Gratis adverteren en linkvermelding in ruil voor artikelen!

Op de site van 'De Uitgelaten Hond' kunnen hondenliefhebbers hun hart ophalen met de leukste weetjes, artikelen, nieuwtjes, video's, hondenvoer vergelijkingen en veel meer over honden! Het doel is om deze site zo compleet mogelijk te maken en over elk mogelijk onderwerp informatie te verschaffen. Wij zoeken meer experts en liefhebbers die hier aan mee willen werken.

Wij nodigen daarom beheerders van honden websites uit om een of meerdere artikelen te schrijven met betrekking tot de content op hun eigen site. Uw artikel wordt vervolgens op de site geplaatst met onderaan een duidelijke omschrijving van uw website en uiteraard een link (zonder no-follow). Op deze wijze kunnen wij meer content verzamelen en u meer bezoekers en naamsbekendheid. Linkbuilding heeft een zeer krachtige werking op de SEO van uw website, vooral als links geplaatst worden op relevante sites. Wij zijn daarom van mening dat dit een voordeel zal zijn voor ons beide. Wij doen dit liever dan “linkruilen” omdat bezoekers vaak niet geïnteresseerd zijn in een lijstje vol links. Een relevante link in een artikel is veel nuttiger voor de bezoeker. De Uitgelaten Hond is een relatief nieuwe site maar de bezoekers aantallen groeien met de dag. Uw artikel zal daarom met de tijd steeds meer bezoekers aantrekken.

Als uw hier aan mee wil werken (eenmalig is natuurlijk prima) is het van belang dat de inhoud van het artikel interessant is voor een breed publiek en uiteraard hond gerelateerd. In het artikel zelf kunt u geen reclame maken voor uw bedrijf of website. Dit kan onderaan het artikel. Verzin daarom een pakkende korte tekst voor bij de link om de bezoeker te verleiden door te klikken naar uw site. U kunt het zelf geschreven artikel mailen naar info@uitgelatenhond.nl, t.a.v Merel Schoneveld. Eenmaal goed gekeurd door ons zullen we het artikel plaatsen in combinatie met een passende professionele foto (deze worden aangeschaft via een stockfoto site). U kunt zelf ook foto's meesturen zolang deze van professionele kwaliteit zijn. Artikelen dienen minimaal 160 woorden te bevatten. Er zijn inmiddels al een heleboel artikelen geschreven, controleer daarom eerst of het onderwerp niet al is behandeld (een vergelijkbaar onderwerp mag wel). U kunt bijvoorbeeld iets schrijven over probleem gedrag, gezondheid, honden producten of iets over een bepaald ras. Alles is welkom! Artikelen worden ook bekend gemaakt op onze twitter en facebook pagina. Wij zien uw teksten graag tegenmoet.

Zomaar een paar ideeën ter inspiratie:

  • Een interview met een dierenarts, honden gedragsdeskundige of instructeur (over uzelf of een ander)
  • Top 10 lijstjes met uitleg
  • Schrijvers van hondenboeken kunnen fragmenten uit hun boek plaatsen
  • “een dag uit het leven van een....” (bijv. eigenaren van hondenpensions, hondenscholen, dierenasiels of trimsalons)
  • Rasverenigingen en websites over een bepaald ras kunnen een stuk schrijven over het ras
  • Webshops met honden producten kunnen een artikel schrijven over een gezondheidsprobleem met link naar een medicijn en of hulpmiddel of over de meest onverwoestbare speeltjes
  • Dierenarts praktijken kunnen informatie schrijven over ziektes, operaties en andere gezondheid kwaaltjes met link naar de praktijk
  • Wees creatief!