7 Beste hondenvoer voor vacht en huid

Beste hondenvoer voor vacht en huid

Elke huisdierouder brengt graag tijd door met hun harige hondenbaby’s. Het tintelende gevoel dat gepaard gaat met het strelen van de vacht van je hond is hemels. Een ruwe vacht kan echter een afschrikmiddel zijn. Een zachte vacht en een gladde huid spelen een belangrijke rol tijdens de hechtingstijd.

De vacht en huid van uw hond zijn de belangrijkste delen van zijn lichaam, omdat ze het fysieke uiterlijk van uw hond bepalen. Een doffe vacht en ruwe huid zorgen ervoor dat een hond ongezond lijkt, terwijl een zachte, glanzende en glanzende vacht een gezonde hond laat zien.

Vacht- en huidproblemen komen vaak voor en uw hond kan ze in een bepaalde fase van het leven tegenkomen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, omdat deze problemen kunnen worden behandeld. Medische zorg helpt bij huidproblemen. Maar het juiste dieet kan het enige zijn dat uw hond nodig heeft voor een schitterende vacht en een bewonderenswaardige huid.

Het kiezen van het beste voedsel voor vacht en huid kan vermoeiend en verwarrend zijn. Dit komt omdat veel fabrikanten van dierenvoeding beweren het juiste dieet te hebben voor huid- en vachtproblemen.  Laat je niet verleiden door marketingtrucs. Goed onderzoek is van vitaal belang. We hebben het u gemakkelijker gemaakt door onze grondige analyse van de beste hondenvoeding voor vacht en huid.

Het kiezen van de juiste formule is cruciaal omdat het helpt bij allergieën, buikklachten en gewichtsbeheersing. Een goed gevoede hond is altijd blij.

Wat zijn de eigenschappen van het beste hondenvoer voor vacht en huid?

In tegenstelling tot ander hondenvoer, hebben voedingsmiddelen voor vacht- en huidgezondheidsvoedsel unieke kenmerken die overeenkomen met de unieke behoeften van uw hond. Hier zijn enkele belangrijke eigenschappen van het beste hondenvoer voor vacht en huid:

 • Eiwitten zijn geweldig voor de vacht en huid van je hond. Eiwitten zijn de bouwstenen van cellen, weefsels en spieren. Haar bestaat voor ongeveer 95% uit eiwitten. Een lage of slechte eiwitinname is ook schadelijk voor de huid omdat het deze minder soepel en dunner maakt. Voor maximale voordelen moet het eerste ingrediënt een echte en herkenbare eiwitbron zijn. Dierlijke eiwitten zijn het beste. Echt vlees, waaronder rundvlees, kalkoen, zalm en kip, biedt hoogwaardige eiwitten. De eerste vijf ingrediënten zijn de sleutel omdat ze een groot percentage van je voedsel uitmaken. Hoe meer eiwitbronnen in de lijst met hoofdingrediënten, hoe beter het is voor de vacht en huid van uw hond.
 • Vetten zijn van cruciaal belang in de beste voedingsmiddelen voor vacht en huid. Vetten zijn bronnen van omega 6- en 3-vetzuren die helpen de vacht en huid te verhelderen en te verzachten. Dierlijke vetbronnen, waaronder kippenvet en zalmolie, zijn geweldig. Plantaardige bronnen zoals lijnzaad en kokosolie bieden echter ook omega-vetzuren. Omega-vetzuren hebben ontstekingsremmende eigenschappen die helpen de jeukende huid te kalmeren. Hoewel vetten uitstekend zijn voor het welzijn van de vacht en de huid, moet er voorzichtig mee worden omgegaan, omdat veel vetten recepten zijn voor obesitas. Serveer vetten matig, vooral bij honden die gevoelig zijn voor obesitas. Een vet dieet leidt ook tot pancreatitis.
 • Een dieet met veel vitamines is ideaal voor de gezondheid van vacht en huid. Zoek naar vitamines zoals vitamine A, C, D, E en K. echte groenten en fruit, waaronder wortels, spinazie, bosbessen en veenbessen, bieden gezonde vitamines. Beta-caroteen wordt omgezet in vitamine A voor huid- en vachtwelzijn. Vitamine C en E beschermen de huid tegen infecties en ontstekingen, terwijl vitamine D en K de huid beschermen tegen veroudering als gevolg van te veel zon en het collageen in het lichaam beschermen.
 • Mineralen zijn van vitaal belang voor de gezondheid van de vacht en de huid. Mineralen helpen bij de maximale opname van voedingsstoffen. Zink is belangrijk voor de afbraak van eiwitten en vetten in aminozuren en energie, terwijl koper helpt bij huidpigmentatie. Calcium en fosfor ondersteunen de gezondheid van botten en spieren voor stevig huidweefsel.
 • Water is ook de sleutel tot de gezondheid van de vacht en de huid. Water hydrateert de huid. Zorg er voor droogvoer voor dat uw hond te allen tijde toegang heeft tot schoon water.
 • Supplementen, waaronder probiotica en prebiotica, zijn het beste voor de huid omdat ze ontstekingen verminderen en bacteriën bestrijden die huidproblemen veroorzaken.

