Beste hondenvoer voor Beagles – Gezonde, smakelijke keuzes

beste hondenvoer voor beagles

Het beste hondenvoer voor Beagles ondersteunt hun actieve levensstijl en helpt hen op een gezond gewicht te houden.

Beagles zijn actieve honden, oorspronkelijk gebruikt voor de jacht. Het zijn echter ook liefdevolle, energieke huisdieren.

Het beste voer voor Beagles zal een hoge kwaliteit eiwitten bevatten. Een voeding met gewrichtssupplementen zoals glucosamine en chondroïtine kan nuttig zijn, omdat Beagles gevoelig zijn voor heup- en elleboogdysplasie.

Laten we beginnen met een nadere beschouwing van de verschillende dingen die je moet overwegen bij het kiezen van het beste hondenvoer voor Beagles.

De producten in dit artikel zijn zorgvuldig en onafhankelijk geselecteerd door het team van Happy Puppy Site. Als u besluit een aankoop te doen via een van de links met een sterretje, verdienen wij mogelijk een kleine commissie op die verkoop. Dit is zonder extra kosten voor u.

Beste hondenvoer voor Beagles

Beagles zijn een middelgroot, energierijk ras. Ze hebben dus een voeding van goede kwaliteit nodig, ontworpen voor een actieve hond.

Het is belangrijk om uw Beagle een puppyvoeding te geven totdat hij volgroeid is. Maar, u kunt geleidelijk overschakelen op een volwassen recept wanneer uw hond gestopt is met groeien. Dit is meestal rond de 12 maanden.

Puppy’s hebben een heel andere mix van voedingsstoffen nodig dan volwassen honden. Ze hebben ook verschillende voedingsschema’s nodig, afhankelijk van hun leeftijd. Maar daarover kunt u hier meer lezen.

De levensstijl zal ook van invloed zijn op het soort voer dat uw Beagle nodig heeft. Actievere honden zullen een hogere calorie-inname nodig hebben dan honden met een meer sedentaire levensstijl.

Laten we eens nader bekijken hoe de gezondheid van de Beagle van invloed kan zijn op de beste voeding voor Beagles.

beste hondenvoer voor beagles

Beagle gezondheid en dieet

Er zijn enkele gezondheidsproblemen die van invloed zijn op het soort voer dat uw hond nodig heeft. Beagles zijn, zoals alle hondenrassen, vatbaar voor bepaalde gezondheidsproblemen.

U kunt hier meer in detail lezen over deze gezondheidsproblemen. Maar, lees verder om te zien hoe ze verband houden met het voedsel dat uw Beagle eet.

Heupdysplasie

Een van de gezondheidsproblemen waar Beagles vatbaar voor kunnen zijn is heup- en elleboogdysplasie.

Dit is wanneer het gewricht van de heup of elleboog van uw hond niet goed gevormd is, en niet in elkaar past zoals het hoort.

Gerenommeerde fokkers zullen de heupscores testen van honden waarmee ze willen fokken, wat kan helpen dit probleem tot een minimum te beperken.

Maar u kunt ook kiezen voor hondenvoer met supplementen voor gezonde gewrichten. Glucosamine en chondroïtine zijn er twee om op te letten als u zich zorgen maakt over gezonde gewrichten bij uw Beagle!

Obesitas

Obesitas is niet iets waar Beagles per se vatbaar voor zijn. Maar deze honden komen gemakkelijk aan als ze te veel eten en te weinig beweging krijgen.

De manier waarop u uw hond te eten geeft, kan dit ook beïnvloeden. Studies hebben bijvoorbeeld aangetoond dat Beagles die ad libitum gevoerd worden (constante toegang tot voedsel) meer kans hebben om aan te komen.

Dus, als u bezorgd bent dat uw Beagle overgewicht krijgt, zorg er dan voor dat u hun energie- en calorie-inname onder controle houdt.

Vooral omdat overgewicht bij honden aandoeningen als heupdysplasie kan verergeren.

Allergieën

Iets anders om rekening mee te houden, waar alle honden last van kunnen hebben, zijn allergieën. Honden kunnen allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten in hondenvoer recepten.

