Animal Boulevard Fiets kar voor honden

Animal Boulevard Fietskar voor honden: De ideale manier om samen met je viervoeter te genieten van een fietstocht!

Ben je een hondenliefhebber en wil je je trouwe metgezel graag meenemen tijdens je fietstochten? Dan is de Animal Boulevard Fietskar voor honden de perfecte oplossing voor jou! Deze fietskar biedt een veilige en comfortabele manier om je hond te vervoeren, zodat jullie samen kunnen genieten van het buitenleven.

Productomschrijving

De Animal Boulevard Fietskar voor honden is speciaal ontworpen met het welzijn van je hond in gedachten. De kar is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het stevige frame zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens het fietsen.

De fietskar heeft een ruim interieur waarin je hond comfortabel kan zitten of liggen. Er zijn ventilatieopeningen aanwezig om ervoor te zorgen dat je hond voldoende frisse lucht krijgt tijdens de rit. Daarnaast is de kar voorzien van een veiligheidsriem om je hond op zijn plaats te houden en te voorkomen dat hij eruit springt.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Geschikt voor honden tot 25 kg
 • Eenvoudig te monteren en demonteren
 • Opvouwbaar voor gemakkelijke opslag

Afmetingen

 • Productafmetingen: 80 cm x 60 cm x 70 cm
 • Wielen: 16 inch

Gebruiksgemak

 • Handrem voor veiligheid
 • Verwijderbare vloermat voor eenvoudige reiniging

Fysieke kenmerken

 • Kleur: zwart
 • Materiaal: polyester

Andere kenmerken

 • Inclusief opbergvak voor persoonlijke spullen
 • Reflecterende strepen voor betere zichtbaarheid

Reviews

“Ik ben ontzettend blij met de Animal Boulevard Fietskar voor honden! Mijn hond vindt het heerlijk om mee te gaan tijdens mijn fietstochten en ik hoef me geen zorgen te maken over zijn veiligheid. De kar is stevig en gemakkelijk te gebruiken. Een absolute aanrader!” – Petra

“Deze fietskar heeft mijn leven veranderd! Ik kan nu lange afstanden fietsen zonder me zorgen te maken over de vermoeidheid van mijn hond. Hij kan rustig zitten en genieten van het uitzicht terwijl we samen op pad zijn. Geweldig product!” – Mark

Conclusie

De Animal Boulevard Fietskar voor honden is de ideale keuze voor hondenbezitters die graag samen met hun viervoeter willen genieten van fietstochten. Met zijn comfortabele interieur, veiligheidsvoorzieningen en gebruiksgemak is deze fietskar een must-have voor elke hondenliefhebber. Schaf vandaag nog een Animal Boulevard Fietskar aan en beleef samen met je hond de leukste avonturen!

FAQ

Is de fietskar geschikt voor alle hondenrassen?

Ja, de fietskar is geschikt voor honden van alle rassen tot 25 kg.

Kan ik de fietskar gemakkelijk opbergen?

Ja, de fietskar is opvouwbaar en neemt daardoor weinig ruimte in beslag bij het opbergen.

Is de fietskar veilig voor mijn hond?

Absoluut! De fietskar is voorzien van een veiligheidsriem om je hond op zijn plaats te houden tijdens het fietsen.