Trixie Hondenfietskar Zwart / Rood – 60X53X60 CM

Trixie Hondenfietskar Zwart / Rood – 60X53X60 CM

Faq

Hoeveel gewicht kan de Trixie Hondenfietskar dragen?

De Trixie Hondenfietskar heeft een draagvermogen van maximaal 25 kilogram.

Is de fietskar gemakkelijk te monteren?

Ja, de Trixie Hondenfietskar is eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde handleiding. Binnen enkele minuten kun je klaar zijn om met je trouwe viervoeter op pad te gaan.

Kan de fietskar worden gebruikt voor andere huisdieren dan honden?

Hoewel de Trixie Hondenfietskar speciaal is ontworpen voor honden, kan deze ook worden gebruikt voor andere huisdieren zoals katten. Zorg er echter voor dat het huisdier comfortabel en veilig in de kar kan zitten voordat je ermee op pad gaat.

Productbeschrijving

De Trixie Hondenfietskar Zwart / Rood is de perfecte oplossing voor hondenbezitters die graag fietstochten willen maken met hun trouwe viervoeter. Deze fietskar biedt een veilige en comfortabele manier om je hond mee te nemen tijdens je avonturen. De kar is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen met het welzijn van je hond in gedachten.

De Trixie Hondenfietskar heeft een stevig stalen frame en is voorzien van een robuust en waterafstotend polyester materiaal. Hierdoor is de kar bestand tegen verschillende weersomstandigheden en biedt het optimale bescherming aan je hond. De kar is uitgerust met reflecterende strepen, waardoor je ook in het donker goed zichtbaar bent.

De fietskar heeft een ruim interieur en is geschikt voor honden tot 25 kilogram. Je kunt de kar eenvoudig openen en sluiten met behulp van de ritssluiting. Daarnaast is de kar voorzien van een veiligheidsriem, zodat je hond altijd veilig blijft tijdens het fietsen.

Productspecificaties

Algemene kenmerken:

 • Kleur: Zwart / Rood
 • Materiaal: Staal, polyester
 • Draagvermogen: Maximaal 25 kilogram
 • Reflecterende strepen voor extra zichtbaarheid

Afmetingen:

 • Hoogte: 60 cm
 • Breedte: 53 cm
 • Lengte: 60 cm

Gebruiksgemak:

 • Eenvoudig te monteren
 • Gemakkelijk te openen en sluiten met ritssluiting
 • Voorzien van veiligheidsriem

Fysieke kenmerken:

 • Stevig stalen frame
 • Waterafstotend polyester materiaal

Overige kenmerken:

 • Geschikt voor verschillende weersomstandigheden
 • Comfortabel en veilig voor je hond
 • Ook geschikt voor andere huisdieren

Reviews

Review 1:

Ik ben erg blij met de Trixie Hondenfietskar. Mijn hond kan nu eindelijk mee tijdens mijn fietstochten. De kar is van goede kwaliteit en mijn hond zit er comfortabel in. Ik kan de kar gemakkelijk aan mijn fiets bevestigen en hij rijdt soepel. Een echte aanrader!

Review 2:

De Trixie Hondenfietskar is een geweldige uitvinding. Ik heb een kleine hond en hij past perfect in de kar. Het materiaal is stevig en waterafstotend, dus ik hoef me geen zorgen te maken als het regent. Mijn hond vindt het heerlijk om mee te gaan en ik geniet van onze gezamenlijke fietstochten.

Conclusie

De Trixie Hondenfietskar Zwart / Rood – 60X53X60 CM is een ideale keuze voor hondenbezitters die graag samen met hun hond willen fietsen. De kar biedt comfort, veiligheid en gemak. Met een stevig stalen frame, waterafstotend materiaal en reflecterende strepen, is deze fietskar ontworpen met het welzijn van je hond in gedachten. Bevestig de kar eenvoudig aan je fiets en geniet van gezamenlijke avonturen met je trouwe viervoeter.

Veelgestelde vragen

Kan de Trixie Hondenfietskar worden opgevouwen?

Nee, de Trixie Hondenfietskar kan niet worden opgevouwen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het opbergen van de kar.

Kan de kar worden gebruikt op alle soorten terrein?

De Trixie Hondenfietskar is geschikt voor gebruik op verharde wegen en paden. Het wordt niet aanbevolen om de kar te gebruiken op onverharde of ruige terreinen.

Kan ik de kar gebruiken als mijn hond niet goed is getraind om in een kar te zitten?

Ja, de Trixie Hondenfietskar kan ook worden gebruikt voor honden die niet gewend zijn om in een kar te zitten. Zorg er wel voor dat je hond comfortabel is en langzaam laat wennen aan de kar voordat je gaat fietsen.