En allergieën kunnen honden heel individueel beïnvloeden. Geen twee honden zijn hetzelfde. Het kan dus een kwestie van vallen en opstaan zijn om te zien welk voer voor uw hond werkt.

Als u weet dat uw hond allergisch is voor een bepaald ingrediënt, zorg er dan voor dat u nooit een voer koopt dat dit ingrediënt bevat.

Als uw hond last heeft van allergieën, kunt u een dieet met beperkte ingrediënten overwegen. U zou ook een graanvrij dieet kunnen overwegen.

Er was enige bezorgdheid dat graanvrije diëten verband hielden met het hartprobleem gedilateerde cardiomyopathie. Als u zich hierover zorgen maakt, praat dan met uw dierenarts over het laatste onderzoek.

Beagle hondenvoer keuzes

Het kiezen van het soort hondenvoer dat uw Beagle zal eten kan een moeilijke beslissing zijn. Hier zijn enkele soorten voer die je moet overwegen.

 • Brokken/droogvoer
 • Natvoer
 • Graanvrij hondenvoer
 • Voedsel met beperkte ingrediënten

De keuze die u maakt zal sterk afhangen van wat het beste bij uw levensstijl past. Sommige mensen gebruiken graag een mengsel van nat- en droogvoer, en anderen geven de voorkeur aan een rauw vlees dieet in natuurlijke stijl.

Als dit nieuw voor je is, kun je in deze gids meer lezen over de voor- en nadelen van rauwe voeding.

Of lees verder voor enkele van onze favoriete voedingsmiddelen die passen in elk van de andere hierboven genoemde categorieën.

Vergeet niet dat het beste voer voor uw hond misschien niet hetzelfde is als voor iemand anders! De keuze is dus geheel aan u en hoe het past in uw levensstijl.

Beste droogvoer voor Beagle Volwassenen

Droog hondenvoer komt meestal in de vorm van brokken. Dit type voer kan zeer geschikt zijn voor bulkaankoop, omdat het gemakkelijk is op te slaan en lang houdbaar is.

Het kan ook gemakkelijk en handig worden gebruikt bij de training. En veel honden houden van de knapperigheid van brokjes!

Het heeft echter een veel lager watergehalte dan natvoer. Een studie heeft ook gesuggereerd dat bepaalde ingrediënten in droogvoer verband kunnen houden met maagdilatatie volvulus.

Maar, als je besloten hebt om droog hondenvoer te kiezen, zijn hier onze top 3 favorieten.

Taste of the Wild Hoog Eiwit Droogvoer

Het Taste of the Wild High Protein droogvoer voor honden* is er in de smaak bison en venison. Het kan gekocht worden als recept inclusief granen, of als graanvrij voer.

Dit is een eiwitrijke keuze die echt vlees als hoofdingrediënt heeft om gezonde, sterke spieren te ondersteunen. Het is dus een geweldige optie voor Beagles die een zeer actief leven leiden.

Het bevat ook toegevoegde vitaminen, mineralen en superfoods, ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht. Plus probiotica om de spijsvertering te ondersteunen.

Blue Buffalo Life Protection Droog Hondenvoer

Een andere geweldige optie is de Blue Buffalo Life Protection formule*. Het komt in drie smaken met verschillende smaken: lam, kip en vis!

Dus als je hond kieskeurig is over het soort vlees dat hij eet, heb je een geweldige keuze.

Echt, hoogwaardig vlees is het belangrijkste en eerste ingrediënt van elk van deze recepten. Andere ingrediënten zijn volle granen, groenten en fruit.

Het bevat calcium, fosfor en andere vitaminen die ontworpen zijn om gezonde botten en tanden te bevorderen. Bovendien bevat het glucosamine ter ondersteuning van de gewrichten van uw Beagle.

Purina Beneful Original Droog Hondenvoer

Onze derde optie voor het beste droge hondenvoer voor volwassenen is het Purina Beneful Original recept*, dat wordt geleverd in de smaak rundvlees.

Dit recept is rijk aan antioxidanten en voedingsstoffen die ontworpen zijn om een gezond immuunsysteem van uw Beagle te ondersteunen.

Rundvlees is het hoofdingrediënt van dit voer, wat geweldig is voor een actief ras als de Beagle. Plus, het voer is gemaakt in Amerikaanse faciliteiten, wat misschien iets is waar je naar op zoek bent.

