Beste hondenknuffels kopen, aanbieding en reviews

Zacht, piepend en schattig, pluche hondenknuffels verovert de harten van zowel mensen als honden. Of ze nu gebruikt worden om te piepen, als knuffelige metgezel in het bed van uw huisdier of als troostende metgezel op reis, pluchen hondenspeeltjes verspreiden de geur van thuis en zorgen voor urenlang speelplezier, en dat alles in een superleuke verpakking.
beste hondenknuffels
Als het tijd is om uw hond knuffels cadeau te doen, vindt u een breed assortiment dat elk schepsel dat de mensheid kent vertegenwoordigt – en een paar die alleen in fantasie leven.

Beste hondenknuffel kopen overzicht

Knuffel met hartslag speciaal voor puppy’s – Dogs&Co – Heart Beat Puppyknuffel – Pluche

Bekijk de dagprijs

Honden zijn van nature roedeldieren. Dit wil zeggen dat ze van jongs af aan vanuit instinct naar de moeder en de rest van de roedel toe trekken. Wanneer u een puppy in huis neemt verlaat het dier niet alleen de moeder, maar ook de huidige roedel. Om de puppy op een veilige en gezonde manier te helpen, kan de heartbeat Puppy worden ingezet. Deze knuffel creëert de intimiteit van de moeder door middel van warmte en een gesimuleerde hartslag. Hierdoor wordt uw puppy rustiger en voelt hij zich minder snel alleen, minder angstig en heeft hij minder last van verlatingsangst.

Werking

De heartbeat knuffel is in werkelijkheid een knuffel met een voelbaar kloppend hartje waar uw jonge pup heerlijk tegenaan kan liggen. De heatbeat knuffel kan uw puppy op 2 manieren kalmeren:

 • Levensechte hartslag: In de buik van de knuffel zit een opening, hier kan het speciale pulserende hartje gestopt worden. Het hartje heeft een voelbare en hoorbare hartslag, en het kalme tempo heeft een rustgevende werking op de pup.
 • Vertrouwde nestgeur: Om de komst van uw nieuwe puppy helemaal goed voor te bereiden, kan de heartbeat knuffel voor de verhuizing in het nest van de puppy gelegd worden. Op deze manier krijgt de Snuggle Puppy de vertrouwde nestgeur, dit zal de pup later helpen bij de verhuizing naar het nieuwe huis.
 • jonge puppy’s die net naar een nieuwe eigenaar zijn gegaan. Tevens kan de knuffel bij moederloze puppy’s dienen als surrogaatmoeder.

Beeztees Eend – Hondenspeelgoed – Pluche – 36 cm

Beeztees Eend - Hondenspeelgoed - Pluche - 36 cm

Bekijk de dagprijs

De Beeztees Eend is niet alleen grappig speelgoed, maar het is ook nog eens een lekkere zachte knuffel voor jouw maatje. Deze eend is gemaakt van lekker zacht pluche en kan gemakkelijk mee worden genomen in de bek. Dit zorgt er dan ook voor dat jouw hond de eend overal mee naartoe zal nemen. Al met al, een leuk speeltje voor jouw hond, waar je jouw maatje graag mee ziet spelen. Afmeting: 36 cm

Happy Pet Pluche Chipmunk – Hondenspeelgoed – 60 x 20 x 5 cm

Happy Pet Pluche Chipmunk - Hondenspeelgoed - 60 x 20 x 5 cm

Bekijk de dagprijs

Pluche speelgoed zonder vulling, dat is het ideale speelgoed voor honden die graag achter van alles aanrennen en apporteren. Het is ideaal speelgoed om mee te trainen.

Doordat de Unstuffed pluche dieren van Happy Pet geen vulling bevatten, zijn ze makkelijk te pakken door uw hond.

