Beste Speelgoed Voor Golden Retrievers – Geweldig Speelgoed Voor Puppy’s En Volwassen Honden

beste speelgoed voor golden retrievers

Welkom bij een complete gids voor het beste speelgoed voor Golden Retrievers.

Als je het geluk hebt een van deze prachtige honden te bezitten, dan weet je dat het levendige jongens zijn die graag spelen!

Maar hoe kies je het beste speelgoed voor golden retrievers? Nou, daar gaan we het over hebben. Het beste speelgoed voor golden retriever pups en volwassenen. We bekijken ook wat ze geschikt maakt voor dit grote ras.

Dus, wat maakt een geweldig golden retriever speelgoed?

Laten we dat uitzoeken.

Al deze producten zijn zorgvuldig en onafhankelijk geselecteerd door het Happy Puppy Site team. Als u besluit een aankoop te doen via een van de links met een sterretje, verdienen wij mogelijk een kleine commissie op die verkoop. Dit is zonder extra kosten voor u.

Onze Top 5 Beste Golden Retriever Speelgoed

Laten we eerst eens kijken wat het beste speelgoed is voor een Golden Retriever.

Speelgoed voor Golden Retrievers Inhoud

Waarom zou ik mijn Golden Retriever speelgoed geven?

Volgens een studie die werd gepubliceerd in het tijdschrift “Animal Cognition,” zijn er bepaalde aspecten van het spel die verklaren waarom bepaalde soorten retrieverspeelgoed het ras meer aanspreken dan andere.

Uit de studie bleek dat honden op dezelfde manier naar speelgoed kijken als wolven naar hun prooi.

Als het speeltje lekker smaakt, uit elkaar getrokken kan worden, en/of een geluid maakt als iets dat piept van schrik, staat het bovenaan hun “speel-met-de-prooi” lijst!

beste speelgoed voor golden retrievers

Retrievers houden van nieuw speelgoed.

Net als u vindt uw pup iets nieuws veel interessanter dan een oud speeltje waar hij al op gekauwd heeft.

Er is dus altijd ruimte in de speelgoedkist van uw pup voor nieuwe toevoegingen!

Veilig Speelgoed voor Golden Retrievers

Wat ernstiger is, het is een goed idee om van tijd tot tijd het speelgoed van uw hond te controleren.

Gooi beschadigd speelgoed dat letsel kan veroorzaken weg en was vuil geworden speelgoed.

Speelgoed dat buiten leeft moet ten minste wekelijks worden gewassen met een mild antibacterieel product om bacteriën of wormeitjes die door slakken en naaktslakken kunnen zijn afgezet, kwijt te raken.

Uw golden retriever zal veel meer belangstelling hebben voor zijn speeltje als u meedoet.

Denk erover na; een bal wordt veel spannender als u hem gooit, en uw pup mag de “prooi” opjagen terwijl hij piepend wegloopt!

Het kiezen van het beste speelgoed voor Golden Retrievers

Voordat u het beste speelgoed voor golden retriever pups kiest, zijn er een paar dingen om te overwegen:

  • Gaat u het speelgoed buiten of binnen gebruiken?
  • Hoe vaak zal uw hond met het speeltje spelen? Dit geldt voor speelgoed dat traktaties bevat en waarvan overmatig gebruik kan leiden tot overgewicht.
  • Hoeveel ruimte heeft u om te spelen? Als u slechts een klein huis of een kleine tuin hebt, heeft het geen zin achtervolgingsspeelgoed te kopen dat veel ruimte nodig heeft om effectief te zijn.
  • Wat is uw budget?

U zult ook moeten overwegen van welk soort spel uw golden retriever het meest geniet.

Sommige honden houden van touwtrekken, anderen houden van piepende speeltjes, kauwspeeltjes of zachte speeltjes, en sommigen doen niets liever dan achter een bal aanrennen; het beste speelgoed voor golden retriever pups zal grotendeels afhangen van de persoonlijke voorkeur van uw golden retriever!

Golden retrievers zijn grote honden. Ze zijn gewend aan veel activiteit. Je moet proberen ze zoveel mogelijk interactie te bieden.

beste speelgoed voor golden retrievers

Onverwoestbaar Speelgoed

Als uw hond destructieve neigingen heeft, kunt u overwegen onverwoestbaar hondenspeelgoed voor hem te kopen, zodat u geen fortuin hoeft uit te geven aan het voortdurend vervangen van speelgoed dat hij heeft vernield. Dit kan een veel voorkomend probleem zijn bij grotere honden.

Beste interactieve speelgoed voor Golden Retrievers

Zoals we al gezegd hebben, houden golden retrievers ervan dat hun baasjes meedoen met hun spelletjes! Hier zijn enkele fantastische interactieve hondenspeeltjes waar uw golden retriever zeker van zal houden:

Nina Ottosson Outward Hound Dog Puzzle Toy

Nina Ottosson Outward Hound Dog Puzzle Toy*. Dit is een heel slim idee dat uw van lekkernijen houdende golden retriever urenlang bezig zal houden. De golden retriever is een zeer intelligent ras en houdt van een uitdaging, waardoor dit het ideale speeltje is.