Wat veroorzaakt huid- en vachtproblemen?

Huid- en vachtproblemen zijn het gevolg van verschillende oorzaken. Hieronder staan de meest voorkomende oorzaken:

 • Voedselallergieën: Voedselallergieën veroorzaken huidirritaties. Verhoogde jeuk op het gezicht, oren, anus en voeten zijn de belangrijkste symptomen van voedselallergieën. Veel voorkomende voedselallergenen zijn zuivel, kip, rundvlees, eieren, tarwe, soja en maïs. Een dieet met beperkte ingrediënten helpt bij voedselallergieën. Ga voor nieuwe eiwitbronnen, waaronder lamsvlees en konijn. Een eliminatiedieet helpt ook bij voedselallergieën.
 • Milieuallergieën: Jeuk rond het gezicht, de maag, de voeten en het gezicht kan wijzen op een omgevingsallergie. Een omgevingsallergie treedt op wanneer uw hond in contact komt met het allergeen. Enkele van de meest voorkomende milieuallergenen zijn pollen, gras en huisstofmijt. Injecties, shampoos en tabletten verlichten milieuallergieën.
 • Folliculitis: Dit is wanneer de haarzakjes van uw hond ontstoken zijn. Het wordt vaak veroorzaakt door andere onderliggende huidaandoeningen zoals schurft. Het wordt gekenmerkt door zweren, bultjes en korstjes over de huid. Antibacteriële zalven, shampoos en antibiotica helpen bij folliculitis.
 • Ringworm: Dit wordt gekenmerkt door korstige cirkelvormige plekken op het hoofd, de oren, de poten en de voorpoten van uw hond. U kunt roodheid in de huid opmerken als gevolg van voortdurend krabben. De actuele behandeling vernietigt de schimmel die ringworm veroorzaakt.
 • Schimmelinfecties: De huid wordt dikker en veroorzaakt dus jeuk en een verhoogd verlangen om de huid te bijten. Wasbeurten, actuele crèmes en tabletten verminderen de effecten van schimmelinfectie.
 • Teken en vlooien: Teken en vlooien bijten uw hond, wat leidt tot constant krabben van het gebeten gebied. Dit veroorzaakt ontstekingen en roodheid. In ernstige gevallen kan de vacht uitvallen.

Wat zijn de menselijke voedingsmiddelen die het welzijn van de vacht en de huid ondersteunen?

Hoewel tafelresten schadelijk zijn voor uw hond, zijn er andere menselijke voedingsmiddelen die helpen bij de gezondheid van vacht en huid. U kunt zelfgemaakt hondenvoer voor uw hond bereiden of uitkijken naar deze voedingsmiddelen in de ingrediëntenlijst. Echte en gezonde voedingsmiddelen zijn het beste voor huid- en vachtwelzijn. Hieronder staan enkele gezonde voedingsmiddelen die u uw hond kunt serveren voor een mooie vacht en glanzende huid:

