7 Beste hondenvoer voor Chinese Shar-Peis

Beste hondenvoer voor Chinese Shar Peis

De Chinese Shar-Pei is een van de oudste hondenrassen ter wereld. DNA-onderzoek heeft aangetoond dat de Shar-Pei een van de 14 oudste rassen is – een van de rassen die voor het eerst door mensen van wolven werden gedomesticeerd. Naar verluidt is het ras ontstaan in de provincie Kwangtung (ook wel Guangdong genoemd). Ze worden al eeuwenlang gevonden in de zuidelijke provincies van China. Ze zijn herkenbaar zoals ze er vandaag de dag uitzien in China sinds ten minste de Han-dynastie (ca. 200 voor Christus). Verder zijn ze te zien in oude beelden. Een manuscript uit de 13e eeuw na Christus verwijst naar een gerimpelde hond met Shar-Pei-kenmerken.

Mensen die Shar-Peis bezitten, zullen je vertellen dat ze anders zijn dan alle andere honden metgezellen. Of het nu ondeugend is, smeekt om traktaties of ronduit lui, Chinese Shar-Pei-ouders kunnen niet anders dan dol zijn op hun kostbare snotneus, rimpelige pups. Chinese Shar-Peis, net als veel andere kort gemuilkorfde rassen, Shar-Peis zijn Brachycephalische honden en hebben vaak ademhalingsproblemen, die erger zijn tijdens de maaltijd.

Hun neuzen worden tegen het voedsel of de muur van de kom gedrukt, waardoor de luchtstroom nog meer wordt beperkt. Dit is de reden waarom verstikking zo’n groot probleem is bij onze harige vrienden met gesmoorde gezichten. Hun grote slokjes voedsel en lucht tegelijkertijd verklaren ook de frequente schattige maar stinkende scheten waar deze honden bekend om staan – het moet ergens uitkomen.

Een ander potentieel probleem met betrekking tot het voeden van uw Chinese Shar-Pei is hun kansen om zwaarlijvig te worden. Chinese Shar-Peis hebben de neiging om de signalen van hun lichaam te missen die hen vertellen dat ze vol zijn. Als hun eigenaren ze niet controleren, zullen ze te veel eten en zijn ze niet kieskeurig. Je moet ze een compleet, uitgebalanceerd hondenvoer geven om ze slank en gezond te houden.

Omdat Chinese Shar-Peis altijd honger lijken te hebben, is het goed om hun dagelijkse voedsel in drie maaltijden te verdelen voor het voeren van ontbijt, lunch en diner. Een regelmatig voedingsschema heeft bewezen obesitas bij honden te helpen voorkomen, en drie maaltijden per dag helpen uw pup de hele dag vol te houden. Chinese Shar-Peis zijn gevoelig voor verschillende voedingsmiddelen die meestal geen probleem zijn voor andere rassen.

Inhoudsopgave weergeven

   • Wat zijn de zes essentiële voedingsstoffen die uw Chinese Shar-Pei nodig heeft?
   • Droog hondenvoer voor uw Chinese Shar-Pei staan hieronder vermeld
 • 1. De eerlijke keukenfruit &veggie graanvrije gedehydrateerde hondenbasismix
 • 2. Smaak van de Wild Wetlands Graanvrij droog hondenvoer
 • 3. American Journey Active Life Formule
 • 4. Merrick Graanvrij Echt Texas Rundvlees + Zoete Aardappel Puppy Food
 • 5. Solid Gold Wolf King Bison en bruine rijst recept met zoete aardappelen Groot ras volwassen droog hondenvoer
 • 6. CANIDAE Graanvrije PURE Senior Echte Kip, Zoete Aardappel en Garbanzo Bonen Recept Droog Hondenvoer
 • 7. Instinct origineel graanvrij recept met echte kip gevriesdroogd rauw gecoat droog hondenvoer
 • Wat zijn de feiten die u moet weten over het voeren van Chinese Shar-Peis?
 • Wat is de ideale dagelijkse calorie-inname voor Chinese Shar-Peis?
  • Zijn er voedingsmiddelen om te vermijden voor brachycefale honden, zoals Chinese Shar-Peis?
  • Zijn zelfgemaakte voedingsmiddelen goed voor Chinese Shar-Peis?

Wat zijn de zes essentiële voedingsstoffen die uw Chinese Shar-Pei nodig heeft?

Voordat we het aanbevolen droge, vetarme, verse en gezonde hondenvoer van Dog Food Care bespreken, laten we eens kijken naar de voedingsbehoeften van uw Shar-Pei. Bij het kopen van brokjes of ingeblikt hondenvoer, heb je waarschijnlijk vaak naar de etiketten gekeken en wenste je dat je wist wat het allemaal betekende. Veel hondenvoerlabels zeggen “Compleet en uitgebalanceerd”, maar wat is er nodig om hondenvoer compleet en uitgebalanceerd te laten zijn?

Het product is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die door AAFCO zijn vastgesteld voor een bepaalde levensfase of alle levensfasen. Er staat dat je alleen dit voedsel kunt voeren en dat je hond alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. De zes essentiële voedingsstoffen staan hieronder vermeld.

1. Water: 70% tot 80% van het volwassen lichaamsgewicht van uw Chinese Shar-Pei bestaat uit water. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat uw hond dagelijks toegang heeft tot een adequate, schone watervoorziening. Honden moeten elke dag ongeveer een ons water per pond lichaamsgewicht drinken. Zonder voldoende water zal het lichaam van uw hond niet in staat zijn om kritieke lichaamsfuncties te behouden die hieronder worden weergegeven.

 • Voedingsstoffen oplossen en transporteren naar cellen
 • Regel de lichaamstemperatuur
 • Verteren van voedsel
 • Spoel afval weg, en nog veel meer.

2. Eiwitten: Het lichaam van je Chinese Shar-Pei gebruikt 23 aminozuren om weefsels op te bouwen. Het lichaam van je hond kan er echter maar 13 zelf produceren. De overige 10 aminozurens moet afkomstig zijn van eiwitten in het dieet van de hond. Om ervoor te zorgen dat uw hond zijn dag en lichaam voedt met voldoende eiwitten, moet het hondenvoer natuurlijke, hoogwaardige eiwitten als eerste ingrediënt hebben.

