PetsApply Huisdier nagelknipper – LED lampje – Oplaadbaar via USB- Incl. Opvangbakje – Nagelvijl – Honden nagelknipper – Nagelknipper Kat – Nagelknipper Knaagdier/Konijn – Nagelknipper Vogel – Veilig Knippen – RVS – Wit

PetsApply Huisdier nagelknipper - LED lampje - Oplaadbaar via USB- Incl. Opvangbakje - Nagelvijl – Honden nagelknipper

Bekijk de dagprijs

Heeft u ook altijd moeite met het knippen van de nagels van uw huisdier? Die tijden zijn voorbij, want met deze moderne nagelknipper wordt het knippen een fluitje van een cent! De nagelknipper bevat namelijk een LED-lampje waardoor het ‘leven’ van de nagel duidelijk te zien is (het ‘leven’ is het gevoelige gedeelte in de nagel waar de bloedvaten en zenuwen zich bevinden). Hierdoor kan de nagel makkelijk op de perfecte lengte worden afgeknipt voor een pijnloze ervaring voor uw huisdier! Met de uitklapbare nagelvijl maak je de nagels na het knippen netjes af. Het zoeken naar weggesprongen nagels is verleden tijd met het handige opvangbakje.

Waarom en wanneer moet u de nagels knippen van uw huisdier
Normaliter slijten de nagels van uw huisdier vanzelf, waardoor ze niet te lang worden. Soms is het nodig om de nagels wel te knippen. Dit is vaak het geval bij dieren die niet of nauwelijks op een harde ondergrond lopen. Wanneer de nagels te lang zijn, zal uw huisdier last krijgen tijdens het staan en lopen. Doordat de nagels de grond raken, worden de tenen omhooggeduwd en hierdoor staat er veel druk op de voet van uw huisdier. Ook is het mogelijk dat de nagels ingroeien of afscheuren/inscheuren, wat kan leiden tot nare verwondingen en ontstekingen in de tenen of de voet.

Door de nagels tijdig en op de juiste manier te knippen, zullen de nagels van uw huisdier gezond blijven en is er minder kans op complicaties.

 • Ingebouwd LED-lampje zodat het ‘leven’ van de nagel duidelijk te zien is
 • Uitklapbare nagelvijl voor een nette en natuurlijke afwerking
 • Opvangbakje voor de afgeknipte nagels
 • Geluidloos knippen voor een relaxte ervaring voor uw huisdier
 • Mooi design die fijn in de hand ligt
 • Geschikt voor alle huisdieren

RealN Premium Elektrische Nagelvijl Honden/Katten/Dieren – Diamanten Vijlkop – Elektrische Nagel Vijl – Schaar – Trimmer – Nagel Knipper – Draadloos – Geluidloos – Oplaadbaar – Wit / Grijs

RealN Premium Elektrische Nagelvijl Honden

Bekijk de dagprijs

De nagels van je huisdier zo veilig en efficiënt mogelijk verzorgen? De RealN Premium elektrische nagelvijl is een geavanceerde nagelvijl dat een geluidloos resultaat neerzet.

De elektrische nagelvijl is geschikt voor elk huisdier. Dit komt door het opzetstukje waarmee u 3 modes creëert. De kleinste en eerste mode is geschikt voor cavia’s, kleine honden en kleine katten. De middelste en tweede mode is geschikt voor middelgrote honden en katten.

Geschikt voor elk huisdier
Door de 3 verschillende mogelijkheden is de Premium nagelvijl voor elk huisdier geschikt. Daarnaast kun je zeer precies te werk gaan om zo de details bij te werken. Tijdens het gebruik adviseren we wel om het opzetstukje te gebruiken bij kleine honden/katten of andere kleine huisdieren.

Low noise
Na veel research te doen zijn wij erachter gekomen dat de dieren schrikken van het geluid. Dit kan tuurlijk niet gebeuren want u wilt het beste voor uw huisdier. Daarom hebben wij uitgezocht welke elektrische nagelvijl het zachte geluid creëert. En we zijn erin geslaagd om deze te vinden. Wij kunnen hierbij melden dat wij de meest geluidloze elektrische nagelvijl kunnen aanbieden die nu op de markt is!

