Dit is Boo, de schattigste hond ter wereld

boo hond schattigDit is Boo, een nieuwe hondenster en hype op het internet. En nee, niet omdat hij super intelligent is of een uniek talent bezit, maar omdat hij er zo ongelofelijk schattig uitziet.

Sinds zijn fanpagina is gelanceerd in 2009 heeft deze 5-jarige keeshond al meer dan 1,8 miljoen fans. Dagelijks krijgt hij er zelfs duizenden fans bij. Vele acteurs en zangers kunnen alleen maar dromen van een dergelijk aantal.

Voor zijn baasje, die anoniem wenst te blijven en het pseudoniem J.H Lee gebruikt, begon het als een grap. 'Mijn vrienden en ik vonden het leuk om naar foto's van Boo te kijken, dus we besloten die op een Facebookpagina te verzamelen.'

Boo dankt zijn bijzondere schattige uiterlijk aan wat zijn baasje 'een gelukkig toeval' noemt. 'Het lange haar van Boo zat helemaal in de knoop, waardoor we verplicht waren om alles af te scheren', zegt Lee. 'Eerst was ik er kapot van, maar toen ik het resultaat zag vond ik hem nóg schattiger.'

Momenteel is Boo druk in de weer met het promoten van zijn nieuwe boek 'Boo, the life of the world's cutest dog'. Het boek laat een heleboel exclusieve foto's zien van Boo terwijl hij zijn favoriete dingen doet: slapen, spelen, de wereld ontdekken en... de wereld doen smelten met zijn hoge knuffel gehalte.


Meer hondennieuws:

Hond met platte snuit mag niet vliegen
Plastische chirurgie voor de hond
Vrouw overlijdt na seks met hond?
Hond als mode accessoire