Yap Pull My Leg Paard – Hondenspeelgoed – 44 x 36 x 9.5 cm

Yap Pull My Leg Paard - Hondenspeelgoed - 44 x 36 x 9.5 cm

Bekijk de dagprijs

Met zijn grappige lange benen en armen is dit speeltje makkelijk te pakken door Uw hond.
Hij zal uw hond urenlang speelplezier bezorgen.

Kong Comfort Kiddos Lion – Hondenspeelgoed – Bruin Large

Kong cozie mavin eland xl 30,5x36x12 cm

Bekijk de dagprijs

Knuffelen en spelen met de Comfort Kiddos Lion
Sommige honden zijn net als kinderen: ze kunnen niet zonder hun knuffel. De Comfort Kiddos Lion van Kong is een ontzettend zachte knuffel met uitneembare piep die je hond met zich meenemen of waar hij zich lekker naast kan nestelen.

Een zacht maatje voor je viervoeter
De Comfort Kiddos Lion van Kong is een ideale speelknuffel voor je hond. De knuffel is superzacht en schattig zodat je hond deze graag meeneemt. Hij kan spelen met de knuffel, maar er ook tegenaan liggen. Het ligt er maar net aan waar je hond zin in heeft.

De Lion bevat een pieper waardoor je hond geprikkeld wordt om met de knuffel te spelen en deze mee te nemen. Deze pieper bevindt zich in de rug van de beer en kan er door middel van een klittenbandopening uit worden gehaald. Zo kan je zelf kiezen wanneer je hond met de pieper mag spelen, want af en toe is die rust ook wel fijn.

Kong Cozie Naturals – Hondenspeelgoed – Assorti

Kong Cozie Naturals - Hondenspeelgoed - Assorti

Bekijk de dagprijs

Zacht en knuffelig speeltje met piep. Gemaakt van versterkte, niet giftige stof voor duurzaamheid.

Geen kauwspeeltje. Gebruik alleen onder toezicht. Verwijder alle verpakking. Niet meer gebruiken indien beschadigd.

Kong cozie mavin eland xl 30,5x36x12 cm

Kong cozie mavin eland

Bekijk de dagprijs

KONG Cozie Mavin Eland XLDe KONG Cozies zijn schattige, zachte en knuffelige pluche speeltjes met een extra laagje stof, zodat ze extra stevig zijn. Cozies zijn perfect voor een spelletje apporteren of als troostspeeltje voor jouw harige vriendje.
– Zo min mogelijk vulling voor zo min mogelijk rommel- Extra laagje stof voor nog meer sterkte- Pieper helpt bij het verleiden tot spelen- Niet voor kauwmomenten
Kleur: bruinAfmeting: 30,5x36x12 cm

Trixie lama pluche 40 cm

Trixie lama pluche 40 cm

Bekijk de dagprijs

Leuk, middelgroot hondenspeelgoed voor urenlang speel- en slaapplezier. Deze lama is gemaakt van pluche en dus lekker zacht als gezelschap in de mand, maar ook gevuld met ritselfolie en dus ook erg aantrekkelijk om mee te spelen. Deze zachte, witte lama zal al snel de beste vriend van uw hond worden!

Adori Speeltje Skinny Das Met Piep 52 cm Zwart Wit

Adori Speeltje Skinny Das Met Piep 52 cm Zwart Wit

Bekijk de dagprijs

Bevorder het jachtinstinct met de Skinny Das
Veel honden houden van pluche speelgoed, het nadeel daarvan is dat er vaak een vulling inzit die ze eruit kunnen trekken. De Skinny Das van Adori is een schattig knuffelspeeltje zónder vulling, dat scheelt een hoop rotzooi in huis. Het is dan ook niet erg wanneer je hond een gaatje maakt in dit speeltje. Wel zit er een leuke pieper in de das die het speeltje extra uitdagend maakt. Dit zorgt voor urenlang speelplezier.

Speel samen met je hond
Door de pieper in het speeltje zal je hond extra worden geprikkeld tot spelen met of zonder baas. Om de band met je hond te versterken is het belangrijk dat je regelmatig met je hond speelt. Je hond zal daardoor zijn teveel aan energie kwijt raken en de relatie baas hond wordt versterkt. De das kan bijvoorbeeld bij de kop of staart worden vastgepakt en biedt zo veel speelmogelijkheden.

