Teddybeer Hondenrassen – 19 schattige pluizige puppy’s

teddybeer hondenrassen - pomerans

Teddybeer hondenrassen zijn klein, pluizig en lijken op pluche. Ze hebben de zachte vacht, knoopneuzen, knuffelige lichamen, vriendelijke ogen en een zielvolle uitdrukking van uw favoriete knuffel. Teddybeerhonden zijn nu trending vanwege hun schattige eigenschappen, schattige uiterlijk en aanhankelijke, trouwe persoonlijkheden. Ze zijn geweldige therapiehonden, huisdieren voor kinderen en metgezellen voor oudere volwassenen. Maar deze speelse pluche pups zijn nog steeds actieve, levendige honden die verzorging, training, beweging en veel aandacht nodig hebben. Zuchons, Poochons, Maltipoos en Pomeranians staan bij sommige eigenaren allemaal bekend als teddybeerhonden, maar er zijn er nog veel meer. Vandaag bekijken we de top teddybeerhondenrassen met foto’s, en wat je kunt verwachten als je er een als huisdier mee naar huis neemt.

Inhoud

Vandaag maken we kennis met de teddybeer hondenrassen! We geven je een overzicht van de meest populaire teddybeerpups, en helpen je te beslissen welke teddybeer de perfecte hond voor jouw gezin zou zijn.


Wat is een teddybeer hond?

Er zijn verschillende teddybeerhonden. Zowel zuiver als gemengd in hun afstamming. De teddybeer pup dankt zijn naam aan hun teddy-achtige trekken. Ze hebben knoopneuzen en ogen en een zachte, pluizige vacht. Het is belangrijk om te onthouden dat de teddybeer hondenrassen er misschien uitzien als speelgoed, maar het zijn nog steeds honden. Laat je niet verleiden om ze daadwerkelijk als teddyberen te behandelen. Hoe zacht en knuffelig ze ook mogen zijn!

Teddybeer Hondenrassen

De meest populaire soorten honden die op teddyberen lijken zijn onder andere:

 • Zuchon
 • Pomerans
 • Poochon
 • Shih Poo
 • Mini Goldendoodle
 • Maltipoo
 • Morkie
 • Schnoodle
 • Cavapoo
 • Malshi
 • Cairnoodle
 • Cockapoo
 • Westipoo
 • Pomapoo
 • Yorkipoo
 • Pomchi
 • Peekapoo
 • Cavachon

Zuchon Teddybeer Hond

zuchon teddybeer hond

Een Zuchon teddybeer hond, ook bekend als de Shihchon is een kruising tussen een Bichon Frise en de teddybeerachtige Shih Tzu. Het is een vrij kleine hond. De meeste wegen tussen de 12 en 14 pond, en worden 12 centimeter groot. Ze worden tot 15 jaar oud. Dus net als elke andere hond zijn ze een lange verbintenis!

De teddybeer Bichon Shih Tzu zijn meestal speelse, liefdevolle, actieve honden. Ze kunnen een geweldig gezinshuisdier zijn als ze goed getraind en gesocialiseerd zijn. Ze zijn vooral goed als gezinshuisdier in huizen waar overdag iemand aanwezig is. Dit is een hond die van aandacht houdt. Hij houdt er niet van om lange tijd alleen gelaten te worden.

Alle hybride rassen zijn kwetsbaar voor de gezondheidsproblemen van hun ouderrassen. Gezondheidsproblemen voor de Zuchon omvatten heupdysplasie, doofheid, leverziekte en epilepsie. Als u voor de Zuchon kiest, zorg er dan voor dat u alle gezondheidsproblemen kent waar hij vatbaar voor is. En houd zijn gezondheid op peil met regelmatige controles bij de dierenarts.

Pomerans Teddybeer Hond

pomerans puppies

Teddybeer Pomeranians zijn geliefd om hun dikke, pluizige vachten, gekrulde staarten, kleine oren en teddybeerachtige gezichten. Deze teddyhond stamt af van de Spitz hondenfamilie. Hij werd erkend door de Amerikaanse Kennel Club in 1900. Teddybeer Pomeriaan pups zijn nieuwsgierige, speelse, zelfverzekerde honden, maar kunnen verlegen en voorzichtig zijn rond vreemden en andere honden als ze niet van jongs af aan gesocialiseerd worden.

