maxxpro Katten- en Hondenstoel – Roze – Verhoogd met Houten Poten – Fluweel Materiaal – 61.5 x 52 x 33 CM – Huisdieren tot 80 KG

maxxpro Katten- en Hondenstoel – Roze – Verhoogd met Houten Poten – Fluweel Materiaal – 61.5 x 52 x 33 CM – Huisdieren tot 80 KG

De maxxpro Katten- en Hondenstoel is een luxueuze en stijlvolle stoel voor jouw huisdier. Deze roze stoel is verhoogd met houten poten en heeft een elegant fluwelen materiaal. Met afmetingen van 61.5 x 52 x 33 CM biedt deze stoel voldoende ruimte voor huisdieren tot wel 80 KG. De maxxpro Katten- en Hondenstoel combineert comfort en design, waardoor jouw huisdier kan genieten van ultieme ontspanning.

Productbeschrijving

De maxxpro Katten- en Hondenstoel is speciaal ontworpen om jouw huisdier een comfortabele plek te bieden. Dankzij het verhoogde ontwerp met houten poten kan jouw huisdier gemakkelijk in en uit de stoel stappen. Het fluwelen materiaal voelt zacht aan en zorgt voor een luxe uitstraling. De stoel heeft een stevige constructie die geschikt is voor huisdieren tot wel 80 KG.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Fluweel
  • Maximaal draaggewicht: 80 KG

Afmetingen

  • Lengte: 61.5 CM
  • Breedte: 52 CM
  • Hoogte: 33 CM

Gebruiksgemak

De maxxpro Katten- en Hondenstoel is eenvoudig in gebruik. Jouw huisdier kan gemakkelijk in en uit de stoel stappen dankzij het verhoogde ontwerp. Het fluwelen materiaal is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De poten van de stoel zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid.

Fysieke kenmerken

De maxxpro Katten- en Hondenstoel heeft een stevige constructie die geschikt is voor huisdieren tot 80 KG. Het fluwelen materiaal voelt zacht en comfortabel aan. De roze kleur geeft de stoel een trendy uitstraling die past bij elk interieur.

Overige kenmerken

Naast het comfortabele ontwerp en de luxe uitstraling, biedt de maxxpro Katten- en Hondenstoel ook een veilige plek voor jouw huisdier. De stoel is sterk en duurzaam, waardoor jouw huisdier er lange tijd van kan genieten. Bovendien is de stoel gemakkelijk te verplaatsen en past deze in elke ruimte van het huis.

Reviews

“Mijn kat is dol op deze stoel! Ze vindt het heerlijk om hierop te liggen en te relaxen. Het materiaal is zacht en comfortabel, en de stoel ziet er ook nog eens mooi uit.” – Anouk

“Onze hond voelt zich echt koninklijk in deze stoel. Hij past perfect in het interieur en is van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!” – Mark

Conclusie

De maxxpro Katten- en Hondenstoel is de perfecte keuze voor huisdiereneigenaren die hun huisdieren willen verwennen met een comfortabele en stijlvolle stoel. Met zijn verhoogde ontwerp, houten poten en fluwelen materiaal biedt deze stoel het ultieme comfort en een luxe uitstraling. Bovendien is de stoel geschikt voor huisdieren tot wel 80 KG, waardoor zelfs grotere huisdieren ervan kunnen genieten. Kies voor de maxxpro Katten- en Hondenstoel en geef jouw huisdier de beste plek om te ontspannen.”

Veelgestelde vragen

Wat is het maximale draaggewicht van de stoel?

De maxxpro Katten- en Hondenstoel heeft een maximaal draaggewicht van 80 KG.

Kan de stoel gemakkelijk schoongemaakt worden?

Ja, het fluwelen materiaal van de stoel is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Past de stoel in elk interieur?

Zeker! De roze kleur en het stijlvolle ontwerp zorgen ervoor dat de stoel in elk interieur past.

Kan de stoel verplaatst worden?

Ja, de maxxpro Katten- en Hondenstoel is gemakkelijk te verplaatsen en past in elke ruimte van het huis.