Beste hondenvoer voor Pitbull Puppies – De gezondste keuzes voor uw pup

beste hondenvoer voor pitbull puppy's

Het beste hondenvoer voor Pitbull puppy’s levert alle voeding die uw hond in ontwikkeling nodig heeft. Maar hij moet er ook van genieten!

Pitbull pups hebben unieke voedingsbehoeften. U moet er dus voor zorgen dat u uw puppy een zelfgemaakte of commerciële voeding geeft die alle voeding bevat die hij in deze cruciale levensfase nodig heeft.

Naarmate uw puppy ouder wordt, zult u de hoeveelheid en het soort voer dat u uw hond geeft, moeten veranderen. Maar dit moet geleidelijk en doordacht gebeuren.

Hier zijn enkele tips over hoe je het beste hondenvoer voor Pitbull-puppy’s kunt vinden.

Wat is het beste puppyvoer voor Pitbulls?

Als je erover denkt om een Pitbull puppy op te voeden, moet je weten dat deze honden tot de vriendelijkste en meest liefdevolle honden behoren die er zijn. Ondanks de slechte stereotypen die hen soms omringen.

Ze zijn gevoelig voor enkele gezondheidsproblemen, zoals voedselallergieën. Maar deze kunnen gemakkelijk worden behandeld door het beste hondenvoer te vinden voor de unieke dieetbehoeften van uw Pitbull pup.

De uitdrukking “Pitbull” kan verwijzen naar verschillende soorten rassen. Maar dit artikel zal u alles vertellen wat u moet weten om een meerderheid van de populaire Pitbull rassen te voeden.

Als je je puppy mee naar huis neemt, zorg er dan voor dat je precies weet wat het asiel of de fokker hem te eten gaf. Voor de eerste paar weken dat je je puppy hebt, zal het beste hondenvoer voor Pitbull puppy’s zijn wat ze oorspronkelijk te eten kregen. Zo krijgt uw puppy voldoende tijd om zich in zijn nieuwe huis te integreren.

Zodra u klaar bent om over te stappen op nieuw Pitbull puppyvoer, moet u dat langzaam doen. U kunt op de eerste dag tien procent van het nieuwe voer combineren met negentig procent van het oude, en dan het nieuwe voer in de loop van een week geleidelijk opvoeren. Zo krijgt uw Pitbull geen last van zijn spijsvertering.

beste hondenvoer voor pitbull pups

Beste Dieet voor Pitbull Puppy

Je moet altijd je dierenarts raadplegen over het beste hondenvoer voor Pitbull pups. Maar als je net begint, zijn er enkele basisaanbevelingen die je in gedachten moet houden.

Goed puppyvoer voor Pitbulls zal minstens 22,5 procent hoogwaardig eiwit bevatten. Dit is meestal gebaseerd op droge stof. Maar, de rest van het voer doet er ook toe. Met name hoe de eiwitten zijn samengesteld en of er voedingsstoffen als fosfor, calcium of magnesium aanwezig zijn.

Uw Pitbull pup kan niet gedijen op eiwitten alleen. Te veel eiwitten en uw pup kan kampen met gewrichtsproblemen en overgewicht. Het is dus belangrijk dat u overvoeding van uw hond vermijdt en dat u hem instelt op een gevarieerde voeding van hoge kwaliteit.

Het beste hondenvoer voor Pitbull pups zal deze verscheidenheid aan voedingsstoffen bieden.

Beste hondenvoer voor Pitbull Puppies

Er is veel hondenvoer waar u uit kunt kiezen als het gaat om het selecteren van het beste hondenvoer voor Pitbull puppy’s. U kunt kiezen voor commerciële brokken of natvoer. Of u kunt uw eigen rauwe of gekookte voeding voor uw Pitbull puppy bereiden.

Het belangrijkste is dat je een hondenvoer vindt dat voldoet aan de AAFCO eisen voor opgroeiende pups. Maar het beste hondenvoer voor Pitbull-puppy’s hangt af van uw individuele pup. Als hij een voedselallergie of een gevoelige maag heeft, moet u misschien voorzichtiger zijn met de ingrediënten in het voer van uw pup.

Hill’s Science Diet Droog Hondenvoer

Hill’s Science heeft verschillende formules droog hondenvoer. Maar de Hill’s Science Diet puppy mix is misschien wel het beste hondenvoer voor Pitbull pups als je een mooie, evenwichtige combinatie van ingrediënten wilt.

Dit voer wordt geleverd met ideale hoeveelheden calcium en andere mineralen om de botontwikkeling van uw pup te helpen ondersteunen. Het heeft ook DHA uit visolie om de ontwikkeling van de ogen en hersenen te ondersteunen, samen met veel magere eiwitten om uw hond te helpen spieren op te bouwen.

