Technische uitrusting en cadeau-ideeën voor Doberman-eigenaars

Doberman Technisch materiaal en cadeau-ideeën Titel

De technologie wordt steeds beter en er zijn best leuke technische gadgets die het leven met een Doberman (of welke hond dan ook) veel gemakkelijker kunnen maken. Deze coole gadgets zijn zelfs geweldige cadeau-ideeën voor die Doberman-eigenaar in je leven. Als je meer cadeau-ideeën wilt voor Doberman eigenaren, bekijk dan mijn volledige lijst met aanbevolen producten. Ik ben er trots op dat ik alle producten persoonlijk test voordat ik ze op mijn lijst met aanbevolen producten zet. Maar deze technische lijst is een beetje anders.

Dit is gewoon een leuke lijst van wat van de nieuwste technische spullen die er zijn en hoewel ik niets op deze lijst zet zonder veel onderzoek, vergeet niet dat ik veel van deze nog niet zelf heb geprobeerd. De technologie verandert gewoon te snel voor mij om het bij te houden! Maar ik zal hier niet iets toevoegen waarvan mensen melden dat het niet goed werkt voor grote honden of Dobermans in het bijzonder.

Cool Dog Tech Gear (Geweldig voor Dobermans)

Fi Smart GPS Hondenhalsband – Dit is een GPS tracker die u op een kaart precies kan laten zien waar uw hond zich op elk moment bevindt. Het werkt echt verbazingwekkend goed voor mijn Doberman Arlo. Je kunt ook een “virtuele omheining” instellen op een kaart en als je hond dat gebied verlaat, krijg je een automatische waarschuwing op je telefoon via de app, of een waarschuwing per e-mail. Het is ook een activity tracker (zoals een FitBit voor een mens is) en laat u weten hoe de activiteit van uw hond voor de dag is geweest, inclusief afgelegde afstand, stappen en meer. Hij is gemaakt van metaal, ongelooflijk sterk (300lbs trekweerstand), zeer slank, waterdicht en stofdicht. De twee grootste voordelen van deze GPS-halsband ten opzichte van de concurrentie zijn het kleine formaat en de ongelooflijk lange levensduur van de batterij. Eén lading kan tot 3 maanden meegaan! Dit hangt natuurlijk af van hoe vaak uw hond van huis is (en andere factoren). Maar ik neem mijn Doberman vaak mee uit, dus ik merk dat ik hem ongeveer om de 2 weken moet opladen. Veel beter dan de andere GPS-halsbanden die er zijn en waarvan de eigenaars me vertellen dat ze ze om de 2 of 3 dagen moeten opladen!


Let op: Bekijk hier hoe ik de slimme halsband bij mijn Doberman test! Om gebruik te maken van de real-time tracking functies is een goedkoop maandelijks abonnement nodig. Een maandelijks abonnement is echter NIET vereist om deze halsband te gebruiken, in tegenstelling tot vele anderen. Je wordt alleen een beetje beperkt in de functies.

Doberman draagt een Fi Smart GPS Halsband

Petcube Cam – Met dit coole apparaatje kun je vanaf je smartphone in twee richtingen videobellen met je huisdier (met audio in twee richtingen). Het heeft een heleboel coole functies zoals nachtzicht, een super groothoeklens zodat je je hele kamer kunt zien, en een geluids- en bewegingsgestuurde video-opname. En nog veel meer. Ik liet deze coole camera in actie zien in deze video op de Uitgelaten Hond YouTube channel.

Furbo afstandsbediening hondencamera – Dit coole apparaatje was te zien in de Ellen Degeneres show. Het laat je zien en praten met je hond via je smartphone terwijl je weg bent, maar er is geen scherm waarop ze je kunnen zien. U kunt zelfs op afstand een traktatie naar hen gooien vanaf uw telefoon en kijken hoe uw pup er gek op wordt. Met de blafwaarschuwingsfunctie wordt uw telefoon gewaarschuwd als uw hond blaft. Dan kunt u op de camera springen, zien wat ze doen, met ze praten en ze een traktatie toewerpen!

Het heeft een aantal andere zeer nuttige waarschuwingen zoals hond activiteit alert waar u wordt gewaarschuwd wanneer uw hond is extra actief, hond selfie alert waar het zal u waarschuwen (en neem een foto) wanneer uw hond is gericht op de camera, en persoon alert waar het zal u waarschuwen wanneer iemand anders is in uw huis.

Anti-Blaf Halsband – Dit is een antiblafhalsband die geen enkele elektrostatische schok gebruikt. Hij maakt gebruik van sterke trillingen en luide irriterende geluidsuitbarstingen om de hond te ontmoedigen om te blaffen zodra hij wordt gedetecteerd. Ik heb gemengde meningen gezien over niet-schokkende hondenhalsbanden in het algemeen, maar van de beoordelaars op Amazon die deze hebben gebruikt bij Dobermans, hebben ze tot nu toe allemaal 5 sterren gegeven en gezegd dat het de truc was om hun Dobie van het blaffen af te houden.

Dit zou iets geweldigs zijn om te overwegen als u het idee van een traditionele schokhalsband haat, maar toch uw hond moet laten stoppen met blaffen terwijl u weg bent.

Petcube huisdier camera met afstandsbediening laser speelgoed – Dit is eigenlijk een heel goede thuisbewakingscamera en ook een interactief apparaat voor huisdieren op afstand. U kunt op afstand uw huisdier zien via uw smartphone en met hen praten via de luidspreker. U kunt zelfs op afstand een klein rood laserlicht bedienen en kijken hoe ze het over de vloer achtervolgen. Het heeft geluidsgeactiveerde en bewegingsgeactiveerde modi waarbij het u zal waarschuwen of gewoon videoclips opneemt van de beweging die het ziet, zodat u het op elk moment kunt afspelen en zien wat uw pup van plan was wanneer u een pauze op het werk krijgt. Dit heeft ook HD-video, nachtzicht, en gratis cloud-opslag voor maximaal 4 uur video-opnamen.

