Zelfgemaakte hondenkoekjes van brokjes of melkbotjes

Ik hou ervan om zelfgemaakte traktaties te maken, maar ze zijn tijdrovend en ik moet altijd veel ingrediënten kopen. Dus bedacht ik dit recept dat letterlijk 5 minuten duurt, en je hoeft niets speciaals te kopen. Het beste deel is dat je ze kunt maken welke smaak je maar wilt, afhankelijk van wat je hond het lekkerst vindt.
hondenkoekjes maken van brokken

Ingrediënten:

  • Hondenvoer (een kopje of twee brokjes)
  • Smaak. U heeft een flinke lepel nodig van de smaak die u kiest. Dit kan van alles zijn: pindakaas, appelmoes, yoghurt of zelfs geraspte kaas. Soms schraap ik een hoekje van een runderbouillonblokje af voor een extra speciale smaak.

Instructies

Verwarm de oven voor op 200 C. Doe het hondenvoer en de smaakmakers in een kom en meng goed. Doe in een cakevorm en bak gedurende 2-5 minuten, of tot de brokjes er relatief droog uitzien.

Geef het aan uw hond zodra het afgekoeld is. Bewaar de hondenkoekjes in de koelkast als je een gekoelde smaak hebt gebruikt (kaas, yoghurt, appelmoes, etc..)

Koop eerst een zak Purina kattenvoer, doe het in wat water en laat het een tijdje weken. Ten tweede, plet het zacht geworden mengsel met je handen, verdeel het dan in balletjes. Ten derde, stop een stukje hot dog of kalkoen in de balletjes. Zet de oven op ongeveer 300 graden en laat de Pixie Treats ongeveer 5-10 minuten garen. Zorg ervoor dat deze traktaties koel zijn voordat uw hond er een krijgt. Ik hoop dat uw hond ervan geniet!