Pomeranians zijn ook klein. Maar ze vereisen dagelijkse beweging en tenminste twee keer per week verzorging. Deze honden kunnen gevoelig zijn voor bepaalde problemen, waaronder patellaire luxatie (knieontwrichting), schouderluxatie, progressieve retina atrofie (een degeneratieve aandoening die blindheid veroorzaakt), en entropion (abnormaal ooglid), onder andere.

Teacup Pomeriaan Teddybeer Hond

Een populaire mini teddybeer hond is de teacup pomerans. Teacup puppies wegen over het algemeen minder dan 5 pond en zijn geliefd om hun kleine, schattige gestalte. Kleine teacup teddybeer hond Pomeranians zijn zelfs kleiner en pluiziger dan normale Pomeranians! Teacup puppies zijn echter niet altijd de beste keuze voor een huisdier. Ze zijn namelijk kwetsbaar voor meerdere gezondheidsproblemen.

Poochon Teddy Beer Hond

kleine poedel mixen

De Poochon is een kruising tussen een Poedel en een Bichon Frise. Deze knuffelhond wordt tot 15 jaar oud, en is relatief klein. Ze zijn gemakkelijk te trainen, en hoewel ze niet veel verharen, moeten ze regelmatig worden geborsteld.

Poochons zijn zeer intelligente honden, en houden van socialiseren. Maar ze kunnen last hebben van verlatingsangst als ze te lang alleen gelaten worden, dus zijn ze geen goede keuze als u veel tijd van huis bent. Ze zijn ook goed met oudere kinderen. Hoewel hun neiging om onstuimig te zijn tijdens het spelen kan betekenen dat ze niet zo geschikt zijn voor gezinnen met jongere kinderen.

Deze teddybeerhond heeft dagelijks beweging en mentale stimulatie nodig om ze gezond en gelukkig te houden. Ze kunnen ook gevoelig zijn voor gezondheidsziekten zoals Progressieve Retinale Atrofie, heupdysplasie, patella luxatie en meer. Hoewel, zoals bij elke teddybeerhond, deze problemen minder waarschijnlijk zijn als je een eerste generatie hybride hebt.

Shih Poo Teddybeer Hond

teddybeer hond

Teddybeer Shih Poos zijn een kruising tussen een Shih Tzu en een Poedel (meestal ofwel een dwergpoedel ofwel een speelgoedpoedel). Net als de andere teddybeerhonden die we hebben bekeken, is de Shih-poo een intelligente, gemakkelijk te trainen hond, die niet graag alleen is en veel verzorging nodig heeft. Ze hebben dagelijks beweging nodig. Maar hun verzorgingsbehoeften hangen af van het soort vacht dat ze erven!

Shih-poos zijn er in verschillende kleuren, waaronder zwart, bruin, crème, rood, sable en wit! Deze kruising erft de leuke, aanhankelijke persoonlijkheid van de Shih-Tzu en de intelligentie van de Poedel! Het is belangrijk om vroeg te beginnen met het trainen en socialiseren van deze honden, zodat ze gelukkig en zelfverzekerd zijn als ze een volwassen teddybeerhond zijn.

U moet voorzichtig zijn met Shih-poos rond kleinere dieren en jonge kinderen, omdat ze onstuimig kunnen zijn tijdens het spelen. Shih-poos kunnen tot 15 jaar oud worden. Maar ze kunnen problemen erven van hun ouders, zoals ademhalingsproblemen, oogproblemen, netvliesatrofie, oorproblemen, epilepsie, en meer.

Miniatuur Goldendoodle Teddybeer Hond

goldendoodle teddybeer hond

Als je op zoek bent naar een grote teddybeer hond, dan vind je de Goldendoodle misschien wel leuk! Dit is een kruising tussen een Golden Retriever en een Dwergpoedel. Dit zijn geweldige keuzes voor familie huisdieren. Het zijn liefdevolle, zelfverzekerde en trouwe honden die gemakkelijk te trainen zijn, dankzij hun hoge intelligentie en hun van nature sociale persoonlijkheid! Door hun loyaliteit kunnen ze echter verlatingsangst krijgen als ze te lang alleen gelaten worden.

Net als andere hybriden met poedels, zullen hun verzorgingsbehoeften afhangen van het type vacht dat ze erven. Deze vacht kan verschillende kleuren hebben, van zwart, grijs of rood tot goudkleurig, chocolade of crème! Miniatuur Goldendoodles vereisen veel beweging, dus zijn ze niet geschikt voor het leven in kleine, krappe appartementen waar ze niet kunnen rondrennen. Gek genoeg is dit ondanks de naam een van de meest voorkomende zwarte teddybeer hondenrassen.