Kong Shakers Honkers Flamingo Roze – – Small

Kong Shakers Honkers Flamingo Roze - - Small

Bekijk de dagprijs

Schudden en spelen met de Honkers Flamingo
Dat honden van speelgoed houden. is geen geheim. Maar soms kan het lastig zijn om een speeltje te vinden dat genoeg prikkels biedt voor jouw hond. De Honkers Flamingo van de Shakers lijn van Kong biedt jouw hond deze uitdaging.

De Shakers Honkers Flamingo heeft een formaat van 33 cm.

Wat vinden honden leuk aan de Honkers Flamingo?
De Honkers Flamingo is qua uiterlijk een zachte. pluche eend. Er kan mee worden gegooid. getrokken of geschud. De nek van de Flamingo is gemaakt van een robuuster materiaal dan de rest van het lichaam. Zo wordt het kauwinstinct van de hond gestimuleerd.

Op de nek na. is de rest van het speeltje slap. Deze slapheid en het grotere formaat zorgen ervoor dat de Flamingo prima geschikt is voor een apporteerspel. Ook bevat de Flamingo een laagtonige pieper die de speeltijd verlengt en voor langdurige betrokkenheid zorgt. Door de lage toon is deze minder vervelend voor het baasje dan sommige hoge piepers.

Een veelzijdig speeltje
De Honkers Flamingo is een leuk uitziend en uitdagend speelgoed. Je hond zal het fijn vinden om op te nek te kauwen. maar je kan ook samen met je hond spelen door middel van een trek- of apporteerspel. Zo werk je aan de onderlinge relatie tussen jou en je hond.

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Pets Place geeft dan ook geen sloopgarantie op speelgoed. Laat speelgoed nooit zonder toezicht liggen.

Flamingo Pluche Cuddle Konijn – Hondenspeelgoed – 39 cm – Roze

Flamingo Pluche Cuddle Konijn - Hondenspeelgoed - 39 cm - Roze

Bekijk de dagprijs

Pluche konijn in zacht roze. Het konijntje houdt met zijn armpjes een zachte doek vast. Ideaal speeltje voor een pup.

Beeztees Puppy Foompie Badjas – Hondenjas – Groen – 60 x 35 cm

Beeztees Puppy Foompie Badjas - Hondenjas - Groen - 60 x 35 cm

Bekijk de dagprijs

Laat jouw pup lekker opwarmen in de Beeztees Puppy Foompie Badjas. Na een natte wandeling of een lekker bad, is het belangrijk dat jouw hond ook weer opdroogt. Met deze super zachte badjas droogt jouw hond niet alleen, maar het warmt ook nog eens lekker op! De badjas is eenvoudig aan te doen en vast te maken door middel van de touwtjes. Het leuke van deze badjas, dat de jas oortjes heeft. Hierdoor ziet jouw pup er super grappig uit in deze badjas en trekt hij of zij zeker veel bekijks. – Super zacht – Inclusief oortjes Afmeting: 60×35 cm

Adori Speeltje Ribcord Met Tpr Bruin 51×23 cm

Adori Speeltje Ribcord Met Tpr Bruin 51x23 cm

Bekijk de dagprijs

Een vrolijk en uitdagend hondenspeeltje
Het Speeltje Ribcord Met TPR Bruin van Adori is een leuk hondenspeeltje met veel speelmogelijkheden. Dit lekker zachte speeltje is een combinatie van een speeltje en een knuffel. Midden op het lijfje vind je een stuk TPR, dit is een soort rubber waar je hond op kan kauwen. Door het kauwen op het rubbergedeelte worden de tanden van je hond gereinigd en wordt het tandvlees gemasseerd. Maar ook kauwen op de rest van het lijfje helpt om het gebit schoon te houden

Speel samen met je hond
Natuurlijk kan je met die speeltje ook samen spelen met je hond. Denk aan een trekspel, dé manier om aan de onderlinge relatie met je trouwe viervoeter te werken. Natuurlijk kan het Speeltje Ribcord Met TPR Bruin van Adori ook geapporteerd worden, het ligt er maar net aan waar je hond behoefte aan heeft.