U kunt het speeltje ook gebruiken als onderdeel van een trainingsprogramma. Leer uw hond zitten en wachten voordat hij de opdracht krijgt om de traktaties te gaan zoeken. Het speeltje is gemaakt van stevig, slijtvast plastic dat niet uit elkaar valt.

Er moet worden opgemerkt dat, hoewel dit een van de beste golden retriever speeltjes is, het alleen geschikt is voor spelen onder toezicht, omdat er altijd een risico is dat uw hond kan proberen een van de blokken in te slikken. Wees vooral voorzichtig bij het zoeken naar het beste speelgoed voor golden retriever pups.

Tumbo Tugger Outdoor Hangende Hondje Bungee Touw Speelgoed

Tumbo Tugger Outdoor Hanging Doggie Bungee Rope Toy*. Dit is perfect als je veel buitenruimte hebt voor je hond om in te spelen. De Tumbo Tugger is ook een van de beste golden retriever speeltjes om op te kauwen.

Golden retrievers zijn van oudsher werkhonden en hebben doorgaans veel energie om te verbranden. Dit touwtrekspeelgoed is ideaal om uw huisdier een goede cardiotraining te geven en voor oefensessies tussen de wandelingen door. Het bungee touw heeft een “snelkoppeling” waarmee u het speelgoed waarmee uw golden retriever kan spelen kunt veranderen, zodat verveling wordt voorkomen.

Het Kong Jumbler voetbalspeeltje

De Kong Jumbler Football Toy*. Dit is een heel eenvoudig idee dat een traditioneel apporteerspel een prachtige nieuwe draai geeft. De buitenste voetbal bevat een tennisbal, en het speeltje geeft ook een luid gepiep, waardoor uw golden retriever gegarandeerd geïnteresseerd blijft.

Dankzij het slimme handvatontwerp kunt u het speeltje gemakkelijk oppakken en met uw hond spelen. Het materiaal is zeer slijtvast, waardoor het speeltje ideaal is voor grote honden die graag kauwen!

iFetch Too Interactieve Ballenwerper voor Honden

iFetch Too Interactive Ball Launcher voor honden*. De meeste golden retrievers houden van jagen en apporteren. De hint zit echt in de naam, “retriever!”. Als je een groter budget hebt, wil je misschien investeren in dit speelgoed. Vindt u dat u de bal keer op keer moet gooien voor uw golden retriever tot uw arm pijn doet? Nou, met dit slimme product hoeft u de teleurstelling van uw hond niet meer te zien als het werpspel voorbij is. Een van de beste golden retrieverspeeltjes die er zijn.

Het apparaat is snel en gemakkelijk te herladen; in feite zou uw golden retriever het zelf kunnen doen met een beetje training. Er worden tennisballen van ware grootte gebruikt, waardoor deze werpmachine ideaal is voor een grote hond.

Beste speelgoed voor Golden Retriever Puppy’s

Golden retriever pups verliezen hun melktanden tussen de 14 en 30 weken leeftijd.

Het uitvallen van de tanden maakt de drang van uw puppy om op van alles en nog wat te kauwen vrijwel onverzadigbaar! Helaas zijn puppies niet kieskeurig over wat ze kauwen, en dit kan ook uw meubels, deurkozijnen en uw vingers omvatten!

Als mede-hondeneigenaren voelen wij uw pijn! Daarom hebben we enkele van de beste golden retriever puppy speeltjes uitgekozen om uw huis van de ondergang te redden.

Het kiezen van het beste kauwspeelgoed voor golden retrievers

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van het beste golden retriever speelgoed en kauwspeelgoed voor zowel golden retriever volwassenen als golden retriever pups.

Zacht speelgoed moet worden overwogen, vooral voor puppy’s. Zachte speeltjes zijn ideaal voor gevoelig en pijnlijk tandvlees, zodat uw pup zijn kauwdrang kan bevredigen zonder zijn mond pijn te doen. Ook moeten honden het gevoel hebben dat ze gewonnen hebben als ze op hun “prooi” bijten. Als het speeltje te hard is, voelt het niet realistisch aan.

Het beste kauwspeelgoed voor golden retriever pups zijn echter zachte kauwspeeltjes die dubbel gevoerd zijn en een minimale vulling hebben. Op die manier, als uw hond er toch in slaagt door de buitenste lagen stof heen te komen, zal er niet te veel vulling uit het speeltje lopen.

