Beste voer voor Engelse Bulldog Volwassenen en Senioren

Beste voer voor Engelse Bulldog Volwassenen en Senioren

De Engelse Bulldog is een populaire hond van een groot ras. Daarom is het vinden van het beste voer voor Engelse Bulldog huisdieren van vitaal belang. Omdat ze slechts minimale beweging kunnen verdragen, is het in de gaten houden van hun gewicht en voeding om overgewicht te voorkomen bijzonder belangrijk. Dit ras heeft veel gezondheidsproblemen, waaronder een neiging tot voedselallergieën. Glucosamine, chondroïtine en visolie kunnen nuttige toevoegingen zijn voor Buldoggen die de gewrichtsproblemen ontwikkelen waarmee dit ras vaak te kampen heeft.

Laten we eens kijken naar enkele merken die je zou kunnen overwegen.

Beste hondenvoer voor Engelse Bulldog

Bij het zoeken naar het beste voer voor uw Engelse Bulldog vriend, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor de levensfase en het activiteitenniveau van uw hond.

Jonge honden hebben een hogere behoefte aan eiwit en vet en totale energie als ze groeien. Voor het beste voer voor Engelse Bulldog pups, bezoek dit artikel.

Zelfs de gezondste jonge bulldog is een relatief sedentaire vriend, dus je zult niet zo’n groot scala aan potentiële voedselbehoeften vinden om verschillende activiteitenniveaus te ondersteunen als bij andere rassen.

Oudere honden hebben een wat lagere calorische dichtheid in hun voeding nodig om te voorkomen dat ze te veel aankomen als ze minder actief worden. Ze hebben echter nog steeds voedingsstofrijke voeding nodig om voldoende vitaminen en mineralen te leveren.

Er zijn aanwijzingen dat voldoende eiwitten, antioxiderende vitaminen en aangepaste hoeveelheden vetzuren met lange keten het verouderingsproces kunnen vertragen.

Hoewel het ideale eiwit- en vetgehalte van voedsel voor een Engelse Bulldog discutabel is, staat vast dat dit een ras is dat zorgvuldig aandacht moet besteden aan de totale hoeveelheid voedsel die wordt gevoerd.

Hoewel ze onder de beste omstandigheden niet erg lang leven, kan hun levensgenot worden gemaximaliseerd door zorgvuldige aandacht voor de voeding.

Engelse Bulldog Gezondheid en Dieet

Helaas hebben Engelse Bulldoggen neigingen tot een aantal gezondheidsaandoeningen. In sommige gevallen kan zorgvuldige aandacht voor voeding op zijn minst helpen.

Brachycephale honden, zoals de Engelse Bulldog hebben een paar potentiële uitdagingen met de lichamelijkheid van het eten.

Met hun afgeplatte gezichten en korte snuiten, hebben ze kleinere kaken en monden. Daardoor kunnen ze problemen ondervinden bij het oppakken en kauwen van voedsel. Brachycephale honden hebben ook minder ruimte voor tanden, dus ze kunnen gebitsproblemen krijgen die het eten kunnen bemoeilijken.

Daarnaast kunnen ze ook moeite hebben om voldoende lucht op te nemen terwijl ze eten.

Deze problemen kunnen gedeeltelijk worden ondervangen door voer te geven dat kleinere stukken bevat of zachter is. Daarom is het kiezen van het beste voer voor Engelse Buldoggen zo belangrijk.

Beste voer voor Engelse Bulldog Volwassenen en Senior Honden

Aandoeningen die kunnen worden voorkomen of verbeterd met voeding

Omdat de Engelse Bulldog gevoelig kan zijn voor zwaarlijvigheid, moet het gewicht van uw pup goed in de gaten worden gehouden en moeten het soort voedsel en de inname ervan zo nodig worden aangepast. Dit is vooral belangrijk omdat overgewicht de structurele problemen waarvoor ze gevoelig zijn alleen maar pijnlijker en ernstiger maakt.

