Beste hondenvoer voor mopshonden – Briljante hapjes voor hongerige mopshonden!

beste hondenvoer voor mopshonden

De kleine mopshond met platte kop worstelt vaak met moeite met ademhalen en het verteren van zijn maaltijden.

Om goed te gedijen, heeft hij een speciaal ontworpen hondenvoer voor Mopshonden nodig, dat deze problemen niet verergert.

Onder onze favoriete mopshondenvoeders zijn:

Elk van deze hondenvoeders heeft een aantal aspecten die hen tot een goede keuze maken, en misschien zelfs het beste hondenvoer voor Mopshonden. En we hebben nog meer keuzes voor je.

De producten in dit artikel zijn zorgvuldig en onafhankelijk geselecteerd door het Happy Puppy Site team. Als u besluit een aankoop te doen via een van de links met een sterretje, verdienen wij mogelijk een kleine commissie op die verkoop. Dit is zonder extra kosten voor u.

Wat is het beste hondenvoer voor mopshonden?

Het beste mopshondenvoer bevat alle voedingsstoffen die ze nodig hebben, maar wordt geleverd in gemakkelijk te bijten brokjes. Ontworpen om gemakkelijk te kauwen, door te slikken en op te pakken door je kleine vriend. Kijk voor een hondenvoer gericht op kleine, brachycefale rassen.

Je bent wat je eet, toch?

Als dit gezegde waar is, dan is voeding ongelooflijk belangrijk voor al onze viervoeters. Het kan vooral van vitaal belang zijn voor de pups in ons leven die lijden aan gezondheidsproblemen als gevolg van bepaalde fokpraktijken.

beste mopshondenvoer

De Mopshond is een goed voorbeeld van een hondenras dat speciale aandacht nodig heeft als het gaat om wat hij eet.

Mopshond voeding en gezondheid

Door hun kortere neus en afgeplatte gezicht lijden mopshonden aan brachycephale luchtwegobstructie. Dit leidt tot ademhalingsproblemen, onophoudelijk snuiven en snurken, het onvermogen om goed te hijgen en hun lichaamstemperatuur te regelen, en zelfs chronische pijn.

Mopshonden, samen met andere brachycephale hondenrassen, kunnen ook een hoger risico lopen op gastro-intestinale complicaties. Mopshonden kunnen ook gevoelig zijn voor voedselovergevoeligheden, voedselallergieën en obesitas.

Met dat in gedachten hebben Mopshonden een hondenvoer nodig dat gespecificeerd is voor hun leeftijd, gewicht en activiteitsniveau. Ze hebben hoogwaardig hondenvoer nodig dat vrij is van vulstoffen, additieven of bijproducten en weinig tot geen soja, tarwe en maïs bevat.

Hondenvoer met beperkte ingrediënten kan een goede optie zijn voor de bijzonder gevoelige Mopshond in je leven. Voeding met beperkte ingrediënten is echter niet voor elke mops geschikt.

Laten we het hebben over een paar hondenvoeders waar we dol op zijn voor Mopshonden, te beginnen met droogvoer.

Beste droge hondenvoer voor Mopshonden

Zoals alles op de markt, zijn er voor- en nadelen aan het voeren van uw hond droog hondenvoer versus nat hondenvoer.

Eén ding dat we goed vinden aan droogvoer is dat het geweldig is voor de gezondheid van het gebit van uw hond. Droog hondenvoer betekent dat uw hond moet kauwen en knarsen om zijn eten naar binnen te krijgen, wat op zijn beurt helpt om de opbouw van tandsteen af te breken.

Droog hondenvoer kan ook beter vullen dan nat hondenvoer, omdat het meer koolhydraten bevat. Sommige merken droog hondenvoer bevatten echter meer conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers en kunstmatige smaakstoffen dan nat hondenvoer.

Als u toch besluit om met droog hondenvoer voor uw Mopshond te gaan, zorg er dan voor dat u voor een merk van hoge kwaliteit gaat. Vermijd hem iets te geven dat zijn spijsverteringsproblemen kan verergeren.

Ook, omdat mopsen dat unieke, afgeplatte gezicht hebben, hebben ze soms moeite om hun eten op te pakken en te kauwen.