3. Vetten: Vetzuren, zoals ze worden genoemd als ze het hebben over voedingsbehoeften, zijn essentieel voor energie en ook voor de gezondheid van je harige hond. Het lichaam van uw hond kan geen essentiële vetzuren produceren en vertrouwt erop dat u ze in zijn dieet opneemt om een optimale gezondheid te behouden. Enkele essentiële vetzuren voor uw hond zijn:

 • Linolzuur
 • Omega-6
 • Omega-3

4. Koolhydraten: Koolhydraten zijn nodig om de weefsels in het lichaam van uw hond van stroom te voorzien en voor een gezonde spijsvertering. Koolhydraten zijn plantaardig, afkomstig van granen, gerst, bruine rijst, volle maïs, aardappelen, enz. Het voorziet het lichaam van de hond van

 • Suikers
 • Zetmeel
 • Vezel

5. Vitaminen: Een goede groei en gezondheidsonderhoud zijn onmogelijk zonder vitamines op te nemen in het dieet van uw Shar-Pei. Vitaminen ondersteunen veel cruciale rollen in het dieet van uw hond. Zolang uw keuze van hondenvoer een complete en uitgebalanceerde maaltijd is volgens de richtlijnen van AAFCO, zou uw pup veel van de vitamines moeten krijgen die nodig zijn om hem gezond en gelukkig te houden.

 • Vitamine D helpt bij het reguleren van calcium- en fosforgehaltes
 • Vitamine A helpt het immuunsysteem te stimuleren
 • Vitamine E en C dienen als antioxidanten
 • Vitamine K helpt bij bloedstolsels en
 • Vitamine B12 helpt bij het behoud van een gezond zenuwstelsel.

6. Mineralen: Net als vitamines ondersteunen mineralen verschillende cruciale rollen in het dieet van uw hond. Hoewel verschillende mineralen verschillende voordelen bieden, omvatten sommige algemene functies bot- en kraakbeenvorming, hormoonregulatie, zuurstofstroom en zenuw- en spierfunctie. Recepten met gechelateerde mineralen bevorderen de minerale aanhechting aan eiwitten voor maximale absorptie tijdens het spijsverteringsproces. Hieronder staan enkele specifieke kenmerken van essentiële mineralen voor uw hond.

 • Calcium en fosfor vormen een groot deel van het botmateriaal
 • IJzer helpt zuurstof door het lichaam te transporteren
 • Zink ondersteunt een goede wondgenezing
 • Selenium helpt bij het bieden van antioxidant ondersteuning
 • Natrium, kalium, calcium en magnesium helpen bij zenuwtransmissie en vochtbalans.

Waar u op moet letten op uw hondenvoeretiketten

Als het door u gekozen voedsel voor uw Chinese Shar-Pei een commercieel droog of nat product is, zijn hier enkele aanwijzingen voor wat u op de ingrediëntenetiketten wilt zien en wat u er niet op wilt zien. De voedseletiketten van uw Shar-Pei tonen welke ingrediënten het bevat en het percentage essentiële voedingsstoffen in elke zak. De ingrediënten worden vermeld van het hoogste tot het laagste gehalte op basis van het gewicht en het percentage dat het vertegenwoordigt, waarbij 80% van het voedsel bestaat uit de eerste 5 ingrediënten. Het bestuderen van de ingrediëntenlijst zal u helpen begrijpen wat u uw hond te eten geeft.

Een ander deel van de informatie op hondenvoeretiketten is de Gegarandeerde Analyse (GA). Het is het voedingsprofiel op de achterkant van de zak of het blikje. GA’s onthullen de basisvoedingssamenstelling van het dieet met betrekking tot minimale ruwe eiwitten, minimaal ruw vet en maximale ruwe vezels. GA’s laten je weten welke verhoudingen van eiwitten, vetten, vezels, etc. in het voedsel van je pup zitten.

Het naamspel bij het decoderen van het label

De eerste vijf of 10 ingrediënten op de lijst geven je een goed idee over de kwaliteit van de ingrediënten. Je wilt altijd het eiwit in de eerste positie zien, en dan moet het het echte werk zijn. Als de lijst van een zak Beef Dog Food eerst het rundvlees toont, gevolgd door volkoren maïs, zal het percentage volkoren maïs minder zijn dan het rundvlees. En als het sojameel de volkoren maïs volgt, zal de hoeveelheid sojameel minder zijn dan de volkoren maïs.

Dus als u een zak brokjes koopt met de naam Beef Dog Food, moet rundvlees nummer één op de lijst zijn en volgens de FDA moet het 95% van het product uitmaken. Als daarentegen op het etiket van die zak hondenvoer staat: “Beef Dinner”, “Beef Recipe”, “Beef Flavor” of vergelijkbare beschrijvingen, hoeft het rundvleespercentage niet hoger te zijn dan 25%.

Wat u wilt zien op de etiketten van uw Chinese Shar-Pei’s hondenvoer:

 • Echt vlees is het eerste ingrediënt
 • Vulstoffen, indien aanwezig, (maïs, tarwe, soja) moeten laag op de ingrediëntenlijst worden vermeld.
 • Als een “maaltijd” wordt vermeld, zorg er dan voor dat deze afkomstig is van een specifieke bron zoals kippenmeel, rundvleesmeel of zalmmeel. Je zou geen algemene “maaltijd” willen zien zoals gevogeltemeel, vismeel, enz., Waardoor je kunt gissen naar de bron van de maaltijd. Het feit dat het een maaltijd is, is geen slechte zaak. Het is aanzienlijk geconcentreerder dan het verse productt omdat het bronproduct gedehydrateerd is en tot een fijne maaltijd is verwerkt, waarbij geen voedingsstoffen verloren gaan in het kookproces.
 • Specifieke eiwitbijproducten zoals rundvleesbijproducten hebben een hoge voedingswaarde en zijn over het algemeen geen probleem. Pas echter op voor algemene uitspraken zoals bijproductenmaaltijden, omdat deze van lagere kwaliteit zijn en alles kunnen bevatten.

Wat u niet wilt zien op het etiket van uw Chinese Shar-Pei’s hondenvoer:

 • De naam van het voedsel bevat de vermelding “met” of “smaak”, zoals “met rundvlees” of “rundvlees-gearomatiseerd”, omdat dit een klein percentage van echt vlees aangeeft.
 • Hetzelfde ingrediënt wordt meerdere keren vermeld met verschillende namen, zoals fructose-glucosestroop, suiker, sucrose en glucosestroop. Deze tactiek wordt vaak gebruikt om hoge niveaus van een ongewenst ingrediënt te verbergen door ze te verdelen en verschillende termen op de ingrediëntenlijst te gebruiken. Hetzelfde geldt voor fabrikanten die hoge vulstofgehaltes zoals maïs, maïsmeel en gemalen maïs proberen te verbergen, die, als ze onder één naam worden weergegeven, zelfs de hoeveelheid primair eiwit op nummer één op de ingrediëntenlijst kunnen overschrijden.
 • Vulstoffen in voedsel en traktaties of te veel vulstoffen in hondenvoer zijn mogelijk niet biologisch geschikt voor uw Chinese Shar-Peis.
 • Kunstmatige kleur-, smaak- en conserveermiddelen.