 • Merk: Digit Shop
 • Accu duur: 5 uur
 • Kleur: Wit
 • Materiaal: ABS
 • Oplaadbaar: Ja
 • Draadloos: Ja
 • Geluidsloos
 • 3 standen
 • Geschikt voor elk huisdier

M-Iconic Elektrische Nagelvijl voor Huisdieren – Honden/katten/dieren – Nagelknipper met veiligheidsstop – Diervriendelijk en veilig – Geruisloos – USB oplaadbaar – Inclusief Nagelknipper & Nagelvijl – Roze

M-Iconic Elektrische Nagelvijl voor Huisdieren - Honden-katten-dieren - Nagelknipper met veiligheidsstop - Diervriendelijk en veilig - Geruisloos - USB oplaadbaar - Inclusief Nagelknipper & Nagelvijl - Roze

Bekijk de dagprijs

Jij wilt het allerbeste voor je lieve dierenvriend. Daarom is het belangrijk om de nagels met regelmaat te knippen. Als deze te lang zijn kan jouw dierenvriend hier erge last van krijgen. Met deze complete set van elektrische nagelvijl, nagelknipper en niet-elektrische nagelvijl, ben jij verzekerd van de beste zorg voor jouw huisdier. Alle producten in deze set zijn diervriendelijk en veilig. Ook de elektrische vijl is geruisloos zodat jouw dierenvriend eenvoudig en zonder angst verzorgd kan worden.

Diervriendelijk, veilig en geruisloos
De elektrische nagelvijl maakt gebruik van een motortje met laag vermogen en hoge rotatie. Het geluidsniveau is erg laag en ook de vibratie is miniem. Hierdoor zal jouw huisdier zeker niet snel angst creëren voor het regelmatig bijhouden van de nagels. De elektrische vijl is mede door zijn amaril wieltje erg geschikt om snel en veilig de nagels bij te houden. Laat jouw huisdier genieten van het eenvoudige en pijnloze proces van nagelverzorging.

 • Complete set: elektrische nagelvijl, nagelknipper en vijl
 • Diervriendelijk en veilig
 • Geruisloos dus geen angst bij je huisdier
 • Sterk en stil motortje
 • Multifunctioneel door 3 maatpoorten
 • Eenvoudig schoon te maken
 • USB oplaadbaar
 • Gaat wel 3 uur lang mee na volledig opladen

Tigioo Elektrische Nagelvijl voor Huisdieren – Nagelknipper Oplaadbaar & Draadloos Incl Nagelknipper & Nagelvijl

Tigioo Elektrische Nagelvijl voor Huisdieren

Bekijk de dagprijs

Bent u op zoek naar een nagelvijl en nagelknipper voor uw dierenvriend? Lange nagels zorgen voor ongemak, pijn of zelfs problemen. Onze set bevat een draadloze elektrische nagelvijl, nagelknipper en handmatige nagelvijl. Hierdoor kan je gemakkelijk en veilig de nagels vijlen van uw huisdier vijlen. De nagelvijl is uitgerust met een extra tweede diamantvijl kop en is geschikt voor zowel kleine (cavia, konijn, vogel) als grote dieren (hond & kat).

Diamanten nagelvijl
De nagelvijl is uitgerust met een hoogwaardige diamanten vijlkop. Deze duurzamer en veiliger ten opzichte van een reguliere vijl koppen en nagelknippers. Je kunt nauwkeurig werken waardoor je geen risico loopt dat je uw huisdier pijn doet. De vijl is enorm slijtvast en hoeft in principe niet vervangen te worden. Voor de volledigheid hebben leveren toch een extra diamantvijl mee.

Voor grote en kleine huisdieren
De nageltrimmer van Tigioo is geschikt voor huisdieren van ieder formaat. De beschermkap heeft twee openingen, geschikt voor kleine en middelgrote huisdieren. Voor het vijlen van de nagels van grote huisdieren kan de beschermkap eraf worden gehaald.

Twee snelheden
Tevens kun je kiezen voor een normale snelheid en hoge snelheid. Daarmee is de elektrische vijl ook geschikt voor dieren met hele dikke nagels.

