Flamingo – Hondenfietskar Doggy liner Juliette – Grijs – 80 x 57 x 64 cm

Flamingo – Hondenfietskar Doggy liner Juliette – Grijs – 80 x 57 x 64 cm

Faq

Wat zijn de specificaties van deze hondenfietskar?

Deze hondenfietskar heeft de volgende specificaties:

  • Algemene kenmerken: De Flamingo hondenfietskar Doggy liner Juliette is geschikt voor het vervoeren van je trouwe viervoeter tijdens fietstochten. De kar is grijs van kleur en heeft een afmeting van 80 x 57 x 64 cm.
  • Afmetingen: De hondenfietskar heeft een lengte van 80 cm, een breedte van 57 cm en een hoogte van 64 cm.
  • Gebruiksgemak: De kar is eenvoudig te bevestigen aan je fiets en beschikt over een stevige constructie. Je hond kan comfortabel zitten of liggen in de kar tijdens het fietsen.
  • Fysieke kenmerken: De Doggy liner Juliette is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een grijze kleur. De kar is voorzien van een gaasvenster, zodat je hond naar buiten kan kijken tijdens de rit.
  • Overige functies: De hondenfietskar heeft een handige opbergzak aan de achterkant, waarin je bijvoorbeeld snacks of speelgoed voor je hond kunt meenemen.

Reviews

Review 1: Ik ben erg tevreden met de Flamingo hondenfietskar. Mijn hond kan nu veilig en comfortabel met mij mee tijdens mijn fietstochten. De kar is stevig en gemakkelijk te bevestigen aan mijn fiets. Een aanrader!

Review 2: De Doggy liner Juliette is een geweldige hondenfietskar. Mijn hond vindt het heerlijk om mee te gaan en ik kan zonder zorgen met hem fietsen. De kar is van goede kwaliteit en heeft handige extra’s, zoals de opbergzak.

Conclusie

De Flamingo hondenfietskar Doggy liner Juliette is een uitstekende keuze voor het veilig en comfortabel vervoeren van je hond tijdens fietstochten. Met zijn stevige constructie, duurzame materiaal en handige functies is deze kar ideaal voor zowel jou als je trouwe viervoeter.

Met de Flamingo hondenfietskar Doggy liner Juliette kun je samen met je hond genieten van fietsavonturen. De kar is eenvoudig te bevestigen aan je fiets en biedt je hond een comfortabele en veilige plek tijdens het fietsen. De grijze kleur en het gaasvenster zorgen voor een stijlvolle uitstraling en voldoende ventilatie voor je hond.

Daarnaast is de hondenfietskar voorzien van een handige opbergzak aan de achterkant, waarin je snacks, water of speelgoed voor je hond kunt meenemen. Zo kun je tijdens de fietstocht alles bij de hand hebben. De kar is gemaakt van duurzaam materiaal en kan tegen een stootje.

De reviews van tevreden klanten bevestigen de kwaliteit en functionaliteit van de Flamingo hondenfietskar Doggy liner Juliette. Klanten zijn vooral enthousiast over de stevigheid, gebruiksgemak en extra’s van de kar.

Al met al is de Flamingo hondenfietskar Doggy liner Juliette een betrouwbare en praktische keuze voor het veilig en comfortabel vervoeren van je hond tijdens fietstochten. Met deze kar kun je samen met je trouwe viervoeter genieten van de buitenlucht en mooie fietsroutes.