 • Worteltjes: Wortelen hebben veel voordelen voor je hond. Hun knapperige textuur helpt plaque en tandsteen te verwijderen, en ze zijn uitstekende bronnen van vezels voor de spijsvertering. Het bevat ook beta-caroteen voor een beter gezichtsvermogen. Beta-caroteen wordt omgezet in vitamine A die beschadigde cellen herstelt en huidirritaties minimaliseert.
 • Chia zaden: Chia zaden zijn een krachtpatser van antioxidanten. Bovendien bevatten ze vitamines en mineralen, waaronder B-vitamines, ijzer, zink, fosfor, koper en magnesium. Ze hebben een speciaal omega-vetzuur dat bekend staat als alfa-linoleenzuur en hebben geen gluten. De hoge niveaus van omega’s in deze kleine zaden helpen de huid te hydrateren en ontstekingen te verminderen. Voeg de zaden toe aan het droogvoer van uw hond en herstel de gezonde vacht en huid van uw hond.
 • Johannesbrood: Johannesbrood is rijk aan mineralen, waaronder fosfor, calcium, kalium, ijzer en niacine. Bovendien zit het boordevol vitamines zoals vitamine A, B1 en B2. Het bevat ook natuurlijke suikers. De optimale niveaus van vitamine E in Carob verlagen het risico op ontsteking voor gezonde jassen en huid. Johannesbrood is veilig voor uw hond omdat het vrij is van schadelijke stoffen zoals theobromine en oxaalzuur.
 • Havermout: Havermout is een zetmeelarm voedsel. Het bevat mineralen en vitamines, waaronder B-vitamines, calcium, fosfor, ijzer, kalium en magnesium. Deze voedingsstoffen werken samen om de gezondheid van vacht en huid te bevorderen door gastro-intestinaal welzijn te ondersteunen en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Havermout helpt ook bij jeuk van de huid.
 • Lever: De lever van grasgevoerde dieren is het beste voor het welzijn van de vacht en de huid. De lever zit tjokvol voedingsstoffen. De voedingsstoffen omvatten calcium, ijzer, koper, niacine, biotine, fosfor, riboflavine, magnesium, foliumzuur en thiamine. De hoge niveaus van vitamines omvatten vitamine B6, B12, D, E, C en A. Al deze belangrijke voedingsstoffen dragen bij aan een gezonde huid. Kippenlever is een uitstekende bron van omega 6 en 3 vetzuren.
 • Pindakaas: Rauwe ongezouten pindakaas is het beste voor je hond. Pindakaas is rijk aan eiwitten, niacine, vitamine E, vitamine B en gezonde vetten. Voor meer plezier kun je pindakaas in het speelgoed van je hond stoppen. Vermijd suikervrije opties omdat ze kunstmatige zoetstoffen zoals xylitol kunnen bevatten.
 • Zoete aardappelen: Zoete aardappelen zijn een geweldige manier om schimmelinfecties van de huid te bestrijden. Dit superfood heeft optimale niveaus van vitamine E, bètacaroteen en vitamine A. Bovendien zijn zoete aardappelen rijk aan calcium, kalium, folaat en ijzer. Dit zijn huidvriendelijke voedingsstoffen die de huid beschermen tegen ontstekingen en de hydratatie stimuleren.
 • Cranberries: Deze superfoods staan bekend om de behandeling van huidproblemen, waaronder eczeem. Dit komt door hun bioactieve componenten, waaronder anthocyanen en ellaginezuur. Deze componenten zijn antioxidanten die samenwerken om de effecten van allergieën te minimaliseren.
 • Yoghurt: Yoghurt is de beste selectie voor de huid. Het is rijk aan calcium en eiwitten en heeft probiotica die de gastro-intestinale gezondheid ondersteunen. De hoge niveaus van B-vitamines hydrateren, hydrateren en genezen de huid.
 • Kaas: Als uw hond lactose kan verdragen, is kaas een geweldige optie om de gezondheid van huid en vacht te verbeteren. Ga voor magere kaas en serveer matig. Kwark is geweldig.

Veel voorkomende tekenen van huid- en vachtproblemen

De symptomen om op te letten, waaronder de volgende:

 • Rode, ontstoken, pijnlijke huid of uitslag.
 • Droge schilferige huid.
 • Stinkende huilerige huid.
 • Jeukende huid.
 • Vachtkleurverandering.
 • Schilfering, verharing en haaruitval.
 • Overmatig likken en krabben.

Welke hondenrassen zijn gevoelig voor vacht- en huidproblemen?

Vacht- en huidproblemen komen bij alle honden veel voor. Sommige rassen zijn echter meer vatbaar dan andere. Hier zijn 7 hondenrassen die gevoelig zijn voor vacht- en huidproblemen:

 • Standaard Poedels.
 • Chinees Shar-Pei.
 • Amerikaanse Bulldoggen.
 • Dobermann Pinschers.
 • Engelse Bulldog.
 • Labrador Retriever.
 • Pitbull Terriërs.

Wat zijn de top 5 merken voor het beste hondenvoer voor vacht en huid?

Er is veel concurrentie tussen fabrikanten van dierenvoeding. Elk merk beweert het beste te zijn. We hebben het harde werk voor u gedaan door de beste hondenvoermerken voor de jeukende huid te selecteren. Ze omvatten:

 • Koninklijke Canin.
 • Diamond Naturals
 • Blauwe Buffel.
 • Instinct.
 • Nutro.

Prijzen variëren afhankelijk van het merk dat u selecteert. De gemiddelde prijs voor onze 7 voedingsmiddelen voor vacht en huid is $ 3,16 per pond met prijzen variërend van $ 1,37 per pond tot $ 6,51 per pond. Het ras en de levensfase van uw hond zijn de sleutel bij het selecteren van het juiste voedsel voor vacht en huid. Grote honden hebben unieke voedingsbehoeften in vergelijking met kleine honden. Puppy’s, volwassenen en senioren hebben ook verschillende voedingsbehoeften. Puppy’s groeien nog steeds en hebben energierijk voedsel nodig. Hier is een samenvatting van de beste hondenvoeding voor vacht en huid:

 • Beste overall: Royal Canin Sensitive Skin Dry Dog Food – $ 19.52 per zak van 3 pond ($ 6,51-lb)
 • Beste prijs-effectief: Diamond Naturals Skin &Coat Dry Dog Food – $ 41.02 per zak van 30 pond ($ 1,37-lb)
 • Beste gevriesdroogd: Instinct Raw Boost Skin &coat Health Grain Free Recept – $ 79.99 per zak van 18 pond ($ 4,44-lb)
 • Beste graan-inclusief: Blue Buffalo Formula Droog hondenvoer – $ 56.49 per zak van 30 pond ($ 1,88-lb).
 • Beste graanvrij: NUTRO NATURAL CHOICE Volwassen droog hondenvoer – $ 75.98 per zak van 30 pond ($ 2,53-lb)

Notitie: De in dit artikel genoemde prijzen zijn per 7 juni .

