Croci Hondenfietskar – – BICYCLE TRAILER – Kleur: Rood – Afmetingen: 67X119X105 cm tot 30 kg

De Croci Hondenfietskar is een geweldige aanvulling op uw fietsavonturen. Of u nu een ontspannen ritje in het park maakt of een lange fietstocht onderneemt, deze hondenfietskar zorgt ervoor dat uw trouwe viervoeter comfortabel en veilig met u mee kan reizen.

Productbeschrijving

Deze hondenfietskar is uitgerust met een stevig stalen frame en een duurzame polyester bekleding. Het rood gekleurde design zorgt ervoor dat u en uw hond opvallen tijdens uw fietstocht. De afmetingen van de fietskar zijn 67X119X105 cm en hij kan honden tot 30 kg dragen.

De hondenfietskar is gemakkelijk te bevestigen aan uw fiets met behulp van de meegeleverde bevestigingsbeugel. Dankzij de grote wielen en de soepele ophanging kan uw hond genieten van een comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen. De fietskar is voorzien van een veiligheidsriem en een beschermend gaas om ervoor te zorgen dat uw hond veilig blijft tijdens de rit.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Stevig stalen frame
 • Duurzame polyester bekleding
 • Rood gekleurd design

Afmetingen

 • 67 cm (hoogte)
 • 119 cm (lengte)
 • 105 cm (breedte)

Gebruiksgemak

 • Eenvoudig te bevestigen aan uw fiets
 • Grote wielen en soepele ophanging voor comfortabele rit
 • Veiligheidsriem en beschermend gaas

Fysieke kenmerken

 • Gewicht: 30 kg

Overige kenmerken

 • Geschikt voor honden

Reviews

“Ik ben zeer tevreden met de Croci Hondenfietskar. Mijn hond voelt zich veilig en comfortabel tijdens onze fietstochten. Het is een stevige en duurzame fietskar die gemakkelijk te bevestigen is aan mijn fiets.”

“Deze hondenfietskar is echt een aanrader! Mijn hond kan nu eindelijk met me mee op lange fietstochten. Hij zit comfortabel en ik hoef me geen zorgen te maken over zijn veiligheid.”

Conclusie

De Croci Hondenfietskar is de perfecte oplossing voor hondenliefhebbers die graag samen met hun trouwe viervoeter willen fietsen. Met zijn stevige frame, comfortabele rit en veiligheidsvoorzieningen biedt deze fietskar alles wat u nodig heeft voor een plezierige en zorgeloze fietstocht. Haal de fietskar in huis en geniet van avontuurlijke fietstochten met uw hond!

Veelgestelde vragen

Is de hondenfietskar geschikt voor alle hondenrassen?

Ja, de hondenfietskar is geschikt voor honden van alle rassen, zolang het gewicht van de hond niet meer dan 30 kg bedraagt.

Kan de hondenfietskar ook worden gebruikt als gewone wandelwagen?

Nee, de hondenfietskar is speciaal ontworpen om aan een fiets te worden bevestigd. Het is niet geschikt om als gewone wandelwagen te gebruiken.

Kan ik de hondenfietskar gemakkelijk opvouwen en opbergen?

Ja, de hondenfietskar is opvouwbaar en kan compact worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is.