Veel voorkomende lichamelijke gezondheidsproblemen bij dit ras zijn onder meer heup- en elleboogdysplasie, luxerende patella, bekkenmisvormingen, tussenwervelschijfziekte, achterste kruisbandbreuk, degeneratieve wervelkolomziekte en chondrodysplasie.

Oudere honden die bot- of gewrichtsproblemen hebben ontwikkeld, kunnen baat hebben bij suppletie met omega-3 vetzuren, glucosamine en chondroïtine, en curcumine (uit kurkuma).

Engelse Bulldoggen neigen ook naar allergieën, waaronder voedselallergieën. Als u merkt dat uw hond last lijkt te hebben van zijn spijsvertering of zich in het algemeen niet goed voelt, kan het tijd zijn om te controleren op allergieën.

Het is dus echt belangrijk om ervoor te zorgen dat het voedsel dat u kiest voor het dieet van uw hond optimaal is om haar te helpen zo gezond mogelijk te leven!

Laten we eens kijken naar het beste voer voor Engelse Bulldogs als het gaat om die allesbepalende voedingsstoffen, de grootte van de brokken, smakelijkheid, en andere elementen waaruit het beste voer voor Engelse Bulldogs bestaat.

Engelse Bulldog Hondenvoer Keuzes

beste voeding voor engelse bulldog

Tegenwoordig heb je veel keuzes voor het soort voer dat je je geliefde hond gaat geven, alles van compleet voedende droge brokken tot een zelfgemaakte rauwe keuken. Niets zegt dat het allemaal het een of het ander moet zijn. Een bepaalde combinatie kan het beste werken voor u en uw hond. Dus welke soorten beste hondenvoer voor Engelse Bulldoggen bestaan er?

Droogvoer is een klassieke keuze voor het voeren van honden. Het biedt het gemak van een alles-in-één compleet dieet. Droogvoer is gemakkelijk te bewaren en kan de hele dag buiten blijven staan zonder te bederven. Het is gemakkelijk mee te nemen op reis. Bovendien helpen de harde stukjes het gebit van de hond te reinigen.

Sommige honden hebben echter moeite met droogvoer, of misschien wilt u een sappige traktatie geven. Natvoer heeft veel van de voordelen van droogvoer, omdat het vaak een volledige voedingskeuze is.

Een nadeel is dat ze niet de tandreinigende eigenschappen van droogvoer hebben, dus als dit uw keuze is, kan het goed zijn om uw hond ook regelmatiger gebitsreiniging te geven.

Rauwvoer diëten zijn vrij populair geworden voor de Engelse Bulldog. Ze bieden de voordelen van een hogere dichtheid aan voedingsstoffen en versheid. Bovendien staan ze vaak dichter bij wat een hond van nature zou eten.

Voedselallergieën

Aangezien dit ras neigt naar voedselallergieën, kunt u op zoek gaan naar graanvrije voeding. Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal opties in deze categorie beschikbaar. Als u deze weg inslaat, moet u weten dat de FDA onlangs rapporten heeft ontvangen over een onverwacht aantal honden die graanvrij voedsel (maar veel peulvruchten) aten en een soort hartziekte kregen.

U kunt wel in gedachten houden dat het doorgaans een goed idee is om veranderingen in het dieet van uw hond geleidelijk over een periode van enkele weken door te voeren. Dit kan hen helpen zich gemakkelijker aan te passen aan het nieuwe voedsel.

Dus, laten we eens kijken naar enkele van de populaire stijlen van hondenvoer die vandaag beschikbaar zijn. Wat u kiest is uiteindelijk uw keuze. We zullen alleen onze favorieten in elke categorie aanbieden. Zodat u het beste voer voor uw Engelse Bulldog kunt kiezen.

Beste Droogvoer voor Engelse Bulldog Volwassenen

Zoals we eerder zagen, heeft droogvoer veel voordelen voor honden en hun mensen. Als uw hond het goed verdraagt, kan het handig zijn, en gegarandeerd voorzien in de basisvoedingsbehoeften. Het helpt ook een goede mondhygiëne te behouden.