Wat zijn fillers?

In de meeste hondenvoeding, vooral brokjes, zijn er ingrediënten toegevoegd om uw hond een vol gevoel te geven, maar bieden ze weinig voedingswaarde. Meestal zijn vulstoffen omvangrijke, zetmeelrijke en koolhydraatrijke ingrediënten die hadden kunnen worden vervangen door gezondere, meer natuurlijke ingrediënten.

Meestal zijn deze producten goedkoop en gemakkelijk voor fabrikanten om de kosten laag te houden. Sommige veel voorkomende vulstoffen in commercieel hondenvoer zijn zo goedkoop dat ze uw hond irriteren en allergieën of gevoeligheden veroorzaken. Er is geen officiële lijst met vulstoffen en wat sommige hondenbezitters als vullers beschouwen, geloven anderen dat ze gezond zijn. Voorbeelden zijn maïs, tarwe, rijst, niet-gespecificeerde bijproducten, aardappeleiwit, erwteneiwit en meer.

De aanwezigheid van deze niet-nutritionele ingrediënten om niet meer te serveren dan de bedrijfsresultaten van de fabrikant zijn de belangrijkste reden voor hondenouders om naar nieuwe alternatieven te zoeken.

Dog Food Care heeft een reeks hondenvoeropties voor uw kostbare Chinese Shar-Pei beoordeeld en 10 droge hondenvoermerken gevonden die onze aanbeveling waard zijn.

Droog hondenvoer voor uw Chinese Shar-Pei staan hieronder vermeld

Na het beoordelen van veel hondenvoermerken, beveelt Dog Food Care degenen aan die het beste opvielen voor uw Chinese Shar-Pei.

 1. De Honest Kitchen Grain-Free Fruit &Veggie Dog Food Base Mix.
 2. Smaak van de Wild Wetlands Graanvrij droog hondenvoer
 3. Merrick Graanvrij Echt Texas Rundvlees + Zoete Aardappel Puppy Food
 4. American Journey Active Life Formule
 5. Solid Gold Wolf King Bison en bruine rijst recept met zoete aardappelen Groot ras volwassen droog hondenvoer
 6. CANIDAE Graanvrij PURE Senior Real Chicken, Sweet Potato en Garbanzo Bean Recept Droog Hondenvoer
 7. Instinct Origineel graanvrij recept met echte kip gevriesdroogd rauw gecoat droog hondenvoer

De verpakking van de bovenstaande droge hondenvoeding varieert van 12-lb zakken tot 24-lb zakken, en prijzen van $ 24,99 tot $ 70 per zak. Uitgesplitst naar prijzen per pond is het gemiddelde $ 3,02 per pond. De verse voedingsmiddelen voor Chinese Shar-Peis kosten tussen de $ 3 en $ 6 per dag.

Beste droge hondenvoeropties voor Chinese Shar-Peis aanbevolen door Dog Food Care worden hieronder vermeld

 • Beste brokjes in het algemeen: De Honest Kitchen Grain-Free Fruit &Veggie Dog Food Base Mix. $ 32,99 per zak van 3 pond maakt 12 pond = $ 2,75-lb
 • Beste brokjes voor Actieve Shar-Peis: Smaak van de Wild Wetlands Graanvrij droog hondenvoer $ 54,99 per zak van 28 pond = $ 1,96-lb
 • Beste Brokjes Shar-Pei Puppies: Merrick Grain-Free Real Texas Beef + Sweet Potato Puppy Food $ 64,98 per zak van 22 pond = $ 2,95-lb
 • Beste Brokjes voor Senior Shar-Peis: CANIDAE Graanvrije PURE Senior Real Chicken, Sweet Potato en Garbanzo Bean Recept Droog Hondenvoer $ 74,99 per zak van 24 pond = $ 3,12-lb
 • Beste prijs-effectieve brokken: American Journey Active Life Formule. $ 49,94 per zak van 28 pond = $ 1,79-lb

1. De eerlijke keukenfruit &veggie graanvrije gedehydrateerde hondenbasismix

Lucy Postins richtte de Honest Kitchen op in 2002 in San Diego, CA, met een missie om zoveel mogelijk huisdieren op weg te helpen naar een goede gezondheid door goed eten.


De Honest Kitchen Fruit &Veggie Graanvrije Dehydrated Dog Base Mix

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

The Honest Kitchen was het allereerste Human Grade-voedsel voor huisdieren, wat betekent dat het eindproduct menselijke voeding ontmoet productienormen (in tegenstelling tot conventioneel huisdiervoer, dat Feed Grade is). Elk Honest Kitchen product is gemaakt met compromisloze kwaliteitsnormen door een bedrijf van dierenliefhebbers.

De Honest Kitchen Fruit &Veggie Grain-Free Dehydrated Dog Base Mix is een beetje anders dan de meeste omdat er helemaal geen vlees in zit – je moet het zelf toevoegen. In plaats daarvan biedt deze basis alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om gezond te zijn. Als je de keuze van het vlees aan jou overlaat, krijg je veel controle over de kwaliteit van het voedsel. Je kunt een ingrediënt kiezen dat je hond lekker vindt, de portiegroottes regelen en wat variatie brengen zonder de verantwoordelijkheid van thuis koken en het creëren van complete en uitgebalanceerde maaltijden.

Elk niet-vleesingrediënt in de verpakking is er niet voor niets.  Zoete aardappelen zijn het eerste ingrediënt en het heeft ook spinazie, kokosnoot, kelp en erwten, om er maar een paar te noemen. De vezelniveaus zijn vrij hoog met 8% en de basis biedt 10,5% eiwit voordat je zelfs vlees toevoegt. Het vetgehalte is echter extreem laag, dus misschien wil je een vetter soort vlees zoals rundvlees erin gooien om het in evenwicht te brengen.

Het is vrij van gluten en granen, om te voorkomen dat de gevoelige maag van je hondje wordt beledigd, waardoor het geweldig is voor honden met allergieën.  En als je je hond altijd al voer van menselijke kwaliteit hebt willen geven, is dit de perfecte gelegenheid.