 • Inclusief gratis nagelknipper & nagelvijl (t.w.v. € 14,95)
 • Inclusief gratis tweede diamanten vijlkop (t.w.v. € 4,95)
 • Krachtige geluidloze motor
 • Twee snelheden
 • Voor grote en kleine huisdieren
 • Hoogwaardige kwaliteit diamantvijl
 • Draadloze elektrische nagelvijl
 • Geen last van een vervelend snoer;
 • Accuduur van 6 uur
 • Werkt stil, is van lichtgewicht en is gemakkelijk in gebruik
 • Te gebruiken voor links- en rechtshandigen

Solinger Staalwaren Hondennageltang Guillotine

Solinger Staalwaren Hondennageltang Guillotine

Bekijk de dagprijs

Trixie nagelschaar 16 cm

Trixie nagelschaar 16 cm

Bekijk de dagprijs

Trixie Nagelschaar 16 cm
Nagelschaar geschikt voor honden. De nagelschaar is zeer veilig in gebruik, heeft een veiligheidssluiting en een extra bescherming om het té kort knippen van de nagels te voorkomen.

Elemental GOods Handige Nagelknipper Voor Dieren S – Nagelknipper – Manicure – Pedicure – Hond – Nagelschaar

Elemental GOods Handige Nagelknipper Voor Dieren S - Nagelknipper - Manicure - Pedicure - Hond - Nagelschaar

Bekijk de dagprijs

Nagelknipper voor dieren maat S. Geschikt voor onder andere honden, katten, knaagdieren en vogels!

Honden Nagelknipper & -slijper Koopgids

Eerste huisdiereigenaren worden vaak afgeschrikt door het ongewone uiterlijk van de honden nagelknipper, omdat deze niet lijkt op de nagelknipper die we eerder kennen. Deze hulpmiddelen lijken meer op een kruising tussen een tuinschaar en een tang. Op een lichtere manier geloven we wel dat een nagelknipper voor huisdieren een aantal kenmerken heeft die doen denken aan een tuinschaar en een tang, dus het is heel begrijpelijk als andere mensen er op deze manier naar kijken Maar, de vraag die de meeste newbie hondeneigenaren hebben is hoe ze de juiste hondennageltang moeten kiezen. Zoals bij alle aankoopbeslissingen hangt alles eigenlijk af van uw behoeften; of in dit geval van de behoeften van uw huisdier. Desalniettemin zijn wij er om u te helpen. Hier zijn een aantal dingen waar u naar moet kijken bij het kopen van een setje honden nagelknippers voor uw poep.

Dingen om naar te zoeken bij het kopen van een honden nagelknipper

Veiligheid van de honden nagelknipper

De nagelbeschermer is een van de belangrijkste, meest cruciale onderdelen van een setje honden nagelknippers. Het is waar, het mes is belangrijk, maar een nagelbeschermer draagt bij aan het veiliger knippen van de nagel van uw mormel. De functie van de nagelbeschermer is om ervoor te zorgen dat de messen niet in de snelle snijkant snijden, anders loopt u het risico te gaan bloeden. Deze functie komt vaker voor in schaar- en tangtypes van trimmers. Het wordt ook wel een veiligheidsstang genoemd. Hoe het ook heet, zorg er gewoon voor dat als u een tang of schaartype van deze gadgets koopt, er een met een spijkerbeschermer komt.

Gerelateerd: hoe trimt u de nagels van uw hond op een veilige manier

Grootte van de honden nagelknipper

Verschillende honden nagelknippers zijn er in verschillende maten om het knippen efficiënter te laten verlopen. U kunt denken aan het krijgen van een ongewoon grote tondeuse voor het simpele feit dat zelfs de nagels van een puppy al geknipt kunnen worden. Dit is een verkeerde manier van denken, omdat grote tondeuse meestal met dikkere en hardere messen wordt geleverd die de nagel van uw kleinere honden kunnen beschadigen. Voor het grootste deel is het schaartype van de nagelknipper bijzonder klein, zodat deze zowel voor pups als voor kleine hondenrassen kan worden gebruikt. Guillotine en tangtypes zijn er in verschillende maten, dus u kunt er een kiezen die perfect past bij de pootmaat van uw huisdier en de dikte van de nagels.