Sommige van de beste droogvoeders voor Mopshonden zullen kleiner van formaat zijn. Ze hebben een speciale vorm zodat honden zoals Mopshonden het voer makkelijker kunnen oppakken en kauwen.

Brokken Hondenvoer Opties voor Mopshonden

Royal Canin Pug droogvoer* is ontworpen voor mopshonden.

De brokjes zijn klein en speciaal gevormd voor de unieke mond van een Mopshond. Dit maakt het voor uw Mopshond gemakkelijker om te eten en te kauwen.

Niet alleen dat, maar dit hondenvoer is speciaal samengesteld met Mopshonden in het achterhoofd. Het helpt een gezonde spierspanning, gewicht en een gezonde huid en vacht te bevorderen.

Nulo Adult Graanvrij Hondenvoer* is een andere geweldige brokjesoptie voor Mopshonden.

Het bevordert een gezond gewicht en bevat Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht.

Dit merk droog hondenvoer is ook volledig natuurlijk en graanvrij.

En omdat mopshonden gevoelig kunnen zijn voor gewichtstoename, is droogvoer zoals Hill’s Science Diet Light for Weight Management* een uitstekende manier om uw mopshond in scheepsvorm te houden.

Het heeft kleine, gemakkelijk te bijten brokjes, perfect voor een brachycephalisch ras.

Wij houden ook van Merrick Classic Small Breed Dry Dog Food for Pugs* omdat het alle essentiële voedingsstoffen bevat die mopshonden nodig hebben.

Dit omvat Omega-3 en Omega 6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht, evenals een hoog eiwitgehalte om een gezonde spierspanning te bevorderen.

Beste natvoer voor mopshonden

Voor Mopshonden met voedselovergevoeligheden of spijsverteringsproblemen kan natvoer de beste oplossing zijn.

Nat hondenvoer kan spijsverteringsproblemen bij uw Mopshond helpen verminderen en helpen bij Mopshonden die last hebben van winderigheid.

Nat hondenvoer bevat echter veel meer water en minder koolhydraten dan droog hondenvoer, wat betekent dat het minder vullend kan zijn en je Mopshond sneller honger krijgt na het eten.

Als u denkt dat het geven van een nat hondenvoer dieet aan uw Mopshond het beste is, streef dan naar nat hondenvoer van hoge kwaliteit. Zoek naar veel eiwitten en geen vulstoffen, maïs, soja, tarwe of andere toevoegingen.

Nutro Grain Free Adult Wet Dog Food* is een geweldige natvoer optie voor Mopshonden.

Een ander natvoer voor mopshonden is Blue Buffalo Limited Ingredient Diet*.

Dit dieet met beperkte ingrediënten is zeer geschikt voor mopshonden en andere honden die last hebben van voedselallergieën en spijsverteringsproblemen vanwege de eenvoudige ingrediënten en de graanvrije opties.

En voor Mopshonden die extra hulp nodig hebben bij gewichtsbeheersing, probeer dan eens natvoer voor honden zoals Wellness CORE Natural Grain Free Wet Canned Dog Food.*

Dit voer bevordert een gezond gewicht terwijl het uw Mopshond de voeding biedt die hij nodig heeft zonder aan kwaliteit in te boeten.

Beste hondenvoer voor Mopshondjes

Aangezien puppy’s andere voedingsbehoeften hebben dan volwassen honden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je Mopshond puppy een hoogwaardig puppyvoer voor honden van kleine rassen eet.

Diamond Naturals Small Breed Puppy Dry Dog Food* is rijk aan eiwitten en aminozuren om te helpen bij de skelet- en spiergroei.

Het bevat ook geen additieven en vulstoffen waar mopshondpups extra gevoelig voor kunnen zijn vanwege hun genetische opmaak.

Een merk met vergelijkbare ingrediënten is Blue Buffalo Life Protection Formula* voor puppy’s van kleine rassen.

Dit is ook een goede optie voor pups met een gevoelige buik, omdat het vrij en zonder conserveringsmiddelen, soja, maïs of tarwe, of bijproducten wordt gemaakt.

En voor een natvoeroptie voor uw Mopshond puppy, probeer Canidae Grain Free Pure Dog voor puppy’s*.