Dit populaire ras leeft meestal tussen de 10 en 15 jaar als het gezond is. Maar ze kunnen wat gezondheidsproblemen krijgen, vooral als ze geen eerste generatie hybride zijn. Ze kunnen last krijgen van heup- of elleboogdysplasie, patella luxatie, oorontstekingen, allergieën en meer. De Golden Retriever is helaas zeer vatbaar voor kanker. Daarom zult u een pup willen vinden van een ouder zonder familiegeschiedenis hiervan.

Maltipoo Teddybeer Hond

maltipoo puppy

Maltipoo teddybeer hondenrassen zijn een kruising tussen de Maltezer en de Poedel. Dit zijn de meest voorkomende teddybeer Maltese mix. Ze zijn vrij klein, meestal worden ze tot 14 centimeter hoog aan de schoft. Het zijn ongelooflijk liefdevolle en intelligente honden, die goed reageren op training en passen bij gezinnen die veel tijd kunnen besteden aan de verzorging ervan.

Zoals de meeste teddybeer hondenrassen die we hebben bekeken, vormt de Maltipoo een sterke band met de mens. Maar dit kan leiden tot verlatingsangst en kan ze depressief maken. Ze hebben baat bij dagelijkse beweging en regelmatige verzorging. Vooral als ze een krullende poedelvacht erven. Als u op zoek bent naar een witte teddybeer hond, is dit waarschijnlijk uw beste gok.

Maltipoos kunnen kwetsbaar zijn voor de gezondheidsproblemen van Maltezer- en Poedelrassen. Een paar daarvan zijn: huidproblemen, patella luxatie, progressieve retinale atrofie, epilepsie enzovoort. Deze rassen zijn een goede keuze, en kunnen tot 13 jaar oud worden als ze gezond zijn.

Morkie Teddybeer Hond

morkie - maltezer yorkie mix

Morkies zijn een kruising van Maltese en Yorkshire Terrier rassen en zijn een geweldige keuze als je een mini teddybeer hond wilt! Dit is een aanhankelijke, sociale kruising, die graag met mensen speelt. Daardoor zijn ze perfect voor gezinnen die veel tijd met hun huisdier kunnen doorbrengen. Omdat ze zo klein zijn, kunnen Morky’s gemakkelijk gewond raken. Ze moeten dus goed verzorgd worden, en zijn misschien beter geschikt voor gezinnen zonder kleine kinderen.

Hun gestalte betekent ook dat ze niet zoveel beweging nodig hebben als andere teddybeerhonden. Ze kunnen geschikt zijn voor mensen die thuis niet zoveel ruimte hebben, zolang ze maar een dagelijkse wandeling krijgen! Morky’s kunnen behoorlijk koppig zijn, dus ze hebben veel geduld nodig bij de training! Hoewel Morkies speels en vrolijk zijn, kunnen ze de neiging hebben om te blaffen, vooral als ze alleen gelaten worden.

De gezondheidsproblemen waar deze teddybeerhond mee te maken kan krijgen zijn onder andere problemen met ogen en oren. Evenals patella luxatie en hypoglycemie (lage bloedsuikerspiegel). Hun kleine mond kan soms ook leiden tot gebitsproblemen en tandvleesproblemen. U moet dus zeker hun tanden poetsen. Een gezonde Morkie kan tot 13 jaar oud worden, waardoor ze een geweldig gezinshuisdier zijn!

Schnoodle Teddybeer Hond

schnoodle

De teddybeer Schnoodle is een kruising tussen een Schnauzer en een Poedel. Hun grootte varieert afhankelijk van het gebruikte type poedel. U kunt een kleinere volgroeide Schnoodle krijgen die tot 30 cm schofthoogte meet, of een grotere, die tot twee keer zo hoog is!

Hun vachtkleur hangt af van wat ze van hun ouders erven, evenals de lengte en krul van hun vacht! Ze hebben meestal veel verzorging en aandacht nodig. Ze zijn graag omringd door hun familie.