Comfort van de honden nagelknipper

Kunt u zich voorstellen dat u de snijder aan de ene kant vasthoudt terwijl de andere de poten van uw hond vasthoudt of vastzet? Het is op geen enkele manier comfortabel. En als u handgrepen hebt die niet ergonomisch zijn ontworpen om te passen bij de natuurlijke contouren van uw hand, dan loopt u het risico om handmoeheid te ontwikkelen. Dit kan van invloed zijn op de manier waarop u het apparaat vasthoudt en een impact hebben op de algehele nagelscherpe ervaring van uw hond. Kies er dus een die echt comfortabel aanvoelt op uw handen.

Type honden nagelknipper

Er zijn verschillende soorten of stijlen honden nagelknippers – en het vinden van de juiste set voor uw huisdier is van het grootste belang. Als u weet wat deze zijn en wat de voors en tegens ervan zijn, kunt u het juiste type voor uw mormel identificeren en kiezen.

Schaartype: Zoals de naam al aangeeft, lijkt dit type nagelknipper op een schaar. Het heeft inkepingen geïntegreerd in de messen om de nagel van uw huisdier veilig vast te houden tijdens het knippen. U knijpt dan in de handgrepen, net als bij elke andere schaar. Deze zijn goedkoop en zeer licht. Deze zijn echter vooral bedoeld voor het knippen van de nagels van kleinere rassen of honden. In geen geval mag u hem gebruiken op uw labo’s of een andere grote pooch.

Tangtype: Weet u nog wat we zeiden over sommige nieuwelingen die de honden nagelknipper zien als een glamoureuze versie van een tang? Nou, dit is waarschijnlijk wat ze vaak zien in hun favoriete dierenwinkel. Het lijkt echter vooral op een snoeischaar. Het is als een schaar, behalve dat het handvat geen lus heeft om je vingers in te steken. Het mooie van het type tang is dat hij met 2 gekerfde messen wordt geleverd. Dit omringt de spijker in wezen, waardoor deze veel gemakkelijker geknipt of geknipt kan worden. Bovendien laat het ontwerp van de gekerfde bladen toe om de positie van de bladen te zien. Dit maakt het mogelijk om veel veiliger te knippen. Deze zijn perfect voor grotere hondenrassen. Let er echter wel op dat ze de neiging hebben om na verloop van tijd saai te worden. Als dat gebeurt, in plaats van door de nagel te knippen, zullen de messen de nagel gewoon verpletteren. Deze zullen dus vervangen moeten worden.

Guillotine type: Als je een single-hole pocket ticket of card puncher hebt gezien, is dit in wezen hoe de guillotine trimmer eruit ziet. Stel je een gat voor – een stilstaande ring – waarin je de nagel van je mormel insteekt. Een snijmechanisme kan worden geactiveerd door op de handgrepen te drukken, het mes naar boven te bewegen en de nagel te knippen of af te snijden. Dit type wordt aanbevolen voor gebruik op kleine tot middelgrote rassen van pooches, hoewel we geloven dat zelfs een groot ras er baat bij kan hebben, zorg er alleen voor dat u de juiste maat voor uw mormel krijgt. Het goede aan de guillotineknipper is dat u het mesje daadwerkelijk kunt vervangen. In ieder geval hoeft u geen geheel nieuwe nagelknipper aan te schaffen.

Maaimachine type: Dit type honden nagelknipper knipt eigenlijk niet door de nagel. In plaats daarvan doet het precies hoe het klinkt, zoals het slijpschijfje op uw werkplek, het vijlt de buitenste randen van de nagel tot ze een meer gewenste lengte hebben bereikt. Deze zijn uitstekend geschikt voor het vaker inkorten van de nagels en hebben de voorkeur boven andere soorten trimmers omdat ze een stuk veiliger zijn. Omdat u de absolute controle over de slijper heeft, kunt u voorkomen dat u per ongeluk de nagel knipt, zodat uw mormel geen pijn voelt. Sommige ultramoderne nagelslijpers zijn zelfs voorzien van sensoren om het veiligheidsprofiel te helpen verbeteren. Het nadeel? Nou, ze zijn echt duur. Maar, als je probleemloos de nagels van je mormel moet knippen of knippen, dan is deze voor jou.