Laten we erin duiken:

Inhoudsopgave weergeven

 • 1. Royal Canin Sensitive Skin Droog hondenvoer
 • 2. Diamond Naturals Huid &Jas Droog Hondenvoer
 • 3. Blue Buffalo Formula Droog hondenvoer
 • 4. Instinct Raw Boost Skin &Coat Health Grain Free Recept
 • 5. NUTRO NATURAL CHOICE Droog Hondenvoer voor volwassenen
 • 6. Royal Canin Droog Hondenvoer
 • 7. Hill’s Science Dieet Droog Hondenvoer
 • Wat zijn de feiten die u moet weten over hondenvoer voor Coat and Skin?
  • Wat zijn de voedingsmiddelen om te vermijden voor honden met vacht- en huidproblemen?

1. Royal Canin Sensitive Skin Droog hondenvoer

Deze formule van Royal Canin is speciaal geformuleerd voor de gezondheid van huid en vacht en biedt complete voeding voor uw hond. Het minimaliseert de risico’s van huidgevoeligheden en droge vachten.


Royal Canin Sensitive Skin Droog Hondenvoer

Zicht op Chewy

De maaltijd werd voor het eerst beschikbaar gesteld op 1 november 2017 en wint aan populariteit onder huisdierouders. Dit dieet heeft DHA en EPA voor cognitief welzijn en mobiliteit.

De eiwitten in deze maaltijd worden afgebroken tot aminozuren waardoor de vacht van je hond er schitterend uitziet. Eiwitten zijn ook geweldig voor cel-, weefsel- en spiergroei en -ontwikkeling.

De goed verteerbare eiwitten en kleinere brokgrootte bevorderen het kauwen en de spijsvertering voor minimale risico’s op buikklachten. Voor maximale voordelen, vul dit recept aan met natvoer. Dit verbetert ook de smaak om je kieskeurige eter te verrassen. Natvoer biedt ook voldoende water om de huid te hydrateren en de vacht glanzend te houden. Het toevoegen van nat voedsel helpt ook bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam, wat zich vertaalt in een gezonde vacht en huid.

De dagelijkse inname is gebaseerd op de activiteitsniveaus en het gewicht van uw hond. Honden met een gewicht van 11 pond hebben bijvoorbeeld een dagelijkse inname van 3/4 kopje nodig voor lage activiteit, 7/8 kopje voor matige activiteit en 1 kopje voor hoge activiteit. Een overgang van 5-7 dagen is perfect om de risico’s van buikklachten, allergieën en gevoeligheden te minimaliseren.

 • Eerste 5 ingrediënten: Brouwers Rijst, TarweGluten, Kippenvet, MaïsGlutenmeel, Havergrutten.
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 24% min, ruw vet 15% min, ruwe celstof 3,2% max.
 • Calorieën: 414 kcal/kop
 • Geschikt voor welke honden: Extra kleine, speelgoed- en kleine rassen.
 • Voederen: Optimale voedingshoeveelheden kunnen variëren, afhankelijk van het gewicht en het activiteitsniveau van uw hond.
 • Belangrijkste voordeel: Bevat optimale niveaus van omega 6 en 3 vetzuren voor de gezondheid van de vacht en de huid.
 • Prijs: $ 19.52 per zak van 3 pond ($ 6,51-lb)

2. Diamond Naturals Huid &Jas Droog Hondenvoer

Geef uw hond een glamoureuze uitstraling met Diamond Naturals Formula van Diamond Pet Foods, Inc. de eerste productiedatum is 29 januari 2018.

Diamond Naturals Huid &Jas Droog Hondenvoer

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

Het is de juiste selectie voor vacht en huid met optimale hoeveelheden omega 6 en 3 vetzuren. Chiazaden, wortels en pompoen zijn ook geweldig voor huidverzorging.

Vitamine E, zink en selenium zijn uitstekende antioxidanten om de huid te beschermen tegen ontstekingen en verdere infecties te voorkomen. Diamond Naturals Formula is het beste voor het hart van uw hond met hoge niveaus van taurine en L-carnitine. Bovendien is DHA belangrijk voor een betere focus, betere concentratie en gemakkelijker trainbaarheid.

