Grappige en bizarre honden producten!

De hotdoll

De Hotdoll is een sekspop speciaal voor honden. Op deze 'hond' kan jouw overpotente lieveling doorgaan totdat hij er uitgeput bij neervalt. De Hotdoll is gemaakt van latex en dus gemakkelijk te reinigen. Voortaan blijven jouw meubels en gasten gespaard van zijn seksuele driften. 

De Pootrap

De Pootrap is een soort van luier voor je hond, zodat je zelf geen hondenpoep moet gaan opruimen. Maar ja, zie jij je hond rond rennnen met een zakje vol bengelend aan zijn achterzijde? Ik dacht het niet.

De poeptent.

Tja, blijkbaar is een afdakje zoeken niet voor elke hond en baas weggelegd. In deze waterdichte tent kan je hond lekker overdekt zijn behoeftes doen!

Testikel implantaten

Testikel implantaten voor je hond, heel veel gekker moet het toch niet worden? Gelukkig zijn er wel verschillende maten voor alle hondenrassen. Bekijk hier de honden strip na aanleiding van dit artikel over implantaten: "Ben's nieuwe testikel implantaten"

Honden wasmachine

Een Fransman heeft een nieuwe manier gevonden om honden en katten te wassen: je stopt het beestje gewoon in de Dog-O-Matic, oftewel de “mini car wash”. De uitvinding is een groot succes in zijn woonplaats nabij Nancy. Honden en katten zijn in een half uur gewassen. Volgens de man is de procedure niet wreed en vinden de dieren het niet erg. Het plaatje hiernaast lijkt toch iets anders te zeggen! Honden hebben niet veel nodig behalve een warme thuis, liefde, eten, slaap en spelen. Toch komen er steeds meer rare en belachelijke producten voor honden op de markt.

Sexy Beast: Parfum voor honden

Heerlijk geurtje voor je hond. Of de hond er ook zo over denk is nog maar de vraag. Het parfum is samengesteld met essentiële oliën van bergamot, vanille en musk gecombineerd met patchouli, mandarijn en nootmuskaat olie.

Honden vertaler: De Bowlingual 

Waar anders kan dit vandaan komen dan uit Japan? Door het blaffen van je trouwe viervoeter te analyseren, denkt het Japanse bedrijf Takara de gemoedstoestand van je hond te kunnen inschatten. Het apparaartje zou moeten kunnen vertalen of je hond boos, blij of verdrietig is.


De Dogone Thong

Je zou het bijna niet geloven maar het bestaat echt! Het bedrijf Flat-D Innovations, Inc. Heeft een speciale “string” ontwikkeld voor de hond die er voor zorgt dat je zijn winden (scheten) niet hoeft te ruiken. In drie maten verkrijgbaar.

De Puppoose - Hond als handtas

Het idee is nog wel begrijpelijk, een tas voor een puppy die de eerste weken van zijn leven niet al te lange afstanden mag lopen. Toch lijkt dit niet de meest comfortabele oplossing. Misschien een leuk hebbeding voor honden baasjes die hun hond meer zien als een mode accessoire.


Gerelateerde artikelen:


Shoppen voor de hond - De beste webwinkels
De Beste Hondenfilms
De beste Iphone apps voor honden (baasjes)
De 'schiet je hond' riem