Dus, hier zijn enkele van onze favoriete droogvoeders voor de Engelse Bulldog.

Royal Canin Breed Health Nutrition Bulldog Adult Droog Hondenvoer

Dit voer* is (naar beste vermogen) speciaal ontwikkeld voor dit ras. Het bevat ook evenwichtige vezels om winderigheid en spijsverteringsproblemen te verminderen.

Het helpt ook de gewrichten te beschermen en versterkt de huid – beide problemen waar veel Bulldogs mee te maken krijgen.

Bovendien zijn de brokjes golfvormig, zodat ze voor een kortneuzig ras als de Engelse Bulldog gemakkelijker op te pakken zijn met hun tanden.

Gebruikers zijn enthousiast over hoe het de winderigheid, diarree en huidproblemen van hun Bully’s heeft verbeterd.

Purina Pro Plan Focus Large Breed Formula Droog Hondenvoer

Dit gespecialiseerde hondenvoer* heeft veel van de voedingsstoffen die Bulldogs nodig hebben, zoals vetzuren voor gezonde gewrichten en een gezonde huid en vacht.

Ook is de formule ontworpen om gemakkelijk te worden opgenomen, wat geweldig is voor Engelse Bulldogs.

U kunt Purina Pro Plan Focus producten krijgen in gewichtsbeheersing, levensfase, en gevoelige huid formules, gebaseerd op de behoeften van uw Bully.

CANIDAE All Life Stages Droog hondenvoer voor puppy’s, volwassenen & senioren

Dit droogvoer* is ontworpen voor alle levensfasen van de hond, biedt hoogwaardige ingrediënten en is door de dierenarts samengesteld.

Het biedt een mooie hoeveelheid eiwitten, probiotica voor de spijsvertering en immuunproblemen, en vetzuren voor de gezondheid van huid en vacht.

Bulldog eigenaren zeggen dat het hun hondenvrienden heeft geholpen met gas, huidgezondheid en verharen, waardoor het een zeer goed hondenvoer is voor Engelse Bulldogs.

beste voer voor engelse bulldog

Beste natvoer voor Engelse Bulldoggen

Veel honden genieten van sappig, stinkend natvoer. Dit kan een voordeel zijn voor een hond die moeite heeft met eten door gebrek aan eetlust of gebitsproblemen. Natvoer wordt geleverd als volledige voeding, die alle basisvoedingsbehoeften dekt, maar ook alleen als aanvullende voeding.

Het is niet ongewoon om een beetje natvoer bovenop droge brokken te leggen voor een extra plezierige maaltijd voor uw pup.

Hier zijn een paar van onze favorieten.

Blue Buffalo Homestyle Recipe Natural Adult Wet Dog Food

Dit natvoer van Blue Buffalo* is verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken en wordt misschien wel de volgende favoriet van uw pup!

Wij houden van natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het bevat ook fruit en groenten, natuurlijke bronnen voor vele noodzakelijke vitaminen en mineralen.

Nutro Ultra Grain-Free Paté natvoer voor honden

Als uw hond het moeilijk heeft met het fysieke proces van eten, of als u gewoon een speciale traktatie wilt geven, dan is deze natte superfood paté van Nutro* misschien precies wat u moet proberen.

Het is GMO-vrij, graanvrij en vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen. Als paté zou het voor de meeste honden gemakkelijk te eten moeten zijn.

Beste rauwe hondenvoer voor Engelse Buldoggen

Je hebt misschien wel eens gehoord van een rauw dieet voor honden en je hebt het misschien wel eens geprobeerd. Het uitgangspunt is om je favoriete pup een dieet te geven dat zo dicht mogelijk ligt bij wat ze zou kunnen krijgen als een wilde hond.

Dit soort diëten zijn meestal zeer rijk aan gezondheidsbevorderende voedingsstoffen en vermijden ongezonde vulstoffen.

Hoewel het volledig mogelijk is om vers voedsel voor uw pup vanaf nul te bereiden, kunnen gedehydrateerde producten zoals die hieronder het proces zeker gemakkelijker maken, hetzij als onderdeel van haar reguliere dieet, hetzij wanneer de tijd krap is of u niet thuis bent.