Probiotica en prebiotica zijn verantwoordelijk voor de spijsvertering en de darmgezondheid, terwijl gezonde koolhydraten belangrijk zijn voor voldoende energie gedurende de dag. Uw gevoelige pup kan veilig genieten van dit recept omdat het vrij is van tarwe, maïs of kunstmatige toevoegingen.

Serveer op basis van gewicht en leeftijd. Als uw hond bijvoorbeeld 5 lbs weegt, heeft hij een dagelijkse inname van 1 kopje nodig op 2-4 maanden, 3/4 kopje op 4-8 maanden, 2/3 kopje op 8-12 maanden en 1/2 kopje tijdens de volwassenheid.

 • Eerste 5 ingrediënten: Zalm, Vismeel, Aardappelen, Linzen, Erwten.
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 25% min, ruw vet 14% min, ruwe celstof 5,5% max.
 • Calorieën: 408 kcal/kop.
 • Geschikt voor welke honden: Alle rassen.
 • Voederen: Optimale voerhoeveelheden kunnen variëren afhankelijk van de leeftijd en het gewicht van uw hond.
 • Belangrijkste voordeel: Zalm is het nummer één ingrediënt voor sterke spieren, botten en tanden.
 • Prijs: $ 41.02 per zak van 30 pond ($ 1,37-lb)

3. Blue Buffalo Formula Droog Hondenvoer

Wek de wolf in je hond met deze delicatesse van The Blue Buffalo Company.


Blue Buffalo Formula Droog Hondenvoer

Zicht op Chewy

De eerste productiedatum is 13 mei 2009. Deze maaltijd past bij huid- en vachtwelzijn met grote hoeveelheden omega 6- en 3-vetzuren uit lijnzaad en menhadenvismeel.

De premium eiwitniveaus ondersteunen spiermassa en het ideale lichaamsgewicht, terwijl het hoge vezelgehalte het beste is voor de spijsvertering. De maaltijd heeft nog veel meer voordelen. Calcium, fosfor en glucosamine ondersteunen de gezondheid van botten, tanden en gewrichten, terwijl gechelateerde mineralen maximale absorptie van essentiële voedingsstoffen voor het algehele welzijn bevorderen.

Krachtige antioxidanten beschermen honden tegen ontstekingen die huidproblemen veroorzaken. De maaltijd is verstoken van maïs, tarwe, soja of kunstmatige conserveermiddelen en daarom is het veilig voor uw gevoelige hond. Het recept maakt gebruik van volle granen voor hoogwaardige koolhydraten en vezels. Wortelen en zoete aardappelen zijn uitstekende bronnen van vitamine A voor een gladde huid en een beter gezichtsvermogen.

Het consumeren van deze formule verhoogt ook de gezondheid van het hart met taurine en L-carnitine. Bovendien vermindert het het ontlastingsvolume en de geur met yucca schidigera.

 • Eerste 5 ingrediënten: Witte vis, menhaden vismeel, bruine rijst, gerst, havermout.
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 22% min, ruw vet 14% min, ruwe celstof 5% max.
 • Calorieën: 377 kcal/kop.
 • Geschikt voor welke honden: Alle rassen.
 • Voederen: Optimale voedingshoeveelheden kunnen variëren afhankelijk van het lichaamsgewicht van uw hond.
 • Belangrijkste voordeel: Menhaden vismeel is het tweede ingrediënt in hoogwaardige omega 3-vetzuren om het uiterlijk van de vacht en de huid te verbeteren.
 • Prijs: $ 56,49 per zak van 30 pond ($ 1,88-lb)

4. Instinct Raw Boost Skin &Coat Health Grain Free Recept

Verras het instinct van je hond met Instinct Raw Formula van Nature’s Variety.


Instinct Raw Boost Skin &Coat Health Grain Free Recept

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

De initiële productiedatum is 1 april 2019. Dit recept is de perfecte keuze voor de gezondheid van vacht en huid, omdat het optimale hoeveelheden linolzuur, omega 6-vetzuren en omega 3-vetzuren bevat om uw hond een gladde huid en een glamoureuze vacht te geven. Ze verminderen ook jeuk en verharingsfrequenties.

Zink heeft ontstekingsremmende eigenschappen om de huid van uw hond te ondersteunen. Dit recept is rijk aan eiwitten en maakt gebruik van gevriesdroogde grondstoffen voor een stralende huid. De eiwitten bevorderen ook de spieren, terwijl vriesdrogen zelfs selectieve feeders verleidt. Menhaden vismeel, chiazaden en zalmolie zijn geweldige opties voor de gezondheid van de huid.

Probiotica en antioxidanten ondersteunen het spijsverterings- en immuunwelzijn, terwijl minimale verwerking ervoor zorgt dat essentiële voedingsstoffen behouden blijven. Het is veilig voor uw hond omdat het geen maïs, tarwe, soja, graan, aardappel of kunstmatige conserveermiddelen bevat.