Beste natvoer voor Beagles

Sommige mensen gebruiken nat hondenvoer op zichzelf, of als aanvulling op droog brokkenvoer. Natvoer kan een geweldige bron van water zijn voor honden, en pups zijn vaak dol op de geur ervan.

Het kan echter duurder zijn dan droog hondenvoer, en het gaat misschien niet zo lang mee. Het kan ook niet gebruikt worden tijdens de training.

Maar, desalniettemin, kan het geschikt zijn voor u! Hier zijn onze favoriete natvoeders voor Beagles.

Purina Beyond Grain Free Wet Food

Het Purina Beyond Grain Free natvoer voor honden* is een geweldige keuze voor Beagles. Het komt in een enorme verscheidenheid aan smaken, dus uw hond wordt echt verwend met keuze.

Het hoofdingrediënt van dit natvoer is eiwit en echt vlees. Bovendien is het graanvrij, als dat iets is dat belangrijk voor u is.

Dit voer bevat geen pluimveebijproductmeel, evenals geen kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen.

Natural Balance Ultra Premium natvoer voor honden

Het Natural Balance Ultra Premium nat hondenvoer* zou uw beste hondenvoer voor Beagles kunnen zijn! Deze keuze komt in vier hoofdsmaken: rundvlees, lever, lam of kip.

Andere ingrediënten zijn aardappelen, wortelen en bruine rijst.

Echt vlees is het belangrijkste ingrediënt om gezonde spieren te bevorderen, wat belangrijk is voor actieve hondenrassen. Maar het bevat ook vezelrijke ingrediënten om de spijsvertering van uw hond te ondersteunen.

Ook deze voeding bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Cesar Gourmet natvoer

Het Cesar Gourmet natvoer voor honden* komt in een enorme verscheidenheid aan smaken, waaronder bacon, kip, pot roast, steak, en meer!

U kunt dit voer kopen in een variatiepakket, zodat uw hond van alles wat kan proberen.

Het wordt geleverd in kant-en-klare bakjes, dus is gemakkelijk te bereiden. Het bevat geen granen, maar wel vitaminen en mineralen voor een goede spijsvertering.

Beste rauwe hondenvoer voor Beagles

Rauw hondenvoer is een steeds populairdere manier om uw hond een natuurlijk dieet te geven. Het omvat het voeren van rauw vlees en het nabootsen van wat uw hond in het wild zou eten.

Sommige mensen houden niet van het idee om hun hond rauw vlees en botten te voeren, en het is niet haalbaar in sommige huizen met zeer jonge kinderen.

Maar anderen zeggen dat rauwe diëten hun honden een glanzender vacht, schonere tanden en een betere algemene gezondheid geven.

Hier zijn enkele rauwe voedingsmiddelen die je kunt kopen als je voor dit dieet wilt kiezen.

Stella & Chewy’s Freeze Dried Raw Patties

Stella & Chewy’s Freeze Dried raw patties* zijn een geweldige optie voor rauw gevoede honden. Deze komen ook in een enorme verscheidenheid aan smaken die bestaan uit verschillende eiwitten.

De beef patties, als voorbeeld, zijn samengesteld uit 95% grasgevoerd vlees, en worden volledig in Amerika gemaakt.

Deze pasteitjes zijn minimaal bewerkt om ze zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat te houden.

Ze kunnen worden gevoerd zoals ze zijn, of gerehydrateerd met behulp van water. Op de achterkant van de verpakking staat een handige tabel die aangeeft hoeveel u uw hond moet voeren.

Primal Gevriesdroogd Hondenvoer

Een andere geweldige optie voor rauwe voeding is Primal Freeze Dried hondenvoer*. Dit voer met kipsmaak wordt geleverd in stukjes ter grootte van een nugget.

Het is vrij van granen, gluten, maïs, tarwe en soja. Maar het heeft natuurlijk afgeleide voedingsstoffen en vitaminen. Dit recept bestaat voor 78% uit kip.

Het vereist water om het voedsel te rehydrateren, en maakt 3 pond voedsel per zak.