Hoewel sommige voedingsstoffen verloren gaan in het proces van drogen of vriesdrogen, zijn het er veel minder dan er verloren gaan bij intensievere verwerking.

Dus, hier zijn een paar van onze favoriete eenvoudiger rauwe dieet oplossingen. Zullen deze uw keuze zijn voor het beste hondenvoer voor Engelse Bulldogs?

Dr. Harvey’s Veg-to-Bowl fijngemalen hondenvoer, Human Grade gedehydrateerde basismix voor honden, graanvrije holistische mix voor kleine honden of kieskeurige eters.

Als u uw hond echte, herkenbare voeding wilt geven met het gemak van een snelle bereiding, is de Dr. Harvey’s lijn* de moeite waard om te bekijken.

Deze versie is fijngemalen voor kleine mondjes. Het is een basis van gedehydrateerde granen en groenten waaraan u vers vlees toevoegt.

TruDog: Feed Me: Freeze Dried Raw Superfood

Trudog* is eigenlijk gewoon schoon gevriesdroogd vlees.

Dit kan heel goed werken met het bovenstaande voor een complete rauwe voeding voor onderweg.

ORIJEN Droog Hondenvoer, Original, Biologically Appropriate & Grain Free

Een ander aanbod van Orijen, dit is een goed doordachte uitgebreide rauwe dieetoplossing*.

Dat wil zeggen, het bevat gevriesdroogd dierlijk voedsel evenals groenten en probiotica. Het is een graanvrije optie.

De relatief lange lijst van ingrediënten betekent dat je een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen binnenkrijgt, naast de basis.

Beste graanvrije voeding voor Engelse Bulldogs

Graanvrije diëten zijn onlangs populair geworden voor honden.

Het idee is om het dieet van een wilde hond beter na te bootsen. Bovendien zijn veel honden, vooral Engelse Bulldoggen, allergisch voor granen.

Hier zijn een paar van onze favoriete graanvrije voedingsmiddelen.

ACANA Heritage Droog Hondenvoer

Deze keuze is graanvrij* en bevat hoogwaardige ingrediënten.

Het bestaat voor 60% uit rauwe gedroogde dierlijke ingrediënten, een verhouding die bedoeld is om een dieet voor wilde honden na te bootsen.

Nutro Grain Free Adult Wet Dog Food Cuts in Gravy

Hier is een natte graanvrije optie* met gezonde ingrediënten.

Het komt in verschillende smaken en bevat geen GMO voedsel, maïs, tarwe of soja of kunstmatige conserveringsmiddelen.

Taste of the Wild Grain Free Premium High Protein Droog Hondenvoer

Dit droogvoer op basis van wilde zalm* zou perfect kunnen zijn voor dit ras.

Het bevat fruit en groenten voor antioxidanten en zalm van wilde oorsprong. We houden ook van de cichorei en probiotica die een gezonde spijsvertering ondersteunen.

Beste hondenvoer voor Engelse Bulldog Senioren

Wordt uw Bulldog ouder?

Dan zult u een voeding willen om ze zo gezond mogelijk te houden, zo lang mogelijk.

Blue Buffalo Homestyle Recipe Natural Senior Wet Dog Food

Dit natvoer* is speciaal samengesteld voor de behoeften van oudere honden.

Omdat het nat is, is het gemakkelijker te eten voor degenen die tandproblemen of een verminderde eetlust kunnen hebben.

Wij houden van de natuurlijke ingrediënten, het ontbreken van kunstmatige kleuren, smaken of conserveringsmiddelen, en de toevoeging van fruit en groenten.

Nulo Senior Graanvrij Hondenvoer

Dit is een uitstekende voedingskeuze* voor een oudere hond die gewrichtspijnen ontwikkelt.

De glucosamine en chondroïtine zijn opgenomen om de gezondheid van het kraakbeen te helpen handhaven. Wij vinden het ook prettig dat het probiotica bevat voor de darmgezondheid en L-carnitine ter ondersteuning van de vetstofwisseling.