Dog Food Care beveelt dit honest kitchen recipe aan voor hondenouders die hun hondenkinderen voedsel van menselijke kwaliteit willen geven in plaats van droge brokjes, en de keuze hebben welke eiwitten ze willen voeren.

 • Eerste 10 ingrediënten: Gedehydrateerde zoete aardappelen, gedehydrateerde erwten, gedehydrateerde kool, gedroogde biologische kokosnoot, gedroogde appels, gedroogde bananen, gedehydrateerde spinazie, gedehydrateerde pompoen, gedehydrateerde selderij, gedehydrateerde biologische honing
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 10,5% min, ruw vet 8% min, ruwe celstof 8% Max
 • Calorieën: 337 kcal per 8-oz kop
 • Geschikt voor welke honden: De gedehydrateerde maaltijden van The Honest Kitchen met ingrediënten van menselijke kwaliteit voldoen aan de vereisten van de Association of American Feed Control Officials (AAFCO) voor onderhoud van volwassen en oudere honden van middelgrote tot grote rassen.
 • Voederen: De hoeveelheid voer om uw hond te voeren hangt af van zijn leeftijd, levensfase, metabolisme, gewicht, algehele gezondheid en activiteitsniveau. De vuistregel is om de hond 30 tot 35 calorieën te geven voor elk pond lichaamsgewicht, plus 70 meer. Daarom, als je tiener Shar-Pei 20 pond weegt, moet je hem 20×30 + 70 calorieën per dag geven, wat 670 is.

De Grain-Free Fruit &Veggie Dog Food Base Mix van The Honest Kitchen bevat 337 calorieën per kopje, dus je kostbare pup zou ongeveer 2 kopjes per dag moeten krijgen. Uw keuze van eiwitten of andere additieven zal echter het aantal calorieën per kopje verhogen, dus zorg ervoor dat u daar rekening mee houdt bij het beslissen over de grootte van de porties.

 • Belangrijkste voordeel: Deze Grain-Free Fruit &Veggie Dog Food Base Mix is ideaal voor rotatievoeding om smaakmoeheid bij je harige vrienden te voorkomen. De lijst met maaltijden die je voor je doggy dude kunt maken door toe te voegen aan de voedzame basis is eindeloos.  Een doos die slechts 3 lbs weegt, maakt 12 lbs vers voedsel. Zachte uitdroging behoudt niet alleen meer voedingsstoffen, maar het is ook sterk geconcentreerd. Dus, gewoon water toevoegen levert je 4 keer het gewicht van een doos in maaltijden op.
 • Prijs: $ 32,99 per zak van 3 pond maakt 12 pond = $ 2,75-lb

2. Smaak van de Wild Wetlands Graanvrij droog hondenvoer

Diamond Pet Foods in Meta, Missouri produceert Taste of the Wild droog hondenvoer in diamond’s eigen fabrieken in South Carolina, Arkansas, Californië en Missouri. Diamond Foods werd opgericht in Missouri in 1970.


Smaak van de Wild Wetlands Graanvrij droog hondenvoer

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

Voed je Chinese hondenmaatje met het uitgebalanceerde dieet dat bedoeld is met Taste of the Wild Wetlands Graanvrij droog hondenvoer geformuleerd met nieuwe eiwitten, waaronder geroosterd, gerookt gevogelte. Dit graanvrije recept bevat erwten en zoete aardappelen die de goed verteerbare energie leveren die uw actieve pup nodig heeft.

De brokjes bieden natuurlijke antioxidant ondersteuning van echte groenten en fruit en gedroogde cichoreiwortel voor prebiotische ondersteuning en een gezonde spijsvertering. Essentiële mineralen zijn gecheleerd met aminozuren om hun absorptie te optimaliseren en maximaal voordeel te garanderen, voor complete en uitgebalanceerde voeding met een smaak van het wild waar je harige vriend constant naar hunkert.

Het is verrijkt voor de gezondheid van het hele lichaam met omega-vetzuren, antioxidanten, glucosamine, probiotica en taurine. Het bevat geen GGO’s, vleesbijproducten, vulstoffen of kunstmatige conserveermiddelen. Dog Food Care beveelt t ten zeerste aanzijn uitzonderlijke product als het beste droge hondenvoer voor actieve honden zoals Chinese Shar-Peis en zijn Chinese neven, Chow Chows en Tibetaanse Mastiffs.

 • Eerste 10 ingrediënten: Eend, eendenmeel, kippenmeel, zoete aardappelen, erwten, aardappelen, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), eiproduct, natuurlijke smaak, oceaanvismeel
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 32% min, ruw vet 18% min, ruwe celstof 4% Max
 • Calorieën: 425 kcal per 8-oz kop
 • Geschikt voor welke honden: Smaak van de Wild Ancient Wetlands Canine Recept met geroosterd gevogelte is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Dog Food Nutrient Profiles voor alle levensfasen, inclusief de groei van grote honden (70 lbs. of meer als volwassene).
 • Voederen: De hoeveelheid brokjes om uw hond te voeren is afhankelijk van zijn leeftijd, levensfase, metabolisme, gewicht, algehele gezondheid en activiteitsniveau. De vuistregel is om de hond 30 tot 35 calorieën te geven voor elk pond lichaamsgewicht, plus 70 meer. Daarom, als je volwassen Shar-Pei 50 pond weegt, moet je hem 50×30 + 70 calorieën per dag geven, wat 1570 is.

Taste of the Wild Ancient Wetlands heeft 425 calorieën per kopje van 8 oz, wat betekent dat je je rimpelige doggy-dude tussen 31/2 tot 4 kopjes moet voeren, verdeeld in twee of drie maaltijden per dag. Een puppy eet echter veel voedsel. Vanaf de geboorte tot zes maanden oud moet hij twee tot vier keer zoveel eten als een volwassen hond om al die groei te ondersteunen, waarmee u rekening moet houden bij het voeden van uw Shar-Pei-puppy.

 • Belangrijkste voordeel: Echte eend is het nummer 1 ingrediënt in dit geroosterde gevogelte droge hondenvoer. Het is rijk aan eiwitten (32%) om botten, gewrichten en magere spieren te ondersteunen. Geformuleerd met vitaminen en mineralen uit echt fruit en superfoods, omega-vetzuren voor de gezondheid van huid en vacht en voedingsstoffen voor de energie die je harige vriend nodig heeft om te gedijen.
 • Prijs: $ 54,99 per zak van 28 pond = $ 1,96-lb

3. American Journey Active Life Formule

American Journey wordt exclusief gemaakt voor en gedistribueerd door Chewy, die nauw samenwerkt met productiepartners om hun eigen recepten te maken en te ontwikkelen en toezicht te houden op de productie om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan hun kwaliteitsnormen. Het hondenvoer van American Journey wordt geproduceerd in de partnerfaciliteiten van Chewy, gevestigd in Kansas.


