Top 10 lelijkste honden in de wereld

Welke honden zijn de lelijkste?

Er zijn een aantal lelijke hondenrassen, maar welke zijn de lelijkste honden ooit?
lelijkste hond
Hier is de countdown van de top 10 lelijkste hondenrassen!

10. Bedlington Terrier

Bedlington Terriër
Geloof het of niet, de vacht van de Bedlington Terrier groeit van nature niet in deze bizarre formatie, maar voor de vele mensen die hun honden dwingen om deze afschuwelijke haarstijl te vertonen, maken ze hun Bedlington Terriers een van de minst aantrekkelijke honden om naar te kijken.

9. Borzoi

borzoi
Borzoi, een lid van de windhond familie, zijn niet alleen een van de langste hondenrassen, maar ze zijn ook een van de lelijkste honden. Het is onnodig te zeggen dat Barsoi vrij bizar uitziende honden zijn.

8. Kaukasische Berghond

Kaukasische berghond
De Kaukasische Berghond is een van de langste en lelijkste rassen. Het is net als de Chow Chow’s oversized en zwaarlijvig neefje.

7. Ierse wolfshond

Ierse Wolfshond
Ierse Wolfshonden zijn windhonden, die, gemiddeld, de langste rassen zijn. Ze zijn ook, zonder twijfel, een van de lelijkste.

6. Engelse Bull Terrier

Miniatuur bull terriër
Engelse Bull Terriers zijn de honden die bekend staan om hun eivormige koppen (en ook omdat ze de merkhond voor Target winkels zijn).

Ik denk dat alle honden schattig zijn op een bepaalde manier, met inbegrip van Engels Bull Terriers, maar dat betekent niet dat ze niet lelijk kunnen zijn in een andere zin, ook. Als ik naar deze foto kijk, vraag ik me af of dit niet een of andere buitenaardse soort is in plaats van een echt hondenras.

5. De Puli

Puli
Dit Hongaarse hondenras lijkt dreadlocks te hebben. Zoals veel mensen heb ik liever dat mijn hond op een hond lijkt dan op een grote bos haar. Als het niet om hun afschuwelijke dreadlocks ging, zouden deze honden een heleboel schattige hondachtigen zijn.

4. De Komondor

Komondor
Net als Puli, zijn Komondors een lelijk ras dat matte dreadlocks heeft. Over het algemeen, echter, zijn Pulis zwart en Komondors zijn wit. Dit is waarom Komondors vaak worden aangeduid als “dweil honden.”

3. Neapolitaanse Mastiff

Napolitaanse Mastiff
Neapolitan Mastiffs lijken op een mix van een Engels Mastiff, Bloedhond, en een Shar-Pei die vreselijk mis ging en inteelt. Dit is de voor de hand liggende reden waarom ze zijn opgenomen in deze lijst van de top 10 lelijkste honden.

2. De Mexicaanse Hairless

Mexicaanse naakthond
Kijk maar naar de foto hierboven-Mexican Hairless honden zijn zeker een blikvanger met hun ongelijke, vlekkerige huid en hun groezelige, vlekkerige haar. Als er een hond is die het verdient om op deze lijst te staan, dan is het de Mexicaanse Hairless.

Misschien is dit de lelijkste foto van het hele stel, maar gemiddeld genomen, zouden veel mensen de Mexicaanse Hairless beschouwen als het op een na slechtst uitziende ras in vergelijking met de half haarloze versies van het hondenras dat op nummer een staat als lelijkste hondenras ter wereld.

1. De Chinese Naakthond

chinese naakthond op zetel
De eerste plaats gaat naar de Chinese Naakthond. Als er één hond beroemd is om zijn lelijkheid, dan is het deze wel. Persoonlijkheid maakt een hond zeker schattig, maar als ze alleen werden beoordeeld op hun fysieke verschijning, zou de Chinese Naakthond winnen (of verliezen, afhankelijk van hoe je het bekijkt). Ik bedoel, er is niet één aantrekkelijk ding aan deze hond.

Van sommige rassen (zoals Mopshonden), wordt gezegd, “Ze zijn zo lelijk dat het ze schattig maakt.” En als het gaat om Mopshonden, ja, ze zijn in zekere zin lelijk-schattig. Maar voor veel mensen is de Chinese Naakthond in geen geval zo lelijk dat het schattig is; veel mensen zouden beweren dat de Chinese Naakthond gewoon een ronduit lelijke hond is.

Als het niet voor het feit dat honden hebben meestal geweldige persoonlijkheden en hoe ze zijn de mens de beste vriend, zou het moeilijk zijn voor veel mensen om deze vreemd uitziende pooches schattig te vinden. Maar uiteindelijk, is het niet de persoonlijkheid die de hond echt maakt? Al met al, schoonheid is in het oog van de toeschouwer.