Het gewicht van uw hond bepaalt de hoeveelheden die u moet serveren. Honden met een gewicht van 5-15 pond hebben bijvoorbeeld dagelijks 1/2 tot 1 kopje nodig voor gewichtsbehoud en 1/4 tot 1/2 kopje voor gewichtsverlies.

 • Eerste 5 ingrediënten: Kip, Menhaden Vismeel, Kippenmeel, Erwten, Tapioca.
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 32,5% min, ruw vet 20% min, ruwe celstof 4% max.
 • Calorieën: 529 kcal/kop.
 • Geschikt voor welke honden: Alle rassen.
 • Voederen: Optimale voedingshoeveelheden zijn afhankelijk van het feit of het voedsel voor gewichtsverlies of gewichtsbehoud is.
 • Belangrijkste voordeel: Hoge niveaus van vitamine C en E bevorderen de immuniteit en beschermen uw hond tegen vrije radicalen die ontstekingen veroorzaken.
 • Prijs: $ 79.99 per zak van 18 pond ($ 4,44-lb)

5. NUTRO NATURAL CHOICE Droog Hondenvoer voor volwassenen

Geef je hond de beste voeding met Nutro Natural Formula van Nutro.


NUTRO NATURAL CHOICE Volwassen Droog Hondenvoer

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

De eerste productiedatum is 2 februari 2015. Het is geweldig voor vachten en huid met de optimale hoeveelheden vitamine E en selenium. Dit zijn krachtige antioxidanten die samenwerken om oxidatieve schade en huidinfecties te voorkomen.

Hele lijnzaad- en chiazaden zijn geschikt voor vacht- en huidschoonheid en welzijn. Hertenmeel is rijk aan eiwitten en het is het nummer één ingrediënt om de spieren van uw hond van brandstof te voorzien en de gezondheid van de vacht te ondersteunen met aminozuren.

Het is vrij van GMO, tarwe, soja of maïs voor uw gevoelige hond. De natuurlijke voedingsvezel verhoogt het spijsverteringswelzijn en ondersteunt het ideale lichaamsgewicht. Deze maaltijd is geschikt voor honden vanaf een jaar en ouder. U moet echter geen honden met graanallergieën serveren, omdat het inclusief graan is.

Honden met een gewicht van 15 pond hebben een dagelijkse inname van 1 1/4 kopjes tot 1 1/3 kopjes nodig, terwijl degenen met een gewicht van 25 pond 1 1/4 tot 2 kopjes nodig hebben. Een geleidelijke overgangsperiode van 6 dagen bereidt het spijsverteringsstelsel van uw hond voor op minimale of geen maagproblemen.

 • Eerste 5 ingrediënten: Hertenmeel, volkoren bruine rijst, spliterwten, kippenmeel, volkoren sorghum.
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 22% min, ruw vet 14% min, ruwe celstof 3,5% max.
 • Calorieën: 320 kcal/kop.
 • Geschikt voor welke honden: Alle rassen.
 • Voederen: Optimale voedingshoeveelheden kunnen variëren, afhankelijk van de kilograad van uw hond.
 • Belangrijkste voordeel: Hoge niveaus van omega 6 en 3 vetzuren voor een betere huid en vacht welzijn.
 • Prijs: $ 75.98 per zak van 30 pond ($ 2,53-lb)

6. Royal Canin Droog Hondenvoer

Geef uw hond de koninklijke behandeling met deze smakelijke maaltijd van Royal Canin.


Royal Canin Droog Hondenvoer

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

De eerste productiedatum is 2 februari 2012. Het is gemaakt voor kleine honden met een gewicht tussen 9-22 pond. De brokjes zijn ontworpen om de snuiten van kleine honden aan te passen, het ophaalproces te vergemakkelijken en de spijsvertering te ondersteunen.

De maaltijd is zeer smakelijk om je kieskeurige eter aan te trekken en hem om meer te laten smeken. Het serveren van deze maaltijd geeft uw hond een gezond gewicht en bevordert het welzijn van het hart met L-carnitine. Bovendien biedt gedroogde gewone bietenpulp hoogwaardige vezels voor regelmatige stoelgang en behoud van een gezond gewicht. Vezels zorgen ervoor dat honden zich langer vol voelen, waardoor ze minder voedsel consumeren.

Kippenvet en visolie zijn het beste voor de gezondheid van vacht en huid. Ze bevorderen levendigheid en schittering voor een bewonderenswaardige uitstraling. Bovendien zijn vitamine C en E verantwoordelijk voor verbeterde immuniteit en verminderde gevallen van ontsteking.

De dagelijkse hoeveelheden variëren afhankelijk van het lichaamsgewicht en de activiteitsniveaus. Honden met een gewicht van 11 pond hebben bijvoorbeeld een dagelijkse inname van 7/8 kopjes nodig voor lage activiteit, 1 kopje voor matige eenctivity, en 1 1/8 kopjes voor hoge activiteit.