Hun temperament kan verschillen, afhankelijk van de eigenschappen die ze erven. Maar over het algemeen zijn het aanhankelijke, trouwe honden. Het is goed om ze van jongs af aan te socialiseren, zodat ze zich meer op hun gemak voelen bij nieuwe mensen, dieren en situaties. Zolang Schnoodles goed gesocialiseerd zijn, kunnen ze het goed vinden met andere honden in huis. Ze kunnen echter een beetje onstuimig zijn in de buurt van jongere kinderen. Het trainen van Schnoodles is ook vrij gemakkelijk, dankzij hun intelligentie!

Cavapoo Teddybeer Hond

cavapoo puppy

Cavapoos zijn een relatief kleine kruising tussen een Poedel en een Cavalier King Charles Spaniel. Deze knuffelhond is sociaal, trouw en intelligent. Bovendien reageert hij goed op training. Hun vacht is over het algemeen nogal onderhoudsgevoelig en moet regelmatig worden verzorgd.

Als ze van jongs af aan gesocialiseerd worden, kunnen Cavapoos goed overweg met andere dieren en kinderen van alle leeftijden. Ze kunnen een goede keuze zijn voor een gezinshuisdier. Hun liefde voor mensen kan leiden tot verlatingsangst als ze te lang alleen gelaten worden. Het is dus belangrijk ervoor te zorgen dat u genoeg tijd heeft voor deze knuffelbeerhond. Cavapoos hebben dagelijks beweging nodig om ze gelukkig en gezond te houden, want ze kunnen gevoelig zijn voor bepaalde gezondheidsproblemen.

Als ze gezond zijn, leven Cavapoos tot 15 jaar oud. Maar ze kunnen kwetsbaar zijn voor bepaalde gezondheidsaandoeningen. Deze omvatten heupdysplasie, progressieve netvliesatrofie, syringomyelia (een ernstige hersenaandoening die vaak voorkomt bij King Charles Spaniels), diabetes, en nog veel meer. Wij adviseren nooit een Cavalier King Charles kruising te kopen, tenzij de Cavalier ouder vrij is getest op deze aandoening.

Malshi Teddybeer Hond

malshi puppies

De Malshi is een mix tussen een Maltezer en Shih Tzu. Deze teddybeer hondjes zijn klein, met charmante persoonlijkheden. Ze zijn liefdevol en leren snel, wat training makkelijk maakt. Als Malshi’s niet goed getraind en gesocialiseerd worden, kunnen ze nerveus zijn in nieuwe situaties, wat kan leiden tot overmatig geblaf.

De gezondheidsaandoeningen die het meest voorkomen bij Mashis zijn patella luxatie, heup- en elleboogdysplasie, oogproblemen en hypothyreoïdie. Malshis kunnen tot 14 jaar oud worden, zeker als ze goed verzorgd worden. Naast dagelijkse beweging moet u een Malshi dagelijks borstelen, om knopen en klitten te voorkomen en hun vacht zijdezacht te houden.

Cairnoodle Teddybeer Hond

cairn terrier

De Cairnoodle is een kruising tussen een Cairn Terrier en een Poedel. Dit ras is klein, zelfs als het volwassen is. Maar is aanhankelijk, vrolijk en sociaal, met een onafhankelijke inslag. Wanneer Cairnoodles vroeg worden opgeleid en gesocialiseerd, zijn het geweldige huisdieren die gehoorzaam en goed met andere mensen en dieren omgaan. Deze teddybeerhonden hebben echter wel last van verlatingsangst als ze te lang alleen gelaten worden, als gevolg van de sterke band die ze met hun baasjes vormen.

De mogelijke gezondheidsproblemen die de Cairnoodle kan erven omvatten epilepsie, oogproblemen, hypothyreoïdie, patella luxatie, heupdysplasie en meer. Om deze honden zo gezond mogelijk te houden, is het belangrijk dat u regelmatig op controle gaat bij uw dierenarts, dat u uw pup dagelijks voedt en beweegt, en dat u verzorging in uw dagelijkse routine opneemt.

Cockapoo Teddybeer Hond

Cockapoo

Cockapoos zijn een kruising tussen een Cocker Spaniel en een Dwergpoedel. Deze honden zijn enorm populair vanwege hun sociale, loyale en liefdevolle aard. Ze zijn geweldig met kinderen en andere dieren, waardoor ze geweldige familie huisdieren zijn! Ze komen in verschillende kleuren en maten, wat betekent dat elke hond uniek is! Ze zijn gemakkelijk te trainen en hebben dagelijks beweging nodig. Maar ze kunnen gevoelig zijn voor verlatingsangst.