American Journey Active Life Formule

Zicht op Chewy

Hoewel het Chinese Shar-Pei-ras niet bekend staat om zijn hoge activiteit, is elke hond uniek en vaak het product van de manier van leven van zijn eigenaar. Als je Shar-Pei een actieve jongere was en met je meegroeide op joggen of wandelingen, zal hij waarschijnlijk niet passen bij de typische luie Shar-Pei die meestal op internet en in druk wordt afgebeeld.

Dit alles betekent dat de voeding die u verstrekt, moet passen bij het activiteitsniveau van uw hondje. Als het leven van je Shar-Pei er een is vol avontuur, geef hem dan een maaltijd om zijn avontuurlijke geest te voeden en hem gezond te houden met American Journey Active Life Formula. Elk recept biedt een goed afgerond, uitgebalanceerd dieet, te beginnen met echte eiwitten als eerste ingrediënt plus voedingsrijke groenten zoals zoete aardappelen en wortels. Elke hap levert een nauwkeurige mix van voedingsstoffen en antioxidanten om een gezond immuunsysteem en algeheel welzijn te ondersteunen, en uitgebalanceerde omega’s om een gezonde huid en vacht te ondersteunen. Er zijn ook natuurlijke vezels uit gezonde, gemakkelijk te verteren granen zoals bruine rijst en gerst. Bovendien is er nooit tarwe, maïs, soja of kunstmatige ingrediënten, dus je kunt je goed voelen over het vullen van de kom met deze complete en uitgebalanceerde maaltijd voor je sidekick tegen een betaalbare prijs.

 • Eerste 10 ingrediënten: Rundvlees zonder been, kippenmeel, bruine rijst, gerst, rijstzemelen, erwten, kalkoenmeel, natuurlijke smaak, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), lijnzaad
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 25% min, ruw vet 15% min, ruwe celstof 16% max
 • Calorieën: 344 kcal per 8-oz kop
 • Geschikt voor welke honden: Alle rassen van kleine Shetland Sheepdog tot Shar-Peis, en de Dogue de Bordeaux.
 • Voederen: Voedingsrichtlijnen zijn alleen aanbevelingen en moeten worden aangepast op basis van de gezondheid, lichaamsconditie, levensfase, geslacht, activiteit en klimatologische temperatuur van uw hond. Als uw Shar-Pei actiever is dan zijn kostbare neven en nichten met een gerimpeld gezicht, moet u meer calorieën toevoegen om voldoende energie te genereren.
 • Belangrijkste voordelen: Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd op zijn voedingswaarde, inclusief antioxidantrijke groenten en volle granen. U zult geen bijproductmaaltijden voor pluimvee, maïs, tarwe, soja of kunstmatige ingrediënten vinden.
 • Prijs: $ 49,99 per zak van 28 pond = $ 1,78-lb

4. Merrick Graanvrij Echt Texas Rundvlees + Zoete Aardappel Puppy Food

Merrick Pet Care werd meer dan 30 jaar geleden opgericht in de familiekeuken van Garth Merrick in Hereford, Texas.


Merrick Graanvrij Echt Texas Rundvlees + Zoete Aardappel Puppy Food

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

Dat is het moment waarop Garth begon met het thuis koken van voedsel voor zijn hond om ervoor te zorgen dat ze het meest gezonde en voedzame voedsel at dat mogelijk was. Merrick Pet Care is opgericht in 1988. In 2015 nam Nestlé Purina PetCare Company Merrick Pet Care over in een uitkoopovereenkomst. Het bedrijf is een toonaangevende producent van natuurlijke en biologische dierenvoeding en de voedingsmiddelen van Merrick worden gemaakt in de VS.

Merrick Grain-Free Puppy Recipes bieden uitgebalanceerde voeding met echte hele voedingsmiddelen afkomstig van vertrouwde lokale boeren. Deze formule hondenvoer is natuurlijk en graanvrij. Het is specifiek geformuleerd om een gezonde spijsvertering te ondersteunen en maximale voedingsvoordelen te garanderen, met een focus op natuurlijke voedingsrijke ingrediënten om de algehele gezondheid van alle rassen van puppy’s te ondersteunen.

Met uitgebeend vlees als eerste op de ingrediëntenlijst, helpt dit hoogwaardige eiwit bij het opbouwen en onderhouden van gezond spierweefsel, het ondersteunen van een gezonde huid en het bedekken met omega-vetzuren. Toegevoegde DHA helpt de gezonde hersenontwikkeling van een puppy te ondersteunen. Merrick Grain-Free Puppy Recipe bevat 75% eiwit uit dierlijke bronnen.  Toonaangevende niveaus van omega-vetzuren ondersteunen een gezonde huid en vacht, en zitten boordevol glucosamine en chondroïtine om de gezondheid van de gewrichten te bevorderen. We gebruiken echte hele voedingsmiddelen zoals appels en bosbessen vol vitamines, mineralen en antioxidanten, plus licht verteerbare koolhydraten zoals aardappelen en zoete aardappelen bieden het voordeel van aanhoudende energie zonder graangevoelige systemen te verstoren. Merrick formuleert al zijn recepten in de Hereford, TX-keuken van het bedrijf en gekookt in de VS, in faciliteiten die strikte FDA-richtlijnen handhaven.

Dog Food Care is enthousiast over het aanbevelen van Merrick Grain-Free Puppy Recipes aan alle Chinese Shar-Pei-eigenaren die geloven dat hun kostbare puppy’s maaltijden verdienen die hen helpen langer te spelen, sneller te zoomen en gelukkiger te worden.