 • Eerste 5 ingrediënten: Maïs, kipbijproductmeel, brouwersrijst, bruine rijst, maïsglutenmeel.
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 25% min, ruw vet 14% min, ruwe celstof 3,4% max.
 • Calorieën: 359 kcal/kop.
 • Geschikt voor welke honden: Kleine, extra kleine en speelgoedrassen.
 • Voederen: Optimale voedingshoeveelheden kunnen variëren, afhankelijk van de activiteitsniveaus en het gewicht van uw hond.
 • Belangrijkste voordeel: EPA en DHA ondersteunen mobiliteit, cognitief welzijn en huidgezondheid.
 • Prijs: $ 47,49 per zak van 14 pond ($ 3,5 lb)

7. Hill’s Science Dieet Droog Hondenvoer

Hill’s Science recepten zijn wetenschappelijk geformuleerd voor maximale gezondheids- en voedingsvoordelen.


Hill's Science Dieet Droog Hondenvoer

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

Hill’s Pet Nutrition heeft het algehele welzijn van uw hond in gedachten. De eerste productiedatum is 30 september 2004 en is gemaakt om te helpen bij maaggevoeligheden en huidallergieën.

Dit recept bevat omega 6-vetzuren, vitamine C en vitamine E die samenwerken om de frequentie van verharing te minimaliseren, de huid te verzachten, de vacht op te helderen, het risico op ontstekingen te verminderen en uw hond te beschermen tegen infecties.

Het consumeren van deze formule bevordert de spijsvertering en het welzijn van de darm met prebiotische vezels. De maaltijd wordt aanbevolen door dierenartsen en is dus veilig voor uw hond. Bovendien gebruikt het natuurlijke ingrediënten om de risico’s op allergieën en gevoeligheden te verlagen. De hoge verteerbaarheid bevordert de spijsvertering en zorgt voor maximale opname van essentiële voedingsstoffen voor het algehele welzijn.

Honden met een gewicht van 5 pond hebben een dagelijkse inname van 1/2 kopje nodig. Voor gewichten variërend van 10-120 pond varieert de dagelijkse inname van 7/8 kopjes tot 5 2/3 kopjes. Een geleidelijke overgang van 7 dagen helpt spijsverteringsproblemen te voorkomen. Verhoog het nieuwe voer geleidelijk terwijl u het oude voedsel vermindert totdat uw hond volledig overgaat.

 • Eerste 5 ingrediënten: Kip, Kippenmeel, Gele Erwten, Gebarsten geparelde gerst, Bruine Rijst.
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 20% min, ruw vet 13% min, ruwe celstof 4% max.
 • Calorieën: 394 kcal/kop.
 • Geschikt voor welke honden: Alle rassen.
 • Voederen: Optimale voedingshoeveelheden kunnen variëren afhankelijk van het gewicht van uw hond.
 • Belangrijkste voordeel: Kip is het nummer één ingrediënt voor een gespierde look en een stevige huid.
 • Prijs: $ 68,99 per zak van 30 pond ($ 2,29-lb)

Wat zijn de feiten die u moet weten over hondenvoer voor Coat and Skin?

Hondenvoer voor vacht en huid zijn diegene die een positieve invloed hebben op de vacht en huid van uw hond. Ze verlagen de risico’s op jeuk, dofheid en ruwe vachten voor een glanzende vacht en een zachte huid. Hier zijn andere belangrijke overwegingen over hondenvoer voor vacht en huid:

 • Eiwitten ondersteunen de gezondheid van de spieren voor een stevige en sterke huid. Eiwitten geven je hond een heldere vacht. Echte en herkenbare eiwitbronnen zijn de beste. Niet-identificeerbaar vlees kan afkomstig zijn van zieke of dode dieren. Zalm is geweldig voor de huid en het hebben van een van de belangrijkste ingrediënten verhoogt de gezondheid van de huid en vacht. Vlees en vleesmaaltijden zijn uitstekende bronnen van eiwitten.
 • Vetten zijn van cruciaal belang in voedingsmiddelen voor vacht en huid. Vetten zijn bronnen van omega-vetzuren die cruciaal zijn voor de gezondheid van huid en vacht. Gezonde vetbronnen zijn zalmolie en kippenvet. Koolzaadolie en lijnzaad. Omega-6 en 3 vetzuren ondersteunen de gezondheid van de vacht en de huid en verlagen de frequentie van verharing. Daarnaast zorgen vetten voor energie en bevorderen ze de smaak.
 • De juiste vitamines stimuleren de vacht en de gezondheid van de huid. De beste vitamines voor vacht en huid zijn A, C, D, E en K. Deze vitamines werken samen om je hond een schitterende vacht en een mooie huid te geven. Wortelen, pompoen, chiazaden en zoete aardappelen zijn krachtige bronnen van essentiële vitamines die het welzijn van de vacht en de huid stimuleren.
 • Mineralen zijn ook cruciaal voor vacht en huid. Zink is belangrijk voor de afbraak van vetten en eiwitten, terwijl koper de pigmentatie van de huid en het welzijn van het weefsel ondersteunt.