Northwest Naturals Gevriesdroogde Rauwe Hond Nuggets

Een andere van de beste rauwe hondenvoeding voor Beagles is de Northwest Naturals Freeze Dried raw dog nuggets.*

Dit is niet alleen een geweldige voedselkeuze, maar kan ook gemakkelijk uit elkaar worden gebroken om trainingssnacks te maken.

Het komt in 6 verschillende smaken bestaande uit verschillende eiwitten, en bestaat voor 80% uit vlees.

Beste graanvrije voeding voor Beagles

Graanvrij voer kan worden voorgesteld door uw dierenarts als uw hond lijdt aan allergieën voor bepaalde granen.

Dit soort voer is populair en heel gemakkelijk te vinden. Maar sommige studies hebben aangetoond dat er een verband bestaat tussen graanvrije voeding en verwijde cardiomyopathie*.

Doe dus voldoende onderzoek, of praat met uw dierenarts als u dit voer wilt proberen! Hier zijn onze favoriete keuzes.

Nature’s Recept Grain Free Droog Hondenvoer

Het Nature’s Recept Grain Free droog hondenvoer* is een goede keuze als u op zoek bent naar een graanvrij hondenvoer voor Beagles.

Het komt in drie verschillende smaken: kip, zalm en lam. Echt vlees is het eerste ingrediënt in deze recepten.

Deze voeding bevat geen granen, maar ook geen kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of kleuren. Het bevat ook glucosamine ter ondersteuning van gezonde gewrichten.

Wellness Core Natural Grain Free Food

De Wellness Core Natural Grain Free voeding* komt in een kalkoen en kip smaak waar uw Beagle zeker van zal houden.

Dit recept combineert echte kip en kalkoen met groenten voor een mix van vitaminen en mineralen ontworpen om de algehele gezondheid van uw Beagle te ondersteunen.

Het bevat geen granen en geen kunstmatige kleuren, smaken of conserveringsmiddelen. Het is ook volledig gemaakt in de VS.

Canidae Grain Free Pure Ancestral Food

De Canidae Grain Free Pure Ancestral Food* is een interessante keuze waar uw Beagle dol op zal zijn!

Niet alleen is dit hondenvoer graanvrij, maar het is ook rauw gecoat voor een geweldige smaak waar je hond dol op zal zijn.

Het komt in drie smaken, en bevat geen tarwe, soja, maïs, of kunstmatige conserveringsmiddelen, smaken en kleuren.

Beste hondenvoer voor Beagle Puppy’s

Puppyvoeding is ontworpen om puppy’s te ondersteunen tijdens hun intense periode van groei en ontwikkeling. Het is vaak ook ontworpen met een kleinere brokjesgrootte.

Hier zijn enkele van onze favoriete keuzes voor het beste hondenvoer voor Beagle pups.

Blue Buffalo Wilderness Eiwitrijk Puppyvoer

Het Blue Buffalo Wilderness High Protein puppyvoer* komt in een kipsmaak waar uw puppy dol op zal zijn.

Dit is een graanvrije optie met een zorgvuldige mix van antioxidanten, vitaminen en mineralen om de groei van uw puppy te ondersteunen.

Enkele van de gebieden waarop het zich richt voor een gezonde ontwikkeling zijn de hersenen, de ogen, de spieren, de gezondheid van het gebit en meer.

Iams Proactive Health Puppyvoeding

Het Iams Proactive Health Puppy Food* is speciaal ontwikkeld voor middelgrote hondenrassen zoals de Beagle. Het heeft een heerlijke kipsmaak.

Het eerste ingrediënt van dit recept is gekweekte kip, een hoogwaardig eiwit om de beste spiergroei te bevorderen.

Dit voer heeft ook een handige voedingstabel op de achterkant van de verpakking, zodat u precies weet hoeveel u uw puppy moet geven.

Royal Canin Size Health Puppyvoeding

Een ander puppyvoer dat speciaal ontwikkeld is voor middelgrote hondenrassen is het Royal Canin Size Health puppyvoer*.

Dit voer heeft een garantie voor ondersteuning van het immuunsysteem, en heeft een speciaal ontworpen brokjesformaat om het eten voor puppy’s gemakkelijker te maken.

De Royal Canin voeding heeft een handig voedingsschema op de verpakking staan. En het is gemakkelijk om over te stappen op Royal Canin adult food als uw pup van dit merk houdt.

