Vind een dierenarts aan huis

Veel honden beginnen al te trillen van angst voordat ze überhaupt de voordeur van de dierenarts zijn gepasseerd. Ook katten moeten vaak met enig geweld in een vervoerbox worden gestopt. Naar de dierenarts gaan betekent voor veel dieren een hoop stress, zelfs wanneer dit onnodig is omdat er bijvoorbeeld alleen een checkup wordt gedaan. Om de stress van het vangen, reizen en het wachten in de wachtkamer, vaak tussen andere onrustige dieren, te voorkomen zijn er steeds meer dierenartsen aan huis in opkomst. Ook voor de eigenaar zelf heeft een dierenarts aan huis zo zijn voordelen. Het is ideaal voor mensen met meerdere dieren, een drukke baan of een druk gezinsleven, ouderen of mensen die minder mobiel zijn.

In het onderstaande overzicht vind je dierenartsen die aan huis komen voor vaccinaties, chippen, een check-up, nagels knippen, bloedafname, huid- en oorproblemen, euthanasie en meer. In de meeste gevallen wordt er korting gegeven voor klanten met meer dan 1 dier.

Noord Holland

Thuisdierendokter.nl

Deze mobiele dierenarts service komt op afspraak bij u thuis om de benodigde medische zorg te verrichten voor uw huisdier. Bij de thuisdierendokter kunt u ook terecht voor allerlei dierenzorg producten van speciale voeding tot allerlei middelen tegen wormen, vlooien en andere ongemakken. De thuisdierendokter heeft recent een ambulance als mobiele dierenarts poli toegevoegd, daarom kunnen ze naast consulten, vaccineren, chippen nu ook operaties uitvoeren van sterilisatie tot uitgebreide gebitssanering. 

Thuisdierendokter.nl is actief in de regio Alkmaar, Castricum, hoorn, Amsterdam, Haarlem en Zaandam.

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: €25,50
Vaccinatie + consult 1e dier: €46,00
Voorrijkosten: €15,50 t/m €20,50

Dierenartsaanhuisservice.nl

De Dierenarts aan Huis Service is een mobiele dierenartsservice voor medische behandeling van uw huisdier bij u thuis. Zij richten zich vooral op consult en behandeling van gezelschapsdieren, doen bloedonderzoek, vaccineren, chippen, verzorgen euthanasie en leveren voeding, anti-parasitaire middelen en medicijnen. Bij alle (vaccinatie)consulten wordt een uitgebreid lichamelijk onderzoek uitgevoerd inclusief inspectie van het gebit en het beluisteren van hart en longen. Hiervan laten zij een verslag bij u achter, waarin ook medisch advies en informatie over toegediende medicijnen is opgenomen. U kunt met pin betalen.

Dierenartsaanhuisservice.nl is actief in de regio Amsterdam, Haarlem en Zaandam.

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: €34,50
Vaccinatie + consult 1e dier: €49,50
Voorrijkosten: €16.50 in de hele regio, bij het 1e consult met 10% kennismakingskorting

Zuid Holland

Dierenartsaanhuis.nl

Deze dierenarts komt bij u thuis voor de jaarlijkse vaccinatie, check-up of voor het chippen. U betaalt geen voorrijkosten. De kliniek betreft een unieke combinatie, en de eerste in Rotterdam: een dierenkliniek binnen een Dobey Dierenspeciaalzaak, gevestigd aan de Wolphaertsbocht.

Dierenarts-aan-huis is actief in de regio Rotterdam, waaronder ook Barendrecht, Vlaardingen, Capelle a/d Ijssel, Schiedam, Rhoon en Poortugaal.

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: prijzen staan niet op website
Vaccinatie + consult 1e dier: prijzen staan niet op website
Voorrijkosten: geen

Mobieledierenarts.nl

De dierenarts van mobieledierenarts.nl is drs. O.M. Hepp. Deze jonge, enthousiaste dierenarts is afgestudeerd in de richting gezelschapsdieren. Naast dat ze bij u thuis komt voor de zorg van uw huisdier kunt bij haar ook terecht voor een online consult.

Mobieledierenarts.nl is actief in de regio Den Haag.

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: €60,00
Vaccinatie 1e dier: Prijs staat niet op website
Voorrijkosten: Prijs staat niet op website

Dierenarts Anne

Dierenarts Anne is een dierenarts aan huis service in omgeving Zoetermeer. Houdt uw huisdier niet van reizen, heeft u geen vervoer of bent u slecht ter been? Wat uw reden ook is, dierenarts Anne komt graag bij u thuis. Wij behandelen uw huisdier zoveel mogelijk thuis, maar u kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld (laparoscopisch) steriliseren, castreren, echografie en röntgenfoto’s.

Mobieledierenarts.nl is actief in de regio Zoetermeer (Zoetermeer, Benthuizen, Pijnacker, Leidschenveen, Stompwijk.)

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: €30,00
Vaccinatie 1e dier + consult: €40,00
Voorrijkosten: €15,00

Dierenziekenhuis.nl

Dierenziekenhuis ROtterdam heeft nu ook een dierenarts aan huis. Met hun bus rijdt een van de dierenartsen door Rotterdam e.o. bij u thuis of bij u op de zaak diergeenskundige zorg op niveau te verlenen

Dierenziekenhuis.nl is actief in de regio Rotterdam en omgeving

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: Niet bekend
Vaccinatie 1e dier + consult: niet bekend
Voorrijkosten: €17,50

Utrecht

Dierenartsbijuthuis.nl

Dierenarts Josien Deenik komt bij u thuis voor uw katten, honden, konijnen en knaagdieren. Voor vaccinaties, chippen en nagels knippen, maar ook als uw huisdier ziek is. Met haar tien jaar ervaring is uw huisdier bij Josien in vertrouwde en vakkundige handen.

Dierenartsbijuthuis.nl is actief in de regio Utrecht

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: €49,50
Vaccinatie 1e dier (Hierbij komen nog de kosten voor het consult): €21,00
Voorrijkosten: geen

Mobieledierenartsutrecht.nl

De mobiele dierenarts in Utrecht voor zorg op maat aan huis. De dierenartsen zijn ervaren in alle voorkomende problemen bij huisdieren en zullen altijd de beste zorg betrachten voor uw huisdier. Sinds kort hebben ze een kliniek in De Meern geopend. Zodoende kunt u ook naar hun toekomen als het niet mogelijk is om de klachten te behandelen vanuit thuis.

Mobieledierenartsutrecht.nl is actief in de regio Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, De Meern, Leidsche Rijn, Maarssen

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: vanaf €29.50
Vaccinatie 1e dier (Hierbij komen nog de kosten voor het consult): €21,00
Voorrijkosten: geen

Jouwdierenartsaanhuis.nl

JouwDierenartsAanHuis is een mobiele dierenartsenservice. Heeft u een huisdier? Dan komt de dierenarts graag bij u langs voor een gezondheidscontrole, vaccinatie, chip & registratie of consult. Wij doen ons uiterste best om u en uw huisdier op een geduldige manier gemakkelijk thuis te helpen. Wij bieden u flexibele bezoektijden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook 's avonds of in het weekend geholpen worden.

Jouwdierenartsaanhuis.nl is actief in de regio Utrecht, Amersfoort, Ede, Hilversum, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein en Woerden.

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: vanaf €34.50
Vaccinatie 1e dier (inclusief consult): €43.50
Voorrijkosten: €15,00 (eerste bezoek gratis!)

Noord-Brabant

Thuisdierenarts.com

De thuisdierenarts, Anja Voets, biedt u een extra service door bij u thuis uw huisdier oa te vaccineren. Dit scheelt u tijd en uw huisdier een hoop stress. Deze service is voor uw huisdieren zoals uw hond, kat en konijn. U kunt bij hun terecht voor verschillende zaken zoals: vaccinaties, chippen, kleine handelingen zoals nagels knippen, advies over uw huisdier of voeding, medicatie tegen vlooien, wormen en teken, voeding. 

Huisdierenarts.com is actief in de regio Rosmalen, Den Bosch, Oss, Vucht en meer.

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: €25,00
Vaccinatie + consult 1e dier: €45,00
Voorrijkosten: €5,00 t/m €15,00

Dierenarts-aanhuis.nl (Koedambulant)

Marleen Koedam, de dierenarts achter Koedambulant woont in Maashees en heeft ruim twaalf jaar ervaring als gezelschapsdierenarts. "Koedambulant" beschikt niet over een eigen praktijkruimte. Voor de consulten en alle niet spoed vereisende problemen zal de dierenarts naar u toekomen met alle benodigdheden.

Dierenarts-aanhuis.nl is actief in de regio Boxmeer en Venray.

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: vanaf €19,00
Vaccinatie + consult 1e dier: €45,00
Voorrijkosten: €0,00 t/m €17,50

Dierenartsopvisite.nl

Dierenarts Marly van Kessel komt bij u thuis om uw huisdier te onderzoeken en behandelen. Zo wordt er tijdens elk consult een volledig algemeen klinisch onderzoek uitgevoerd waar onder andere de lymfeklieren, de pols, de longen en het hart worden gecontroleerd. U kunt uiteraard ook uw dier laten vaccineren en chippen.

Dierenartsopvisite.nl is actief in de regio Cranendonck, Eindhoven, Weert, en Roermond.

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: €25,00
Vaccinatie + consult 1e dier: €40,00
Voorrijkosten: €0,00 t/m 17,50

Flevoland

dierenartsenpraktijkelburg.nl

Dierenartsenpraktijk Elburg heeft sinds April 2012 ook een dierenarts aan huis. Elke woensdag rijdt de dierenarts vanuit Dronten huisvisites. Voor slechts 10 euro bovenop het normale tarief komt de dierenarts bij u thuis voor o.a. vaccinaties, chippen, controles, oor/oogklachten en euthanasie.

Huisdierenarts.com is actief in de regio Dronten en Swifterbant.

Prijsindicatie (Zie website voor meer tarieven)
Los consult 1e dier: prijzen staan niet op website
Vaccinatie + consult 1e dier: prijzen staan niet op website
Voorrijkosten: geen

Gerelateerde artikelen:


lle feiten op een rij: honden en warm weer
Gapende honden
Dierenverzekeringen Vergelijken
Lichaamstaal van honden in beeld