Wat zijn de beste hondenvoeding voor vacht en huid volgens hondenmaten?

Het beste hondenvoer voor vacht en huid voor kleine honden

 • Blue Buffalo Small Breed Life Protection Volwassen Droogvoer: Dit recept is rijk aan omega 6 en 3 vetzuren en heeft krachtige antioxidanten om de risico’s op ontstekingen en chronische ziekten te verlagen. Gechelateerde mineralen stimuleren de opname van voedingsstoffen voor een maximale gezondheid.

Het beste hondenvoer voor vacht en huid voor middelgrote en grote honden

 • American Journey Groot Ras Droogvoer: Laat uw hond genieten van zijn levensreis met deze pittige maaltijd. De hoge niveaus van omega’s zijn essentieel voor vacht en huid. Bovendien ondersteunen antioxidanten de immuniteit voor een gelukkig leven.

Wat zijn de beste hondenvoeding voor Coat and Skin met verschillende ingrediënten?

Het beste hondenvoer met wortels voor vacht en huid

 • The Honest Kitchen Kalkoen, Quinoa, Wortelen, &broccoli natvoerWortelen zijn krachtige bronnen van bètacaroteen dat wordt omgezet in vitamine A om de gezondheid van huid en vacht te ondersteunen. Het hoge vochtgehalte hydrateert de huid en vacht van uw hond.

Het beste hondenvoer met pompoen voor vacht en huid

 • Purina Beyond Natuurlijke Zalm, Ei, &Pompoen Formule Droogvoer: Zalm is het eerste ingrediënt dat het welzijn van de huid en de vacht ondersteunt. Linolzuur, omega 6-vetzuren en omega 3-vetzuren mengen zich ook om de gezondheid van huid en vacht te verbeteren.

Wat zijn de andere hondenvoeding voor verschillende gezondheidsproblemen die vergelijkbaar zijn met Coat and Skin?

Het beste hondenvoer voor allergieën

 • Wellness Simple Limited Ingredient Graanvrij droogvoer: Geef uw hond eenvoudige maar complete voeding met deze delicatesse. Het is gemaakt met minder ingrediënten om de risico’s op allergieën te verlagen. Bovendien maakt het gebruik van een enkele eiwitbron.

Het beste hondenvoer voor gevoelige buik

 • Diamond Care Volwassen Formule Gevoelige Maag Droogvoer: Deze maaltijd is speciaal samengesteld voor honden met maaggevoeligheden. Het maakt gebruik van een enkele bron van licht verteerbare eiwitten en heeft goed verteerbare probiotica voor een soepele spijsvertering en darmwelzijn.

Wat zijn de voedingsmiddelen om te vermijden voor honden met vacht- en huidproblemen?

Dieet is de sleutel voor honden met vacht- en huidproblemen. De juiste selectie minimaliseert de risico’s op huid- en vachtproblemen. Hier zijn de voedingsmiddelen die u moet vermijden voor honden met vacht- en huidproblemen:

 • Gluten: Gluten is het meest voorkomende allergeen en honden met huid- en vachtproblemen moeten dit vermijden. Veel voorkomende tekenen van glutenallergie zijn gewichtsverlies, frequente jeuk, slechte vachtconditie, braken en diarree.
 • Eieren: Eigeelallergie treedt op wanneer het immuunsysteem reageert op eiwitten. Eieren zijn niet veilig voor honden met vacht- en huidproblemen. De symptomen van ei-allergie zijn jeukende en ontstoken huid, kale plekken, hoesten, gezicht wrijven, overmatig likken, slechte groei, gas, oorproblemen en piepende ademhaling.
 • Soja: Soja-eiwit is een erkend allergeen bij honden. Vermijd het bij honden met vacht- en huidproblemen, omdat het het probleem escaleert. Veel voorkomende symptomen van soja-allergie zijn gehoorganginfecties, obsessief likken dat leidt tot haaruitval, zelftrauma, diarree en braken, en de ontsteking van de oogleden.
 • Zuivelfabriek: Honden kunnen allergisch zijn voor lactose in melk. Dit leidt tot gastro-intestinale problemen die worden gekenmerkt door diarree en braken.
 • Tarwe: Honden met huid- en vachtproblemen mogen geen tarwe consumeren, omdat dit het erger maakt. Tarweallergie wordt gekenmerkt door doffe vachten en een rode schilferige huid.
0/5

(0 Beoordelingen)