Het Speeltje Ribcord Met TPR Bruin heeft een afmeting van 51 x 18 cm en is beige met bruin van kleur.

Beeztees Puppy Knuffel Flamingo Roze Roze 30 x 21 x 5 cm

Beeztees Puppy Knuffel Flamingo Roze Roze 30 x 21 x 5 cm

Bekijk de dagprijs

Beeztees Puppy Knuffel Flamingo Roze
Je wilt jouw pup het liefst zo snel mogelijk veilig laten voelen. De Beeztees Flamingo heartbeat knuffel kan hierbij een handje helpen. Dit leuke knuffeltje ziet er namelijk niet alleen heel leuk uit, maar heeft ook nog eens een functie! In dit knuffeltje kan namelijk een heartbeat simulator worden gestopt. Zodra je deze aanzet, klopt deze 10 minuten lang en gaat vervolgens zelf uit. Hierdoor wordt de hartslag van de moeder nagebootst, wat een prettig en veilig gevoel geeft aan jouw pup!

Kong Wildknots Bears XL

Kong Wildknots Bears XL

Bekijk de dagprijs

Kong Wild Knots BearsKong Wild Knots zijn zacht en knuffelachtig aan de buitenkant, en duurzaam en sterk aan de binnenkant. Wild Knots beren zijn een gegarandeerd succes onder honden en hun eigenaars. Honden zijn dol op het gevlochten skelet en het verstevigde pluchen lichaam zorgt voor extra duurzaamheid. Kong Wild Knots hebben minder vulling, dus minder rommel, en ze piepen om het spel aan te moedigen.

 • Het interne van touw gevlochten skelet spreekt de natuurlijke instincten van de hond aan
 • inimale vulling
 • Zacht en duurzaam
 • Kleuren: bruin, grijs en lichtbruin

Gerelateerd: Kong hondenspeeltjes kopen, aanbiedingen en reviews

Beeztees Puppy Heartbeat Simulator Groen 5 x 5 x 2 cm

Beeztees Puppy Heartbeat Simulator Groen 5 x 5 x 2 cm

Bekijk de dagprijs

Beeztees Puppy Heartbeat Simulator Groen
De Beeztees Heartbeat Simulator past in de heartbeat knuffeltjes. Deze simulator zorgt ervoor dat jouw pup zich veilig zal voelen, omdat de hartslag van de moeder wordt nagebootst. De heartbeat simulator werkt op batterijen die mee worden geleverd. Zodra je deze aanzet, klopt deze 10 minuten lang en gaat vervolgens zelf uit.

 • Klopt 10 minuten
 • Stopt na 10 minuten automatisch
 • Inclusief batterijen
 • Afmetingen: 5x5x2 cm

Snuffelbox Verrassingsbox – Hondenspeelgoed – M – Middelgrote Honden (8 – 20 kg)

Snuffelbox Verrassingsbox - Hondenspeelgoed - M - Middelgrote Honden (8 - 20 kg)

Bekijk de dagprijs

Hoe reageert jouw hond op zijn of haar verrassingsbox met gezonde snacks, leuke speeltjes, 100% natuurlijke verzorgingsproducten, hondenaccessoires en/of de nieuwste gadgets? Kom erachter en ontdek samen met jouw beste vriend(in) nieuwe hondenproducten.

Trakteer jouw hond op een box vol leuke speeltjes en gezonde snacks.

Wat kun je verwachten in de box?

 • Ongeveer 10 producten van topkwaliteit;
 • Gezonde traktaties;
 • Minstens 3 speeltjes.