Beste hondenvoer voor Pitbull Puppy’s om aan te komen

Als uw puppy begon als een kleine hond of te maken had met een gezondheidstoestand waardoor hij ondergewicht had, wilt u misschien voer voor uw Pitbull puppy om aan te komen. Deze voeders zijn meestal hoger in eiwitten en calorieën. U hebt dus minder voer nodig om uw Pitbull puppy van extra calorieën te voorzien.

BELANGRIJK: Raadpleeg altijd eerst uw dierenarts als u vermoedt dat uw puppy ondergewicht heeft, of hulp nodig heeft om aan te komen.

Bully Max High Performance Super Premium Hondenvoer

Er zijn veel dingen die we leuk vinden aan de Bully Max Hondenvoer. Het gebruikt echt vlees als hoofdingrediënt en heeft maar liefst 535 calorieën per kopje. Dat zijn veel meer calorieën dan in vrijwel elk ander hondenvoer. Dit hondenvoer is nog nooit teruggeroepen, omdat het drie keer wordt gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat.

Dit hondenvoer mag niet worden gevoerd aan zeer jonge pups. Maar het is een goede optie voor oudere pups en kan zelfs aan volwassen honden worden gevoerd. Het kan zelfs worden gevoerd aan drachtige of zogende honden, dus het is een geschikte keuze voor uw pup in alle fasen van zijn of haar leven.

Diamond Premium Droogvoer voor opgroeiende pups

De Diamond Premium Recept is perfect als hondenvoer voor Pitbull pups. Het heeft optimale gehaltes aan vet en eiwit om uw pup te ondersteunen, samen met DHA uit zalmolie om de ontwikkeling van de hersenen en ogen te stimuleren.

Deze brokken hebben 31 procent eiwit met 20 procent vet. Plus vezels en andere essentiële voedingsstoffen.

De ingrediënten zijn duurzaam afkomstig van over de hele wereld om een verschil te maken in dit beste hondenvoer voor Pitbull pups.

Beste Droogvoer voor Pitbull Puppy’s

Brokken, of droogvoer, is een van de populairste en handigste soorten hondenvoer. Over het algemeen is het gemakkelijk op te slaan en kan het onderweg gevoerd worden. Brokken zijn er in allerlei smaken en zijn licht verteerbaar. Probeer vulstoffen als maïs, tarwe en fructose zoveel mogelijk te vermijden.

Blue Buffalo Wilderness Protein Grain Free Puppy Food

De Blue Buffalo Wilderness droog hondenvoer is een geweldige keuze voor Pitbulls. Het zit niet alleen vol met echte kip om het verlangen van uw Pitbull puppy naar vlees te bevredigen, het bevat ook veel eiwitten om de vroege spiergroei en ontwikkeling te stimuleren.

Deze voeding bevat ook de vetzuren die in moedermelk zitten, zoals DHA en ARAom de gezondheid van het netvlies en de cognitieve ontwikkeling van uw Pitbull pup te helpen ondersteunen. Het bevat geen vulstoffen zoals maïs, soja, tarwe of conserveringsmiddelen.

Houd er rekening mee dat dit een hondenvoer is dat u koel en droog zult willen bewaren. Hoewel het geen natvoer is dat snel bederft, kan het buiten of in een warme garage bederven.

Eukanuba Puppy Droog Hondenvoer Lam & Rijst

Eukanuba maakt veel verschillende smaken droog hondenvoer voor jonge pups, maar de Eukanuba Lam en Rijst formule is een van de meest populaire. Lam is het eerste ingrediënt in deze voeding, die aan pups kan worden gevoerd tot ze 54 pond wegen.

Dit voer voorziet uw pups van alle energie die ze nodig hebben uit koolhydraten, vet en natuurlijk eiwitten. Het heeft zeer kleine brokjes die voor uw Pitbull pup gemakkelijk te verteren zijn.

Beste natvoer voor Pitbull Puppy’s

Nat hondenvoer is een andere populaire keuze voor het voeden van Pitbull puppy’s. Natvoer bevat ongeveer 75 procent water, en dat maakt het aromatisch en smaakvol voor uw Pitbull puppy. Helaas bederft het gemakkelijker, en het biedt niet hetzelfde gebitsreinigende effect als droge brokken.

Als u natvoer geeft, zorg er dan voor dat u alleen natvoer geeft als op het product staat dat het zo gevoerd mag worden. Anders kan een Pitbull-pup die alleen natvoer krijgt, diarree krijgen.