Cockapoos kunnen tot een indrukwekkende 18 jaar oud worden als ze gezond zijn. Maar er kunnen gezondheidsproblemen optreden. Deze erfelijke aandoeningen zijn onder meer luxerende knieschijven, progressieve netvliesatrofie, oorproblemen en heup- en netvliesdysplasie.

Westiepoo

kleine poedel mixen

De Westiepoo is een schattige combinatie van West Highland White Terrier en Poedel. Ze zijn er in verschillende kleuren, maar als de ouders allebei wit zijn, is de kans groot dat je ook een witte pup krijgt. Deze mix weegt tot 30 pond en kan zo groot worden als 17 centimeter, afhankelijk van of de Poedelouder Toy of Miniatuur is.

Als actieve mix moet u minstens één keer per dag goed met ze wandelen en ze hebben baat bij hondenactiviteiten zoals behendigheid. Gezondheidsproblemen waar u op moet letten zijn hypoadrenocorticisme, bloat en dermatitis. Maar ze kunnen potentieel alle genetische aandoeningen van hun ouders erven, dus zorg ervoor dat ze allebei worden getest op aandoeningen die relevant zijn voor hun ras.

Shorkie

shih tzu mixen

De Shorkie combineert de levendige Yorkshire Terrier met de meer relaxte Shih Tzu. Shih Tzu zijn een brachycefaal ras, wat betekent dat ze een plat gezicht hebben. Dit kan ademhalingsproblemen en oververhitting veroorzaken. Het is mogelijk dat uw pup ook een platter dan ideaal gezicht heeft, en dus ook risico loopt. Helaas is het om deze reden geen mix die wij kunnen aanbevelen.

Pomapoo

kleine poedel mixen

Door een pluizige Pomeriaan te combineren met een krullende Poedel krijg je de schattige Pomapoo. Beide rassen zijn over het algemeen vriendelijke en vrij actieve honden, dus verwacht een pup met een grote persoonlijkheid. Afhankelijk van het type Poedel ouder, zal uw Pomapoo tussen de 6 en 10 centimeter hoog worden, en tussen de 6 en 9 pond wegen.

Kleine honden zoals Pomeranians lopen een risico op instorting van de luchtpijp, maar het is mogelijk dat met de genen van de grotere Poedel uw kansen worden verbeterd. De ouders moeten PRA-vrij zijn en de Poedelouder moet getest zijn op de ziekte van Addison.

Yorkipoo

kleine poedel mixen

De Yorkipoo heeft een Yorkshire Terrier en een Poedel ouder. Deze kleine teddybeer hondjes wegen tussen de vier en vijftien pond, afhankelijk van de Poedel ouder. Zowel Poedels als Yorkies lopen risico op gewrichtsproblemen, oogproblemen en Poedels kunnen bloedafwijkingen erven. Vermijd Teacup Yorkie ouders, omdat zij een verhoogd risico lopen op gezondheidsproblemen.

Pomchi

chihuahua mixen - Pomeriaan Chihuahua mix

De Pomchi combineert de Pomeriaan met de kleine Chihuahua. Dit is een van de kleinste teddybeer hondjes, maar het ontbreekt ze niet aan persoonlijkheid. Ze komen in verschillende kleuren, en kunnen de fabelachtig lange levensduur van de Chihuahua hebben.

Helaas, als kleine hondjes zijn ze gevoelig voor enkele ernstige gezondheidsproblemen, zoals instorting van de luchtpijp. Ze hebben ook kans op gebitsproblemen door overbezetting.

Peekapoo

Peekapoo - Een complete gids voor de pekingees-poedelmix

De Peekapoo mengt de klassieke schoothond Pekingees met de actieve, intelligente Poedel. Hoewel deze hond er schattig uitziet en een schattige hondennaam heeft, is de kans op gezondheidsproblemen helaas groot. De Pekingees is een andere brachycephale hond met een meer dan gemiddelde kans op ademhalingsproblemen en gebitsproblemen. Dit is daarom helaas geen mix die we kunnen aanbevelen.

Cavachon

Cavachon hond

Een schattige combinatie van Cavalier King Charles Spaniel en Bichon Frise de Cavachon heeft zakken van potentieel. Ze combineren twee kleine, vriendelijke en actieve rassen in één pakket. Je moet er alleen voor zorgen dat je voorzichtig bent bij het kiezen van een fokker. De Cavalier-ouder moet een MRI-scan en een hartcontrole hebben ondergaan en mag geen familiegeschiedenis van Syringo Myelia of hartaandoeningen hebben.