Beste hondenvoer voor Beagle senioren

Oudere honden kunnen ook een ander soort voer nodig hebben dan jongere volwassenen en puppy’s. Sommige honden ontwikkelen gevoeligheden op hun oude dag.

Sommige van deze voedingsmiddelen kunnen perfect zijn voor een oudere Beagle.

Blue Buffalo Homestyle Natuurlijk Senior Recept

Het Blue Buffalo Homestyle Natural Senior recept* is een nat hondenvoer waar uw senior hond dol op kan zijn.

Dit is een pasteuze voeding met kip als eerste ingrediënt. Het is gemaakt zonder tarwe, maïs of soja.

Het bevat ook geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen.

Nutro MAX Senior Recept

Een ander geweldig hondenvoer voor Beagle senioren is het Nutro MAX Senior Recipe*. Dit recept is verkrijgbaar in drie smaken – kip, lam of rund.

Het bevat geen bijproducten en geen maïs, tarwe of soja-eiwitten. Er zijn ook geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen.

Dit voer heeft ook een volledige tevredenheidsgarantie, dus u kunt uw geld terug krijgen als u niet tevreden bent.

Nulo Senior Graanvrij Hondenvoer

Het Nulo Senior Grain Free hondenvoer* is een andere goede optie. Het komt in de smaak forel en zoete aardappel.

Dit recept heeft 82% dierlijk eiwit, en bevat ook glucosamine en chondroïtinesulfaat die zijn ontworpen om de gezondheid van heup en gewrichten te ondersteunen. Dit is geweldig voor senioren die last hebben van hun gewrichten!

Nulo Senior hondenvoer heeft ook probiotica om te zorgen voor de beste spijsverteringsgezondheid van uw oudere Beagle.

Hoeveel moet ik mijn Beagle voeren?

Bij veel Beagle-voeders staat een voedingswijzer op de verpakking. De hoeveelheid voer die het beste is voor uw Beagle kan afhangen van zijn grootte.

Maar de tabellen op hondenvoer zijn niet voor elke hond nauwkeurig. U kunt nagaan of uw hond overgewicht of ondergewicht heeft door hem gewoon te onderzoeken.

Als algemene regel moet u de ribben van uw hond kunnen voelen, maar niet zien. Als u de ribben van uw hond kunt zien, is het waarschijnlijk dat hij ondergewicht heeft.

Maar, als het lichaam van uw hond geen definitie heeft, en u zelfs moeite heeft om zijn ribben te voelen, is hij waarschijnlijk te zwaar.

Als u zich zorgen maakt over het gewicht van uw hond, neem hem dan mee naar uw dierenarts voor verder advies. Je kunt hier ook meer informatie vinden over Beagle puppy’s.

Beagle gewicht en dieet

Beagles wegen als volwassenen normaal gesproken tussen de 20 en 30 pond. Teven zitten vaak aan de onderkant van deze schaal dan reuen.

U kunt uw hond wegen op een normale menselijke weegschaal, maar misschien moet u hem vasthouden als hij niet op de weegschaal wil blijven staan!

Als je Beagle te zwaar is om vast te houden, kun je je hond ook wegen bij de dierenarts.

Voor nu bekijken we het beste hondenvoer voor Beagles met overgewicht.

Beste Beagle voer voor gewichtsverlies

Als uw hond iets meer weegt dan hij zou moeten, kunt u het beste dieet hondenvoer voor Beagles overwegen.

Dit kan helpen om uw hond weer op een gezond gewicht te krijgen. Hier zijn er een paar die voor u geschikt kunnen zijn.

Hill’s Science Diet Droog Hondenvoer

Het Hill’s Science Diet droog hondenvoer* is een brokvoeding die suggereert dat gewichtsverlies binnen een periode van 10 weken zichtbaar zal zijn.

Dit recept is een kipsmaak, maar bevat geen bijproduct van gevogelte. Het bevat ook geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen of kleuren.

Bovendien heeft het naast een gezonde gewichtsbeheersing ook tot doel de spieren van uw hond te ondersteunen.