 • Eerste 5 ingrediënten: Uitgebeend rundvlees, kalkoenmeel, zoete aardappelen, aardappelen, witvismeel, tapioca, erwten, varkensvet, natuurlijke smaak, lijnzaad
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 28% min, ruw vet 15% min, ruwe celstof 4,5% Max
 • Calorieën: 400 kcal per 8-oz kop
 • Geschikt voor welke honden: Dit natuurlijke, graanvrije formule hondenvoer is ideaal voor alle rassen van puppy’s. Het is specifiek geformuleerd om een gezonde spijsvertering te ondersteunen en maximale voedingsvoordelen te garanderen, met een focus op natuurlijke voedingsrijke ingrediënten om de algehele gezondheid van alle rassen van puppy’s te ondersteunen.
 • Voederen: Opgroeiende puppy’s zullen ook meer calorieën consumeren dan volwassen honden, en dat geldt ook voor jongvolwassen honden. Een Shar-Pei-puppy met een gewicht van 30 pond (4-12 maanden oud) heeft naar schatting 933 calorieën per dag nodig.
 • Belangrijkste voordeel: Perfect voor pups met allergieën en gevoelige magen. Dit recept biedt spijsverteringsondersteuning en gezonde vetten voor de gezondheid van huid en vacht en bevat DHA, toonaangevende niveaus van omega-vetzuren om een gezonde huid en vacht te ondersteunen. Het zit boordevol glucosamine en chondroïtine om de gezondheid van de gewrichten te bevorderen.
 • Prijs: $ 64,98 per zak van 22 pond = $ 2,95-lb

5. Solid Gold Wolf King Bison en bruine rijst recept met zoete aardappelen Groot ras volwassen droog hondenvoer

Solid Gold dierenvoeding werd in 1974 opgericht door Sandy Harrington McGill als een holistische voedingsleverancier voor honden en katten.


Solid Gold Wolf King Bison en bruine rijst recept met zoete aardappelen Groot ras volwassen droog hondenvoer

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in een buitenwijk van St. Louis. In november 2020 werd Solid Gold Pet overgenomen door een Chinees bedrijf gevestigd in Hong Kong: “Solid Gold Pet, dat zichzelf op de markt brengt als “Amerika’s eerste holistische dierenvoeding”, is gekocht door Health &Happiness Group International Holdings Ltd. (H &H &H Group), maar het wordt nog steeds geproduceerd in de VS.

Solid Gold Wolf King Bison en Bruine Rijst Recept met zoete aardappelen Groot ras volwassen droog hondenvoer reinigen met hele superfoods om gezonde vezels te bieden om de spijsvertering te bevorderen, antioxidanten en fytonutriënten om uw huisdier te helpen gedijen, en prebiotica om goede bacteriën in het spijsverteringsstelsel te helpen voeden. Geformuleerd met weide-gekweekte, Amerikaanse bizons, gezonde vetten, volle granen, levende probiotica en onze unieke mix van functionele superfoods, is dit recept ontworpen om de spieren van uw hond op te bouwen en te onderhouden en darmgezondheid en immuunondersteuning te bieden, evenals de gezondheid van huid en vacht.

Het voedsel dat onze huisdieren eten, heeft direct invloed op hun kotestief systeem, een complex systeem dat bestaat uit biljoenen micro-organismen. De gezonde werking van dit systeem is van cruciaal belang voor een goede darmgezondheid, die zowel het immuunsysteem als het algehele welzijn positief beïnvloedt. In feite wordt tot 80% van het immuunsysteem beïnvloed door de darm. Het ondersteunen van het immuunsysteem door middel van een goede voeding en spijsvertering stelt huisdieren in staat om milieuallergieën, die vaker voorkomen dan voedselallergieën, beter te bestrijden.

 • Eerste 10 ingrediënten: Bizon, Oceaan vismeel, bruine rijst, havermout, geparelde gerst, kikkererwten, erwten, aardappelen, gedroogde eieren, zoete aardappelen
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 22% min, ruw vet 9% min, ruwe celstof 4% Max
 • Calorieën: 340 kcal per 8-oz kop
 • Geschikt voor welke honden: Ideaal voor normaal actieve middelgrote tot grote rashonden zoals de Chinese Shar-Pei.
 • Voederen: Voedingshoeveelheden zijn alleen richtlijnen en kunnen variëren op basis van activiteitsniveau, gezondheidstoestand, levensfase en temperatuur. Het is belangrijk om de ideale lichaamsconditie van uw hond te behouden voor zijn gezondheid op de lange termijn, en een Shar-Pei met een gewicht tussen 30 en 60 pond moet 2 tot 31/2 kopjes solid gold droogvoer per dag hebben, verdeeld in twee of drie maaltijden.
 • Belangrijkste voordeel: Nooit gemaakt met soja, maïs, tarwe of kunstmatige conserveermiddelen.
 • Prijs: $ 38,99 per zak van 15,5 pond = $ 2,52 lb

6. CANIDAE Graanvrije PURE Senior Echte Kip, Zoete Aardappel en Garbanzo Bonen Recept Droog Hondenvoer

Canidae is een familiebedrijf, opgericht in 1996 door eigenaren Scott Whipple en John Gordon. Samen met de introductie van zijn boerderij, gelegen in Kansas, VS, exploiteert Canidae ook een kookfaciliteit en distributiecentrum in Texas, VS.


CANIDAE Graanvrij PURE Senior Real Chicken, Sweet Potato en Garbanzo Bean Recept Droog Hondenvoer

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

Canidae PURE Grain-Free formules met beperkte ingrediënten bieden oudere Shar-Pei een goed afgeronde maaltijd die is gemaakt met hun gezondheid en welzijn in gedachten. Elk recept gebruikt 10 of minder belangrijke ingrediënten die gemakkelijk herkenbaar zijn. Geformuleerd met echt vlees, gevogelte of vis eerst, gecombineerd met hele ingrediënten zoals zoete aardappelen, erwten, linzen of kikkererwten – nooit maïs, tarwe of soja.

Dit recept heeft alles wat je senior Shar-Pei nodig heeft om te gedijen, en niets wat hij niet heeft. Eiwitrijke kip is het eerste ingrediënt, voor een gezonde spiertonus naarmate je hond ouder wordt, met gezonde groenten in de mix om de hele voedselenergie en voeding te bieden die hij nodig heeft. Probiotica voor de spijsvertering, antioxidanten voor een goede immuniteit en vitamines, mineralen en vetzuren geven je doggy dude alle hulpmiddelen die hij nodig heeft om gezond te leven tijdens zijn gouden jaren.