Knipperprestatie

Deze parameter is meer een functie van de messen van de klipper en van de openings- en sluitingsmechanismen. Voor het grootste deel zou u een apparaat willen hebben dat de nagels van uw huisdier een flink aantal keren kan knippen zonder dat het nodig is om de nagels te slijpen. Begrijp dat een saai mes uw hond onnodig kan kwetsen. Net als een tondeuse zal een saai mes meer kracht nodig hebben om door de tamelijk dikke structuur van een nagel te knippen. In veel gevallen, omdat de randen niet puntig of scherp zijn, lijken ze meer op wiggen.

Als je de tondeuse draagt, kan deze wig in feite het nageloppervlak kraken in plaats van er dwars doorheen te knippen. Wat overblijft is een ernstig misvormde of misvormde nagel. Het is alsof je het beton met een voorhamer raakt in vergelijking met een beetje. Het slaan van de nagel van je huisdier met een saai mes kan de integriteit van het omringende nagelweefsel verminderen, wat later tot een heleboel problemen kan leiden.

Voordelen van het verzorgen van de nagels van uw hond met een honden nagelknipper

Sommige mensen denken niet per se dat extra lange klauwen in hoektanden van nature slecht zijn. Hun neven en nichten in het wild lijken immers te gedijen, zelfs zonder ooit hun klauwen te knippen, toch? Nou, niet precies. Zie je, hoewel het waar is dat wilde canids hun nagels niet knippen, met al dat rennen tijdens de jacht op prooi, zijn hun nagels relatief kort. Jammer genoeg is deze consequente druk op de klauwen, die het kort houdt, wat echt ontbreekt in gedomesticeerde canids. Daarom zullen ze onze hulp nodig hebben om hun klauwen relatief kort te houden. Om u te helpen begrijpen waarom het knippen van de nagels noodzakelijk is voor honden, kunt u kijken naar de volgende voordelen van het verzorgen van de nagels van uw hond.

Verbeterd comfort tijdens het lopen

Klauwen hebben een natuurlijke neiging om naar binnen te buigen als ze langer worden. Dit kan in de weg staan van een comfortabelere wandeling. Op bepaalde oppervlakken zal het vrij glad zijn en uw hond zal een zeer onstabiele gang hebben, waarbij hij probeert zichzelf te balanceren tijdens het lopen.

Voorkomt verwondingen aan de huid van uw Pooch net zo goed als die van u.

Op dezelfde manier kunnen naar binnen gebogen klauwen de huid breken. Als je poep op je klimt, kun je gekrabd worden door zijn ongewoon lange klauwen; duidelijk niet de schuld van je mormel. Als er ook scheurtjes in de klauwen zitten, kan dit leiden tot onychorrhexis, een extreme broosheid van de nagels.

Voorkomt infectie

Bij een breuk in de huid kunnen micro-organismen in de bloedbaan terechtkomen en een infectie veroorzaken. Zo kan er bijvoorbeeld onychomycose ontstaan, die vaak een zeer langdurige en dure behandeling vereist. Als er maar een lichte tot matige ontsteking optreedt rond de klauw, dan heeft uw poepje paronychie. Als de infectie zo ernstig wordt, kan de hele klauw worden afgeworpen in een ziekteproces dat bekend staat als onychomadesis.

Voorkomt schade aan uw meubels, bekleding, tapijt en beddengoed.

Kun je je voorstellen dat Logan of Freddy Krueger met hun klauwen volledig uitgeschoven in je huis vallen? Wel, als je de nagels van je huisdier niet knipt, heb je je meubels, tapijten, bekleding en bedden vol met krassporen als ze niet helemaal aan stukken gescheurd zijn.

Hoe kunt u de nagels van uw hond goed knippen…

De meeste hondenbezitters zijn morbide bang om de klauwen van hun huisdier te knippen of te trimmen. Een deel van de angst wordt geassocieerd met het kwetsen van de hond, vooral als de snelle per ongeluk werd geknipt, wat resulteerde in een bloeding. Hoewel dit een geldige zorg is, met de juiste houding en het juiste gereedschap, kunt u ook de nagels van uw mormel moeiteloos knippen zonder uw hond te kwetsen. Hier is hoe.