Hill’s Science Weight Management Food in blik

Een andere geweldige optie van Hill’s Management is hun blikvoer voor gewichtsbeheersing.* Dit is perfect voor honden die van natvoer houden, of honden die een hekel hebben aan brokken.

Het recept is kip en groente. Maar het is verkrijgbaar in een stoofpotje of in broodvorm.

Net als hun brokkenvoer, suggereren ze dat honden die hun blikvoer voor gewichtsverlies eten in minder dan 10 weken gewichtsverlies zullen vertonen.

Beste voer voor Beagles met een gevoelige maag

Sommige Beagles kunnen gedurende hun hele leven last krijgen van gevoelige magen, vooral naarmate ze ouder worden.

Dit kan een echt probleem zijn, vooral als uw hond gewicht verliest door zijn gevoelige maag.

Praat met uw dierenarts om uit te zoeken wat de oorzaak van het probleem kan zijn. Zij kunnen voorstellen om uw hondenvoer te vervangen door een voer waar uw hond zich gelukkiger op voelt. Hier zijn enkele voorbeelden.

Canidae Pure Limited Ingredient Premium Hondenvoer

Het Canidae Pure Limited Ingredient hondenvoer* is graanvrij en verkrijgbaar in verschillende smaken, dus voor elke hond wat wils.

Het Zalm recept, als voorbeeld, bevat slechts 8 ingrediënten – de belangrijkste is zalm.

Het is graanvrij en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het heeft ook toegevoegde probiotica en antioxidanten voor een gezonde spijsvertering.

Purina Pro Plan Focus

De Purina Pro Plan Focus* is ontworpen voor honden die last hebben van een gevoelige huid en maag.

Het komt in 3 verschillende smaken met echt vlees als hoofdingrediënt. Dit recept bevat geen maïs, tarwe of soja, en ook geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen of kleuren.

Het bevat natuurlijke prebiotische vezels om de beste spijsvertering te bevorderen en glucosamine om de gewrichten van uw hond te ondersteunen. Purina voer komt ook met een geld terug garantie als u niet tevreden bent.

Hill’s Science Sensitive Stomach and Skin Recipe

Het Hill’s Science Sensitive Stomach and Skin recept* is er in kip smaak, of kip en aardappel, wat graanvrij is.

Kip is het nummer één ingrediënt voor deze voeding, maar het bevat ook prebiotische vezels om een gezonde darm te ondersteunen.

Dit voer heeft middelgrote brokken, waardoor het perfect is voor middelgrote hondenrassen zoals de Beagle.

Beste voer voor Beagles met allergieën

Hondenvoer voor allergieën kan minder ingrediënten bevatten en is vaak graanvrij. Het is echter belangrijk om precies te weten waar uw hond allergisch voor is, zodat u dat ingrediënt kunt vermijden.

Spreek met uw dierenarts als u denkt dat uw hond last heeft van allergieën, waardoor maagklachten of een gevoelige, jeukende huid ontstaan.

Blue Buffalo Wilderness Nature’s Evolutionary Diet

Het Blue Buffalo Wilderness Nature’s Evolutionary Diet* streeft ernaar de beste natuurlijke ingrediënten in zijn recept te gebruiken.

Deze voeding is graanvrij en bevat een zorgvuldige mix van vitaminen, mineralen en antioxidanten die tot doel heeft de beste spijsverteringsgezondheid voor uw Beagle te bieden.

De belangrijkste voordelen van dit voer zijn ondersteuning van gezonde spieren en veel energie ter ondersteuning van een actieve levensstijl, die veel Beagles leiden.

Natural Balance L.I.D. Droog Hondenvoer

Het Natural Balance Limited Ingredient Diet droog hondenvoer* is er in 8 verschillende smaken, wat voldoende opties biedt als uw hond allergisch is voor bepaalde ingrediënten.

Het is graanvrij en bevat geen vulstoffen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Dit recept is ook verkrijgbaar als natvoer in blik, en als traktatie. Dus, als het werkt voor uw honden, heeft u meer variatie.

Beste voer voor Pocket Beagles

Tot nu toe hebben we gekeken naar het beste hondenvoer voor Beagles. Maar, miniatuur, of pocket Beagles worden steeds populairder.

