Leukste hondenpenningen op een rij

Op zoek naar een leuke penning of adreskoker voor je hond? Kijk niet verder! Hier heb je een overzicht van de leukste en mooiste penningen verkrijgbaar in Nederland.

hondenpenningen

Red Dingo penningen

De Red Dingo penningen zijn oerdegelijk en ontworpen om alle avonturen van je huisdier te door staan. Daarom geeft Red Dingo ook een levenslange garantie op de ID-Penningen. Met de ruime keus aan penning stijlen is er altijd wel een die bij jou hond past. Uitgevoerd in dik RVS en leverbaar in 3 verschillende maten. De penningen worden gratis gegraveerden oook op de leesbaarheid van de graveertekst wordt een levenslange garantie gegeven

Te koop vanaf € 12.95. Bestel de penning bij: reddingo-shop.com

hondenpenningen

K9 by Iglo Penningen

Id-tags gemaakt van chroom verpakt in een schattig doosje. De penningen kan je zelf laten graveren met de naam van je hond en medische informatie.

Te koop vanaf €9.95. Bestel de penning bij: hippehond.nl

hondenpenningen

FuzzYard penningen

Deze vrolijke penningen zijn leuk aan de halsband van jouw viervoeter. Ze zijn verkrijgbaar met vele verschillende plaatjes. De penning is van metaal, 3 cm breed en kan gegraveerd worden.

Te koop vanaf €5.95. Bestel de penning bij: dandydog.nl

hondenpenningen

Wagging green penningen

Mooie eco vriendelijke penningen van hoge kwaliteit voor bewuste baasjes. Te koop bij de groene dierenwinkel Eko Pets.  5% van opbrengst van Wagging Green producten gaat naar goede doelen die betrekking hebben op de natuur. De penningen zijn verkrijgbaar in 5 leuke eco designs:   - Eco Dog - Honey Dog - Wagging green - Love Dog .

Te koop voor €9.75. Bestel de penning bij: eko4petz.nl

hondenpenningen

Rogz for Dogz penningen

Naast halsbanden, lijnen, tuigen en speelgoed heeft Rogz for Dogz nu ook adrespenningen! De penningen hebben twee schijfjes, tussen de twee schijfjes schrijf je de gegevens van de hond. Door simpelweg de twee helften aan elkaar te plakken is de penning al klaar. Snel en simpel... Er is geen graveerwerk nodig en geen rammelende en roestige metalen schijfjes. De penningen hebben hippe designs die je eventueel kunt combineren met de Rogz for Dogz halsbanden, lijnen en tuigen. De penningen zijn in twee maten verkrijgbaar.

Te koop vanaf €7.95. Bestel de penning bij: beestenspul.nl

honden penning

Strass adreskokertje

Goud en zilverkleurige adreskokers, bezet met talrijke flonkerende strass steentjes voor de echte bling bling liefhebbers. Maat: 3 cm x 1,2 cm.

Te koop voor €9.95. Bestel de penning bij: hippehond.nl

hondenpenningen

Glitterbones

Luxe Id-tags gemaakt van chroom met glitter voor de glamour liefhebbers. Verpakt in een schattig doosje. De ID-tag kan je zelf laten graveren.

Te koop vanaf €9.95. Bestel de penning bij: hippehond.nl

honden penning

Penning met eigen ontwerp

je kunt ook zelf een leuke ID hanger maken voor jou hond! Zet er een leuke foto op van je hond, samen met de gegevens. Afmetingen: 38 mm x 25 mm

Te koop voor €9.95. Bestel de penning bij: kadoozy.nl

Gerelateerde artikelen:

Innovatieve honden speeltjes
Hi-tech voor honden: de leukste gadgets
Exclusieve, handgemaakte en unieke halsbanden en riemen