 • Eerste 10 ingrediënten: Kip, Kipmeel, Kalkoenmeel, Zoete aardappelen, Garbanzo Bonen, Erwten, Aardappelen, Zonnegekookt Alfalfameel, Kippenvet, Natuurlijke smaak
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 28% min, ruw vet 10% min, ruwe celstof 5% Max
 • Calorieën: 409 kcal per 8-oz kop
 • Geschikt voor welke honden: CANIDAE PURE Senior Real Chicken, Sweet Potato & Garbanzo Bean Recipe is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Dog Food Nutrient Profiles voor het onderhoud van uw Precious Shar-Pei.
 • Voederen: Je Chinese Shar-Pei zou waarschijnlijk tussen de 30 en 50 pond wegen tijdens zijn oudere jaren. Hoewel de algehele gezondheid, het activiteitsniveau en het metabolisme een rol spelen in de hoeveelheid brokjes die u uw harige vriend voedt, tonen richtlijnen aan dat 11/2 tot 21/2 kopjes Canidae Pure Senior-voedsel de basis van de berekening moeten zijn.
 • Belangrijkste voordeel: CANIDAE PURE Senior Real Chicken zit boordevol omega-6 en omega-3 vetzuren, alle 9 aminozuren, taurine om cognitieve achteruitgang te voorkomen en glucosamine en chondroïtinesulfaat om gewrichtspijn te verlichten.
 • Prijs: $ 74,99 per zak van 24 pond = $ 3,12 lb

7. Instinct origineel graanvrij recept met echte kip gevriesdroogd rauw gecoat droog hondenvoer

Instinct Pet Food werd opgericht in 2002 en produceerde bevroren en gevriesdroogd rauw dierenvoer in hun eigen Lincoln, Neb., faciliteiten. De kantoren bevinden zich in St. Louis.


Instinct Origineel graanvrij recept met echte kip gevriesdroogd rauw gecoat droog hondenvoer

Zicht op Chewy | Bekijk op Amazon

Instinct Original Grain-Free Recipe met Real Chicken Freeze-Dried Recipe ingrediënten zijn verantwoord verkregen. Inbegrepen zijn vlees, niet-GMO groenten en fruit plus andere gezonde ingrediënten in een complete en uitgebalanceerde rauwe maaltijd. Rauw wordt nooit gekookt en minder bewerkt.n brokjes, blikjes of gekoeld hondenvoer – waardoor de meeste voedingsstoffen intact blijven. Voedzaam rauw, ongekookt voedsel behoudt natuurlijke smaken, waardevolle antioxidanten, aminozuren, vitamines en mineralen – voor voedzamer en gezonder voedsel. Het invriezen van rauw beschermt voedingsstoffen op hun hoogtepunt voor maximale versheid.

Rauwe diëten hoeven niet alles-of-niets te zijn voor uw huisdier om de rauwe voordelen te plukken. Graanvrije opties voor honden van alle groottes en leeftijden, werkend met recepten gemaakt met functionele ingrediënten voor veel voorkomende gezondheidsproblemen. De voordelen van het Instinct Raw Freeze-Dried-assortiment omvatten een probiotische boost, omega’s en antioxidanten om de gezondheid van de vacht, huid en darm te ondersteunen en tegelijkertijd het immuunsysteem van uw Shar-Pei te stimuleren.

Voldoe aan de behoefte van je hond aan echt voedsel met Instinct Original Grain-Free Recipe met real chicken freeze-dried raw coated dry dog food. Geleid door Instinct’s geloof in rauwe voeding, ontsluit dit recept het vermogen van uw hond om te gedijen. Het is zorgvuldig uitgebalanceerd met gezond voedsel, zoals echte kip en groenten, plus gegarandeerde niveaus van probiotica, natuurlijke omega’s en antioxidanten. Het resultaat is een smakelijk, eiwitrijk dieet met veel dierlijke eiwitten dat maximale verteerbaarheid, een gezonde vacht en huid en immuungezondheid bevordert.

 • Eerste 10 ingrediënten: Kip, Kippenmeel, Erwten, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), Tapioca, Haringmeel, Menhaden vismeel, Natuurlijke smaak, Gedroogde tomatenpulp
 • Gegarandeerde analyse: Ruw eiwit 37% min, ruw vet 12% min, ruwe celstof 2,5% Max
 • Calorieën: 520 kcal per 8-oz kop
 • Geschikt voor welke honden: Instinct Original Grain-Free Recipe with Real Chicken is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Dog Food Nutrient Profiles voor alle levensfasen, behalve voor de groei van grote honden (70 lbs of meer als volwassene).
 • Voederen: Je Chinese Shar-Pei zou als volwassene waarschijnlijk tussen de 30 en 50 pond wegen. Algehele gezondheid, activiteitsniveau, metabolisme, gewicht en andere aspecten spelen een rol in de hoeveelheid brokjes die je je harige vriend geeft. Richtlijnen tonen aan dat 11/2 tot 21/2 kopjes Instinct Original hondenvoer de basis moeten zijn van de berekening voor gezondheidsonderhoud. Als het voor gewichtsverlies is, zou 3/4 tot 11/4 kopjes per dag voldoende moeten zijn.
 • Belangrijkste voordeel: Instinct Original Grain-Free Recipe with Real Chicken is gemaakt met hoge niveaus van echte dierlijke ingrediënten en verantwoord geproduceerd vlees, gevogelte of vis. Elk stuk brok is bedekt met gevriesdroogde rauwe kip voor de toegevoegde voeding en smaak van rauwe kip.
 • Prijs: $ 65,53 per zak van 22,5 pond = $ 2,91 lb

Wat zijn de feiten die u moet weten over het voeren van Chinese Shar-Peis?

Opgroeiende pups en jongvolwassenen verbruiken veel energie. Ze vereisen een dieet met eiwitten van goede kwaliteit. Volgens de National Research Council van de National Academies vereist een actieve volwassen Shar-Pei met een gewicht van 50 pond een gemiddelde dagelijkse calorie-inname van 1312 calorieën. Honden die gesteriliseerd/gecastreerd zijn, of die ouder zijn, hebben mogelijk iets minder calorieën nodig. Sommige honden hebben mogelijk meer calorieën nodig, afhankelijk van hun activiteitsniveau en hun individuele metabolisme.

Als u en uw Shar-Pei behendigheidstraining of andere actieve training doen, moet u mogelijk de dagelijkse calorieën van uw hond verhogen tot 1457 kcal / dag of meer (hond van 50 lb), afhankelijk van hoeveel training / werk hij doet. Opgroeiende puppy’s zullen ook meer calorieën consumeren dan volwassen honden, en dat geldt ook voor jongvolwassen honden. Een Shar-Pei-puppy met een gewicht van 30 pond (4-12 maanden oud) heeft naar schatting 933 calorieën per dag nodig.

Elke hond is echter uniek en het is altijd het beste om de caloriebehoeften van uw Chinese Shar-Pei in elke levensfase met uw dierenarts te bespreken.