Kong Floppy Knots Olifant – M/L – Hondenspeelgoed – Paars – 36 x 19 x 8 cm

Kong Floppy Knots Olifant - M-L - Hondenspeelgoed - Paars - 36 x 19 x 8 cm

Bekijk de dagprijs

De Kong Floppy Knots zijn vrolijke, zachte knuffels met aan de binnenzijde geknoopt touw en piepers. Dit flexibele speelgoed stimuleer het jacht- en speelinstinct van uw hond. Verkrijgbaar in twee maten en vier verschillende figuren: olifant, vos, nijlpaard en konijn.

Flatino pluche kip – 25

Flatino pluche kip - 25

Bekijk de dagprijs

Deze pluche Flatino kip is een heerlijke knuffel voor uw trouwe viervoeter. Deze knuffel, zonder vulling, is ideaal voor zowel de aanhankelijke hond om er heerlijk tegen aan te liggen alsmede voor de slopers die deze knuffel als prooi zullen zien. Bij het kapotmaken van dit speeltje heeft u in ieder geval geen rommel in huis. Inclusief piep. Lengte: 25 cm.

Hondenspeelgoed – Hondenknuffel – Kong Lama – 29x17x8cm

Hondenspeelgoed - Hondenknuffel - Kong Lama - 29x17x8cm

Bekijk de dagprijs

Hondenspeelgoed KONG Sherps Llama is helemaal bedekt met een onweerstaanbaar zacht pluche materiaal voor de essentiële knuffels bij elke speelsessie. Deze dubbel gelaagde, piepende, knisperende vriendjes zijn ideaal voor binnenshuis en voor sessies op de bank of op de grond. Een extra pieper werkt verleidelijk en zorgt voor nog meer speelplezier.

Pluche Skinneeez Konijn 38 cm

Pluche Skinneeez Konijn 38 cm

Bekijk de dagprijs

Met de Skinneeez blijft uw vloer vrij van pluche vulling. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor u het weet ligt uw hele huis onder met vulling uit het speelgoed. De Skinneeez zijn de super zachte en platte vriendjes van uw hond.

Hun lange lijf en slappe lichaam maakt het uw hond makkelijk om ze op te pakken, vast te houden en mee te dragen.
De leuke verassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez. Wanneer uw hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen!

Blijf altijd bij uw hond in de buurt wanneer hij speelt. Haal het speelgoed weg wanneer hij stukjes van zijn speelgoed af bijt.

Kong Floppy Knots – M/L – Nijlpaard – Hondenspeelgoed – Groen/ Blauw – 36 x 19 x 8 cm

Kong Floppy Knots - M-L - Nijlpaard - Hondenspeelgoed - Groen - Blauw - 36 x 19 x 8 cm

Bekijk de dagprijs

Kong Floppy Knots Hippo 19 x 8,5 x 36 cm
De Kong Floppy Knots Hippo 19 x 8,5 x 36 cm is schattig maar duurzaam hondenspeelgoed van pluche met een kern van touw en diverse piepers. Ook leuk voor de echte wildebrassen! Dit schattige nijlpaard is gemaakt van pluche met ledematen van een springerige structuur, maar onder de zachte buitenkant zit een stevig skelet van touw verstopt. Dit doet voor de hond erg realistisch aan en wakkert de natuurlijke instincten aan. Hierdoor is dit speelgoed perfect om mee te schudden, te gooien en er trekspelletjes mee te doen. De Floppy Knots zijn zonder vulling gemaakt voor een betere grip en minder troep. Zacht en sterk tegelijk!

 • Leuk hondenspeelgoed van pluche met een skelet van stevig touw
 • Zeer duurzaam, leuk om aan te trekken en mee te schudden en te gooien
 • Zachte buitenkant
 • Gemaakt zonder vulling, minder troep en een betere grip op het touw
 • Met meerdere piepers voor meer speelplezier

Trixie eland pluche 23cm

Trixie eland pluche 23cm

Bekijk de dagprijs

Vrolijke knuffel eland 23 cm lang
Pluche