Topmast Easy Flow Hondenfietskar – Met Jogger Functie – Opvouwbaar – Oranje – Large

Topmast Easy Flow Hondenfietskar – Met Jogger Functie – Opvouwbaar – Oranje – Large

Faq

Wat zijn de afmetingen van de Topmast Easy Flow Hondenfietskar?

De afmetingen van de Topmast Easy Flow Hondenfietskar zijn 90 cm lang, 70 cm breed en 86 cm hoog. Deze afmetingen maken het mogelijk om grote honden comfortabel te vervoeren.

Kan de Topmast Easy Flow Hondenfietskar worden opgevouwen?

Ja, de Topmast Easy Flow Hondenfietskar kan eenvoudig worden opgevouwen. Dit maakt het gemakkelijk om de fietskar op te bergen of mee te nemen in de auto.

Kan de Topmast Easy Flow Hondenfietskar ook worden gebruikt als jogger?

Ja, de Topmast Easy Flow Hondenfietskar is voorzien van een jogger functie. Hierdoor kunt u de fietskar ook gebruiken tijdens het joggen. Dit zorgt voor extra flexibiliteit en veelzijdigheid.

Productomschrijving

De Topmast Easy Flow Hondenfietskar is de perfecte oplossing voor hondenbezitters die graag hun trouwe viervoeter willen meenemen tijdens het fietsen of joggen. Deze hondenfietskar biedt comfort en veiligheid voor zowel de hond als de eigenaar.

De fietskar is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen met het oog op duurzaamheid. De stevige constructie zorgt ervoor dat de fietskar bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig gebruik. Daarnaast is de fietskar eenvoudig te reinigen, wat zorgt voor een hygiënische omgeving voor uw hond.

De Topmast Easy Flow Hondenfietskar is voorzien van een handige jogger functie. Hierdoor kunt u de fietskar ook gebruiken tijdens het joggen. De fietskar is gemakkelijk om te bouwen, zodat u zonder moeite kunt switchen tussen fietsen en joggen. Dit maakt de fietskar zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende activiteiten.

De fietskar is opvouwbaar, waardoor u deze eenvoudig kunt opbergen of meenemen in de auto. Dit is vooral handig wanneer u op vakantie gaat of een dagje uit plant. U kunt de fietskar snel en gemakkelijk in- en uitklappen, waardoor u geen kostbare tijd verspilt.

De Topmast Easy Flow Hondenfietskar is uitgevoerd in een opvallende oranje kleur. Hierdoor bent u altijd goed zichtbaar in het verkeer, wat zorgt voor extra veiligheid. Daarnaast is de fietskar verkrijgbaar in de maat Large, waardoor ook grote honden comfortabel kunnen worden vervoerd.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Merk: Topmast
 • Model: Easy Flow
 • Type: Hondenfietskar
 • Kleur: Oranje
 • Maat: Large

Afmetingen

 • Lengte: 90 cm
 • Breedte: 70 cm
 • Hoogte: 86 cm

Gebruiksgemak

 • Opvouwbaar
 • Jogger functie
 • Gemakkelijk schoon te maken

Fysieke kenmerken

 • Stevige constructie
 • Weerbestendig
 • Opvallende kleur voor zichtbaarheid in het verkeer

Overige kenmerken

 • Geschikt voor grote honden
 • Duurzaam materiaal
 • Eenvoudig in- en uitklapbaar

Reviews

Review 1:

Ik ben zeer tevreden met de Topmast Easy Flow Hondenfietskar. Mijn grote hond past er perfect in en hij lijkt het erg comfortabel te vinden. De fietskar is ook gemakkelijk in gebruik en de jogger functie is een leuke toevoeging. Ik kan nu samen met mijn hond genieten van fietstochten en hardlopen.

Review 2:

De Topmast Easy Flow Hondenfietskar is echt een aanrader. Ik was op zoek naar een fietskar die geschikt is voor grote honden en deze voldoet aan al mijn verwachtingen. De kwaliteit is uitstekend en de fietskar is zeer gebruiksvriendelijk. Mijn hond voelt zich er veilig en comfortabel in.

Conclusie

De Topmast Easy Flow Hondenfietskar is een hoogwaardige fietskar die comfort, veiligheid en gebruiksgemak biedt. Met de jogger functie kunt u de fietskar ook gebruiken tijdens het joggen, waardoor u extra flexibiliteit heeft. De fietskar is opvouwbaar en gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor extra praktisch gebruik. Daarnaast is de fietskar uitgevoerd in een opvallende kleur voor goede zichtbaarheid in het verkeer. Kortom, de Topmast Easy Flow Hondenfietskar is de ideale keuze voor hondenbezitters die hun trouwe viervoeter willen meenemen tijdens het fietsen of joggen.

Faq

Zijn er accessoires beschikbaar voor de Topmast Easy Flow Hondenfietskar?

Ja, er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de Topmast Easy Flow Hondenfietskar, zoals een regenhoes en een kussen voor extra comfort.

Kan ik de fietskar ook gebruiken voor andere huisdieren dan honden?

Hoewel de Topmast Easy Flow Hondenfietskar speciaal is ontworpen voor honden, kunt u de fietskar ook gebruiken voor andere huisdieren, zoals katten. Zorg er wel voor dat u de fietskar aanpast aan de behoeften van uw huisdier.

Hoeveel gewicht kan de Topmast Easy Flow Hondenfietskar dragen?

De Topmast Easy Flow Hondenfietskar kan maximaal 40 kg dragen. Het is belangrijk om het gewicht van uw huisdier te controleren voordat u de fietskar gebruikt.