Dit natvoer met beperkte ingrediënten is geweldig voor Mopshondenpups die gevoelig zijn voor bepaalde toegevoegde ingrediënten of last hebben van een gevoelige maag of allergieën.

Beste hondenvoer voor mopshonden met een gevoelige maag

Mopshonden zijn berucht om hun spijsverteringsproblemen en gevoelige magen. Hondenvoer met beperkte ingrediënten kan nuttig zijn voor honden met buikproblemen, winderigheid en andere spijsverteringsproblemen.

Blue Buffalo Basics Limited Ingredient Diet for Small Breeds* is een geweldige optie voor mopshonden met buikproblemen. Zoals de naam al zegt, is de ingrediëntenlijst beperkt.

Dit is een kalkoen recept, waardoor het een geweldige optie is voor honden die gevoelig zijn voor kip of rundvlees, en het is ook vrij van soja, eieren, tarwe, maïs, zuivel, en andere ingrediënten waarvan bekend is dat ze spijsverteringsproblemen veroorzaken bij honden.

Ook Wellness Simple Natural Grain Free Dry Dog Food* voor kleine rassen is een hondenvoer met beperkte ingrediënten.

Het bevat hoogwaardige ingrediënten en is vrij van vulstoffen, additieven en granen die dieetproblemen veroorzaken.

Beste hondenvoer voor mopshonden met allergieën

Voor mopshonden die gevoelig zijn voor huiduitslag en vachtproblemen als gevolg van voedselallergieën, ga dan voor voeding met een hoog gehalte aan gezonde vetzuren zoals Omega-3 en Omega-6. We raden ook aan om hondenvoer te vermijden dat veel granen of vulstoffen bevat, zoals maïs, soja, tarwe en eieren.

Wellness Complete Health Small Breeds* is een droogvoeroptie die we goed vinden voor honden zoals Mopshonden die last hebben van allergieën. Dit voer is vrij van additieven en ingrediënten waar mopshonden gevoelig voor kunnen zijn.

Samen met hondenvoer met beperkte ingrediënten, kunnen graanvrije opties ook helpen bij een Mopshond die lijdt aan voedselallergieën.

Blue Buffalo Freedom Grain Free hondenvoer voor kleine rassen* is een goede en hoogwaardige hondenvoeroptie voor Mopshonden die te maken hebben met voedselgevoeligheden en allergieën.

Beste hondenvoer voor mopshonden

Het vinden van de juiste voeding voor je Mopshond kan komen met wat vallen en opstaan. Bij twijfel kan het nooit kwaad om uw dierenarts te raadplegen over de beste voeding voor uw unieke mopshond.

Vergeet niet, probeer en ga voor hondenvoer dat gespecificeerd is voor de leeftijd, het gewicht en het activiteitsniveau van je Mopshond, terwijl je er ook voor zorgt dat het voer van hoge kwaliteit is en weinig onnodige additieven en vulstoffen bevat.

Heb je een van de hondenvoeders op onze lijst geprobeerd of heb je andere goede suggesties voor hondenvoer voor Mopshond ouders? Vertel ons wat je denkt in de commentaarsectie!

Affiliate link openbaarmaking: Links in dit artikel gemarkeerd met een * zijn affiliate links, en we kunnen een kleine commissie ontvangen als je deze producten koopt. We hebben ze echter onafhankelijk geselecteerd voor opname, en alle meningen in dit artikel zijn de onze.

Referenties

  • C.M. Poncet, et al., “Prevalence of Gastrointestinal Tractions in 73 Brachycephalic Dogs with Upper Respiratory Syndrome,” Journal of Small Animal Practice,
  • G. Haimel, et al., “A Comparative Study Between Pugs and French Bulldogs,” Journal of Small Animal Practice.
  • Maria Isabel Gonzalez Urrgo, et al., “Effects of Different Protein Sources on Fermentation Metabolites and Nutrient Digestibility of Brachycephalic Dogs,” Journal of Nutritional Science.
  • F. Picco, E. et al., “A Prospective Study on Canine Atopic Dermatitis and Food-Induced Allergic Dermatitis in Switzerland,” Veterinary Dermatology.