Veiligheid voor alles

Kies nooit speelgoed dat gemakkelijk in stukken kan breken of versplinteren wanneer uw puppy of volwassen hond erop kauwt. Kleine stukjes plastic worden gemakkelijk ingeslikt door knagende pups en kunnen uw huisdier ernstig letsel toebrengen.

Geef uw puppy ook geen heel klein speelgoed dat kan worden ingeslikt. Je hebt overal ogen nodig als je een puppy in huis hebt! Ze eten alles waar ze hun tanden op kunnen zetten, dus wees je hiervan bewust bij het kiezen van speelgoed voor je golden retriever puppy en kies altijd iets dat groot genoeg is voor hem om veilig mee te spelen.

Beste kauwspeelgoed voor Golden Retriever Puppy’s

Marvin de Eland

Kong’s “Marvin the Moose” pluche, zacht kauwspeeltje is een grote hit bij kopers op Amazon, en is een van hun bestsellers. Het speeltje is dubbel gelaagd voor extra sterkte en heeft een piep om uw pup urenlang bezig te houden.

Marvin is zeer redelijk geprijsd, dus als uw pup hem toch weet te verscheuren, kost het u geen fortuin om voor uw golden retriever puppy een ander slachtoffer te kopen!

De Benebone Real Flavor Wishbone Dog Chew*. Dit speeltje ziet eruit als een echt bot en ruikt naar pindakaas!

Het wishbone ontwerp is zeer gemakkelijk vast te pakken en te bijten en geeft uw puppy alle voldoening van een bot, zonder het gevaar van splinters of buikpijn.

Kong PUPPY Duurzaam Rubber Kauw- en Traktatiespeelgoed

We hebben in dit artikel al één Kong speeltje besproken, en hier is nog een bestseller van deze fabrikant waar honden dol op zijn.

De Kong PUPPY Durable Rubber Chew and Treat Toy* is een stevig rubberen speeltje waar je puppy naar hartenlust op kan kauwen en knagen zonder gevaar dat het speeltje breekt of versnippert.

Voor extra interesse kunt u het speeltje vullen met traktaties of pindakaas om het kauwen aan te moedigen of als stimulans bij een apporteerspel of voor training. Als uw puppy tandjes krijgt, probeer dan het speeltje met voedsel erin in te vriezen voor een kalmerend, verkoelend effect voor het tandvlees.

Het speeltje stuitert heerlijk onvoorspelbaar als het de grond raakt, zodat uw hond geïnteresseerd en geïntrigeerd blijft.

De kauwspeeltjes van Kong zijn er allemaal in verschillende maten, zodat er voor elke golden retriever een geschikt speeltje is, of hij nu een puppy is of een volwassene.

Puppy Startpakketten Puppy Kauwspeelgoed

Puppy Starter Packs Puppy Kauwspeeltjes*. Een ander topmerk en bekende fabrikant van duurzaam en veilig kauwspeelgoed is Nylabone.

Hun Puppy Starter Packs Puppy Chew Toys bevat drie kauwbotten die ontworpen zijn voor verschillende stadia van doorkomen.

Er is een rubberen bot met een gestructureerd, bobbellig oppervlak waarop uw golden retriever puppy comfortabel kan kauwen. De bobbels helpen plak van de tanden van uw pup te verwijderen, voorkomen de vorming van tandsteen en houden de tanden van uw pup schoon en gezond.

Dan is er een glad bot dat verleidelijk van smaak is om uw pup aan te moedigen op het speelgoed te kauwen en niet op uw inrichting! Het derde bot is een eetbare huidsnack, op smaak gebracht met lam en appel.

beste speelgoed voor golden retrievers

Heeft u het beste speelgoed voor Golden Retrievers gevonden?

Golden retrievers zijn levendige, intelligente honden die graag spelen, vooral als u meedoet met het spel!

Bij het kiezen van het beste kauwspeelgoed voor golden retriever pups of volwassenen, vergeet niet iets te kiezen dat niet versplintert of breekt. Zacht speelgoed kan aan uw golden retriever worden gegeven, maar let wel op dat hij het speelgoed niet verscheurt en de vulling opeet!

Wanneer golden retriever pups tandjes krijgen, is speelgoed belangrijk om hun natuurlijke kauwdrang te bevredigen. Kies een van de beste kauwspeeltjes voor golden retriever pups. Ze zullen niet te hard zijn, want dat kan te hard zijn voor gevoelig tandvlees.

Heeft u een golden retriever? Zo ja, wat zijn zijn of haar favoriete speeltjes?

Vertel ons over uw beste speelgoed voor golden retrievers in de commentaarsectie hieronder!

Affiliate link openbaarmaking: Links in dit artikel gemarkeerd met een * zijn affiliate links, en we kunnen een kleine commissie ontvangen als u deze producten koopt. We hebben ze echter onafhankelijk geselecteerd voor opname, en alle meningen in dit artikel zijn de onze.

Gerelateerde artikelen

Referenties en verdere lectuur