Merrick Grain Free Senior Droog Hondenvoer Recept

Merrick heeft een geweldige graanvrije optie voor senior honden ontwikkeld die de gezondheid van de gewrichten aanpakt met omega-3 vetzuren, glucosamine en chondroïtine.*

Wij houden van de natuurlijke ingrediëntenlijst en de opgenomen suppletie die speciaal is ontworpen voor oudere honden.

Beste voeding voor honden met artritis

U vraagt zich misschien af als uw Engelse Bulldog al gewrichtspijn of artritis heeft ontwikkeld of dieet kan helpen.

Ja en nee.

Hoewel het dieet waarschijnlijk een beperkte invloed heeft op degeneratieve gewrichtsveranderingen, kan het de ontsteking en dus de pijn verminderen. Dit kan een klein effect hebben op de progressie van bepaalde soorten gewrichtsaandoeningen.

De toevoeging van specifieke ontstekingsremmende voedingsstoffen zoals kurkuma en visolie kan de symptomen helpen verminderen en glucosamine en chondroïtine kunnen het kraakbeen beschermen.

Raadpleeg in elk geval uw dierenarts voor elke nieuwe gewrichtspijn die uw hond lijkt te ervaren.

Als basis is een hondenvoer van goede kwaliteit, zoals opgenomen in deze recensie, een goed begin.

Hoeveel moet ik mijn Engelse Bulldog voeden?

U zult één of twee keer per dag willen voeren. De totale calorie-inname voor een volwassen hond moet tussen 1300 en 1500 calorieën per dag liggen, afhankelijk van zijn activiteitsniveau. Dit komt overeen met 3-4 kopjes droge brokken per dag.

Laten we eens kijken hoe u kunt zien of uw hond een gezond gewicht heeft.

Engelse Bulldog Gewicht en Dieet

Een gezonde Engelse Bulldog zou 40-60 pond moeten wegen.

Als je sterk bent, en zeker als ze een pup zijn, is het eenvoudig om ze thuis te wegen. Ga gewoon op de weegschaal staan met hem in je armen en noteer het gewicht. Weeg dan jezelf nadat je hem hebt neergezet. Trek het verschil af en je hebt zijn gewicht.

Als u uw hond niet in uw armen kunt houden, zult u zijn gewicht bij de dierenarts moeten controleren.
Op gevoel moet u zijn ribben kunnen voelen zonder te sonderen. Ze mogen echter niet extreem prominent aanwezig zijn.

Als je van boven of van opzij kijkt, moet je een duidelijke taille zien. Een uitpuilende taille is een teken van overgewicht. Scherpe heupbeenderen zijn een teken van ondergewicht.

Beste Engelse Bulldog Voedsel voor Gewichtsverlies

Als uw hond moet afvallen, is het eerste wat u zult willen overwegen de totale hoeveelheid voedsel die u hem geeft.

Het kan uw pup met overgewicht ook helpen zich meer voldaan te voelen (tijdens het afvallen) om meer hond-veilige groenten te eten die weinig calorieën bevatten, maar veel vezels, vitaminen en mineralen.

Deze voedingsmiddelen zijn speciaal ontworpen met een lagere calorische dichtheid, dus je zou ze eens kunnen proberen.

AvoDerm Natural Advanced Healthy Weight Droog Hondenvoer

Deze formule* is speciaal ontwikkeld om honden met overgewicht te helpen terug te keren naar een gezonder gewicht.

Het is uniek omdat het een aanzienlijke hoeveelheid avocado bevat – een zeer rijke bron van gezonde vetten, vitaminen en mineralen.

Blue Buffalo Life Protection Formula Gezond Gewicht

Blue Buffalo maakt betrouwbaar hondenvoer van goede kwaliteit met een goed geplande voeding en deze formule is ontworpen voor honden die een paar kilo moeten afvallen.*

We houden ervan dat het veel fruit en groenten bevat die uw pup voorzien van antioxidanten.