Automatische Tennisbal Launcher/Fetch Apparaat – Dit coole kastje speelt 15 minuten aan een stuk apporteren met uw Dobie. Uw hond zal snel leren om de tennisbal in de bovenkant van het apparaat terug te brengen, weer omhoog te gaan, en te wachten tot de bal er weer uitgeschoten wordt. U kunt de afstand en de hoek bepalen waarin de tennisbal wordt weggeschoten. Het apparaat wordt geleverd met een stekker voor de stroomvoorziening, maar u kunt ook batterijen gebruiken, zodat u het mee kunt nemen naar het park.

Dit apparaat heeft ook een sensor zodat het de bal niet rechtstreeks in het gezicht van je hond lanceert als hij er recht voor staat. Het zal de bal pas lanceren als je hond een behoorlijke afstand neemt, of aan de zijkant van de lanceerder gaat staan.

Yard Enforcer Motion Activated Sprinkler – Van alles wat ik gelezen heb, kan deze kleine schoonheid een levensredder zijn als je een vasthoudende Dobie hebt die graag je tuin overhoop haalt of gaten graaft in het midden van je tuin. Dit coole apparaatje bewaakt elk deel van uw tuin dat u wilt, dag en nacht. Als hij beweging detecteert, zal hij zijn sproeier activeren en het gebied vrijmaken van ongedierte (of Dobermans). Dobies haten water, dus dit kan wonderen doen voor u.

Het heeft instellingen zodat u het alleen ’s nachts of overdag kunt activeren, of u kunt instellen dat het altijd aan staat. Je kunt de afstand van het apparaat instellen waarop het beweging detecteert en hoe lang het water geeft als het beweging detecteert. Als u een probleem hebt met herten die uw planten opeten, werkt dit ook prima.

Hondenloopband – Dobies hebben veel beweging nodig. Soms kan het moeilijk zijn om het huis uit te komen en meerdere keren per dag lange wandelingen te maken zoals de typische Doberman nodig heeft om gezond en gelukkig te zijn. Gelukkig kun je met deze hondenloopband ervoor zorgen dat je hond altijd de training krijgt die hij nodig heeft. Wil je de snelste Dobie die er is? Dit is hoe je het doet!

Dit werkt voor elke hond tot 180 pond (dus groot genoeg voor elke Doberman), het is superstil volgens de beoordelingen van klanten, wordt geleverd met vooraf ingestelde trainingsroutines of je kunt je eigen routines maken, en het kan gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen. Een coole manier om een laatste wandeling van de dag te maken zonder je huis te verlaten!

Verkoelend Hondenbed – Dobies kunnen vrij gemakkelijk oververhit raken in warme klimaten. Dit bed kan daarbij helpen. U vult het met water en plaatst het in uw huis. Wanneer uw hond oververhit raakt, kan hij op het bed gaan liggen en het zal zijn lichaamstemperatuur snel doen dalen. Het is heel gemakkelijk schoon te maken en zou wel eens een perfecte manier kunnen zijn om uw pup af te koelen na een lekkere training op de loopband hierboven! Ten minste één Doberman-eigenaar op Amazon gaf een 5-sterrenrecensie en zei dat zijn Dobie het bed binnen een uur na het opzetten al gebruikte en er dol op is.

Er zijn twee kleurenopties (blauw en grijs), en een paar verschillende maatopties. Voor een Dobie, neem de grote (32″ x 44″) maat.

Zwembad alarm met ontvanger op afstand – Als u een zwembad bezit en u maakt zich zorgen dat uw Dobie erin valt (of er zelfs expres in gaat) zonder dat u het weet, kan dit apparaatje uw gemoedsrust vergroten. Echt als er iets in het zwembad komt en een golf maakt, zal dit apparaat u waarschuwen, zodat het zelfs een extra veiligheidslaag voor kinderen kan zijn.

Als het geactiveerd wordt door golven in het zwembad, zal een sirene afgaan op het apparaat en op de ontvanger op afstand, die zich in uw huis kan bevinden (tot 200 meter afstand van de drijvende sensor). Er zijn gemengde recensies over dit product, dus zorg ervoor dat u ze leest voordat u het koopt.

Automatische Bellenmachine met Hondveilige Bellen – Een automatische bellenmachine geladen met hond-veilige bubbels zal serieus uw beste vriend worden (naast uw Doberman natuurlijk). Dit zorgt voor een hoop plezier voor uw Doberman op een constante basis. Veel Dobermannen gebruiken dit om hun honden de hele dag door tevreden te houden (ikzelf ook). U kunt hier een aantal bubbels met pindakaas- en speksmaak vinden. Dit zijn de twee smaken waar Dobermans echt gek op zijn! Kijk welke uw voorkeur heeft!

Het kan moeilijk zijn om cadeaus te vinden voor een Doberman-eigenaar, maar deze lijst met coole tech-cadeaus helpt je op weg. Of als je voor jezelf winkelt, kun je hier hopelijk ook iets leuks vinden. Deze lijst zal regelmatig worden bijgewerkt om de coolste nieuwe technologie op te nemen als die beschikbaar komt, dus kom in de toekomst nog eens terug. Laat het me ook weten als je suggesties hebt voor deze lijst die je zelf hebt geprobeerd met je Doberman!