 • Breng uw hond op een goed verlichte plaats, zodat u de anatomie van de klauwen van uw huisdier gemakkelijk kunt visualiseren. De meeste dierenartsen en dierenliefhebbers raden eigenlijk aan om de klauwen buiten te knippen waar uw poep meer ontspannen kan zijn.
 • Zorg ervoor dat u eerst wacht tot uw poep kalmeert voordat u begint te knippen of te knippen. Begrijp dat de meeste honden niet echt vriendelijk zijn als hun klauwen worden gehanteerd. Het is dus het beste om het knippen van de nagels te plannen op een moment dat uw hondenvriend ontspannen is. Misschien wilt u er eerst mee spelen, zodat hij niet te veel energie heeft om het knippen te weerstaan. Eigenlijk zou je ook rustig moeten zijn. Als u nerveus bent over het knippen van de klauwen van uw poep, dan kan deze nerveuze energie op uw huisdier wrijven. Het zal u geen enkel vertrouwen geven om zijn klauwen veilig te knippen. Dus, terwijl u uw mormel ontspannen maakt ter voorbereiding op de activiteit, zorg er dan voor dat u ook ontspannen bent.
 • Leer hoe u de nagelknippertjes op de juiste manier kunt vastpakken. Hij mag niet te strak of te los zitten. Te strak en het zal een ongemakkelijk signaal afgeven aan uw hond. Te los en je zou ook de controle over het gereedschap verliezen.

Gereedschap dat nodig is voor de klus

Het trimmen van de klauwen van je pooch moet niet zo moeilijk zijn. Je hoeft alleen maar een aantal dingen te begrijpen, zoals de juiste identificatie van de snelle en de witte. Als je net door het wit heen knipt, is dat een garantie dat je de snelle en dus openlijke bloeding niet raakt. Maar net zo belangrijk is het gebruik van het juiste gereedschap voor het werk. Hier zijn de drie must-haves wanneer u van plan bent de klauwen van uw mormel te verzorgen.

Nagelknipper

Zoals we al besproken hebben, zijn er 4 verschillende soorten honden nagelknippers. Veel experts raden het gebruik van het schaartype aan omdat het effectiever is in het knippen van de nagel. Er zijn ook mensen die zeggen dat het guillotinetype beter is. Natuurlijk, als u zich slijpers kunt veroorloven, kunnen deze uitzonderlijk nuttig zijn. Het enige nadeel van de slijper is het lawaai. Dus, de keuze voor een molen met een stille werking zou van pas moeten komen. Over het algemeen werken kleinere tondeuses het beste omdat ze u meer controle geven. Maar als u een Sint Bernard of een ander groot ras heeft, is alleen een grote tondeuse voldoende. Het is net zo belangrijk om de messen scherp te houden. Als deze niet geslepen kunnen worden, moeten ze op zijn minst vervangbaar zijn.

Nagelvijl

Als je de klauw eenmaal hebt afgeknipt, zijn de randen nog steeds ruw. Je moet deze gladstrijken met een nagelvijl. Als u de randen niet glad maakt, kan uw huisdier zijn klauwen nog steeds gebruiken om uw bekleding te scheuren. Als het op u springt, kan het u nog steeds krabben. Zorg ervoor dat u de randen vijlt om een echt glad oppervlak te krijgen.

Veel traktaties

Je denkt misschien niet dat het een hulpmiddel is, maar doggie traktaties zijn van onschatbare waarde als er een activiteit is waarbij je hond vriendin betrokken is. Het punt is om de ervaring aangenamer te maken. U kunt de nagelscherpe ervaring positiever maken voor uw hond als u hem tijdens en na de activiteit traktaties geeft.

Verzorging omvat niet alleen het baden en kammen van het haar van onze hond. Het omvat ook het verzorgen van hun nagels. Door het trimmen van hun nagels met een honden nagelknipper kunnen we helpen bij het voorkomen van verwondingen en infecties bij de hond, terwijl we ze ook de kans geven om comfortabeler te lopen en te rennen. Bij het kiezen van de beste honden nagelknipper is het cruciaal dat u weet welk type tondeuse u wilt gebruiken, afhankelijk van de grootte van uw huisdier. Ook belangrijk is de veiligheid van uw huisdier.

Table of Contents

Recent Posts

link to Hovawart

Hovawart

Het Hovawart hondenras werd ontwikkeld in Duitsland als waakhond, en ze werden ook gebruikt voor tracking. Vandaag de dag is dit ras een gezelschaps- en familiehond. Maar ze werken ook bij zoek- en...