Beste voeding voor Engelse Bulldoggen met allergieën

Engelse Bulldoggen zijn gevoelig voor allergieën, dus die van u heeft misschien een hypoallergeen voer nodig als ze problemen heeft met jeuk, loopneus en ogen, oorontstekingen, spijsverteringsproblemen of andere symptomen.

De meeste hypoallergene voeding verwijdert granen en andere veel voorkomende allergenen. Eén type is een dieet met minimale ingrediënten.

Hier zijn een paar opties voor allergiegevoelige pups. Dit zou het beste voer kunnen zijn voor Engelse Bulldoggen met allergieën.

BLUE Freedom Graanvrij Droog Hondenvoer

De Blue Buffalo Co* is een vertrouwd merk in de hondenvoerwereld, en voor Engelse Bulldog voedselallergieën geldt dit ook.

Deze graanvrije formule bevat echt vlees en het eigen mengsel van vitaminen, mineralen en antioxidanten van het bedrijf.

De BLUE formules, die u kunt krijgen voor volwassen en senior honden, zijn geweldig voor gewichtscontrole, huidproblemen en spijsvertering.

Wellness Simple Natural Dry Limited Ingredient Hondenvoer

De aantrekkingskracht van dit voer voor Engelse Bulldoggen* is dat het bedoeld is om gemakkelijk verteerbaar te zijn voor honden met gevoeligheden, allergieën en intoleranties, met een beperkte ingrediëntenlijst die volledig natuurlijk is.

De brokken zijn gemaakt met slechts één eiwitbron en licht verteerbare, glutenvrije koolhydraten.

De producten van Wellness’ Simple zijn ontworpen om te helpen bij de gezondheid van de huid, de spijsvertering en de immuniteit. Ze richten zich ook op de ogen, tanden en tandvlees.

Er is ook een natte formule*! Dus, heb je het beste voer voor Engelse Bulldogs gevonden?

Beste hondenvoer voor Engelse Bulldoggen Samenvatting

Dus, wat is het beste voer voor Engelse Bulldogs?

Als het gaat om het beste voer voor Engelse Bulldogs, vergeet dan niet om aandacht te besteden aan hun gezondheidsproblemen.

We hopen dat we je hebben geholpen bij het vinden van een goede voeding voor Engelse Bulldogs. Laat ons in de commentaren weten wat voor de jouwe werkt!

Als je het leuk vond om te lezen over het beste voer voor Engelse Bulldogs, wil je misschien ook onze gids voor actie bij het eten van plastic door honden bekijken.

Affiliate link openbaarmaking: Links in dit artikel gemarkeerd met een * zijn affiliate links, en we kunnen een kleine commissie ontvangen als u deze producten koopt. We hebben ze echter onafhankelijk geselecteerd voor opname, en alle meningen in dit artikel zijn de onze.

Referenties en verder lezen

  • Association of American Feed Control Officials, Dog and Cat Food Nutrient Profiles.
  • Beckmann et al (2009). Metabolite fingerprinting van urine suggereert rasspecifieke verschillen in voedingsmetabolisme bij huishonden.
  • Harper, E. J. (1998). Changing perspectives on aging and energy requirements: aging and energy intakes in humans, dogs, and cats. The Journal of Nutrition, 128(12).
  • Hutchinson, D. et al (2011). Enquête naar meningen over voedingsbehoeften van senior honden en analyse van voedingsprofielen van commercieel beschikbare diëten voor senior honden. International Journal of Applied Research in Veterinary Medicine, 9(1).
  • Larsen, J. (2014). Voeding van ouder wordende honden (2014). Veterinaire Klinieken: Small Animal Practice, 44(4).
  • Pederson, N. C. et al (2016). Een genetische beoordeling van de Engelse bulldog. Canine Genetics and Epidemiology, 3(6).
  • MICHAEL G. HAYEK en GARY M. DAVENPORT. Voeding en veroudering bij gezelschapsdieren. Journal of Anti-Aging Medicine.Jan 1998.ahead of print,

Inhoudsopgave