Top 10 talentvolle honden

Grootste evenwichtskunstenaar


Deze hond behaald toch zeker die titel van grootste evenwichtskunstenaar onder de honden. Er zullen maar weinig mensen zijn die dit kunnen presteren. Tot op de heden nog een hond zonder naam, die tientallen koekjes op zijn neus kan balanceren. En de hond is niet alleen goed met zijn neus, want ook op zijn uitgestrekte poten kan hij een toren van koekjes balanceren.

s'Werelds slimste hond


Psycholoog John W. Pilly besloot zijn border collie Chaser vanaf pup taal te leren. Elke dag trainde hij zijn hond door voorwerpen omhoog te houden en een keer of 40 de naam te zeggen. Dan verborg hij het voorwerp en liet hij Chaser zoeken naar het juiste item. Dan verborg hij het voorwerp en liet hij Chaser zoeken naar het juiste item. Inmiddels kent Chaser al 1000 worden. Een woordenschat die gelijkstaat aan die van een driejarig kind.


Watch CBS News Videos Online

Skateboard pro


Deze extreme sporter, Tillman, kan skateboarden, skimboarden én snowboarden! Vergeet ballen, botten en speeltjes, deze Engelse bulldog heeft maar een passie: snelheid!

De beste Doggy freestyler


Dit duo genaamd Kate en Gin zetten de studio van 'Britains got talent" op z'n kop. De Dansende border collie en baasje Kate Nicholas zijn na de afleveringen erg beroemd geworden en hebben zelfs een boek gepubliceerd over honden trainen "Kate and Gin"