Ze zijn veel kleiner dan uw standaard Beagle, dus zullen ze een heel ander soort voer nodig hebben. Ze hebben vaak ook minder voer nodig, dus geef een pocket Beagle niet dezelfde hoeveelheid voer als een gewone Beagle!

Hier zijn enkele opties als je een pocket Beagle hebt.

Instinct Raw Boost Toy Breed Hondenvoer

Het Instinct Raw Boost droogvoer* voor speelgoed en kleine rassen is er in drie verschillende smaken.

Dit is een eiwitrijke, graanvrije formule met echt vlees als hoofdingrediënt. Het bevat gevriesdroogde stukjes rauwe voeding, waar uw kleine pup dol op zal zijn.

Het recept bevat glucosamine en chondroïtine voor gezonde gewrichten, en probiotica om de beste spijsvertering te bevorderen.

Wellness Natuurlijke voeding voor kleine rassen

De Wellness Natural Pet Food voor kleine rassen* is een andere geweldige optie. Het heeft een kleiner formaat brokjes, zodat uw pocket Beagle niet zal worstelen bij het eten.

Dit recept is volledig natuurlijk, zonder maïs, tarwe of soja, en zonder kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen.

Het is gemaakt in de VS, en heeft een mix van voedingsstoffen en mineralen ter ondersteuning van de spijsvertering, tandheelkundige gezondheid, spiergroei en gewrichten.

Eukanuba Klein Ras Volwassenenvoer

Het Eukanuba Small Breed Adult droogvoer voor honden* is ontworpen voor kleine rassen en niet voor speelgoedrassen.

Het komt in een heerlijke kipsmaak, en heeft een voedingsschema dat u kunt gebruiken. Deze is gebaseerd op het volwassen gewicht van uw hond en zijn activiteitenniveau.

Het is ontworpen om een gezonde hersenfunctie, gewrichten en botten te ondersteunen, en alle energie te leveren die uw actieve kleine pocket Beagle nodig heeft.

Beste hondenvoer voor Beagles Samenvatting

Dus, zoals we hebben gezien kan het beste hondenvoer voor Beagles variëren, afhankelijk van uw individuele hond. Maar over het algemeen hebben ze een energierijke voeding nodig die hun gewrichten en spijsvertering ondersteunt.

Als u zich zorgen maakt over het gewicht van uw Beagle, praat dan met uw dierenarts. Zij kunnen een dieetvoeding voorstellen, of zelfs een calorierijke, eiwitrijke optie.

Voer jij je Beagle met een van de voedingsmiddelen op deze lijst? We zouden graag willen weten wat de favorieten van uw pup zijn, en of u nog goede keuzes weet die we gemist hebben!

Affiliate link openbaarmaking: Links in dit artikel gemarkeerd met een * zijn affiliate links, en we kunnen een kleine commissie ontvangen als u deze producten koopt. We hebben ze echter onafhankelijk geselecteerd voor opname, en alle meningen in dit artikel zijn de onze.

Lezers hielden ook van

Referenties en verder lezen

 • Jeusette, I. (et al), ‘Ad Libitum Feeding Following Ovariectomy in Female Beagle Dogs: Effect on Maintenance Energy Requirement and on Blood Metabolites’, Animal Physiology and Animal Nutrition (2004).
 • Rettenmaier, J. (et al), ‘Prevalence of Canine Hip Dysplasia in a Veterinary Teaching Hospital Population’, Veterinary Radiology and Ultrasound (2005).
 • German, A. ‘The Growing Problem of Obesity in Dogs and Cats’, The Journal of Nutrition (2006).
 • Kirkby, K. & Lewis, D. ‘Canine Hip Dysplasia: Reviewing the Evidence for Nonsurgical Management”, Veterinaire Chirurgie (2011)
 • Freeman, L. (et al), ‘Diet-Associated Dilated Cardiomyopathy in Dogs: What do we Know?’, Journal of the American Veterinary Medical Association (2018).
 • Bhagat, R. (et al), ‘Food Allergy in Canines: A Review’, Journal of Entomology and Zoology Studies (2017).
 • Raghavan, M. (et al), ‘The Effect of Ingredients in Dry Dog Foods on the Risk of Gastric Dilatation Volvulus in Dogs’, Journal of the American Animal Hospital Association (2006).

Inhoudsopgave