Wat is de ideale dagelijkse calorie-inname voor Chinese Shar-Peis?

Opgroeiende pups en jongvolwassenen verbruiken veel energie. Ze vereisen een dieet met eiwitten van goede kwaliteit. Volgens de National Research Council van de National Academies vereist een actieve volwassen Shar-Pei met een gewicht van 50 pond een gemiddelde dagelijkse calorie-inname van 1312 calorieën. Honden die gesteriliseerd/gecastreerd zijn, of die ouder zijn, hebben mogelijk iets minder calorieën nodig. Sommige honden hebben mogelijk meer calorieën nodig, afhankelijk van hun activiteitsniveau en hun individuele metabolisme.

Als u en uw Shar-Pei behendigheidstraining of andere actieve training doen, moet u mogelijk de dagelijkse calorieën van uw hond verhogen tot 1457 kcal / dag of meer (hond van 50 lb), afhankelijk van hoeveel training / werk hij doet. Opgroeiende puppy’s zullen ook meer calorieën consumeren dan volwassen honden, en dat geldt ook voor jongvolwassen honden. Een Shar-Pei-puppy met een gewicht van 30 pond (4-12 maanden oud) heeft naar schatting 933 calorieën per dag nodig.

Elke hond is echter uniek en het is altijd het beste om de caloriebehoeften van uw Chinese Shar-Pei in elke levensfase met uw dierenarts te bespreken.

Zijn er voedingsmiddelen om te vermijden voor brachycefale honden, zoals Chinese Shar-Peis?

Brachycefale honden zijn honden met gecondenseerde snuiten die vaak ademhalingsproblemen veroorzaken. Sommige brachycefale rassen omvatten:

 • Boston Terriërs
 • Engelse Bulldoggen
 • Franse Bulldoggen
 • Chinees Shar-Peis
 • Cavalier King Charles Spaniels
 • Shar-Pei
 • Engels Mastiff
 • Shih Tzu
 • Pekingese
 • Shar-Peis

In tegenstelling tot de meeste honden met bovenste luchtwegen die lucht vrij door de luchtpijp laten gaan, kan de anatomie van brachycefale honden problemen opleveren en een heldere gemakkelijke ademhaling belemmeren.

Brachycefale honden hebben kleine monden en hebben vaak overlappende of melktanden die niet uitvallen. Tandsteen heeft de neiging zich snel op te bouwen, met de resulterende problemen van gingivitis en andere mondaandoeningen. Ze lijden aan tandheelkundige malocclusie en kunnen moeite hebben met het kauwen van hun voedsel.

Bovendien zorgt de anatomie van brachycefale honden ervoor dat hun kleine neusgaten tegen de muur van de voerbak drukken wanneer ze eten, waardoor ze tijdens het eten door hun mond inademen. Dat zorgt ervoor dat ze veel lucht inslikken, wat hun frequente scheten na de maaltijd verklaart. Tegelijkertijd kunnen kleine deeltjes voedsel de luchtpijp binnendringen wanneer ze tijdens het eten inademen.

Omdat de Shar-Pei een middelgrote tot grote hond is, is het niet moeilijk om veel goed voedsel te vinden dat geschikt is voor hun grootte. Je hebt ook veel keuzes voor Shar-Pei-puppy’s, omdat ze normaal gesproken geen speciale voedselvereisten hebben op basis van grootte. Elleboogdysplasie is meer een probleem in het ras dan heupdysplasie. Patella luxatie (glijdende knieschijf) komt ook voor in het ras.

Om deze redenen en voor een algemene goede gezondheid is het verstandig om een langzame groei bij puppy’s te stimuleren en ze mager te houden in plaats van vet. U moet ook letten op het gewicht van uw volwassen Shar-Pei, omdat overgewicht of obesitas mogelijke bot- of gewrichtsproblemen kan verergeren.

Waar het op neer komt: Hoewel Chinese Shar-Peis en andere brachycefale honden het grootste deel van het voedsel kunnen eten dat andere honden eten, moeten hun mensen-ouders hen tijdens de maaltijd nauwlettend in de gaten houden om te handelen als er iets misgaat.

Zijn zelfgemaakte voedingsmiddelen goed voor Chinese Shar-Peis?

Sommige Chinese Shar-Pei-eigenaren zijn overgestapt van brokjes naar zelfgemaakte maaltijden voor hun vrienden met een platte neus. Dat kan echter een grotere verantwoordelijkheid zijn dan verwacht. Niet iedereen heeft de kennis om ervoor te zorgen dat de maaltijden alle noodzakelijke voedingsstoffen in de juiste verhoudingen bevatten om perfect uitgebalanceerde maaltijden te maken. Om nog maar te zwijgen van de tijd die nodig is om elke maaltijd verse maaltijden beschikbaar te hebben. U moet nauw samenwerken met uw dierenarts voordat u doorgaat met zelfgemaakte maaltijden voor uw Chinese Shar-Pei. Fouten en weglatingen in deze zoektocht kunnen ernstige gevolgen hebben.

Er zijn echter andere opties beschikbaar, waaronder verse maaltijden die zijn ontworpen voor de unieke behoeften van uw Chinese Shar-Pei. De maaltijden worden op geplande dagen aan uw deur bezorgd om ervoor te zorgen dat u nooit zonder kant-en-klare, vers bereide maaltijden komt te zitten. Meer opties zijn gevriesdroogd voedsel, holistische brokjes en meer. Misschien vindt u het een uitdaging om de beste keuze voor u en uw pup te maken, maar Dog Food Care is hier om de informatie te verstrekken die u nodig hebt om het proces te vergemakkelijken.

Onze over het algemeen beste hondenvoeroptie voor dit artikel is The Honest Kitchen Grain-Free Fruit &Veggie Dog Food Base Mix. Deze optie biedt de mogelijkheid om het beste van twee werelden te hebben. Specialisten in het formuleren van recepten voor hondenvoer kunnen een recept ontwerpen dat alles bevat wat nodig is voor een complete en uitgebalanceerde maaltijd, behalve de primaire eiwitbron. Als eigenaar van Shar-Pei kunt u elk vlees van uw keuze toevoegen om elke maaltijd voor uw kostbare Shar-Pei-pup te maken.

Wees voorzichtig met wat je je Chinese Shar-Pei voert, want ze zijn kwetsbaarder dan de meeste andere rassen. Zorg ervoor dat u uitkijkt naar tekenen van allergische reacties en bespreek deze eerder dan later met uw dierenarts.

0/5

(0 Beoordelingen)