Cesar Gourmet Wet Dog Food Variety Packs

Als je een kieskeurige eter hebt, is de Cesar Gourmet Wet Dog Food Variety Packs zou een goede optie kunnen zijn. Er zijn tal van smaken om uit te kiezen in deze natte trays, waaronder filet mignon en rotisserie kip.

Deze natte voeders zijn gemaakt zonder granen. Ze kunnen zowel aan volwassenen als aan puppy’s worden gegeven, maar u zult uw puppy geen volledige bak willen geven. Slechts ongeveer de helft of een kwart van een bakje gemengd met wat droog puppyvoer om te helpen zijn tanden te reinigen en voorkomt diarree.

Nutro Puppy natvoer voor honden

Een ander goed hondenvoer voor Pitbull pups is de Nutro Puppy Wet Dog Food. Dit voer komt in meerdere verschillende smaken, zoals lam en aardappelen. Vlees is altijd het eerste ingrediënt in dit natvoer, en het is altijd graanvrij om een snelle groei te bevorderen.

Deze natte hondenvoeders zijn gemaakt met non-GMO ingrediënten en hebben de perfecte hoeveelheid eiwitten om uw puppy te helpen gezonde spieren, botten en gewrichten te ontwikkelen. U kunt het krijgen als een brokformule of patéformule, afhankelijk van welke stijl uw puppy verkiest.

Rauw Puppyvoer voor Pitbulls

Een rauw dieet is in sommige gevallen ook geschikt. Er is niet veel bewijs dat een rauwe voeding superieur is aan een commerciële voeding. Maar er zijn argumenten die beide kanten ondersteunen. Voorstanders van rauwe voeding geloven dat het rauwe voedsel hun honden gezonder en gelukkiger maakt. Anderen beweren dat een rauwe voeding niet alle voedingsstoffen levert die uw hond nodig heeft.

Hoe dan ook, als je ervoor kiest om een Pitbull pup een rauw voedsel dieet te geven, vraag dan je dierenarts om je te helpen bij het plannen van een dieet dat aan al hun voedingsbehoeften voldoet. Een rauw dieet bevat basisvoedsel zoals vlees, zeevruchten en groenten. Maar die moet je zelf bereiden.

Als u besluit om uw Pitbull pup een rauw dieet te geven, weet dan dat het uw hond niet “bloeddorstiger” zal maken, zoals veel tegenstanders van een rauw-voedingsdieet beweren. Je moet echter wel op de hygiëne letten. Net zoals bacteriën in rauw vlees u ziek kunnen maken, kunnen ze ook uw Pitbull pup ziek maken.

Hoeveel hondenvoer voor puppy Pitbulls?

Veel mensen gaan ervan uit dat als hun Pitbull puppy ouder wordt, ze hem meer voer kunnen geven. Dit is vaak niet het geval. Hoe ouder uw puppy wordt, hoe minder calorieën per pond lichaamsgewicht hij nodig heeft. Hij kan ook langer tussen twee voedingen door.

Dit komt omdat jonge puppy’s veel calorieën nodig hebben voor hun snelle groei. Als hun groei afneemt en uiteindelijk stopt, hebben ze deze calorieën niet meer nodig.

Als u een puppy jonger dan vier maanden voert, moet u hem dagelijks vier maaltijden geven. Dit zal verminderen tot twee maaltijden per dag zodra uw puppy een volwassen hond is.

Wat de hoeveelheid betreft, zorg ervoor dat u de verpakking van een commercieel voer controleert. Een commercieel nat- of droogvoer vertelt u precies hoeveel u uw hond moet voeren. Als u denkt dat de verpakking niet precies aangeeft hoeveel u moet voeren, neem dan contact op met uw dierenarts.

In het algemeen moet u uw puppy twee keer de Resting Energy Requirement voor zijn of haar huidige gewicht voeren. U moet uw puppy regelmatig wegen om dit uit te rekenen.

Wat is het beste puppyvoer voor Pitbull Puppy’s?

Een Pitbull puppy wordt technisch gezien als een puppy beschouwd tot hij ongeveer veertien maanden oud is. Na deze tijd kunt u wellicht overstappen op een voeding voor volwassen honden. Uw puppy is helemaal volwassen en heeft het hoge eiwitgehalte van puppyvoer niet meer nodig.

Stress niet over het zoeken naar het beste voer voor bully puppy voedingen. U kunt gemakkelijk het beste voer voor een Pitbull puppy uitzoeken door zijn of haar unieke gedrag, voorkeuren en gezondheid te observeren.

Hopelijk hebben we je alle informatie gegeven die je nodig hebt om het beste hondenvoer voor Pitbull pups te vinden.

Wat is volgens jou goed puppyvoer voor Pitbulls? Laat ons je gedachten weten in de commentaren.

Meer Pitbull gidsen

Referenties en bronnen: