De beste Iphone apps voor honden (baasjes)

Mensen met een iPhone of ipad en een hond kunnen hier hun hart ophalen. Dit zijn alvast de leukste apps!

Off Leash
Een hond vindt het leuk om los te lopen, maar dit mag niet altijd. Deze app geeft plaatsen aan waar dit wel mag en leidt jou er ook naartoe. Zodoende kun je jouw hond lekker loslaten. 

Cesar Says
Deze app biedt jou de kennis van Milan's school en maakt het bekende 'tsst' geluid, wanneer je de iPhone schudt. 


Dog First Aid
Raadpleeg je telefoon indien je hond zich niet goed voelt. Zoek uit wat er met je hond aan de hand is, voordat je bij de dierenarts bent gearriveerd. Erg handig!

Dog Tricks – Best of 101 Dog Tricks 
Leer je hond allerlei kunstjes met behulp van deze app. Het geeft direct tekst en uitleg hoe je jouw hond nieuwe trucjes leert. 

Good dog Training clicker
Dog Clicker is een trainingsprogramma voor honden. Honden reageren op klikgeluiden met verschillend aangeleerd gedrag. Ongewenst gedrag wordt verminderd, gewenst versterkt.

Dog-A-Log
Kom alles te weten over alle soorten hondenrassen. Leuke informatieve app.

Dog Teaser Sound Box 
Gemaakt om lol hebben met je hond en om hem een beetje te pesten met allerlei geluiden. In totaal heeft de app 20 geluiden van bijvoorbeeld honden, katten, vogels, bellen, piepjes, sirenes, enz.


iSqueek 
Altijd een piep speeltje bij de hond om de aandacht van je hond te trekken! De app heeft een keuze uit 18 verschillende piep speeltjes, elk met een eigen geluid. Sta wel klaar met lekker snoepjes voor je hond als hij reageert aangezien hij geen echt speeltje als beloning krijgt!

Fail Dogs
Het is altijd leuk om even te ontspannen door naar grappige filmpjes te kijken. Deze applicatie verzamelt allerlei grappige filmpjes van honden. De ultieme app om na een lange wandeling even te genieten van wat ontspannende video's. Zie het maar als een leuke en handige lijst voor hondenbezitters, die je op sommige momenten kunt gebruiken.

Gerelateerde artikelen:

De beste Hondenboeken die elk baasje moet hebben!
Shoppen voor de hond - De beste webwinkels
De Beste Hondenfilms
De 'schiet je hond' riem