Teddybeer Hond Prijs

Omdat teddybeer puppies allemaal zo verschillend zijn, variëren hun prijzen enorm! Je kunt ze krijgen voor zo weinig als $500, of zelfs zo veel als $3.000! Welke prijs je ook betaalt, het is altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat je een gerenommeerde fokker gebruikt om gezondheidsrisico’s te minimaliseren.

Hoe groot worden teddyberen honden?

Een volwassen teddybeerhond is normaal gesproken een speelgoed tot klein ras. Maar omdat teddybeerhonden veel verschillende rassen en rasmengsels omvatten, is er niet één maat. Ze zijn allemaal kleiner dan de gemiddelde hond, en sommige zijn zelfs heel klein. Om erachter te komen hoe groot uw teddybeerpup zal worden, moet u beslissen welk type teddybeerhond u gaat adopteren. Een volwassen teddybeerhond is geen vaste grootte.

Zijn deze honden geschikt voor mij?

Teddybeer hondenrassen zijn prachtig. Ze hebben geweldige vachten, en zien er echt uit. Maar ze zijn 100% hond, 0% knuffel. Dit betekent dat een teddybeerhond veel tijd en aandacht nodig heeft.

Teddybeerhonden zijn niet één ras. Sommige zijn betere huisdieren dan andere. U moet naar het individuele ras of de mix kijken om te beslissen of dit het juiste huisdier voor u is.

Teddybeer Puppies

Een deel van de aantrekkingskracht van een teddybeerras is dat ze er hun hele leven als puppy’s uitzien. Maar als je op zoek bent naar een teddybeer pup, moet je ervoor zorgen dat je altijd naar een gerenommeerde fokker gaat.

Zorg ervoor dat je puppyfabrieken en dierenwinkels vermijdt, want vaak worden hier teddybeerpups gefokt zonder zorg voor hun gezondheid. En vergeet niet dat sommige teddybeerpups gezonder zijn dan andere. Als je je zinnen hebt gezet op eentje die aan meer gezondheidsproblemen lijdt, kun je ook overwegen een teddybeerpup te redden.

Wees je bewust van mogelijke gezondheidsproblemen

Bij nieuwe rassen of mengsels zijn we niet op de hoogte van elk gezondheidsprobleem dat ze kunnen ondervinden. Zorg ervoor dat de fokker de ouders van uw puppy op hun gezondheid heeft getest. Dit zal helpen die genetische problemen te vermijden die het ras kunnen beïnvloeden.

Teacup Hond Gezondheidsproblemen

Teacup honden worden soms gecreëerd door het fokken van de ‘runts’ van nesten om een zo klein mogelijke pup te maken. Deze puppies zijn minder gezond dan grote honden. Veel voorkomende gezondheidsproblemen bij teacup honden zijn hartafwijkingen, toevallen, ademhalingsproblemen, spijsverteringsproblemen, blindheid en artritis.

Kleine honden hebben kleine, frequente maaltijden nodig of ze kunnen lijden aan fatale aanvallen van lage bloedsuikerspiegel. Als je overweegt een teacup hondje te nemen, moet je bereid zijn het de uitgebreide zorg te geven die het nodig heeft. U moet de voeding van uw puppy goed in de gaten houden om de bloedsuikerspiegel regelmatig te houden. Zorg ervoor dat niemand op ze stapt. En zorg ervoor dat ze niet van hoge oppervlakken vallen.

Ze zijn schattig. Maar om eerlijk te zijn, ultra kleine honden kun je beter vermijden. Als je tevreden bent met iets grotere teddybeerhonden, is een gewone Pomeriaan, of een andere hybride die in dit artikel wordt genoemd, misschien een betere keuze.

Als je de tijd en energie hebt om een hond in je leven te brengen. En toegewijd bent om alleen een pup te kopen met gezondheid gecontroleerde ouders. Doe dan zorgvuldig je onderzoek en een teddybeerhond kan een mooie keuze zijn.

Meer informatie over teddyberen honden

Voor meer gedetailleerde informatie over de verschillende teddybeer hondenrassen en mixen kunt u onze hoofdgidsen hier bekijken:

Referenties en verder lezen